The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy uważasz, że nowy, stary trener poradzi sobie i wyciągnie Wisłe z kryzysu?
Tak 433 41,88%
Nie 250 24,18%
Pożyjemy, zobaczymy 351 33,95%
Głosujących: 1034. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
fond
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.07.2010, 20:45
ożesz, toż to jakaś krucjata normalnie - człowiekowi naprawdę odbiło
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 11.07.2010, 20:59
Jako kibica Wisły przeraża mnie poziom ludzi z SKWK i chciałbym z całą mocą odciąć się od tych bredni.

Domyślam się, że ten artykuł powstał po rozmowie z Małeckim. Wyraźnie widać, że nasz piłkarz wogóle nie widzi w całej sprawie swojej winy, ba uważa on, że jego zachowanie jest w pełni uzasadnione. Jak w takiej sytuacji oczekiwać, że nie dojdzie do kolejnego buntu krnąbrnego Patryczka?

Wcześniej myślałem, że wyrzucanie z klubu Małego to zbyt gwałtowna reakcja, po tym artykule jestem przekonany, że to jedyne rozwiązanie dla tego problemu.
Nehiar
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 11.07.2010, 21:20
Maćko napisał(a):Wyświetl post
Popieram chłopaków ze SKWK, niestety, w tym przypadku Kempes niepotrzebnie wybiela zachowanie Małeckiego, obarczając przy tym całą winą Kasperczaka. Jeśli koledzy będą tak mówić Małemu + klepać po plecach - ten nigdy nie zrozumie, że tak się nie robi.
Zgadzam się z tobą częściowo, prawda jest taka, że wina leży po stronie obu stronach. Z częścią wniosków z tego artykułu można się zgodzić, ale naprawdę to wybielanie Maleckiego śmierdzi kolesiostwem na kilometr. Małecki źle zrobił i powinien otrzymać karę. Kasperczak też popełnił błąd i w końcu on też poniesie kiedyś tego konsekwencje.
Ogólnie ta nagonka na Kasperczaka przez SKWK to kpina ... Ja też nie jestem zwolennikiem Kasperczaka i bardzo się zawiodłem jak zobaczyłem kto poprowadzi Wisłę, ale to co robi teraz SKWK to jest gruba przesada ...
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 11.07.2010, 21:58
Znam ludzi pokroju Małego. Są ambitni a przy okazji łatwo nimi manipulować. Boję się, że SKWK będzie chciało wykorzystać Małego do swojej prywatnej wojenki z Heńkiem.
Tym razem zarząd nie ma prawa się ugiąć. Młoda Ekstraklasa i mocno po kieszeni.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
jachting
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 11.07.2010, 22:25
Kasparczak do ME wysłać
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 11.07.2010, 22:29
Prawda jest taka że o tym co się tak naprawdę tam wydarzyło wie pewnie kilka osób. Takie domyślanie się czy Małemu nie podoba się Łobo bądź że Kasperczak nie powiedział wprost Małemu że nie będzie grał jest bezsensu.
Błędem Kasperczaka jest to że ta wiadomość wydostała się na zewnątrz, a Małego zachowanie przede wszystkim wobec kolegów z drużyny. Bo jakby miał trochę ambicji to wyszedł by na drugą połowę i zapierdzielał ile sił w nogach żeby pokazać trenerowi że się myli.
Jakby Mały za przeproszeniem nasrał na herb to pewnie też wina trenera i miałby do tego prawo.
Lubie Małego i życzę mu jak najlepiej ale próba wytłumaczenia jego zachowania mija się z celem.

A co do artykułu to nie znam osoby go piszącej ale wydaje się że sprawia mu radość wzbudzanie kontrowersji. Ja rozumiem że ich strona że ma prawo pisać co tam sobie chce, ale jakby miał trochę oleju w głowie to dałby sobie spokój. Poza konfliktem wśród kibiców nie zyskuje nic ( a nie tak dawno pisali artykuł kto dzieli ABG).
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 11.07.2010, 22:36
RAFi89 napisał(a):Wyświetl post
A co do artykułu to nie znam osoby go piszącej ale wydaje się że sprawia mu radość wzbudzanie kontrowersji. Ja rozumiem że ich strona że ma prawo pisać co tam sobie chce, ale jakby miał trochę oleju w głowie to dałby sobie spokój.

Bzdura! Pisać "co tam sobie chce", to on może w swoim pamiętniczku. Koleś wypowiada się w imieniu organizacji, która nominalnie powinna nas wszystkich reprezentować.

