|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jestem tylko laikiem i jak zwykle się czepiam, ale wydawało mi się, że nie powinno się podlewać roślin podczas ostrego popolłudniowego słońca.Już lepiej to zrobic wczesnie rano , albo wieczorem.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No ale właśnie te placki na murawie to efekt nie równomiernego podlewania trawy i podlewania w największym słońcu. Czy oni nawet o trawę nie umieją zadbać?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Co to ku..a jest ? forum ogrodnicze ?
![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
No chyba jedyna rzecz którą zrobią przed czasem pff .. murawa już prawie skończona jutro powinno być skończone.A mówili żę do 15 to potrwa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Mam prośbę mógłby ktoś na zdjęciu narysować mniej więcej gdzie będzie boczna linia boiska?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Bez przesady tą linie krórą narysowałes jest z 30 m od trybuny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nie wydaje mi się skoro boisko ma mieć 68 m szerokości
![]() ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Na pewno linia boczna nie bedzie tak daleko jak ty ja narysowales. Jesli zauwazysz to ty zacząłeś od drugiej pleksy a to juz 40 metrow od krawedzi fosy.
Moze to troche wytlumaczy bo juz mam dosc placzu jakby ta linia boczna miala byc przy samej gwiezdzie na D. okolo 15 metrow do fosy plus metr-poltora przez fose do pierwszego krzeselka i mamy nasze 17 metrow. Wspaniale nie jest ale niektorzy chyba z lornetkami chca przychodzic. ![]()
Ostatnio edytowane przez KuKoC : 11.07.2010 o godz. 20:55.
![]()
Najwspanialszy klub na świecie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Źle narysował tą czarną linię... W ogóle nie uwzględniono perspektywy, tylko walnięto równolegle do asfaltu na fotce.
Skoro asfalt ma 4-5 metrów, to fragment lini przy prawej krawędzi przebiega z 7-8 metrów od trybun, a nie te 17 chyba. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
linia będzie pomiędzy wejściem a pleksą na D/E... tak jak narysował KuKoC
![]()
:twisted: Good things come to those who wait... :twisted:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Linia może i będzie ale jej ciąg dalszy skręcił w stronę trybuny
![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Może i skręciłem w stronę trybuny ale 80cm od podłoża do pierwszego rzędu też nie jest uwzględnione, co mniej więcej koryguje perspektywę.
Ostatnio edytowane przez KuKoC : 12.07.2010 o godz. 06:17.
![]()
Najwspanialszy klub na świecie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Ktoś się zastanawiał gdzie podział się granit, który miał stanowić ciąg pieszy ulicy Reymana i nawierzchnię placów przed trybunami D/E/W?
Tutaj: http://img51.imageshack.us/img51/5016/lipiec2010024.jpg http://img227.imageshack.us/img227/3...iec2010013.jpg |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Nie no...w takie coś to nie wierzę. Była w ogóle jakaś afera z granitem, bo nie słyszałem? Natomiast jeżeli okazałoby się to prawdą, to k**** tłumem pod UMK i na widły tego Majchrowskiego...
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Praktycznie dokładnie tam będzie linia boiska. Sektory na D i E mają po 20m więc łatwo zobaczyć te 2, 3m przed końcem sektora.
Dobrze przynajmniej, ze ten pas asfaltu będzie mniejszy niz myslalem. @PiotrG - jeśli to by była prawka to ja pie**ole. Ale warto było by o to zapytać przy najbliższej interpolacji dla pewności. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|