|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Guest
|
|
![]()
Ostatnio edytowane przez arti : 16.07.2010 o godz. 12:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Boze, niektorzy pisza bzdury. Kosowski byl w Kaiserslautern i tam wystepowal, kiedy ten zespol byl w I-szej Bundeslidze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Zastanówcie się ilu naszych graczy zmieściło by się w podstawowej jedenastce Kaiserslautern...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
zwanego czarną wieżą. No i jak on sobie poradził w Kaisers...? Bo obiło mi się o uszy, że nie wywalczył miejsca w pierwszym składzie, a do tego ostatnio nie przedłużono z nim umowy. Tak więc to, że ten niemiecki Bośniak sporadycznie grywał w II Bundeslidze nie oznacza, że jest kiepski. Poczekamy...zobaczymy... |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
A gdzie sie mialy podziac pieniadze Sa przeciez u Cupiala w kieszeni i nie rozumiem co Cie tak dziwi,wkoncu to jego ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Panowie spokojnie piszą że Mielcarski wróci 15 Sieprnia to za rok jakoś to będzie już normalnie wszystko poukładane z trasferami
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gdzie tak piszą?
![]()
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ja jestem ciekawy co za parę dni jeśli nie będzie transferów wymyślą dwie pewne stronki który informowały że od piątku rozpocznie się transferowa ofensywa , jedna stronka pisała o 2-3 dogadanych piłkarzach , druga o 7
Ostatnio edytowane przez fanfan : 16.07.2010 o godz. 14:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Gdzieś to czytałem bo mi się przewineło
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
http://wislareymonta22.futbolowo.pl/...do-wisly-.html
Tutaj o tym piszą, a więc źródło niepewne (bardzo). |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jarosz, Basalaj, Mielcarski, Kapka. Hmmm niezwykle dobrani dzentelmeni...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
"Liga niezwyklych dzentelmenow"
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W powrót Mielcarskiego za bardzo nie wierzę, zwłaszcza, że nawet w tym artykule jest napisane, iż on na razie nie jest chętny do powrotu do Wisły. Podejrzewam, że ciężko będzie go przekonać mając w pamięci choćby to w jakiej atmosferze rozstawał się z klubem oraz to w jaki sposób później się wypowiadał na temat profesjonalizmu w Wiśle. Nie dziwię się jednak, że Basałaj akurat jego osobę obrał sobie za cel, bo jest to chyba najlepszy kandydat z dostępnych obecnie. Swoją drogą ciekawe jest to, że Mielcarski odchodząc był podwładnym Kapki, a teraz miałby być jego przełożonym - niezła okazja do małego rewanżu.
Oprócz dyrektora sportowego ma być zatrudniony także nowy szef skautingu i tutaj też jestem niezmiernie ciekaw kto obejmie to stanowisko.![]()
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Jakoś nie widzę żadnego Polaka na funkcję dyrektora sportowego jak i szefa skautów - moim zdanie powinni to być obcokrajowcy...czym Mielcarski może się pochwalić - tym że nie chciał Błaszczykowskiego wolał Kryszałowicza...
to Pacynka jakich pełno z pustą głową bez pomysłów... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ciekawe dlaczego upadł temat Agustiena... Gość zaprezentował się najlepiej wśród testowanych, miał powalające (jak na nasze warunki) CV, do tego był młody. Ponoć nawet zawodnicy (Małecki?) stwierdzili, że chcieliby go mieć w drużynie bo jest kumaty i komunikatywny. Idealny zmiennik dla starzejącego się Sobola, który chyba już traci formę od pewnego czasu. Mówiło się, że Kemy jedzie do domu, a w jego miejsce przyjeżdża jego agent i chyba na tym zakończyły się wieści o holendrze...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Podobno dlatego, ze dzialacze sie dowiedzieli, ze byl leniem (tak, wiem, bez komentarza).
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Mielcar się waha...hmm pewna i spokojna choć niezbyt ambitna praca w canal plus czy Wisła w której dobrze wie jak jest i z niej uciekł.co byście wybrali i dlaczego?no co z tymi transferami
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
|
Myślę, że Mielcarskiemu chodzi też o coś innego. On nie jest typem marionetki, który skacze, jak mu się zagra. Na pewno boi się sytuacji, którą opisywał J. Bednarz: że przedstawi RN listę np. 10 ewentualnych kandydatów i wszystkie nazwiska zostaną skreślone.
On chciałby mieć pewność, że jego praca nie będzie przysłowiową "parą w gwizdek". Chciałby mieć realny wpływ na transfery, a nie opierać się tylko na obietnicach. Nie wiem, na ile zmieniła się teraz polityka klubu, ale wiem jedno: póki w Wiśle o transferach będzie decydowała Pani księgowa, Mielcarskiego u nas nie będzie. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
tak, jak kolega wyżej napisał - problem polega na tym, że Mielcarski bardzo się szanuje (być może sam się przecenia hehe) - ale właśnie dlatego jest idealnym kandydatem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ten temat już był poruszany, nie mniej jednak chcę do tego wrócić. Bo ja gdybym był bogaty, starałbym się namówić do gry w Wiśle Kazimierczaka, jako że ten pozostaje bez klubu. Potrzebny nam solidny następca Sobola, i czas najwyższy zacząć się za takim rozglądać, a lepszej okazji pewnie nie będzie!
![]()
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle! A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie! Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę! Kasperczak trzymaj się!!! |
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
zbymak na jednym z forum napisal, ze Wisła rozmawia z niejakim Peterem Dolezaj, mozecie znalezc jakies info o nim?
![]()
Uwaga ogloszenie: Jeśli mieszkasz w okolicach Warszawy i regularnie jezdzisz na mecze Wisełki lub znasz osobę, która odpowiada tym kryteriom proszę napisz do mnie na priv. Szukam osób z tych okolic, z którymi mógłbym udawać się na mecze i wspierać ABG. Dziękuję za uwagę
Śląsk - Wisla - Lechia Braci się nie traci! edit by Jaroo1 |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Tez bym chcial Przemka Kazmierczaka...28 lat, wyceniany na 1.5 mln euro, w zeszlym sezonie podstawowy pilkarz w Setubal(a w lidze portugalskiej ogorki nie graja
). Podpisac z nim 4-letni kontrakt i mamy spokoj na lata. Zawsze go tez mozna sprzedac, jesli by sie nie sprawdzil(choc to malo prawdopodobne), bo ma juz wyrobiona marke. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Bardzo pomocna dla kolegi.
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|