Chce z siebie robić idiotę, nie widzę problemu, ale niech robi to na własny rachunek i nie obciąża dobrego imienia Kibiców Wisły.
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 11.07.2010, 22:55
morgenes napisał(a):Wyświetl post
Znam ludzi pokroju Małego. Są ambitni a przy okazji łatwo nimi manipulować.
Odnosnie tej wypowiedzi to kto jest manago Maleckiego?

Moze jesli Kasperczak nie umie, nie chce, badz nie potrafi, Glowackiego juz nie ma to Sobolewski z Zurawskim naprostuja gowniarza gwiazdora.
Malinowy król malowanych róż
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 11.07.2010, 22:57
AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post

Moze jesli Kasperczak nie umie, nie chce, badz nie potrafi, Glowackiego juz nie ma to Sobolewski z Zurawskim naprostuja gowniarza gwiazdora.
Menago Małeckiego to Bartłomiej Bolek z BMG Sport.
willow
a.k.a. morgenes

Stary 11.07.2010, 22:58

a przydało by się.
K.I.Gałczyński

zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 11.07.2010, 22:59

Oklep nie pomoze raz juz dostal i pomogło na 45min meczu
westersyl
Guest

Stary 11.07.2010, 23:27
Jestem ciekawy jednego czy Stowarzyszenie kibiców jest świadome, że tak mało inteligenty człowiek piszący na ich oficjalnej stronie kreuje wizerunek całego SKWK.

Jego teksty nasycone są skrajną nienawiścią wobec trenera Kasperczaka, nie będę się wypowiadał na temat stylu jego pisowni choć to tylko i wyłącznie świadczy o poziomie intelektualnym całego stowarzyszenia skoro wybrali tego człowieka do reprezentowania ich stanowiska.

Takie pojęcia jak obiektywizm, rzetelność, szacunek dla poglądów drugiego człowieka są mu po prostu obce. Co do treść powiem tylko tylko, że jest to poziom dna i wodorostów.

Nie zamierzam owijać w bawełnę. Patryk Małecki jest po prostu idiotą. Jego zachowania na boisku i po za boiskiem może i fascynują ludzi z SKWK lecz zdecydowana większość zainteresowana jest piłką nożna, a nie tym, że Małecki wyzwie kogoś od debili. Ludziom o niskim ilorazie inteligencji być może to imponuje.

Henryk Kasperczak osiągnął zdecydowanie więcej od Patryka i należy mu się szacunek. Srebrny medalista igrzysk olimpijskich w Monteralu, zajął 3 miejsce na mistrzostwach świata. Kim do cholery jasnej jest Małecki żeby do niego fikać. Człowiekiem który przegrał swoją szanse w kadrze Smudy w najbardziej prymitywny sposób jaki można sobie tylko wyobrazić. Trener Kasperczak potrafił poradzić sobie ze zgrają murzynów prowadzą ich do sukcesów, nie wmawiajcie mi, że Kasperczak nie panuję nad tym co dzieje się w zespole. Gdybym nie wiedział, że Małecki ma nie równo pod sufitem oceniałbym tą sprawę inaczej.
Ciekawy argument wysunął ten człowiek, "trener Kasperczak w rozmowie ze swoim asystentem stwierdził ze Małecki jest nieprzygotowany do sezonu" Co w tym do cholery złego ? to rozumiem tylko i wyłączenie człowiek, który to napisał. Prymitywność tego człowieka nie zna granic.

Nazywajcie mnie kibicem sukcesu z TWSD, kablem etc. Nie obchodzi mnie to.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 11.07.2010 o godz. 23:39.
Nehiar
Senior Member

Stary 11.07.2010, 23:35
raindog napisał(a):Wyświetl post
Hmmm... Jaki to błąd popełnił Kasperczak?.
Główny ? Dał prać brudy publicznie, nie wytrzymał i się wygadał mediom.
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 11.07.2010, 23:36
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Ciekawy argument wysunął ten człowiek, "trener Kasperczak w rozmowie ze swoim asystentem stwierdził ze Małecki jest nieprzygotowany do sezonu" Co w tym do cholery złego ? to rozumiem pewnie tylko i wyłączenie człowiek, który to napisał. Prymitywność tego człowieka nie zna granic.

Cytat:
Patryk nie ma nic przeciwko temu, by zasiąść na ławce, gdyby ... po pierwsze czuł się faktycznie nieprzygotowany (a za jego przygotowanie do gry odpowiedzialny jest właśnie Kasperczak), a nieprzygotowanym się nie czuł, a po drugie, by wobec niego szczery był i po męsku powiadomił go o problemach szkoleniowiec, a nie dyskredytował najlepszego snajpera Wisły w poprzednim sezonie pokątnie.
zapomniales dodac..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 11.07.2010 o godz. 23:39.
willow
a.k.a. morgenes

Stary 11.07.2010, 23:40
Nehiar napisał(a):Wyświetl post
Główny ? Dał prać brudy publicznie, nie wytrzymał i się wygadał mediom.
Jasne, bo nikt by tego nie zauważył.
Jak Pietja się postawił Skorży to też się nikt nie dowiedział?
Zastanów się co piszesz...
K.I.Gałczyński

willow
a.k.a. morgenes

Stary 11.07.2010, 23:41
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
zapomniales dodac..
wersja Małego
K.I.Gałczyński

westersyl
Guest

Stary 11.07.2010, 23:45
zapomniales dodac..
Blablabla, w kadrze Smudy też pewnie czuł się zawodnikiem na pierwszą jedenastkę. Przecież to aż żal komentować te wypociny....

Tanie usprawiedliwienia dla Patrysia... Skwk na siłę chcę wybielić swojego kolegę.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 11.07.2010 o godz. 23:47.
SpoXsteR
Senior Member

Stary 11.07.2010, 23:50
Smuda ma uprzedzenie w ogole do pilkarzy Wisly w ostatnim czasie i dopoki on bedzie trenerem repry nic sie w tej kwestii nie zmieni, i nie chodzi juz o Malego
vivez
Member

Od: 08.2006

Stary 11.07.2010, 23:50
Pozostaje nadzieja, że zarząd nie będzie się bał podjąć decyzji, która prawdopodobnie nie spodoba się SKWK. Jeśli natomiast będą się bali takowej w związku z postawą SKWK to już gorsza sprawa, bo będzie to oznaczało, że cwaniaczkowi Małeckiemu wszystko ujdzie na sucho. Co gorsza wspierany przez SKWK będzie starał się nadal cwaniacko pląsać w drużynie, co nic dobrego nie oznacza. Chyba, że Sobol i ewentualnie Żuraw wezmą się za niego i nawet brutalnie sprowadzą na ziemię.

Smuda ma uprzedzenie w ogole do pilkarzy Wisly w ostatnim czasie i dopoki on bedzie trenerem repry nic sie w tej kwestii nie zmieni, i nie chodzi juz o Malego
Czy słyszałeś co powiedział Smuda jednemu z dziennikarzy? Wspomniał o tym, że Mały nie stroni od alkoholu, czy coś takiego tolerowałbyś w kadrze?
Ostatnio edytowane przez vivez : 11.07.2010 o godz. 23:53.
westersyl
Guest

Stary 12.07.2010, 00:02
Błagam cię nie zniżaj się do poziomu tak niskich argumentacji bo to aż wstyd. Być możne jesteś jedynym z tych którzy stoją tyłem do murawy bo od nas to w reprezentacji mógłby grać jedynie Marcelo i właśnie Małecki gdyby używał mózgu.

Paweł Brożek był cieniem samego siebie w minionym sezonie, Piotrek Brożek dostał szanse najpierw od Leo przegrał ją mimo że kadrze nie ma lewych obrońców, dostał także szanse od Smudy również ją przegrał. Trapiony kontuzjami Boguski który naprawdę zawodził na całej lini. Zresztą fanem talentu tego ostaniego jest Smuda i jestem pewien że gdy powróci do dyspozycji z przed kontuzji dostanie powołanie. Naprawdę chciałbym aby jak najwięcej pilarzy Wisły grało w kadrze ale obiektywnie oceniają po prostu nie ma kogo tam wcisnąć.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 12.07.2010 o godz. 00:09.
SpoXsteR
Senior Member

Stary 12.07.2010, 00:19
vivez napisał(a):Wyświetl post

Czy słyszałeś co powiedział Smuda jednemu z dziennikarzy? Wspomniał o tym, że Mały nie stroni od alkoholu, czy coś takiego tolerowałbyś w kadrze?
w kadrze pil?
a czy ja wyzywam sie na Smudzie ze jest brzydki i nie powinien dlatego trenerowac Polski?
co ma do tego co on sobie ubzdural i co robi poza meczami, nikt Smudzie nie zaglada do domu nie patrzac co on robi z zona, Smuda wielki absytent sie znalazl drugi Krecina.. niech pije, cpa i uzywa sobie wiadomo gdzie, wazne jest to co prezentuje na boisko, a nikt mi nie wmowi ze Malecki jest ch,, pilkarzem, co wchodzil na ostatnie pare minut od razu jedna ze stron odzywala, i czasami brakowalo koncentracji / szczescia zawodnika przyjmujacego jego zagranie , a padla by bramka, a to wszystko w przeciagu 4 min
i to sie nazywa UPRZEDZENIE, bez wzgledu na wszystko! , trzyma te niedorajdy za przeproszeniem ze uspic sie idzie, Maly wejdzie i od razu sie cos rusza,

Cytat:
Naprawdę chciałbym aby jak najwięcej pilarzy Wisły grało w kadrze ale obiektywnie oceniają po prostu nie ma kogo tam wcisnąć.
jasne, jasne, bo tam graja wszyscy duzo lepsi od zawodnikow grajacych w Wisle Krakow...
Brozki, Maleckie , Boguskie, bojcie sie. musicie wygryzc ze skladu tych, ktorych czesto wkrecacie jak kreta w ziemie podczas meczow w Ekstraklasie,
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 12.07.2010 o godz. 00:28.
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 12.07.2010, 01:46
Sprecyzuj któego Brożka? Małecki w kadrze był. Boguski to nie pamiętam kogo on ostatnio w ekstraklasie gdziekolwiek wkręcił, bo u niego głównie widoczny był brak porozumienia na lini noga piłka.

Piotr Brożek, Głowacki i Małecki to jedyne nazwiska z poprzedniego sezonu, które gdzieś tam o kadrę mogły się rozbijać więc nie wmawiajmy sobie kogo to my nie mamy, bo do kadry to nie było kogo wysłać.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 12.07.2010, 01:58
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Sprecyzuj któego Brożka? Małecki w kadrze był. Boguski to nie pamiętam kogo on ostatnio w ekstraklasie gdziekolwiek wkręcił, bo u niego głównie widoczny był brak porozumienia na lini noga piłka.

Piotr Brożek, Głowacki i Małecki to jedyne nazwiska z poprzedniego sezonu, które gdzieś tam o kadrę mogły się rozbijać więc nie wmawiajmy sobie kogo to my nie mamy, bo do kadry to nie było kogo wysłać.
Myślę, że jeszcze Sobolewski gdyby chciał, to by w kadrze grał. Obaj Brożkowie również się nadają, bo nie czarujmy się - jest w Reprezentacji nędza i w ataku, i w obronie.

Ale tak na dobrą sprawę - w Wiśle od dawna coraz ważniejszą rolę pełnią obcokrajowcy. Nowi Polacy w składzie to zazwyczaj zapchajdziury - Kowalski, Burliga, Mączyński. Ja im życzę jak najlepiej, ale nie wiem czy sobie poradzą.
Może - jeśli Garguła się odbuduje to on będzie grał? O ile się odbuduje...

Kasperczak, Smuda - obaj mają zbyt niewielu przyzwoitych piłkarzy, żeby się uprzedzać.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Nehiar
Senior Member

Stary 12.07.2010, 08:11
morgenes napisał(a):Wyświetl post
Jasne, bo nikt by tego nie zauważył.
Jak Pietja się postawił Skorży to też się nikt nie dowiedział?
Zastanów się co piszesz...
Tylko, że to było na oczach telewidzów i przy pełnym sprzęcie rozłożonym - w takich warunkach nic nie umknie telewizji. A w przypadku tej sytuacji, to pewnie nikt oprócz drużyny by się nie dowiedział, więc chybiony argument. Nawet jakby jakieś media się dowiedziały, to by to nie byłą wina Kasperczaka, a że potrzebował wyżalić się dziennikarzom to już inna sprawa, dla mnie źle postąpił. Nie zmienia to faktu jednak - tak jak mówiłem - że Małemu należy się odpowiednia kara, a co nią będzie to już zależy od kierownictwa. Nie może być tak, że to piłkarze rządzą klubem, więc mam nadzieje że jednak dadzą mu taką karą by potem się zastanowił co dla niego jest dobre.
westersyl
Guest

Stary 12.07.2010, 08:16
w kadrze pil?
a czy ja wyzywam sie na Smudzie ze jest brzydki i nie powinien dlatego trenerowac Polski?
co ma do tego co on sobie ubzdural i co robi poza meczami, nikt Smudzie nie zaglada do domu nie patrzac co on robi z zona, Smuda wielki absytent sie znalazl drugi Krecina.. niech pije, cpa i uzywa sobie wiadomo gdzie, wazne jest to co prezentuje na boisko, a nikt mi nie wmowi ze Malecki jest ch,, pilkarzem, co wchodzil na ostatnie pare minut od razu jedna ze stron odzywala, i czasami brakowalo koncentracji / szczescia zawodnika przyjmujacego jego zagranie , a padla by bramka, a to wszystko w przeciagu 4 min
i to sie nazywa UPRZEDZENIE, bez wzgledu na wszystko! , trzyma te niedorajdy za przeproszeniem ze uspic sie idzie, Maly wejdzie i od razu sie cos rusza,

