|
Junior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Kupie jeden bilet na sektor 2 albo 3 jak cos to PW
Ostatnio edytowane przez Adek : 15.05.2010 o godz. 11:16.
![]()
Tylko przed bogiem padniemy na kolana - WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Dziwni jesteście 5 dni sprzedawano bilety a wy dziś się budzicie
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Potrzebuje 1 bilet na sektor 1
GG 9631796 NIEAKTUALNE
Ostatnio edytowane przez Mietek7777 : 15.05.2010 o godz. 13:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Czasem bywa tak, że kumpel w ostatniej chwili sobie uświadamia, że TRZEBA iść
![]() ![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
KUPIĘ BILET NA MECZ Z ODRĄ SEKTOR 2/3 !!!
tel.516 035 922 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Sprzedam bilet na mecz z Odrą sektor 3 . priv
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Może ktoś wie czy klub zamierza w tym sezonie rozpoczac sprzedaz biletów na mecze na nowy stadion za posrednictwem internetu . Przydałoby sie to wtedy na pewno plan prezesa o 70 procentach na meczech by sie udał.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie wiemy, bo nie było ogłoszonej takiej informacji. Na pewno, jeśli będzie taka możliwość, to będzie trąbione o tym na lewo i prawo.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Cena biletu na mecz : 10 Euro
skwk. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
he? chyba jednak nie..
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pusher pytanie było o cenę biletu na mecz w KRAKOWIE, a Ty wyjeżdżasz z tekstem o wyjeździe do Szawle...
tkwm: myślę, że do 30 zł ![]()
Ostatnio edytowane przez DarekK_11 : 04.07.2010 o godz. 10:47.
![]()
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
sry niedopatrzenie ..
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Wie ktoś może coś na temat biletów na Szawle w Krakowie, i na temat karnetów na przyszły sezon?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nic nie wiadomo, trzeba czekać na info na oficjalnej.
![]()
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Myślę, że ceny będą porównywalne do cen biletów z meczów ligowych poprzedniej rundy (jak np. na Odre - przeciwnik można powiedzieć porównywalny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Już abstrahując od meczów w europejskich pucharach za niecały miesiąc gramy pierwszy mecz ligowy.
Wiem jak wyglada sytuacja ze stadionem i ze pewnie nikt nic nie wie , ale mimo tej ,,slepoty'' przydało by się aby podać jakieś chociażby ogólne zarysy sprzedaży karnetów . Kiedy , w jakiej cenie itp itd. Niektórzy nie mogą siedzieć pół wakacji w ,,zasięgu'' Krakowa i nie wszyscy mają kogoś na miejscu kto mógłby karnet zakupić , a jak się domyślam sprzedaży przez internet nie będzie. Legia już dawno , a Lech jakiś ponad tydzień temu już określiły zasady karnetowe na ten sezon i obydwa kluby rozpoczęły już sprzedaż . Wiem że w tym momencie najpilniejszymi sprawami są , uzupełnienie luk po transferowym odpływie i przygotowanie stadionu tak aby był gotowy na III rundę LE i 1 kolejkę ekstraklasy. Ale brak jakiegokolwiek info (chociażby poinformowanie , że w związku z niepewnościami odnośnie stadionu sprzedaż karnetów będzie prowadzona w późniejszym terminie tj np. w drugiej połowie sierpnia , albo nawet po 1 kolejce) śmierdzi brakiem profesjonalizmu na odległość. Czy ktoś może ,,zasięgnął języka'' na ten temat w klubie ? Może grupy ,,nacisku''(przede wszystkim SKWK) mają jakieś info w tej kwestii ? |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Mam pytanie odnośnie Meczu z Szawle w Krakowie. na jakiej zasadzie sprzedawane będą bilety? Będzie jakieś pierwszeństwo? np ci którzy mieli karnety na ostatnią rundę? i najważniejsze kiedy pojawi się jakieś info? To jest kpina z kibiców...
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Bilet na mecz Wisła Kraków- FK Szawle sprzedawane będą najprawdopodobniej od 19.07.2010 cena wejściówek nie jest jeszcze ustalona. Pozostaje śledzić główną stronę. edit: Z pierwszeństwem nie wiem jak będzie, być może Ci co posiadają Karty kibica, będę kupować: np. w poniedziałek a od wtorku sprzedaż normalna. Ale to nie jest pewna informacja, więc proszę się nią nie sugerować. Powód: dopis.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 13.07.2010 o godz. 12:27.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Dzięki. A z tym "pierwszeństwem" to wiadomo coś czy nic?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Właśnie dzwoniłem do Wiślackeigo Świata i karty kibica i (chyba) karnety będą dopier od nowego roku !
Także jako takiego pierwszeństwa nie będzie |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tak, nie będzie!!!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ostatnio wysłałem mail do działu biletów na Wiśle zadając parę pytań odnośnie nowego stadionu i karnetów/biletów:
- Kiedy rozpocznie się sprzedaż wejściówek na rewanżowe spotkanie z FK Szawle i w jakiej cenie byłby bilety. - Od kiedy ruszy sprzedaż karnetów na nowy sezon jak będzie wyglądała sytuacja z przedłużeniem karnetu ( chodzi mi o tych którzy mieli karnet za nim graliśmy w Sosnowcu i na Suchych Stawach a także tych, którzy wykupili karnet na Sosnowiec/ Suche Stawy) - Jakie ceny biletów/karnetów obowiązywać będą na nowym stadionie. - Kiedy pojawi się jakakolwiek informacja dotycząca nowych KART KIBICA - Czy w tym sezonie ruszy internetowa sprzedaż biletów Oto odpowiedź jaką dostałem na maila: Cytat:
Brak jakiejkolwiek informacji o nowych KK i internetowej sprzedaży i stary sprawdzony tekst proszę śledzić stronę oficjalną. Nie wiem nie którzy, chyba nie rozumieją, że są wakacje i nie każdy ma możliwość siedzieć cały czas w Krakowie i czekać łaskawie na wiadomość o biletach/ karnetach. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie młyn jest na jakich sektorach? Wybieram się pierwszy raz i nie wiem.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba na 3 ale na 100% nie wiem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
1) Czy posiadając KK muszę przy kupnie biletu mieć dokument tożsamości?
2) Czy bez KK wystarczy mój PESEL czy muszę okazać dowód? 3) Czy zakupię wejściówki dla kolegów dysponując ich numerami PESEL? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A powiem tak: Jak ja jechałem na mecz z kolegą na mecz Odry 15 maja to mama kumpla pojechała kupić bilety ale dałem Pesel i legitymacje i bez problemu dostała bilet
|
|
|