|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Ogladasz moze mecz? Mysle ze z przebiegu 45 minut wywnioskowac mozna, ze Hiszpanie lepiej. Nie jest to w ich wykonaniu dobry mecz, ale przynajmniej potrafia dosrodkowac,wymienic kilka podan i nie bawia sie w Van Damma.
Slepocie Webba zawdzieczaja to, ze nei graja w 9. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Holandia gra antyfutbol.
Hiszpania kopie się z koniem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Robben to pipa
powinien to strzelić no ale.... P.s dajcie namiary na tego Paula czy jak mu tam,moje 130 zł poszło się .... ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Tak jak przewidywałem - mecz zachowawczy - podobny do meczu Hiszpania - Portugalia
![]() (nawet agresja podobna) Zresztą nie tylko ja, większość kibiców którzy widzieli chociaż 3 MŚ nie miało wątpliwości że otwartej gry tu nie uświadczysz. Przecież to chyba logiczne - nie po to wycierpiałeś tyle meczy i doszedłeś do finału, żeby naiwnie grać otwart futbol i zaryzykować ![]() (A statystycznie otwarty futbol to najczęściej przegrać 3-0 jak Chile z Brazylią... to już lepiej grać jak Paragwaj to chyba oczywiste) Nie wiem jak będzie w dogrywce, ale na dzisiaj już koniec z forum PS Tu chodzi o zwycięstwo nie o piękno gry. Te dwie rzeczy są rozłączne i dlatego tak bardzo się pamięta te zespoły które potrafiły to połączyć.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 11.07.2010 o godz. 21:28.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Moim zdaniem Hiszpania miała lekką przewagę, ale wszystko za nerwowo. Miejmy nadzieję, że skończy się dobrze dla Hiszpanii xD
W Casillasie moc ! ! ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Iniesta goooooooooool dziękuje ci Hiszpanio España Campeones
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Torres to ma takie szczęście jak nasz Garguła. Szkoda chłopa.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Sędziowanie w tym meczu powiedziałbym że podsumowuje całość sędziowania Howarda czytaj PORAŻKA!
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Czyli brakuje Nam tylko sześciu bramek do bycia najlepszym zespołem globu.
Tylko sześć bramek i mamy puchar świata w gablocie PZPN-u. ![]() |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ciekawe czy w nurt panującej mody Iker zostanie nazwany teraz płaczkiem ...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Puchar trafił tam, gdzie powinien. Chyba nie ma w tym momencie bardziej utytułowanych piłkarzy na świecie, niż Hiszpanie. Grają tam ludzie, którzy wygrali wszystko co tylko się da w piłce klubowej i reprezentacyjnej... to chyba najbardziej utytułowane, piłkarskie pokolenie, jakie mamy okazję oglądać na przestrzeni ostatnich lat. Pomyśleć, że w pierwszym meczu ulegli Szwajcarom...
![]() Szkoda Holendrów, bo ich klątwa trwa nadal, ale cóż zrobić. Zwycięzca może być tylko jeden.. ![]() ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Nie lubie Realu ale... Iker jest WIELKI. Za mecz i za zachowanie po koncowym gwizdku
Az ciary przeszly.![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Brawo Hiszpanie, byliście lepsi.
No to cóż - czekamy na Euro 2012 ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
spalony przy bramce!! skandal!! pierwsze podanie do zawodnika na spalonym. To, że zostało przecięte w ostatniej chwili nie zmienia faktu, że spalony powinien być odgwizdany. Sędziowanie na tym turnieju to jedno wielkie złodziejstwo!!!!!!!!!
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Ja Pie****e!
Kto daje takiemu pajacowi sędziowac finał Mundialu? Tylu fuksa Holandii, by na końcu zostac oszukanym przez sędziego. Brawo, k***a! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
PS: Chyba najbrzydszy i najbrutalniejszy Finał w Historii MS
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 11.07.2010 o godz. 22:13.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Na szczęście wygrał futbol. Niestety holenderska pomarańcza okazała się co najwyżej mandarynką i to mocno nadmuchaną. Byli dzisiaj wyraźnie słabsi.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tyle, że nie powinna go miec, bo z boiska powinien wyleciec jeszcze przed dogrywką, ale ofc sędziowie jak zwykle oszczędzają Hiszpanów, ale Holendrom dawał kartki za byle co.
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Iniesta najlepszy piłkarz meczu.
Casillas przy drugiej syt z Robbenem wielka klasa, ale wydaje mi się, że przy pierwszej to po prostu Robben sfrajerzył, a Casillas miał furę szczęścia. Sam mecz jutro zapomnę. Oby.
Ostatnio edytowane przez Krissu : 12.07.2010 o godz. 00:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Niestety, drukarz Webb w akcji i wszystko jasne. To co ten facet odpieprzal w dogrywce, wola o pomste do nieba! Akcja, z ktorej padla bramka poszla po jego bledzie, bo nie odgwizdal rzutu roznego dla Holendrow. Poza tym przy samej bramce Iniesta byl chyba na spalonym przy pierwszej probie podanie i to reklamowali pomaranczowi. Nie mowie juz o kartkach z pupy oraz wykluczeniu Heitingi...faul tak, ale nie zolta kartka. Nie wiem tez jakim cudem Puyol dotrwal do konca zawodow, bo chlopak w sposob zapasniczy powala Robbena i nic. Szkoda, bo niesmak pozostanie. Hiszpania zostala przez sedziow doholowana(bledy w meczach z Paragwajem, Portugalia i Niemcami) do finalu i tutaj tez sedziowanie nienajlepsze. A Szpakowski, to chyba urodzil sie na polwyspie Iberyjskim, bo znowu stronniczy komentarz i niezdrowa podnieta.
P.S - Engel w studiu rozbraja...Hiszpanie najpiekniejsza pilka na tym Mundialu |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Tydzien daje i nikt po za Hiszpanami nie bedzie pamietał MS. Jak kazdy turniej tak i ten odchodzi w zapomnienie. Jeszcze miesiac i ruszaja najlepsze ligi swiata. Koniec wuwuzeli, koniec marnego sedziowania - Mistrzostwa jak szybko sie rozpoczeły tak szybko odchodza w niepamiec.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
A co z Shakira
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Robben to chyba do końca życia będzie miał do siebie pretensje, wyrzut sumienia.
Sami Holendrzy cieszyli się z wyboru sędziego, chociaż według mnie nie sędziował tak tragicznie. Huuurrraaa koniec wławazeli wracamy do naszej piłki, już w czwartek. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jesczze na koncu komentarz Lubanskiego:"To byla Hiszpania, ktora wszyscy chcieli ogladac. Hiszpania, ktora przez caly turniej zaprezentowala poziom mistrzowski"
Myślałem, ze go wyśmieje I to pieprzenie, że rozgrywali się z meczu na mecz? Tyle, że ja nie zauważyłem ANI JEDNEGO dobrego spotkania w ich wykonaniu, ofc na tych mistrzostwach. Najgorsze mistrzostwa jakie oglądałem chyba, no może mecze z udziałem Korei Płd w 2002 były gorsze, ale to zaraz za tym |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wygrał FUTBOL! Brawo HISZPANIA!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jak dla mnie były o niebo lepsze. Jedynie poziom sędziowania był żenujący, ale piłkarsko i kibicowsko biły ten mundial na głowę!
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 11.07.2010 o godz. 22:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Co do finału to głównie walka ale mimo wszystko kilka sytuacji które powinny zakończyć się bramkami. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|