jasne, jasne, bo tam graja wszyscy duzo lepsi od zawodnikow grajacych w Wisle Krakow...
Brozki, Maleckie , Boguskie, bojcie sie. musicie wygryzc ze skladu tych, ktorych czesto wkrecacie jak kreta w ziemie podczas meczow w Ekstraklasie,
Uargumentowałem Ci wyżej dlaczego Ci piłkarze nie grają w kadrze Smudy. Paweł Brożek nie ma szans aby wygryźć takich zawodników jak Jelen czy Lewandowski. W tym sezonie był po prostu żenujący słaby. Grał zdecydowanie słabiej od Sobiecha i Nowaka.

Piotrek Brożek pokazał już w kadrze Leo że się po prostuj nie nadaje, dostał szanse od Smudy i zrobił ? Kompletnie niczym się nie odznaczył.
Boguski z przed kontuzji a Boguski po kontuzji to dwaj inni piłkarze.
Małecki umiejętnościami pasuje do kadry ale co z tego jak w głowie pusto. Zresztą co to za skrzydłowy który nie potrafi dośrodkować piłki w pełnym biegu.

Cytat:
Obaj Brożkowie również się nadają, bo nie czarujmy się - jest w Reprezentacji nędza i w ataku, i w obronie.
Dobry żart Lewandowski, Jeleń, Sobiech, Nowak. dwójka pierwszych jest zdecydowanie lepsza, dwaj ostatni mają przed sobą wieksze perspektywy dodatkowo w tym sezonie byli lepsi od Pawła.

Zresztą jak sens ma dyskusja o kadrze, Patryk Małecki jest, był i będzie idiotą. A to że Kaperczak i Smuda mają z nim problemy to nie przypadek.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 12.07.2010 o godz. 08:28.
vivez
Member

Od: 08.2006

Stary 12.07.2010, 13:24
w kadrze pil?
Co ma do cholery piernik do wiatraka człowieku? Trener i działacz mogą spożywać alkohol, co innego nadużywać, bo tego już robić nie powinni będąc na swoich stanowiskach. Profesjonalny piłkarz natomiast nie powinien spożywać alkoholu i trzeba naprawdę nie mieć zupełnie pojęcia o tym jak prowadzą się piłkarze żeby pisać takie głupoty! Przykład Ronaldinho, dopóki się odpowiednio prowadził stronił od alkoholu był wielką gwiazdą i w każdym meczu praktycznie był nie do powstrzymania. Gdy odbiło mu do głowy, zaczął imprezować i pić, forma spadła, wydolność organizmu, przytył itd. Teraz popatrz na Małeckiego, on teraz nie jest żadną gwiazdą i już ma nadwagę co widać gołym okiem. No ale cóż ja mogę mówić, skoro tacy ludzie jak Ty popierają jego 'wyczyny' i jeszcze naiwnie liczą na to, że to wyjdzie na dobre Wiśle. ŻENADA!
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 12.07.2010, 13:33
Małecki usiadł na ławce, bo wg Kasperczaka nie był jeszcze gotowy na pełne spotkanie. Sam Patryk czuł się przygotowany i chciał grać. Poproszony o wejście na boisko odmówił. To w końcu chciał grać czy nie ? Gość ma muchy w nosie i fika do wszystkich, o **** się obraża. Myśli, że jest kozak, bo stoi za nim SKWK i nie można na niego pisnąć. Sodóweczka.
westersyl
Guest

Stary 15.07.2010, 21:14
Trener Henryk Kasperczak miał rację mówiąc, że Patryk Małecki jest nie przygotowany. Jedyne co potrafił robić to wydzierać się na Ciskosa nawet wtedy kiedy to on źle zagrał.
Forza
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 15.07.2010, 22:36
Jak wierzyłem w Pana Kasperczaka tak po dzisiejszym meczu mój optymizm sięgnał poziomu 0.

Nikt nie jest zmotywowany.
Sopranos
Senior Member

Stary 15.07.2010, 23:02
To nie kwestia motywacji, tylko przygotowań do sezonu. Zawodnikom brakuje jeszcze dynamiki, zgrania i nieco czucia piłki - pod tym względem z meczu na mecz powinno być coraz lepiej. Z boku faktycznie może to wyglądać na brak zaangażowania, ale mając w pamięci Levadię nie sądzę by dzisiejsza nieskuteczność była efektem minimalizmu.
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów