The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.07.2010, 21:01
Przeciez ten news jest z tzw dupy wziety.
Nie wiem jaki jest sens powolywania sie na ten serwis.
Odpowiedz cytując
daniel123
Member

Od: 07.2006

Stary 13.07.2010, 21:07
Jak w piatek wylosujemy zespól z Finlandii czy Azerbejdżanu to na transfery...trochę poczekamy jakoś do losowania 4 rundy.,trafimy na Odense czy Dnipro to piłkarze trafią do Nas hurtemdziałacze zapewne wychodzą z założenia że obecny skład musi sobie dać rade z klubami z Litwy ,Finlandii bądź Azerbejdżanu albo nie mamy czego szukać w pucharach bo by trzeba było wymienić wszystkich.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 13.07.2010, 22:24
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Jeśli.

Odnoszę wrażenie, że w zarządzie modlą się o lanie od Litwinów. Będzie powód, by nie robić transferów.

Jak wygramy, trzeba będzie wymyślić inną bajeczkę.

tak jak z tym ze niedogadano sie z kims tam bo przedłuzyły sie imieniny u Cupiała

ja p***le ,jak mozecie sie jescze nabierac ze ruszy (tu moj ulubiony zwrot) "transferowa ofensywa Wisly "

ja przejdziemy nawet to Szawle to nie bedzie transferow bo

-jest za duzy upał
-Zdzisek pije karne kolejki
-Muchy tse-tse rozmnazają sie za wolno
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
lysy9055
Member

Od: 07.2008

Stary 13.07.2010, 22:31
Nic innego nam nie pozostaje jak tylko czekać na działanie zarządu Wisełki. My możemy sobie tylko tak pieprzyć o tym i owym oraz gdybać lecz bez żadnych konkretów.
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 13.07.2010, 22:36
Czekajmy, ale dla waszego dobra nie bierzcie na poważnie tego newsa, że cokolwiek ma się zdarzyć w piątek.

Mnie początek okna transferowego i plotki wrzucane przez "poinformowanych" zbymaka i maci0sa skutecznie wyleczył z podniecania się przeciekami o ofensywie transferowej.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 13.07.2010, 22:37
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
-Zdzisek pije karne kolejki
Jak on pije za te wszystkie lata swojej nieobecności, to nic nie będzie nie tylko z transferów, ale i ze Zdziśka.
Ofensywa jak pod Stalingradem - wysyłamy pewnie naszych dzielnych skautów w miejsca, gdzie benzyna zamarza w baku, a pojęć żona i siostra używa się wymiennie. Po ostatnich testach tylko tam nas jeszcze traktują poważnie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 14.07.2010 o godz. 00:21.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Bohdan Krzyżanowski
Junior Member

