|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Najlepsza opcja. Jeszcze raz tak zrobi to wystawic go na liste transferową.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
przyjmuję przeprosiny, a teraz do roboty i przestań wreszcie zachowywać się jak dziecko tylko jak facet!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
przepraszac to on sobie moze, to tylko slowa
byle czegos sie nauczyl i wyciagnal wnioski. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
no i wszystko dobrze się skończyło
moja żądza krwi chwilowo zaspokojona ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Widać że Małecki dalej wzoruje się na świętojebliwym Maćku
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ufff... dobrze, że zostaje. Postąpił bardzo źle, ale jeśli rzeczywiście zrozumiał swój błąd, to dobrze, że się tak skończyło. Może nie zawsze mu wychodzi, ale prawda jest taka, że jako jedyny umie "zrobić wiatr" na skrzydle i rozruszać coś z przodu.
(w wersji Szpakowskiego- rozbujać drużynę ) |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
skończyło się dobrze
może to go zdopinguje do jeszcze ostrzejszej walki o swoją pozycję |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Spróbował dostał nauczkę i teraz okaże się czy zmądrzeje. Myślę, że to najmądrzejsze rozwiązanie.
Może to mieć pozytywny wpływ, bo teraz będzie chciał udowodnić, że wszystko jest OK. |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jeśli kara finansowa jest wystarczająco dotkliwa i szczerze przeprosi wszystkich, a w szczególności Kasperczaka i kolegów z drużyny, to jestem usatysfakcjonowany. Chłopak ma papiery na grę i trzeba mieć nadzieję, że się poprawi. A jeśli będzie recydywa to będzie trzeba się z nim rozstać.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Gdzieś ostatnio przeczytałem że w juniorach po odsunięciu w złości pejsom wbił 3 bramki, więc na miejscu Henia chłodne przyjęcie przeprosin pierwszy mecz na Litwie na ławie a w drugim 30 min z tekstem "pokaż co potrafisz" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Dobrze ze obyło sie bez strat, które to ponosimy z tygodnia na tydzien.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
I oby słowa przeszły w czyny...
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Niestety obawiam się, że to nie ostatni eksces Małeckiego. Niby wysoka kara finansowa, ale czas na ochłonięcie i przemyślenie paru spraw w rezerwach byłby lepszą opcją. Mam nadzieję, że chłopak znajdzie się pod poważną opieką psychologa bo bez tego nic się nie zmieni.
Wolfy. "Pomówienie" to bezpodstawne oskarżenie pod czyimś adresem. Nijak pod to nie podpada przypomnienie faktu wychowywania bez ojca i powiązanie tego z brakiem szacunku do autorytetów. Ani tu nie ma oskarżenia bo nikt nie wini Małeckiego za zaniedbania wychowawcze ojca choć tego skutki niestety będzie ponosił. Ani nie ma nic bezpodstawnego skoro sam Małecki publicznie o tym wspominał. Z tym procesem sądowym to rozumiem, że ksywka "inkwizytor" cię tak zobowiązuje. ![]() Histeryzujesz gdy ktoś przypomni nie ukrywany przez Małeckiego fakt, że wychował się bez ojca i oparty na badaniach naukowych wniosek, że to wpływa na brak szacunku do autorytetów. Mimo to samemu wypominasz nam środowisko w jakim byliśmy wychowani, choć nic o nas nie wiesz. Jak bezgraniczna potrafi być ludzka hipokryzja.
Ostatnio edytowane przez Areo : 12.07.2010 o godz. 12:27.
![]() ![]() Tęcza w Polsce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Kobite by se znalazl to by sie ustatkowal.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
No to Radek ma przerąbane.. I nie chodzi mi o pytania ze Stowarzyszenia, tylko ogólnie - teraz wszystkie media się po prostu na niego rzucą
. Czy ktoś może mnie poinformować, kiedy ostatni raz pojawił się jakiś jego wywiad? Ja przed oczami cały czas mam Radka podczas odbioru nagrody za najlepszego pomocnika ligi (?), nie mogę się doczekać pierwszego wywiadu po meczu w Canal Plus ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ostatnie co pamietam to http://www.youtube.com/watch?v=LjwqkKwIJxk
choc i tak trudno to nazwac wywiadem ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Kara dla Małeckiego po byku
![]()
"...Przed meczem fani obu drużyn śpiewają swoje klubowe hymny ;kibice Wisły: Jak długo na Wawelu, kibice Cracovii: Wisła to *****..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ciekawe jak poprawnie wymawia sie nazwisko naszego nowego pilkarza Ćikośa (póki co wszyscy mówią Czikosz),ale w Polonii Buytom tez gra Słowak który się nazywa Hrićko , i sie burzył do komentatorów ,żeby nie czytali Hriczko tylko Hricko , wieć jak Cikosz ,Cikos ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
W środowisku z którego się wywodzę i którego zasady częściowo przyjąłem obgadywanie czyichś problemów rodzinnych jest mocnym nietaktem. Daruj sobie więc traktat o ludzkiej hipokryzji i zastanów się lepiej nad własnym zachowaniem. Zarząd wybrnął z miny podstawionej przez Kasperczaka nader sprawnie. Pytanie - co dalej? I czy Henio nie chce przypadkiem czegoś ugrać? A co od pomówień - radzę Ci jeszcze raz przeczytać własne posty. Szczególnie fragmentów o resocjalizacji.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.07.2010 o godz. 17:51.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Cenzura na forum? ;>
W kazdym razie polecam artkuł na weszlo o S**K i Patryku - sama prawda.
Ostatnio edytowane przez Filippo123321 : 12.07.2010 o godz. 17:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
On nie jest Hrićko, tylko po prostu Hricko.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Powód: Literówka
Ostatnio edytowane przez bloodraven : 12.07.2010 o godz. 18:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Ci z weszło to są małe cwaniaczki i skandaliści .
Co do SKWK nie potrzebnie całkowicie dyskredytują Kasperczaka , nawet biorąc pod uwage tylko to że takimi stwierdzeniami zapedzaja się w kozi róg . Ale taka jazda po małym jaka jest na tym forum też wydaje mi się " lekką" przesadą , te gówniarskie emocjonalne zachowania nie mogą świadczyć o całej istocie Małeckie . Ja uważam że to dobry i zdolny chłopak . swoja droga na weszło trafiłem przy okazji na ciekawą wypowiedz Hajto Cytat:
Ostatnio edytowane przez jachting : 12.07.2010 o godz. 18:30.
![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Ps.A tak przy okazji,usuwając tego posta,tylko to potwierdzisz...
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 12.07.2010 o godz. 18:36.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|