|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Widze ze nasz nowy Słowak swietnie wkomponowal sie juz w styl Wisly
przynajmniej w strzelaniu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Kiepska 1 połowa. Powinno byc 2:0 spokojnie dla nas. W drugiej coś strzelą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
pierwsze 45 minut ... standardowa pucharowa żenada ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ja wiem czy też gramy słabo. Kamera jest dziwnie ustawiona i dlatego wygląda to wszystko jak amatorka.
Ale jak na ten etap przygotowań, to ja uważam że zespół gra całkiem ciekawie. Rok temu byliśmy strasznie wolni. ![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Zaczynam się naprawdę bać, że będzie powtórka z Lewadii.
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Może Żuraw wejdzie i coś zmieni, bo te pipki tylu Brożek, Małecki czy Cikos strzelają w takich sytuacjach jak by grali w okręgówce.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
No i gdzie Ci co przewidywali że ich spokojnie przejdziemy, ja nie wiem co się dzieje z tą Wisła, jest mi wstyd ludzie jeżdża za Wisła, oddają życie a te patałachy poruszają się jak muły i marnują setki, rozumiem że nasz zarząd zrobił wszystko aby rozwalić zgranie bo kaska najważniejsza, ale ja się pytam za co oni zarabiają takie koksy skoro grają niewiele lepiej niż Ci co zarabiają 2 tyś zł
Ostatnio edytowane przez Mar85 : 15.07.2010 o godz. 19:49.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Dobrze, że nie mamy więcej obrońców bo zagrealibyśmy systemem 1-8-1-1.
Zero pressingu,dodatkowo na A klasie widze więcej składnych akcji |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Człowiek przez miesiąc oglądał mecze nie z tej ziemi. Piłkarz polski jak przyjmuje piłkę to mu się ona na 2 metry odbija. Na razie żenada. Liczę na drugą połowę. No i może Żurawskiego za Boguskiego i jazda .... !
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ja tam wielkich roznic z meczami z Levadia nie widze, dalej gramy archaiczny futbol.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Teraz Wam Cikos nie pasuje? ujebcie sie i jego.. zalosne sa Wasze komentarze, a nie ten mecz, hipokryci z Was i tyle
co do meczu, jak na 1 mecz oficjalny, calkiem calkiem, ale murawa i Jabulani robia swoje
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 15.07.2010 o godz. 19:53.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mi się podoba Cikos tylko uważam że wszyscy zawodnicy Wisełli powinni przez najbliższe 2 tygodnie codziennie po godzinie trenować strzelanie bo naprawdę nawet jabulani nie tłumaczy strzelania centralnie w środek bramki...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
nie jestem pewien czy ogladalem w pierwszej polowie mecz w europejskich pucharach czy b-klase... wszystko amatorka.. zaczynaja od stadionu, przez poziom transmisji po gre obu druzyn... Wisla calkiem bez jakiejkolwiek taktyki.. nie wiem co na boisku robi Garguła.. obawaialismy sie o obrone, a tu zadnych prawie akcji Szawle, nasi z przodu tez slabo, chociaz pewnie gdyby te 2 setki wpadly inaczej by to wszystko wygladalo... oby Zuraw wszedl i cos pokazal.
![]() Groundhopper
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Brożek jak on mógł tego nie trafić. Bronię Cikosa, myślę że będzie z niego pożytek. Jeśli tego meczu nie wygramy to wstyd wstyd wstyd
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Rozwaliła mnie sytuacja gdy Cikos poszedł na obieg Małeckiemu, ten mu podał jakieś 5 sekund za późno za co jeszcze opie*dolił Cikosa...
Nasza gra taka sama jak w zeszłym sezonie. Bez ładu i składu. Ciężko to oglądać. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Grają dobrze, tamci z polowy nie wychodzą, ale niech wpuszcza Zurawia, bo mnie skreca jak widze 3 patelnie tak zmarnowane... Mimo wyniku gra na plus... o wiele lepsze podejscie niz do Levadii
Juz nie pierd... przeciez ich gniotą, zaraz usłysze ze tamci mają przewagę... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Cikos fajnie, przynajmniej jest aktywny.
Niezły motyw jak Patryk wyprowadził piłę, a Cikos pobiegł na obieg. Małecki jedno kółeczko, do środka, minęły dwie minuty, Kasperczak zdążył się zdrzemnąć, Cikos wbiegł w pole karne z nudów i zglupiał bo nie wie co dalej robić a Mały zagrywa na skrzydło do widma I potem bulwers do Słowaka czemu tam nie stał i nie czekał .A tak generalnie to po dzisiejszych wiadomościach mi ten mecz zupełnie nie smakuje :( P.S. Kamson jak widać sytuacja nam obu zapadła w pamięci ![]() ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Nie mam słów na tych kopaczy. WSTYDU NIE MAJĄ.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Brożek to już gra za nazwisko. Lepszych setek to już chyba marnować nie można.
Boguski kompletnie niewidoczny. Powtórka z Levadią - szykuje sie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Gramy totalną padakę! Zarówno zespołowo, jak i indywidualnie - pod względem taktycznym, technicznym oraz motorycznym.
To co mnie najbardziej zaskakuje, to to że zespół nie ma kompletnie "ciągu na bramkę". Zamiast zajechać i rozklepać rywala, zamknąć go w polu karnym, nasi piłkarze ograniczają się do spokojnej wymiany piłek pomiędzy obrońcami. Nie ma nawet pressingu. Dramat! Z nowych nabytków - Cikos jak narazie prezentuje się o wiele słabiej od Alvareza.
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 15.07.2010 o godz. 19:56.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bardziej wstyd od piłkarzy jest mi was...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
RZEŹ!!!!!
Nie no jade ironią na maksa ale nie da się inaczej. Zal mi tych co pojechali na to g***o. I to ludzie zginęli jadąc na taką nędzę, RIP... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Mi sie podoba GARGULA, widac jeszcze ze chlopak boi sie ostrych wejsc, ale TO JEST JEDYNY ZAWODNIK MYSLACY na boisku, kreatywny, czuje ze dojdzie do formy w jakiej byl w Belchatowie - tylko potrzeba jeszcze troche czasu, gry, ale jestem optymista, widac chec do grania i przede wszystkim ma GLOWE
Malecki hahahah... tylko tyle i az tyle |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jak na razie pachnie Levadią.
Z ocenami poczekajmy jednak do końca meczu ;-) |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Na razie bida z nędzą przez świat pędzą.
Litwini strasznie słabi, mocniejszy to był słowacki Tatran Preszow. Skrzydła działają jako-tako dzięki Gargule, który rzuca prostopadłe piłki i obrońcom (Cikos-diaz), którzy wychodzą na pozycje. Za to nominalni skrzydłowi - Brożek i Małecki - grają tragicznie. Szczególnie Patryk, na którego liczyłem. Razi niedokładnością, do tego wcale nie gryzie trawy, czego można było po nim oczekiwać. Natomiast najsłabszy na boisku Boguski, musi za niego wejść Żuraw. Po prostu nie ma innej opcji. Na tle tego słabego rywala cieszy jednak dobra gra Garguły. Wiadomo, ma sporo swobody ale chłopak widzi sporo na boisku i rzuca świetne prostopadłe piłki. Oby był zdrowy i odzyskał dawną, reprezentacyjną formę. A Paweł Brożek powinien się wstydzić za zmarnowanie 200% sytuacji! ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Za dużo niedokładności,niecelnych podań i strat.Jak to komentator powiedział ''Gdy jest więcej precyzji to zaczyna to dobrze wyglądać'' czy jakoś tak...
|
|
|
|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Troche presingu i litwini sobie sami 3 bramki strzelą
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Junior Diaz na lewej stronie to tez jest swietny pomysl. Wszystkie akcje Litwinow jada jego strona i to jeszcze po jego bledach.
Jezeli jakies transfery jutro beda to predzej z rozpaczy niz z powodu wysokiego zwyciestwa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
wasiu- tyle ze litwini zrobili jedną akcje |
|
|

|
||||||