Od: 07.2010

Stary 14.07.2010, 00:52
Witam po raz kolejny wszystkich Kibiców Białej Gwiazdy. Z góry przepraszam za tak późną porę. Ze względu na pilne spotkania nie mogłem podzielić się z Wami moimi sugestiami i spostrzeżeniami. Szanowni Użytkownicy, jestem bardzo zadowolony, że wczorajsza konferencja doszła do skutku. Dokonano na niej finalizacji kilku ważnych kwestii dotyczących funkcjonowania spółki. W swojej wypowiedzi pominę fakt prezentacji nowych trykotów dostarczonych przez niemiecką firmę Adidas, gdyż jest to tylko kwestia estetyczna i podlega osobistej ocenie każdego sympatyka.Jestem pewien, iż jest to kolejny krok w realizacji nowej, klubowej polityki Pana Prezesa Bogdana Basałaja. Uważam, że zarząd podjął racjonalną decyzję w sprawie Patryka Małeckiego. Po raz kolejny wspomnę, że jest to jeszcze młody chłopak, który zasługuje na ostatnią szansę, gdyż był bardzo ważnym ogniwem zespołu w poprzednim sezonie. Przed nami wszystkimi, zarówno kibicami jak i piłkarzami kolejny ważny sprawdzian na arenie międzynarodowej. Jak każdy pozytywnie myślący fan nie dopuszczam do myśli możliwości odpadnięcia zespołu w tak wczesnej fazie rozgrywek. Głęboko wierzę, że zarząd jest przygotowany na każdy scenariusz i zaplanował w najbliższym czasie kolejne wzmocnienia. Według mnie w zespole są pozycje, które powinny zostać uzupełnione wysokiej klasy piłkarzami, którzy będą stanowić trzon drużyny w kolejnych latach. Nie ukrywam, że na bieżąco śledzę transferowe doniesienia. Szczególnie przypadły mi do gustu takie propozycje jak Serb Marko Milinković, czy Chorwat Tomislav Barbarić, a także Maciej Sadlok. Przeczytałem na tym forum kilka wypowiedzi mówiących o rzekomym odpuszczeniu przez Wisłę rywalizacji o mistrzowską koronę. Co za brednie! Biała Gwiazda zawsze walczy o najwyższe cele! Moim zdaniem kolejnym ważnym punktem w planie Prezesa Basałaja jest budowa Akademii Piłkarskiej z prawdziwego zdarzenia, w której mogłaby się szkolić młodzież z całej Polski. Powinniśmy się stać krajowym potentatem w odkrywaniu oraz szlifowaniu piłkarskich talentów. Oczywiście należy również pamiętać o legendach Białej Gwiazdy przez co zaczniemy udoskonalać politykę historyczną, lecz najważniejszym elementem prawidłowego funkcjonowania klubu jest nowo powstający obiekt przy Reymonta 22.

Pozdrawiam
B. Krzyżanowski
Odpowiedz cytując
robin hood
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 14.07.2010, 00:56
Bohdan Krzyżanowski napisał(a):Wyświetl post
Witam po raz kolejny wszystkich Kibiców Białej Gwiazdy. Z góry przepraszam za tak późną porę. Ze względu na pilne spotkania nie mogłem podzielić się z Wami moimi sugestiami i spostrzeżeniami. Szanowni Użytkownicy, jestem bardzo zadowolony, że wczorajsza konferencja doszła do skutku. Dokonano na niej finalizacji kilku ważnych kwestii dotyczących funkcjonowania spółki. W swojej wypowiedzi pominę fakt prezentacji nowych trykotów dostarczonych przez niemiecką firmę Adidas, gdyż jest to tylko kwestia estetyczna i podlega osobistej ocenie każdego sympatyka.Jestem pewien, iż jest to kolejny krok w realizacji nowej, klubowej polityki Pana Prezesa Bogdana Basałaja. Uważam, że zarząd podjął racjonalną decyzję w sprawie Patryka Małeckiego. Po raz kolejny wspomnę, że jest to jeszcze młody chłopak, który zasługuje na ostatnią szansę, gdyż był bardzo ważnym ogniwem zespołu w poprzednim sezonie. Przed nami wszystkimi, zarówno kibicami jak i piłkarzami kolejny ważny sprawdzian na arenie międzynarodowej. Jak każdy pozytywnie myślący fan nie dopuszczam do myśli możliwości odpadnięcia zespołu w tak wczesnej fazie rozgrywek. Głęboko wierzę, że zarząd jest przygotowany na każdy scenariusz i zaplanował w najbliższym czasie kolejne wzmocnienia. Według mnie w zespole są pozycje, które powinny zostać uzupełnione wysokiej klasy piłkarzami, którzy będą stanowić trzon drużyny w kolejnych latach. Nie ukrywam, że na bieżąco śledzę transferowe doniesienia. Szczególnie przypadły mi do gustu takie propozycje jak Serb Marko Milinković, czy Chorwat Tomislav Barbarić, a także Maciej Sadlok. Przeczytałem na tym forum kilka wypowiedzi mówiących o rzekomym odpuszczeniu przez Wisłę rywalizacji o mistrzowską koronę. Co za brednie! Biała Gwiazda zawsze walczy o najwyższe cele! Moim zdaniem kolejnym ważnym punktem w planie Prezesa Basałaja jest budowa Akademii Piłkarskiej z prawdziwego zdarzenia, w której mogłaby się szkolić młodzież z całej Polski. Powinniśmy się stać krajowym potentatem w odkrywaniu oraz szlifowaniu piłkarskich talentów. Oczywiście należy również pamiętać o legendach Białej Gwiazdy przez co zaczniemy udoskonalać politykę historyczną, lecz najważniejszym elementem prawidłowego funkcjonowania klubu jest nowo powstający obiekt przy Reymonta 22.

