|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
obym był złym prorokiem, ale podobno adidas nie ma tego modelu w kolorze biało - czerwonym (przeglądałem katalog)
więc jaki kolor zamiast czerwonego?czarny? ![]() ogólnie strasznie oklepane te stroje, bez wyrazu |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Gdybyś nie wiedział to są białe spodenki. Więc nie siej paniki.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Dzięki Panowie za odpowiedź. Te koszulki Umbro są z reklamą sponsora czy puste ? Bo ja osobiście ich nie będę kupował, bo niestety nie mam czasu na wyprawę do Krakowa. Przy wzroście 180 cm L chyba będzie idealna ?
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
oj tam ciagle tyylko narzekacie to kolor zly to siamto sramto wg mnie nie sa brzydkie a najw ze klub zyska lepsza kase ;p dogodzic Polakowi...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Koszulki były, ale tylko XL. Więc odpada. Liczę że może będzie jeszcze jakaś dostawa.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Jakby ktoś chciał się wymienić koszulkami to mam na wymianę czerwoną TF Kable, nówka, UMBRO, rozm. L.
Potrzebuję M-ki jakiejkolwiek. ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
no i jednak real z 09/10 , a nie obecne , szkoda bo te nowe maja swietne z tymi promieniami wychodzacymi z herbu , a te stare troche dziwne ta paseczki idace po obojczyku do konca 3paskow
mi osobiscie najbardziej podobaly sie te z poczatku drugiej polowy 90 tych z takimi 3 duzymi pasami na prawym barku (wzor dosc popularny na MŚ'94) o dziwo w necie praktycznie nie ma zdjec wisly z tego okresu , a 99% tutejszych forumowiczow nie pamieta tamtych czasow no wlasnie a propo forumowiczow... No dramat z rozmiarami, przymierzałem pierw XL to wygladałem jak w damskiej koszuli nocnej..L tez za duża, M-ka w sam raz, jak bym sie uparł to nawet S-ka była by dobra hehe korzystajac z okazji kupilem w sizeerze XXL białą z betką , ledwo to wciskam na siebie , szkoda że nie pomyślą o normalnych ludziach i nie robia sporych rozmiarow tylko jakbysmy mieli spoleczenstwo geji i anorektyków , sklepach typu cropp czy house to wogle mozna zapomniec... taki offtop |
|
|
|
Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Mi by się M-ka przydała bo mam dwie L-ki, ale pier*olę to, póki co będę w takiej dużawej pomykał. ![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Wedlug mnie koszulki Nike byly najlepsze , nie dosc , ze fajnie wygladaly to jeszcze super lezaly na czlowieku.Jesli uwazacie , ze Wisla ma brzydkie koszulki , to zobaczcie co teraz ( wymienione wyzej Nike )zrobilo dla Man Utd.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy to prawda że w Galerii Krakowskiej w Umbro w poniedziałek ma być dostawa koszulek S,M,L?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Przecież na białych spodenkach są czerwone paski, więc tu też nie rozumiem za bardzo skąd wniosek że czarne?
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy to prawda że w Galerii Krakowskiej w Umbro w poniedziałek ma być dostawa koszulek S,M,L?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzwoniłem do Umbro w GK i niestety nie mają koszulek w rozmiarach S,M,L. Sprzedawca uważa że niestety ich już nie będzie. Tyle że nie wiem ile jest sklepów Umbro w samej galerii.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
W Galerii Krakowskiej jest jeden sklep Umrbo , sam tam jakieś dwa miechy temu kupiłem koszulkę Wisły rozmiar L , teraz z tego co widziałem to zostały same XL lub XXL.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Ja przedwczoraj zakupiłem białą z Umbro (tą z TF-Kable). Co prawda kolor chciałem czerwony(a nie było) no i rozmiar XXL, i pomimo że mam 1,89 m to troche się w niej topie, ale ujdzie ![]() ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Orientujecie się czy można już gdzieś kupić tą polówkę co ma na sobie Dragan?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
dzisiaj w Umbro w GK kupiłem koszulke czerwoną bez TF, według mnie taka lepsza - po co mi sponsorzy na koszulce?. Zostało kilka niebieskich z TF i białych z TF oraz czerwonych bez TF (duże rozmiary). Pytałem czy będzie można kupić jeszcze czerwone z TF, - odpowiedział, że już nie będą mieć dostaw żadnych koszulek i to co zostało będzie ostatnim towarem z Wisły. Także jak ktoś chce nabyć oryginalną PRZECENIONĄ na 49zł (z 199zł) koszulkę to radzę się spieszyć, bo pewnie przez najbliższe 3 lata nie bedzie takiej okazji
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak to jest z tymi rozmiarami koszulek Umbro? Z tego co tutaj czytałem, to trochę różnią się od typowych rozmiarów opisanych oznaczeniami.
Jaki rozmiar najlepszy będzie na gościa 187cm wzrostu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
na 189 kupiłem sobie L i jestem zadowolony. W XL wyglądałem jak w worku.
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
Tutaj masz rozmiary dla Umbro ![]() PS: dostuffca dobrze pisze ja mam 183 cm wzrostu ale L byla za duza, i wymieniałem na M i jest idealna ![]()
Ostatnio edytowane przez Donki : 19.07.2010 o godz. 21:14.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wielkie dzięki za odpowiedź.
|
|