|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Gdzie są jakiekolwiek doniesienia o Costlym?
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Ściągnęli Maćka jak on już tak naprawdę to ma raczej głęboko gdzieś poważne granie. Czy naprawdę nie lepiej było postarać się choćby o takiego Tshibambę, który ma większą motywację, nei jest Polakiem- co w przypadku sfery mentalnej ma ogromne znaczenie i myślę, że po 1. można za niego by zarobić a po 2. z niego coś powinno jeszcze być. Noi ciekawe jak się rozwinie sprawa z środkowym obrońcą, bo tak być nie może jak tam teraz jest. Wiadomo coś na temat tego gościa z Holandii- Agustiena czy jak tam? Wydawało się, ze to może być jakieś poważniejsze wzmocnienie. Ehh, było miło, może jeszcze będzie, ale owe "kolesiostwo" i ta "nowa-stara Wisła" jakoś tak mi nie pasuje do końca. Obym się myliła i jeszcze miło się zaskoczyła (nie tylko ja). ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Panowie
Trzeba trzymać kciuki za Basałaja Ja myslę że jeszcze ktos do nas przyjdzie
Ostatnio edytowane przez wwf : 13.07.2010 o godz. 17:12.
![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakieś potwierdzenie, czy info pewne - telefoniczne?
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Mam pewne pytanie. Moze ktos sie orientuje. Zalozmy, ze mamy dobre kontakty z jakims duzym klubem, ktory nie gra w europejskich pucharach. Czy jest jakis przepis, ktory reguluje czas wypozyczenia zawodnika? Powiedzmy, ze wypozyczamy jakiegos zawodnika na naprzyklad 2 miesiace, pomaga nam zakwalfikowac sie do pucharow i wraca do swojego klubu.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po pierwszej połowie meczu z Baku Lecha stwierdzam, że Kriwiec to był genialny zakup
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
hehe ten typ jest wyceniany na 13 mln Euro zeby nie bylo to gdybym byl bogaty to kupilbym Tomka Mullera, pewnie Polak Powód: literowki
Ostatnio edytowane przez Chlopek123 : 13.07.2010 o godz. 16:53.
![]()
KAŻDY TO POWIE ! WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Sessegnon musiałby być niespełna rozumu, żeby do nas przychodzić... to tak jakby ktoś powiedział, że np. Messi w Wiśle... to nie ta półka, a zresztą wg transfermarktu wyceniany on jest na 13 mln ! :o rozumiem, że to temat s-f ale jakiś umiar trzeba zachować...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Upadła już całkiem sprawa sprowadzenia Milinkovicza. Pojawia się jeszcze jakieś nowe info co do tego gracza, czy już jest pozamiatane.
![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ten Hadzijew z Interu Baku by sie przydał na lewa pomoc, nieźle drybluje, nie pęka przed nikim.Takich zawodników lubie.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 13.07.2010 o godz. 18:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ten Hadzijew wyglądał naprawdę ciekawie. Ma 22 lata i dopiero niedawno przyszedł do drużyny z Baku. Z tego co piszą na Wikipedii, to ciągle gra w Khazarze Lenkoran, więc coś tu jest nie tak...
http://en.wikipedia.org/wiki/Nizami_Hajiyev |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Prosze was, jedynie co byl szybki. Kilka razy wlasciwie sam siebie odryblowal. Nie popadajmy w skrajnosci -_-
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Przemysław Kazmierczak jest obecnie bez klubu. Jeśli nie chciałby kokosów, to czemu nie ?
![]() Podobno interesuje się nim Kavala, gdzie trenerem jest Drago Okuku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Rodionov z Bate - kupiłbym go. Przypomniał o sobie strzelając bramkę na 5:1 w wygranym meczu z Hafnarfjordur.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Również bym go kupił, a z tego co wiadomo chętnie przeszedł by do polskiej ligi. Dodatkowo warty jest mniej więcej 400 tys. E, a zarabiać chciałby ok. 200-300 tys E. Dziwi mnie, że Lech Poznań pomimo zainteresowania tym zawodnikiem odpuścił jego pozyskanie, gdyż jest to zawodnik ciekawszy niż ten ich S. Krivec.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Interesujemy się zawodnikiem, wartym 50 tys euro z II Bundesligi gdzie był rezerwowym jego inicjały DP
Potwiedzam to Dragan Palijc Rzeczywiście zarząd szykuje nam niespodzianki....
Ostatnio edytowane przez kibicwisły1906 : 16.07.2010 o godz. 08:11.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
te niespodzianki to nas(kibiców) doprowadzą do palpitacji serca... przykre to, że interesujemy się takim ogórem...
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
I zaczyna się:
można było Błaszczykowskiego znaleść dlaczego nie szukamy w niższych ligach. O zawodnik z II Bundesligi przykre to, że interesujemy się takim ogórem... ludzie |
|
|
|
Guest
|
|
|
No i spoko - uniwersalny atakujący. Na pewno jakiś nieodkryty dotąd brylant
![]() Całe 600 minut na boisku w 2 bundeslidze w ubiegłym sezonie i 1 gol. Ze spokojem i nadzieją czekam na kolejne wieści transferowe *kacpergawlo - 600 minut na 34 czy 38 meczów i gra w 17 z nich tj. podstawowy gracz?
Ostatnio edytowane przez arti : 16.07.2010 o godz. 08:28.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Teraz już wiem dlaczego Milinkovic to była opcja 2.... śmiech przez łzy... http://www.fussballdaten.de/spieler/paljicdragan/
Ostatnio edytowane przez kibicwisły1906 : 16.07.2010 o godz. 08:19.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kominek, taka jest mentalnosc wiecznych narzekaczy..
Dlaczego od razu gościa od ogórów wyzywać? Moze niech ktos jeszcze zapoda ulubione tutaj slowo - kelner? |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|