Pozdrawiam
B. Krzyżanowski

słowa słowa słowa słowa

Powodzenia w czwartek i oby się nie okazało że "że zarząd jest przygotowany na każdy scenariusz" także na ten wynikający z zaniechania
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 14.07.2010, 01:33
Nawet jak wygramy u nich 8-0 żadnych wzmocnień nie będzie, a napewno nie w Piątek. Zresztą nie spodziewam się więcej niż jakiegoś zdezelowanego stopera w to okienko.

Znając życie w piątek po takiej wygranej (wysokiej) ten portal napisał by że wzmocnien na ta chwile nie ma bo drużyna zaprezentowała się tak wspaniale że BC uznał że nie potrzeba nam żadnych dodatkowych piłkarzy.
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Stary 14.07.2010, 01:48
Bohdan Krzyżanowski napisał(a):Wyświetl post

Pozdrawiam
B. Krzyżanowski
Mądre słowa, ale może za dużo niepoprawnego optymizmu, oczywiście też chciałbym zeby wszystko szło ku lepszemu, ale nawet zakładając że polityka szkolenia młodzieży wyda pierwsze owoce minie wiele lat, a w takim czasie wszystko moze sie 10 razy obrócić. Dadatkowo przykłady z zachodu pokazują że szkułki owszem szkolą, ale większość wychowanków rozwija skrzydła dopiero po opuszczeniu macierzystego klubu. Więc z tą bazą to może być tak że Wisła będzie tworzyła piłkarzy którzy będą potem brylowac ale w pozostałych klubach naszej ligi.

A co do polityki "na teraz" to wszystko wyglada baardzo słabo. Cała liga się wzmocnia tylko my i Bełchatów się osłabiliśmy. Wartościowych pilkarzy na horyzoncie nie ma, kadra jest najsłabsza w 15 letniej historii Telefoniki, a w dodatku na ławce mamy naprawdę dość słabego trenera, który ostatnie sukcesy święcił 10 lat temu w zupełnie innej "epoce" piłkarskiej. Obecnie w lidze połowa trenerów bez nazwiska wypada po prostu lepiej od Henryka. Szanuję go, ale nie jest to trener który poradzi sobie z słabą i niepoukładaną drużyną którą teraz jest niestety Wisła. Gdyby Heniek miał silną kadre i zespół nauczony jak grac to by sobie poradził, ale jest na odwrót.
Odpowiedz cytując
kibicwisły1906
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 14.07.2010, 08:22
Ta informacja jakoby transfery były w zawieszeniu do piątku a ściślej były uzależnione od czwartkowego wyniku spotkania pokazuje pełnię "profesjonalizmu" zarządu z B.Basałajem na czele - zespół wzmacnia się przed pucharami a nie w czasie rozgrywania spotkań o być albo nie być. Co zrobił właściciel, zarząd aby o wynik kibice w czwartek mogli być spokojni - NIC, sprzedano dwóch klasowych zawodników a na ich miejsce sprowadzono zawodnika, który i tak nie może zagrać w jutrzejszym spotkaniu....

Dołączam się do tych którzy twierdzą że to wszystko jest zaplanowane tzn. niech Wisła odpadnie a my będziemy mieli koronny argument do tego by transferów nie robić....granie na alibi skądś to już znam....

Tu przyjście 2-3 zawodników nic nie zmieni zwłaszcza że na klasowych graczy nas nie stać a kadrę mamy obiektywnie słabą....

A po ewentualnym odpadnięciu konsekwencje poniesie trener a nie nasze "gwiazdki"....

Kasperczak nie ma wysokich notowań ani u właściciela ani u Basałaja gdyby była taka możliwość już by go nie było - jednego jestem pewien wkrótce będziemy mieli nowego trenera bo ja w sukcesy pod batutą obecnego trenera jakoś nie wierzę....
Ostatnio edytowane przez kibicwisły1906 : 14.07.2010 o godz. 08:26.
Odpowiedz cytując
Forza
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 14.07.2010, 08:47
Cóz Wy za bzdury wypisujecie ? Ile Wy macie lat?

Bylem wielkim optymista co do transferow ale teraz czas na prawdziwa i obiektywna reflekcsje.

Przeciez to jest proste jak konstrukcja cepa? Rok temu Levadia spowodowala ze w budzecie powstala wielka dziura. Lepiej dmuchac na zimne. Zakontraktowanie teraz zawodnikow, ktorzy nie dosc ze beda kosztowac, to jeszcze im kontrakty trzeba oplacic, spowoduje ze caly 'odpracowany' za tamten i w zasadzie nawet i za ten rok budzet pojdzie w niwecz. A chyba wszyscy zdaja sobie sprawe ze nawet z taka obrona i skladem wygranie polskiej ligi powinno byc latwoscia w obliczu slabego zgrania Legii i oslabiajacej sie postawy Lecha.

Pozdrawiam i uwazam ze B. Krzyzanowski prawi dobrze.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 14.07.2010, 08:57
Forza napisał(a):Wyświetl post
Cóz Wy za bzdury wypisujecie ? Ile Wy macie lat?

Bylem wielkim optymista co do transferow ale teraz czas na prawdziwa i obiektywna reflekcsje.

Przeciez to jest proste jak konstrukcja cepa? Rok temu Levadia spowodowala ze w budzecie powstala wielka dziura. Lepiej dmuchac na zimne. Zakontraktowanie teraz zawodnikow, ktorzy nie dosc ze beda kosztowac, to jeszcze im kontrakty trzeba oplacic, spowoduje ze caly 'odpracowany' za tamten i w zasadzie nawet i za ten rok budzet pojdzie w niwecz. A chyba wszyscy zdaja sobie sprawe ze nawet z taka obrona i skladem wygranie polskiej ligi powinno byc latwoscia w obliczu slabego zgrania Legii i oslabiajacej sie postawy Lecha.

Pozdrawiam i uwazam ze B. Krzyzanowski prawi dobrze.
Ile Ty masz lat?
"Słabe zgranie Legii" - żebyś się nie zdziwił... jeśli są dobrzy, a ich transfery nie wyglądały na łapankę to będą dostatecznie dobrzy, żeby grać dobrze od razu
"Osłabiająca się postawa Lecha" - sa już w kolejnej rundzie el lm - kogoś tam na pewno ściągną, a stracili tylko jednego (choć najlepszego) grajka.
Z Głową i Marcelo nie wygraliśmy to teraz łatwo wygramy bo mamy gorszych od nich graczy - fajny tok rozumowania.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 14.07.2010, 09:12
Cytat:
A chyba wszyscy zdaja sobie sprawe ze nawet z taka obrona i skladem wygranie polskiej ligi powinno byc latwoscia w obliczu slabego zgrania Legii i oslabiajacej sie postawy Lecha.
Z jaką obroną ? Najlepsza obrona w Polsce już nie istnieje. Alvarez, Marcelo, Glowacki ich juz nie ma, Piotr Brozek gra w pomocy. Wszystko to trzymało się właśnie dzięki solidnej obronie, a gra z przodu wyglądała na zasadzie "może coś strzelimy". Oni mieli problemy z wymienieniem 5 podań na połowie przeciwnika. Pod względem gry piłką prezentowaliśmy się gorzej od takich klubów jak Lech, Jagiellonia czy Korona.

Dysponując takimi pieniędzmi powinniśmy robić wzmocnienia bez względu na wyniki. Tak aby zdobyć mistrza i do przyszłorocznych eliminacji do LM przystępować silniejsi.

To jest najsłabsza Wisła od kilkunastu lat.
Według mnie aby zrobić coś z tej drużyny należy kupić, stopera: 2 skrzydłowych, napastnika, srodkowego pomocnika.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 14.07.2010 o godz. 09:18.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 14.07.2010, 09:13
Ja mimo wszystko pierwszy raz od 2 lat wierzę, że może w końcu poczynimy jakieś wzmocnienia. Nie spodziewam się cudów ale liczę przynajmniej na doświadczonego stopera i jakiegoś młodego napastnika.
Ważne jest to, że Boguś Cupiał wreszcie przejrzał na oczy i zatrudnił odpowiednich ludzi. Widać, że Basałaj zna się na tym co robi i stara się rozwijać nasz klub. Zatrudnił odpowiednich ludzi jeżeli chodzi o marketing, będzie rozwijał scouting, co na pewno zaprocentuje w przyszłości. Trzeba podążać drogą jaką wyznaczył nam Lech (jeżeli chodzi o sprawy typu marketing, scouting, zarządzanie drużyną) to może w końcu zaistniejmy w piłkarskiej Europie i pozostaniemy w niej na stałe.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 14.07.2010, 09:16
Cytat:
przez co zaczniemy udoskonalać politykę historyczną
Weźcie się za wzmocnienia w tej chwili, a nie za politykę historyczną.
Pozdrawiam Panie Bo(h/g)danie ^^
Odpowiedz cytując
tormenthor
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 14.07.2010, 09:25
3 dobre transfery i mamy mistrza w kieszeni. Klasowy stoper, lewy pomocnik z wrzutką i dryblingiem, skuteczny, wysoki napastnik. Nic więcej nie potrzeba.
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Stary 14.07.2010, 09:32
tormenthor napisał(a):Wyświetl post
3 dobre transfery i mamy mistrza w kieszeni. Klasowy stoper, lewy pomocnik z wrzutką i dryblingiem, skuteczny, wysoki napastnik. Nic więcej nie potrzeba.
Trzy udane transfery chciałeś napisać.A od 2006 roku udał nam się dokładnie jeden- Marcelo (ewentualnie Diaz).
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 14.07.2010, 09:34
Cytat:
Moim zdaniem kolejnym ważnym punktem w planie Prezesa Basałaja jest budowa Akademii Piłkarskiej z prawdziwego zdarzenia, w której mogłaby się szkolić młodzież z całej Polski.
Ładnie to wszystko brzmi, jednak rezultaty tych działań będziemy oglądać za kilka albo kilkanaście lat. Oczywiscie warunkiem jest to, że będzie to działało na zasadzie że będziemy brać najlepszych chłopców. Z tego co wiem tu u nas odbywa się to na zasadzie że ojciec przyprowadzi grubaska na trening i zróbcie z niego piłkarza. W tych kwestiach Wisła musi być brutalna, jesli ktos jest za gruby to wypad, jeśli jego budowa kostna nie predysponuje go do bycia piłkarzem tak samo wypad. Trzeba zwracać większą uwagę na fizyczność zawodnika bo potem okazuje się ze nasi mają nawet problemy z bieganiem w porównaniu z piłkarzami wychowanymi za granicą.
Cytat:
Biała Gwiazda zawsze walczy o najwyższe cele!
Walczyć to sobie możemy kwestia jest tego czy mamy takie możliwość jak już pisałem wcześniej najlepsza obrona w Polsce nie istnieje, a nasza ofensywa to poziom dna i wodorostów.

Cytat:
należy również pamiętać o legendach Białej Gwiazdy przez co zaczniemy udoskonalać politykę historyczną,
Mam nadzieje że ta polityka historyczna nie będzie wyglądała na zasadzie że kibice będą śpiewać: "Zagraj Wisełko jak za dawnych lat"
Ostatnio edytowane przez westersyl : 14.07.2010 o godz. 09:54.
Odpowiedz cytując
Ejdzbiol
Senior Member

Stary 14.07.2010, 09:42
Co tu dużo gadać, przyszło 3 odeszło 8, i nie ważne jest jak bardzo niektórych zawodników nie potrzebowaliśmy (Christov, Gołoś), waże że byli uzupełnieniem kadry na wypadek kontuzji graczy. Teraz takich zabezpieczeń po prostu nie mamy. Konieczny jest jeden stoper, jeden napastnik, i jeden lewoskrzydłowy :/
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 14.07.2010, 09:43
tormenthor napisał(a):Wyświetl post
zależy jeszcze jakie to będą transfery.Jak maja byc ofensywni gracze za darmoche jak Hristov,Beto czy kolejny rekonwalescent jak Ba to już wole żeby Heniu wprowadzał chłopaków z MEsy.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 14.07.2010 o godz. 09:47.
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 14.07.2010, 09:52
AYALA napisał(a):Wyświetl post
zależy jeszcze jakie to będą transfery.Jak maja byc ofensywni gracze za darmoche jak Hristov,Beto czy kolejny rekonwalescent jak Ba to już wole żeby Heniu wprowadzał chłopaków z MEsy.
chłopaki z Mesy u Henia nie pograją
bo jak to rzekł był potrzebuję aktorów nie statystów

to tyle w temacie Mesy
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
sandbender
Graf Zero

Od: 08.2004

Stary 14.07.2010, 10:01
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Ładnie to wszystko brzmi, jednak rezultaty tych działań będziemy oglądać za kilka albo kilkanaście lat. Oczywiscie warunkiem jest to, że będzie to działało na zasadzie że będziemy brać najlepszych chłopców. Z tego co wiem tu u nas odbywa się to na zasadzie że ojciec przyprowadzi grubaska na trening i zróbcie z niego piłkarza.
Na razie w Wisle to by trzeba zacząć od poważnej rozmowy albo wręcz od zwolnienia wszystkich trenerów młodzieży.
Bo żeby przez 10 lat nie wypuścić żadnego piłkarza który posiadł jednocześnie trzy z czterech umiejętności: podać, przyjąć, zacentrować w biegu, zrobić jakakolwiek kiwkę - to jest dramat. do tego nie potrzeba wirtuoza czy nawet bardzo zdolnego piłkarza - wystarczy ktoś kto to ćwiczy do upadłego.
Brożki, Małecki, Boguski - one jadą na talencie. Byliby znacznie lepsi gdyby młodzieżowi trenerzy się koncentrowali na szkoleniu, a nie na zdobywaniu nikomu niepotrzebnych tytułów.
Odpowiedz cytując
Salt The Fries
Member

Od: 07.2009

Stary 14.07.2010, 10:04
Konieczna jest większość ilość sofizmatów wypowiadanych przez zarząd kubu.
If I'm an ass, I should say so. If I don't, somebody else will. If I say it first, that disarms them.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 14.07.2010, 10:59
Rozbawiles mnie bardzo.

Nie bede dyskutowal o Legii i Lechu - sam sie przekonasz

I jezeli chodzi o Marcelo i Glowe - to powiem Ci tylko 'NIE PEKAJ'.
Widzę, że mamy nowego, wakacyjnego bohatera - nie pękaj!

Strata Głowackiego i Marcelo nawet w obliczu kupienia dwóch nowych i dobrych stoperów jest olbrzymia, bo tu jeszcze decyduje element zgrania, wzajemnego uzupełniania się, itd. stoperzy plus defensywny pomocnik to kręgosłup zespołu, a Wiśle ten kręgosłup przetrącono znacznie.

Nie pękaj!
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 14.07.2010, 11:06
*Forze - jestes widze optymistą, ale muszę Cie zawieść. Jesli nie zrobimy transferów to mistrza nie zdobędziemy. Nie zrobilismy tego z najlepszą obroną, to na pewno nie dokonamy tego ze staruszkiem Cleberem i slabym Kowalskim
Odpowiedz cytując
Wisoman
Member

Od: 02.2008

Stary 14.07.2010, 11:13
Jesli nie pojawia sie jakies konkretne transfery wzmacniajace druzyne a nie uzupełniajace tylko skład, to wówczas przestaje jezdzic na mecze. Maja kase ze sprzedazy Marcelo, Głowy wiec nie stoi nic na przeszkodzie zeby kupic za te pieniadze grajkow ktorzy wzmocniliby zespol. Mozecie po mnie jechac jak po łysej kobyle, ale jesli płace za bilet dojazd ponad 100km, szame to rowniez wymagam zeby grajki cos soba reprezentowały a nie mam zamiaru ogladac kopaniny. Jesli takowa chciałbym ogladac to wybrałbym sie do Wodzisławia do ktorego mam blizej.

Wszystko można co nie można byle z wolna i ostrożna
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 14.07.2010, 11:25
Wisoman napisał(a):Wyświetl post
Jesli nie pojawia sie jakies konkretne transfery wzmacniajace druzyne a nie uzupełniajace tylko skład, to wówczas przestaje jezdzic na mecze. Maja kase ze sprzedazy Marcelo, Głowy wiec nie stoi nic na przeszkodzie zeby kupic za te pieniadze grajkow ktorzy wzmocniliby zespol. Mozecie po mnie jechac jak po łysej kobyle, ale jesli płace za bilet dojazd ponad 100km, szame to rowniez wymagam zeby grajki cos soba reprezentowały a nie mam zamiaru ogladac kopaniny. Jesli takowa chciałbym ogladac to wybrałbym sie do Wodzisławia do ktorego mam blizej.
Rozumiem pajacu, że na Wisłę jeździsz ze względu na zawodników, a nie z miłości do klubu
Boże, skąd się tacy kibice sukcesu biorą.

Jutro dostaniemy odpowiedź na kilka nurtujących nas pytań związanych z grą Wiślaków, a co za tym idzie, czy konieczne będą dalsze wzmocnienia.

Mimo wszystko niepokoi mnie zachowanie władz Wisły. Chaotyczne, manipulacyjne i próbujące zrobić z nas... debili ?
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 14.07.2010, 11:30
Rozbawiles mnie bardzo.

Nie bede dyskutowal o Legii i Lechu - sam sie przekonasz
I jezeli chodzi o Marcelo i Glowe - to powiem Ci tylko 'NIE PEKAJ'.
Obaj się przekonamy i o Legii i o Amice i o... Polonii Wawa jakby ktoś na nią nie zwrócił jeszcze uwagi.
Nie pękam... w końcu to nie mnie ewentualnie będą objeżdżać lepsi przeciwnicy, to nie na mnie będą wieszać psy kibice.
To nie mnie ewentualnie kopnie w d... właściciel jak nie będzie wyniku, min. 20 tysięcy widzów na trybunach i sponsora koszulkowego...
Jak komuś wystarczy pykanie może o 4 miejsce to ten skład może jeszcze wystarczy na to, oczekiwać od tej grupy ludzi mistrza to spory hmm... optymizm.
Co do Costly - jeśli to prawda co napisał kibicwisły1906, widzę że mało nam kłopotów. Robił jaja w Bełchatowie, robił w Rumunii, proste że będzie je robił i u nas jak go weźmiemy.
Ostatnio edytowane przez arti : 14.07.2010 o godz. 11:38.
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Stary 14.07.2010, 11:32
DeadOrAlive napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem pajacu, że na Wisłę jeździsz ze względu na zawodników, a nie z miłości do klubu
Boże, skąd się tacy kibice sukcesu biorą.

Jutro dostaniemy odpowiedź na kilka nurtujących nas pytań związanych z grą Wiślaków, a co za tym idzie, czy konieczne będą dalsze wzmocnienia.

Mimo wszystko niepokoi mnie zachowanie władz Wisły. Chaotyczne, manipulacyjne i próbujące zrobić z nas... debili ?
Czyli jeżeli ktoś nie jest fanatykiem tylko podchodzi z trochę wiekszym od Ciebie dystanstem do Wisły to jest pajacem?

Ochłon dzieciaku.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów