|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
jadą z dachem na zachodzie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
wklejcie zdjecie tego dachu na zachodniej plisssssss
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Jakiego macie QuickTime'a do odtwarzania kamery z okrąglaka
Dzieki crazykaro.
Ostatnio edytowane przez silver1906ts : 13.07.2010 o godz. 13:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ja mam Alternative Quick Time. Ale zainstalowanie QuickTima nie rozwiązuje kłopotów bo kiedyś próbowałem zainstaloawc u kolegi i też mu nie chciało chodzić mimo że teoretycznie wszystko było w porządku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() Może w ogóle powinniśmy zrezygnować z otwarcia trybuny południowej, bo np: trzeba będzie wówczas ponosić koszty związane z jej eksploatacją? ![]() Coraz zabawniej czyta się usprawiedliwienia dla istnienia anormalnych sytuacji dotyczących Wisły. ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
Bo kontenery można najzwyczajniej przesunąć, ale wtedy nie miałbyś się o co przyczepić. |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...szacze//38439/
stąd za pewne wszystko tez bedzie widać :/ ? |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
To zdjęcie chyba rozwiewa wątpliwości na temat zraszaczy.
Foto: SKWK ![]() Powód: poprawa linku
Ostatnio edytowane przez andej : 13.07.2010 o godz. 14:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Murawa wygląda fatalnie teraz. Gorzej niż stara która była. Coś mi się wydaje że raczej będą musieli kłaść nową, a co za tym idzie kolejne koszta.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Da się ją uratować ale nie na całym boisku!Już zresztą się wycinanka zaczeła wyschniętej trawy!Pogoda nie sprzyja niestety!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na pewno jest na nią jakaś gwarancja, widzę że pół forum to ogrodnicy którzy przsądzili że już nic z tej trawy nie będzie. Poczekajmy
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Gołym okiem widać jak to źle wygląda.![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Wg mojej wiedzy to nie powinno się podlewać w takie słońce gdyż tylko tą trawę ugotują. Podlewa się jak słońce już zajedzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
mielbysmy swietna trwe, gdyby byla kladziona wczesna wiosna, no ale wiadomo ze to niemozliwe. Aby teraz w miare wygladala, zwinieta powinna byc trzymana w chlodniach, a kladziona powinna byc w nocy i caly, CALY, dzien nawadniana. To tez jest niemozliwe. Szkoda, ze tak to wyglada. Widac nie jest nam dane miec cos z czego moglibysmy byc dumni.
![]()
Jazda, Jazda, Jazda - BIAŁA GWIAZDA!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Nic nas to nie obchodzi, na trawę jest gwarancja - mają ustalony termin na kiedy trawa ma być gotowa i ma być "ładna zielona". Jak nie to wymiana na ich koszt. Natomiast jak to zrobią (czy ratują obecną, czy będą wymieniać), to już leży tylko i wyłącznie w ich gestii...
Te zdjęcia napawają optymizmem: http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...szacze//38435/ http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...szacze//38436/ Bo jednak oznacza to, że w sprawie IT coś się dzieje, skoro jest już zamontowany monitoring (no chyba, że to atrapa... ;P). ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co do podlewania w słoneczny dzień to sprawa wygląda tak, że można to robić jeśli podlewa się przez długi czas jak świeci słońce. Bo jeśli trawa jest ciągle nawadniana zimną woda to nawet na takim słońcu się nie ugotuje. Gorzej, jeśli podlewanie jest włączone na godzinę, a później przez 6 godzin trawa wrze
No ale tak jak to Konrad. napisał, niech zajmuje się tym firma odpowiedzialna za murawę, nasze rozważania na forum nie poprawią jej sytuacji |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Co się tyczy monitoringu - jego montaż dopiero co się rozpoczął. Pojawiły się pierwsze kamery na zewnątrz, a musi pojawić się jeszcze monitoring trybun (zapewne na dachu) oraz wnętrz. Może nas zaskoczą i pojawi się również telebim.
Ciekaw jestem jak oni to wszystko zepną i uruchomią, bo docelowe pomieszczenia kontroli tego wszystkiego będą na trybunie zachodniej (speaker, dowodzenie itp). |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Murawa do wymiany. Ciekawe tylko czy sami się przyznają do wtopy czy potrzebne będą reklamacje, podchody itp.
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A mnie to nie dziwi: ostatnio z wszystkim jest burdel, ze skautingiem, z marketingiem, ogolnie ze stadionem, te przedsiebiorstwo jest zle zarzadzane i tylko dziwi mnie ze Cucial przyzwala na amatorke, no ale jak udaje ze pada deszcz gdy mu pluja w twarz...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Co do murawy - mają jeszcze miesiąc, jak nie więcej aby była gotowa, więc ja bym tutaj na razie nie dramatyzował.
Problem w tym, że Cupiał czy też Wisła Kraków SA nie mają żadnych podstaw prawnych, aby pilnować terminów czy wykonawcy. Jedyne co może klub zrobić, to poganianie ZIKITu, ale to jest taki beton, że każde prośby/wnioski olewa i buduje "po swojemu". |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...szacze//38445/
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...szacze//38447/ Co to jest to czarne pod dachem? Głośniki? ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
"poprawki wykonano na balkonach skyboxów, dzięki czemu widok z siedzisk umieszczonych w tych miejscach jest już dobry. Od kilkunastu dni działa już nagłośnienie wewnątrz trybuny, więc pracę w środku umila płynąca z głośników muzyka. Teraz rozpoczął się też montaż głośników na zewnątrz. Są one umieszczane na pomoście technicznym, biegnącym wzdłuż całego dachu. Dzisiaj też sprawdzane będą wszystkie rozwiązania dla niepełnosprawnych pod względem ich funkcjonalności." myśle że to są czarne skrzynki stadionu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
@Bekas - było pisane, to co zostało szybko rozłożone i podlewane nie uschło tak bardzo jak to co leżało zwinięte na słońcu, nie było podlewane i umarło. Do wymiany.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...szacze//38439/
nie sprawdzałem, ale czy tych podkładek nie powinni też zamontować pod siedziskami dla niepełnosprawnych przecież "widać że nie będzie widać" ![]() ![]()
Runner
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Mam wrażenie, że co poniektóre osoby na tym forum chciałyby, aby murawa była położona od razu z wymalowanymi pasami i przykręconymi bramkami. Ludzie! Dajcie trochę czasu tej trawie ! Jasnym jest, że spora część jest do wycięcia, ale równie niemało żółtych kawałków za niedługo się zazieleni !
Mieszka taki jeden z drugim w bloku, trawę na oczy widział w telewizji a dyskutuje jakby był prof. ds. Zasiewania Trawników. ![]()
Życie bym dał za krakowską Wisłę....
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jeżeli korzenie nie obumarły to trawa sie odnowi, podobno jak była trawa w rulonach to ją nwadniali, tylko czy to wystarczyło? Firma rozkładająca murawę powinna zagwarantowac zieloną murawę, ale nie zdziwię się ( przy wszystkich niedoróbkach) że tak nie jest.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|