|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
poczekamy zobaczymy, może nas czymś zaskoczą chłopaki, np ambicją...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Ja tam nie moge się doczekać jak się zaprezentuje ABG, cała Polska będzie na nas patrzeć.
![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
Ośmiorniczka wytypowala Wisle wiec spokojnie
![]() A tak na powaznie, przestrzegam przed hura optymizmem i robienia z litwinow slabeuszy, bo na dzien dzisiejszy po oslabieniach w kadrze, i zrujnowaniu obrony sami nie potrafimy ocenic na ile jestesmy slabi, przypuszczam ze nawet Heniu nie wie czego na ta chwile moze sie spodziewac po swoich chlopakach.
Jedyna nadzieja w tym, ze oni sa jeszcze bardziej, zenujaco slabi niz my, a wszystkie znaki na ziemi i niebie na to wskazuja. Jesli Bog bedzie dla nas laskawy i pozwoli nam grac dalej, da szanse naszym dzialacza aby naprawili to co potrafili zepsuc choc i tak nie wiele w naszej druzynie mozna bylo spie**** - to im sie to udalo. Oczekuje transferow i to kilku, inaczej w ramach osobistego protestu nie wykupie w tym sezonie karnetu.
Ostatnio edytowane przez dzollo : 12.07.2010 o godz. 22:46.
![]()
Czy wygrywasz czy nie.... <3
|
||
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
hahaha, dobre z ta osmiorniczka
pozdro dla dzollo ![]()
Uwaga ogloszenie: Jeśli mieszkasz w okolicach Warszawy i regularnie jezdzisz na mecze Wisełki lub znasz osobę, która odpowiada tym kryteriom proszę napisz do mnie na priv. Szukam osób z tych okolic, z którymi mógłbym udawać się na mecze i wspierać ABG. Dziękuję za uwagę
Śląsk - Wisla - Lechia Braci się nie traci! edit by Jaroo1 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
1. Rażące błędy były tak duże że Piast zleciał z największą ilością straconych bramek. 2. Pograł to też nadużycie pod koniec sezony nie mieścił się w pierwszym składzie bo go Gamla wyrzucił, który wygląda delikatnie mówiąc jak nie piłkarz. Szybko nawet zajrzałem do statystyk i tak naprawdę to rozegrał 17 meczy na 30. Co do wyniku to jedna wielka niewiadoma, Szawle wydaje sie dużo słabsze od Levadii, więc generalnie to my faworytem ale tylko 60-40. W następnej rundzie nawet rozstawieni i tak lecimy jeśli jakiś radykalnych wzmocnień nie będzie. Ambicją to nas Litwini mogą zaskoczyć.
Ostatnio edytowane przez Baala : 12.07.2010 o godz. 22:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Nie mówię że Mateusz to super obrońca ale w najbliższym meczu jak i kolejnych to akurat brak zgrania całej defensywy jest naszym największym problemem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Kto tym razem "rozpracowywał" to FK Szawle
Na dzis dzien nasza druzyna to wielka niewiadoma.Rozwalona obrona -w sumie na wlasna odpowiedzialnosc sprzedanie 2 stoperow w 1 okienku fajniePara Cleber-Kowal jakos mi wogóle nie pasuje,cos czuje ze beda jaja jak juz w lidze ten Bunoza okaze sie jakims drewniakiem Na srodku jestem ciekaw czy zagra Garguła,no i w jakiej formie jest Zuraw Szawle napewno zagra ambitnie i beda biegac,czyli standard,tu nas niczym nie zaskoczą...albo sie myle ? my ciagle jakos mamy ta Levadie i to pewnie gdzies tam w pilkarzach tez siedzi,trzeba ich przejsc bo kolejnej takiej kleski to chyba nikt by nie zniósł mysle ze mimo wszytsko na Litwie jakies skromne 1;0 a u siebie choc na SS ,napewno damy rade....trzeba wierzyc. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Przeżywacie, jakbyśmy nie wiadomo z kim grali.
Rozumiem, że macie w pamięci Levadię, no ale druga taka wtopa NA PEWNO się nie powtórzy. Początki: sezonu oraz rundy rewanżowej mieliśmy bardzo słabe, Skorży już nie ma, a Wisła za Kasperczaka zawsze po przerwach zyskiwała, tak będzie tym razem. I nie panikować, tylko wszyscy na Litwę...!!! (no ew. na rewanż na SS jak ktoś nie kupił biletu ;D). Do zobaczenia na stadionie!!! edit: jedynie żałuje, że nie zagra Gordan, bo to będzie ostoja naszej defensywy w tym sezonie, zobaczycie Takie zaciętej, silnej, zawziętej, twardo grającej pary stoperów jak Cleber-Bunoza nikt w polskiej lidze mieć nie będzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Sracie miodem jakby to Szawale grało przynajmniej w Bundeslidze. Łatwe 3:0 i dziękujemy
![]() ![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
![]() ![]() Cytat:
WISŁA! |
||
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
już tak nie dramatyzujcie co poniektórzy,skład teoretycznie mamy słabszy niż w zeszłym roku,ale mimo to na tyle mocny by już po pierwszym spotkaniu wybić Litwinom z głowy marzenia o awansie do kolejnej rundy,Kasperczak to nie Skorża,zespól przygotować fizycznie i taktycznie potrafi,to wystarczy by ich pokonać,skład za słaby to my mamy ale na ostatnią rundę kwalifikacji,i tego nawet 2 czy 3 transfery raczej nie zmienią.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Cytat:
!Według mnie niema co się bać , nasza drużyna nawet bez Marcelo i Głowy , jest mocniejsza niż grajkowie ze Szawle ...Możecie mnie cytować , wyśmiewać Ale zobaczymy czy ci optymiści się nie mylili !PS - Jeżeli ktoś z Was jedzie na Litwe ! Zabieramy czerwoną podkoszulkę i szalik ! Namawiać kolegów którzy jadą , do tego by ubrali się na CZERWONO !!! ![]() WISŁA- Dla WAS To Pięć Liter...
Dla NAS Całe Życie... ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
![]() A co do meczu - wielka niewiadoma jak zagra Wisła - jak uczy doświadczenie możemy się wywalić na każdym, dlatego jakiekolwiek zwycięstwo w czwartek będzie dla mnie piękną sprawą. |
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Najwazniejsza bedzie sprawa kondycji ,bo Litwini podobnie jak rok temu Levadija sa w trakcie sezonu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Proszę, proszę..
Levadia 1:0 Debrecen w 60min |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Serce mi pod powiada że Wisła zmiecie Litwinów, rozum mówi, żeby podchodzić z dystansem do tego meczu. Jedno jest pewne, nie mogę się doczekać tego spotkania
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
optymista to ktoś, kto sądzi, że świat stoi przed nim otworem, pesymista wie jaki to otwór. Z wypowiedzi przedmówców wnoszę, że zdajemy sobie wszyscy sprawę w jakim to otworze jest polska piłka, są jedynie wątpliwości, co do tego gdzie jest litewska.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
![]() ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Na chłopakach ciąży ogromna presja... bo nikt na pewno nie chce takiej wpadki jaka miała miejsce rok temu.
Jestem pewien, że od początku będą chcieli zaatakować i strzelić bramkę - jeśli się tak stanie o wynik mogę być spokojny. |
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Mecz oglądamy na Litwie z perspektywy trybun, a nie w Polsacie z perspektywy fotela.
![]() WISŁA KRAKÓW & UNIA TARNÓW
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Z całym szacunkiem, ale Levadia przynajmniej w lidze wszystkich ogrywała. A to Szawle jest na bodajże 7 miejscu w lidze litewskiej! Nie możemy dac się zwariować - 3:0 to powinno być minimum (oczywiście dla nas).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Czy moge gdzies zobaczyc liste klubow, na ktore mozemy trafic w piatkowym losowaniu w 3 rundzie eliminacji? (oczywiscie zakladajac ze ogrywamy Litwinow).
Chdozi mi o taki rozpis rozstawieni/nierozstawieni. W 3 rundzie jestesmy jeszcze rozstawieni, tylko w ewentualnej 4tej decydujacej NIE? ------------------------------------------------------------------------------------------ EDIT: dobra mam http://sport.onet.pl/pilka-nozna/lig...wiadomosc.html jest pare trudnych ekip w 3 rundzie z tych nierozstawionych...
Ostatnio edytowane przez sportnh : 13.07.2010 o godz. 20:15.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nie ma co się obawiać, Litwinów przejdziemy bez problemów, stawiam na 3:0 dla naszych chłopaków. Żaden polski klub jeszcze z litewskim nie przegrał, więc passę pociągniemy. Dalej zobaczymy na kogo trafimy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
![]()
A tu jedna z ciekawszych stron http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/...eedel2010.html |
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |