The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Szymek_R22
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.07.2010, 18:38
michu-k napisał(a):Wyświetl post
Chyba że jakaś hołota jak na Górniku. Tyle że ta hołota to nie kibice tylko hołota.
Pff, hołota. Chłopie weź się ogarnij.Hołota bo co? Bo kochają swoją drużynę i nie pozwalają na to żeby grajki truchtały po boisku i miały w ch..u klub? ....
KacpiTSW
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 14.07.2010, 18:45
Tylko, że teraz bramkarza Litwinów nie będzie tak łatwo obsrać.

Na hutniku nie ma takiej trybuny jak na R22, na Wiśle obaj mieli 5 tysięcy chłopa za plecami, którzy przy każdym kontakcie z piłka gwizdali i buczeli.

Z resztą Gomes też miał trochę w gaciach, tylko niestety nasi kopacze nie potrafili tego wykorzystać.
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 14.07.2010, 19:37
Pan Łobo jest chory i leży w łóżeczku. Małecki w pierwszym składzie i dobrze.
Auro
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 14.07.2010, 19:59
Panowie nie wiem czy było:
http://www.youtube.com/watch?v=6vBIz4jSa8g

skoro Wigry dały rade to my nie damy ? Wiem ze panuje ogolny pesymizm po zeszłorocznej kompromitacji,ale tym razem wierze że nasi kopacze oszczędza nam wstydu i spokojnie awansują.
Tylko Wisła !
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 14.07.2010, 20:27
Jak nie wygramy jak wygramy!! Nie ma bata, żebyśmy przegrali! W meczu z Levadia była wpadka przez złe przygotowanie i po prostu pecha, którego po prostu wyczerpaliśmy, to był błąd złożony popełniony przez Skorże (błąd w przygotowaniu), zarząd - brak trasferów przez co Brożek musiał grać bodajże na PO, napastników - to co Ćwielong wyprawiał to po prostu parodia.
Teraz jest zupełnie inaczej Mamy w przodzie po prostu teraz już ciekawiej Brożek jest w stanie sam mecz wygrać, Żuraw też jest w stanie pierdzielnąć kilka bramek, bo jego doświadczenie jest kontrastem do dośw. Ćwielonga i po prostu do jego skuteczności ... Sądzę, że Garguła się odblokuje, zacznie grać jak dawniej, przepracował cały okres można by powiedzieć i z każdym meczem będzie grał coraz lepiej, Skrzydła mamy przyzwoite, nie ma szału ale wydaje mi się że jeżeli Łobo zagra to będzie tak szarpał, że 2 asysty zaliczy, jak nie to jest Mały-który będzie chciał pokazać na co go stać
Będzie dobrze, jestem tego pewny, będzie dużo lepiej niż Lech z tymi Azerami, bo to co oni odwalili to naprawdę parodia, mają tyle szczęścia że normalnie aż im zazdroszczę,bo tak samo jak Ruch nie grają nic ale wygrywają, za to my z Lewatywą to cały czas atakowaliśmy ale bramka jak zaczarowana była no i tak się w*******li nasi że normalnie ci strzelili nam brame i po widowisku ... totalna klapa ;/
Ale jak mówią ... nic nie zdarza się 2 razy !! Oni nie mają szans i tyle
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 14.07.2010, 20:33
Fajnie,że akurat Łobo dostał gorączki,jest szansa,że jutro nie zagra. Oby się utrzymała
Wiem,że zaraz na mnie wyjedziecie jaki to jestem zły, ale jak Wojtek nie zagra to dziesiątki tysięcy kibiców Wisły będzie zdrowszych
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 14.07.2010, 20:36
I wskoczy z ławki zbawiciel Małecki vel. "kim ty k**wa jesteś śmieciu" w dawnej glorii sławy i chwały...
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 14.07.2010, 20:38
blanco napisał(a):Wyświetl post
Fajnie,że akurat Łobo dostał gorączki,jest szansa,że jutro nie zagra. Oby się utrzymała
Wiem,że zaraz na mnie wyjedziecie jaki to jestem zły, ale jak Wojtek nie zagra to dziesiątki tysięcy kibiców Wisły będzie zdrowszych

W ostatnich meczach ligowych zeszłego sezonu to z Łobodzińskiego Wisła miała więcej pożytku niż z Małeckiego który partaczył wszystko. No ale, może coś szarpnie z przodu.
MateuszABG
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 14.07.2010, 20:43
A ja całkowicie odczepiam się od tematu.Mam problem ponieważ moja mama chciała iść ze mną na mecz n jako ona to zwie "kibicowską trybunę " czyli D na Hutniku 3 i nie wiem czy jest taka opcja żeby poszła ze mną czy nie bardzo.
mlody_ale_wierny napisał(a):Wyświetl post
To są derby, mecz ważniejszy od wszystkich lig, eurolig i pucharów. Nieważne czy to piłka nożna, koszykówka, podwodne szachy czy k...a zapasy wielbłądów. Derby to derby. Dlatego obowiązek jest stawić się na tym meczu.
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 14.07.2010, 22:03
Skład zwlaszcza obrona wyglada nieciekawie.

Do Kowalskiego nic nie mam,ale na Wisle to oc chyba jest za cienki.,nie sadzilem ze jeszcze za Jopem zatęskinie

Ciekawie kto zagra z Sobolem ,cos mi sie wydaje ze Guła ,Jirsak moze wejsc pozniej.
Licze ze w koncu Pawel Brozek zmieni sie mentalnie,i z Zurawiem bedą powoli sie zgrywali.

Niby mecz gdzie jestesmy faworytem a duzo pytań ,zwlascza jak zapreznetuje sie Jovanic,Cikos ,cala obrona czy w jakiej formie jest Zuraw.

Wzmocnienia sa jednak niezbedne ,,klasowy stoper,pomocnik i napastnik.TO co teraz mamy to na to Szawle moze od bidy starczy na kogos nawet o pół klasy lepszego napewno juz nie.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
farben
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 14.07.2010, 22:33
Wisła śpiewa: Hej, Szawle w dłoń!

http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...dlon,id,t.html

Brożek: Wisła łatwo mieć nie będzie

http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...dzie,id,t.html
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 15.07.2010, 00:24
Jeśli jeszcze nie było.

Zapowiedź meczu ze strony Litewskiej.

http://www.youtube.com/watch?v=se5T5...layer_embedded

Ciekawa sprawa - jutro 600 lat po wojnie z Krzyżakami gdzie walczyliśmy razem Litwinami, a jutro też mecz Polsko - Litewski
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 15.07.2010, 07:05
Mam nadzieje, że oprócz piłkarzy znakomicie zaprezentują sie nasi kibice, a nie zrobią takiej wiochy jak Legia parę lat temu
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
czera84
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 15.07.2010, 07:59
Auro napisał(a):Wyświetl post
Panowie nie wiem czy było:
http://www.youtube.com/watch?v=6vBIz4jSa8g

skoro Wigry dały rade to my nie damy ? Wiem ze panuje ogolny pesymizm po zeszłorocznej kompromitacji,ale tym razem wierze że nasi kopacze oszczędza nam wstydu i spokojnie awansują.
Ale wg.tego filmiku to wszystko się potwierdza,bo najmocniejsze mają wrzutki w pole karne.Nawet sam trener Wigier mówił o tym.Ale to też mecz kontrolny.My przegraliśmy z Dynamem Drezno 0:2 i są od nas lepsiNie sądzę.Ale widać,że mają problemy z szybkimi akcjami.Musimy to wykorzystać.
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 15.07.2010, 08:02
Nic nie mam do Łobo i życzę mu zdrowia ale stało się chyba najlepiej jak się mogło stać. Mały ma coś do udowodnienia i myślę że to będzie go napędzało . Oby
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 15.07.2010, 08:04
W sumie puszczenie Kirma od pierwszych minut nie wydaje sie takie głupie, jest wypoczęty, świezy, nie trenował z naszymy piłkarzami, czyli sytuacja sprzed roku się powtarza . A w pierwszej połowie z Levatywa był przecież najlepszy.
kristos
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 15.07.2010, 08:09
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieje, że oprócz piłkarzy znakomicie zaprezentują sie nasi kibice, a nie zrobią takiej wiochy jak Legia parę lat temu
Szczerze powiedziawszy osobiście nie liczę na to ,ale mam nadzieję że tak bedzie .
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Towarzystwo Sportowe
Junior Member

Od: 01.2010

Stary 15.07.2010, 08:28
DZIŚ O 20:00 NA POLSACIE: FC Šiauliai - Wisła Kraków
http://www.youtube.com/watch?v=qgDjk-JpPm0

Nowa zapowiedź Polsatu na ten mecz
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 15.07.2010 o godz. 09:54.
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 15.07.2010, 08:37
Do czego doszło. Człowiek się martwi, że z kadry wypadł Łobodziński. Na chwilę obecną nasz jedyny skrzydłowy.

Litwini to może ogórki, ale do meczu z nimi przystępujemy bez skrzydeł i zgranego bloku defensywnego. Czarno to widzę.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 15.07.2010, 08:55
te Siualalalalalalallalai to skad sie w ogole w uefa wziely? wygrali Puchar Litwy tak?

bo w lidze to zajeli 4 miejsce w ubieglym sezonie

http://www.betexplorer.com/soccer/li...t-league-2009/
Mar85
Senior Member

Stary 15.07.2010, 09:02
Jaki skład typujecie, ja obstawiam:
Jovanic-Diaz-Kowalski-Cleber-Cikos-Piotr Brożek--Sobolewski-Jirsak-Kirm-Garguła-Paweł Brożek pewnie tak będzie, ale wolałbym żebyśmy grali 2 w napadzie i Diazem na środku, czyli:
Jovanić-Piotr Brożek-Diaz-Cleber-Cikos-Małecki-Sobolewski-Garguła-Kirm-Zurawski-Paweł Brożek, Żurawski nawet jesli nie jest przygotowany na 100% powinien na takich ogórków starczyć
sportnh
Senior Member

Stary 15.07.2010, 09:09
Kirm na pewno nie bedzie gral w 1 skladzie jak dla mnie
Mar85
Senior Member

Stary 15.07.2010, 09:13
Skoro Łobo chory to pewnie zagra, Małecki za wybryk pewnie i tak na ławie...
murray
Senior Member

Stary 15.07.2010, 09:17
sportnh napisał(a):Wyświetl post
te Siualalalalalalallalai to skad sie w ogole w uefa wziely? wygrali Puchar Litwy tak?

bo w lidze to zajeli 4 miejsce w ubieglym sezonie

http://www.betexplorer.com/soccer/li...t-league-2009/
Vetra Wilno wycofana przez UEFA za kłopoty finansowe, więc Szawle zajęło jej miejsce.
sportnh
Senior Member

Stary 15.07.2010, 09:18
nie sadze, jak dla mnie lewa strona to Pietia i Diaz
Mar85
Senior Member

Stary 15.07.2010, 09:19
a kto z prawej?
sportnh
Senior Member

Stary 15.07.2010, 09:21
Moze zagra Boguski, ewentualnie jak nie to Malecki.. chociaz nie chcialbym, zeby gral
kpn
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 15.07.2010, 09:21
Graja w miejsce Vetry Wilno, ktora ma p;roblemy finansowe i nie został dopuszczony do europejskich rozgrywek.
klubus
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 15.07.2010, 09:26
Moim zdaniem to powinno wyglądać tak

...............Żurawski........Brożek............. ..
Pietia.........Sobol.........Garguła.......Mały...
Diaz.........Kowalski.......Cleber......Singlar... .
......................Jovanić..................... .....
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY.
PUCHARÓW TEŻ WIELE,
LECZ Z POLSKIEJ MENNICY.
Simao1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 15.07.2010, 09:39
sportnh napisał(a):Wyświetl post
Moze zagra Boguski, ewentualnie jak nie to Malecki.. chociaz nie chcialbym, zeby gral
Tak. A na środku obrony zagra Żurawski...

Ludzie, trochę powagi... Boguski się nie nadaje na prawą stronę i kilkukrotnie się o tym przekonaliśmy. Jedyną opcją dla niego jest atak. Zresztą, chcieć to sobie możesz, ale najlepszą opcją byłby właśnie Małecki.

Sądzę, że spróbuje się zrehabilitować za swoje zachowanie i skorzystać z okazji, by udowodnić trenerowi kto zasługuje na wyjściowy skład. Jak dla mnie pewniak na prawą stronę. Na lewej natomiast bez wątpienia Pietia. Każdy z nas wie, że Andraż wrócił niedawno z urlopu po MŚ.
Ostatnio edytowane przez Simao1 : 15.07.2010 o godz. 09:41.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów