|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Mam nadzieje na wielki powrót Żurawia i powrót Brożka... do wysokiej formy. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Miejmy nadzieje , że nasi Grajkowie wreszcie pokażą na co ich stać
!!!Optymistycznie obstawiam 3:1 dla Wisełki ... Wszyscy którzy jadą do Szawle ! Ubieramy się na CZERWONO i bierzemy ze sobą Szaliki PS - To tak w ramach przypomnienia ![]() ![]() WISŁA- Dla WAS To Pięć Liter...
Dla NAS Całe Życie... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7464 ...
Temat o Meczu : FC Šiauliai - Wisła Kraków ! Transmisja z Meczu : Czwartek (15.07.2010) Godzina 20:00 ! http://www.youtube.com/watch?v=MXSbtTmfkHQ ![]() WISŁA- Dla WAS To Pięć Liter...
Dla NAS Całe Życie... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Wielkiego meczu bym się nie spodziewał zważywszy na piknikowego rywala i równie piknikową temperaturę. Liczę na pewne zwycięstwo i i rozstrzygnięcie losów dwumeczu już w czwartek. Mam nadzieję, że Żuraw i Brożek pokarzą na co ich stać.
![]() ![]() Tęcza w Polsce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Mam już trochę dość tego miauczenia o braku transferów. Dobrze by było gdyby chłopaki pojechali ich wysoko, może to co poniektórym choć na chwile nie pozwoliło by jęczeć jak to niedobrze jest w Wiśle. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
kursy wg bah:
FK Siauliai - Wisła 4.30-3.65-1.65 Czyli wcale bitym faworytem nie jestesmy. |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
a ja się spodziewam że będzie łatwo i przyjemnie,rywal zapewne już dobrze rozpracowany,do tego jabulani świetna piłka do szybkiej gry po ziemi,rewanż u Nas to już tylko będzie formalność,Kasperczak bedzie chcial udowodnic ze on to nie Skorza i zespol przygotowac do gry potrafi zarowno fizycznie jak i taktycznie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mam nadzieje, że jak dostaną w dupę to nie będą się tłumaczyć, że Jabulani "być nie dobra"
![]() ![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Widzę, że zaczyna się pajacowanie, dokładnie jak rok temu o tej samej porze.
Jestem ostrożnym optymistą, marne szanse żebyśmy już po tym meczu wiedzieli kto awansował. Oby tylko nasi coś strzelili. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jakbym czytał wypowiedzi przed meczem z Levadią
![]() Nie żebym nie chciał, żebyśmy wygrali wysoko, ale ta obrona i zeszłoroczna... Po prostu po zeszłorocznej wpadce zdaje sobie sprawę z tego jak słabą drużyną jesteśmy. Nieważne już. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tez czuje ze szalu nie bedzie w tym meczu ale wazne by przeszli dalej no i nic oprocz zwyciestwa nas mysle nie interesuje ;O ale to wyjdzie w praniu ;p licze na pare bramek (szczegolnie w krk) i zwyciestwa 2 rzecz jasna ;p
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jeśli nie przejdziemy Szawle, to jaki jest sens utrzymywania tych piłkarzy i płacenia im zawodowych kontraktów ?
![]() Już poważnie...2 zwycięstwa będą. Nie może być inaczej.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A pamięta ktoś może jakie były kursy w meczu z Levadią?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1,65 nono chyba warto zapuscic na Wiselke kochana wrazie czego rachunek sie wysle do pana prezesa haha a tak serio z Levadia to chyba gorsze kursy byly ;p
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
Ja jestem optymistą , Litwini kadrowo są słabsi , mają zdecydowanie słabszą lige do tego mentalnoscia też się nie wyróżniają . Liczę że przed nastepną rundą skład zostanie wzmocniony a kadra uzupełniona . Żeby w końcu można było rzec że chociaż pierwsza jedenastka jak na polskie warunki jest dobrze obsadzona . Ostatatnio brakowało napastnika i kreatywnego pomocnika . ![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
...i stadionu. jestem przekonany, że gdybyśmy zagrali na Reymonta to wsadzilibyśmy im na wstępie piątkę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W Tallinie na Wisłe było ok. 1.7.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Bo tak realnie patrząc, to my od dawna nic nie graliśmy i tyłek ratował nam Marcelo. Teraz jesteśmy dramatycznie słabsi w obronie i praktycznie tak samo słabi w ataku.Jeżeli uda nam się coś szybko strzelić, to powinno być dobrze - ale to akurat wszyscy wiemy ![]()
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.07.2010 o godz. 20:22.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Pokażcie mi w ostatnim czasie polską drużyne co po okresie przygotowawczym grała dobrze w pucharach. Nie rozumiem skąd taki optymizm u niektórych. Moim zdaniem to będzie typowe kopanie po czołach. Z bramkowego remisu bym sie ucieszył. Oby tylko nie było 0:0 bo wtedy może być dramati...Ale jak ktos czytał moje posty to wie, że ja akurat się nie zdziwię jak Wisła pożegna się z pucharami już po tym dwumeczu. Narazie nie widze żadnych przesłanek by Wisła miała grać lepiej niż w poprzednim sezonie. A w piłce jest niestety tak że piłkarz nie staje się lepszy jak ma urlop...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
wiem, że rok temu typowałem 5:0 dla Wisły w meczu z Levadią... teraz zachowam umiar i będę się cieszył ze skromnego 2:0 na wyjeździe oczywiście
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jop by się nam przydał w naszej obecnej sytuacji kadrowej. Nie sądziłem, że jeszcze kiedykolwiek to napiszę, ale nie sądziłem też że sprzedamy obu stoperów, kupimy jakiegoś no name'a z ligi Chorwackiej i nie wyrobimy mu na czas papierów, żeby mógł zagrać. Innymi słowy - na pierwszy dwumecz zostaniemy z dwójką stoperów, jednym lewym obrońcą (Diaz), jednym lewym pomocnikiem (Piotrek Brożek) i jednym defensywnym pomocnikiem (wiadomo kto). Czyli - z kompletnie przetrąconym kręgosłupem zespołu i bez ławki rezerwowych. Tak więc nie nabijałbym się z Jopa, bo to w tej sytuacji mało zabawne. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Remis bramkowy przed rewanżem u siebie i może jakoś to będzie. Zespół bez wzmocnień, potężnie osłabiony cały czas z rysą Levadii w głowach.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
WYgrana. Wierze że nowi ładnie sie wprowadzą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Uwierz mi, że lepszy jest Mateusz Kowalski, który bez rażących błędów pograł w Piaście cały sezon. W obronie wyjdziemy: Singlar - Kowal - Cleber - Brożek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Ja osobiście mam jakies przeswiadczenie o słabosci Litwinów , reprezentacje mają na pewno słabszą , duza czesc ich najlepszych ligowych zawodników przechodzi do naszej ekstraklasy , przy nas u nich bieda piszczy .
I nie widze ich tez jako drapieznych , czy nieprzewidywalnych . Mysle że w tym meczu nie obrona bedzie najważniejsza , a druga linia i atak , obrona wystarczy że bedzie jako tako funkcjonowała i nikt nie zrobi jakiegoś klopsa . Ważne żebyśmy dobrze weszli w ten mecz z koncentracja i ambicja .
Ostatnio edytowane przez jachting : 12.07.2010 o godz. 21:59.
![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Z rozwaloną obroną potrafiliśmy przegrać z niemieckim 3-cio ligowcem i prawie spadkowiczem z Bundesligi więc ja po tym meczu mogę spodziewać się wszystkiego.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|