|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Tylko, że teraz bramkarza Litwinów nie będzie tak łatwo obsrać.
Na hutniku nie ma takiej trybuny jak na R22, na Wiśle obaj mieli 5 tysięcy chłopa za plecami, którzy przy każdym kontakcie z piłka gwizdali i buczeli. Z resztą Gomes też miał trochę w gaciach, tylko niestety nasi kopacze nie potrafili tego wykorzystać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Pan Łobo jest chory i leży w łóżeczku. Małecki w pierwszym składzie i dobrze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Panowie nie wiem czy było:
http://www.youtube.com/watch?v=6vBIz4jSa8g skoro Wigry dały rade to my nie damy ? Wiem ze panuje ogolny pesymizm po zeszłorocznej kompromitacji,ale tym razem wierze że nasi kopacze oszczędza nam wstydu i spokojnie awansują. ![]()
Tylko Wisła !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jak nie wygramy jak wygramy!! Nie ma bata, żebyśmy przegrali! W meczu z Levadia była wpadka przez złe przygotowanie i po prostu pecha, którego po prostu wyczerpaliśmy, to był błąd złożony popełniony przez Skorże (błąd w przygotowaniu), zarząd - brak trasferów przez co Brożek musiał grać bodajże na PO, napastników - to co Ćwielong wyprawiał to po prostu parodia.
Teraz jest zupełnie inaczej Mamy w przodzie po prostu teraz już ciekawiej Brożek jest w stanie sam mecz wygrać, Żuraw też jest w stanie pierdzielnąć kilka bramek, bo jego doświadczenie jest kontrastem do dośw. Ćwielonga i po prostu do jego skuteczności ... Sądzę, że Garguła się odblokuje, zacznie grać jak dawniej, przepracował cały okres można by powiedzieć i z każdym meczem będzie grał coraz lepiej, Skrzydła mamy przyzwoite, nie ma szału ale wydaje mi się że jeżeli Łobo zagra to będzie tak szarpał, że 2 asysty zaliczy, jak nie to jest Mały-który będzie chciał pokazać na co go stać ![]() Będzie dobrze, jestem tego pewny, będzie dużo lepiej niż Lech z tymi Azerami, bo to co oni odwalili to naprawdę parodia, mają tyle szczęścia że normalnie aż im zazdroszczę,bo tak samo jak Ruch nie grają nic ale wygrywają, za to my z Lewatywą to cały czas atakowaliśmy ale bramka jak zaczarowana była no i tak się w*******li nasi że normalnie ci strzelili nam brame i po widowisku ... totalna klapa ;/ Ale jak mówią ... nic nie zdarza się 2 razy !! Oni nie mają szans i tyle |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Fajnie,że akurat Łobo dostał gorączki,jest szansa,że jutro nie zagra. Oby się utrzymała
![]() Wiem,że zaraz na mnie wyjedziecie jaki to jestem zły, ale jak Wojtek nie zagra to dziesiątki tysięcy kibiców Wisły będzie zdrowszych ![]() ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
I wskoczy z ławki zbawiciel Małecki vel. "kim ty k**wa jesteś śmieciu" w dawnej glorii sławy i chwały...
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
W ostatnich meczach ligowych zeszłego sezonu to z Łobodzińskiego Wisła miała więcej pożytku niż z Małeckiego który partaczył wszystko. No ale, może coś szarpnie z przodu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
A ja całkowicie odczepiam się od tematu.Mam problem ponieważ moja mama chciała iść ze mną na mecz n jako ona to zwie "kibicowską trybunę " czyli D na Hutniku 3 i nie wiem czy jest taka opcja żeby poszła ze mną czy nie bardzo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Skład zwlaszcza obrona wyglada nieciekawie.
Do Kowalskiego nic nie mam,ale na Wisle to oc chyba jest za cienki.,nie sadzilem ze jeszcze za Jopem zatęskinie ![]() Ciekawie kto zagra z Sobolem ,cos mi sie wydaje ze Guła ,Jirsak moze wejsc pozniej. Licze ze w koncu Pawel Brozek zmieni sie mentalnie,i z Zurawiem bedą powoli sie zgrywali. Niby mecz gdzie jestesmy faworytem a duzo pytań ,zwlascza jak zapreznetuje sie Jovanic,Cikos ,cala obrona czy w jakiej formie jest Zuraw. Wzmocnienia sa jednak niezbedne ,,klasowy stoper,pomocnik i napastnik.TO co teraz mamy to na to Szawle moze od bidy starczy na kogos nawet o pół klasy lepszego napewno juz nie. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Wisła śpiewa: Hej, Szawle w dłoń!
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...dlon,id,t.html Brożek: Wisła łatwo mieć nie będzie http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...dzie,id,t.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Jeśli jeszcze nie było.
Zapowiedź meczu ze strony Litewskiej. http://www.youtube.com/watch?v=se5T5...layer_embedded Ciekawa sprawa - jutro 600 lat po wojnie z Krzyżakami gdzie walczyliśmy razem Litwinami, a jutro też mecz Polsko - Litewski |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Mam nadzieje, że oprócz piłkarzy znakomicie zaprezentują sie nasi kibice, a nie zrobią takiej wiochy jak Legia parę lat temu
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Nic nie mam do Łobo i życzę mu zdrowia ale stało się chyba najlepiej jak się mogło stać. Mały ma coś do udowodnienia i myślę że to będzie go napędzało . Oby
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
W sumie puszczenie Kirma od pierwszych minut nie wydaje sie takie głupie, jest wypoczęty, świezy, nie trenował z naszymy piłkarzami, czyli sytuacja sprzed roku się powtarza
. A w pierwszej połowie z Levatywa był przecież najlepszy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Szczerze powiedziawszy osobiście nie liczę na to ,ale mam nadzieję że tak bedzie .
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
DZIŚ O 20:00 NA POLSACIE: FC Šiauliai - Wisła Kraków
http://www.youtube.com/watch?v=qgDjk-JpPm0 Nowa zapowiedź Polsatu na ten mecz
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 15.07.2010 o godz. 09:54.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Do czego doszło. Człowiek się martwi, że z kadry wypadł Łobodziński. Na chwilę obecną nasz jedyny skrzydłowy.
Litwini to może ogórki, ale do meczu z nimi przystępujemy bez skrzydeł i zgranego bloku defensywnego. Czarno to widzę. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
te Siualalalalalalallalai to skad sie w ogole w uefa wziely? wygrali Puchar Litwy tak?
bo w lidze to zajeli 4 miejsce w ubieglym sezonie http://www.betexplorer.com/soccer/li...t-league-2009/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jaki skład typujecie, ja obstawiam:
Jovanic-Diaz-Kowalski-Cleber-Cikos-Piotr Brożek--Sobolewski-Jirsak-Kirm-Garguła-Paweł Brożek pewnie tak będzie, ale wolałbym żebyśmy grali 2 w napadzie i Diazem na środku, czyli: Jovanić-Piotr Brożek-Diaz-Cleber-Cikos-Małecki-Sobolewski-Garguła-Kirm-Zurawski-Paweł Brożek, Żurawski nawet jesli nie jest przygotowany na 100% powinien na takich ogórków starczyć |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kirm na pewno nie bedzie gral w 1 skladzie jak dla mnie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skoro Łobo chory to pewnie zagra, Małecki za wybryk pewnie i tak na ławie...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie sadze, jak dla mnie lewa strona to Pietia i Diaz
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a kto z prawej?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moze zagra Boguski, ewentualnie jak nie to Malecki.. chociaz nie chcialbym, zeby gral
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Graja w miejsce Vetry Wilno, ktora ma p;roblemy finansowe i nie został dopuszczony do europejskich rozgrywek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Moim zdaniem to powinno wyglądać tak
...............Żurawski........Brożek............. .. Pietia.........Sobol.........Garguła.......Mały... Diaz.........Kowalski.......Cleber......Singlar... . ......................Jovanić..................... ..... ![]()
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY. PUCHARÓW TEŻ WIELE, LECZ Z POLSKIEJ MENNICY. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Ludzie, trochę powagi... Boguski się nie nadaje na prawą stronę i kilkukrotnie się o tym przekonaliśmy. Jedyną opcją dla niego jest atak. Zresztą, chcieć to sobie możesz, ale najlepszą opcją byłby właśnie Małecki. Sądzę, że spróbuje się zrehabilitować za swoje zachowanie i skorzystać z okazji, by udowodnić trenerowi kto zasługuje na wyjściowy skład. Jak dla mnie pewniak na prawą stronę. Na lewej natomiast bez wątpienia Pietia. Każdy z nas wie, że Andraż wrócił niedawno z urlopu po MŚ.
Ostatnio edytowane przez Simao1 : 15.07.2010 o godz. 09:41.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|