|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Oj jakie ładne by było podświetlenie na czerwono. Pięknie by się prezentowało w nocnej panoramie miasta. Oczywiście można podświetlić jedną stronę na niebiesko a druga na czerwono, ale wszystko musi być robione z głową. Czerwony o tyle byłby fajny że oko dobrze łapie czerwony i nawet gdyby podświetlenie było słabe to przynajmniej dobrze widoczne, a przy niebieskim to byłby słabo widoczny z dużej odległości
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ulica Reymana rzeczywiście zaczyna się robić bardzo ładna,Pablo ma rację,jakby się to jakoś fajnie podświetliło to efekt byłby super
Ale myślę,że ktoś w klubie pomyśli o takich detalach...![]() ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Dawniej za komuny funkcjonowało powiedzenie "dobrze że za marzenia nie karzą" i na tym mogłbym zakończyc , gdyby nie drobny szczegół - kto za to zapłaci na ulicy należącej do miasta skoro trybuny D nie są w stanie doprowadzic w całości do użytku od dwóch lat z okładem .
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
http://kamera2012.eu/krakow3/
Na kamerce widać już murawę, układają ją w nocy? |
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
pomocy mam laptopa z windowsem 7 i nie moge otwierac zadnych kamerek, mam napisane brakujace wtyczki windows media a jja go mam najnowszego jak tos wie prosze o rade
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
2. i 3. kamerka powinny chodzić bez problemu. Jeśli chodzi o 4. i 5. to najlepiej odtwarzac je w IE ale żeby chodziły trzeba u góry kliknąć na komunikat i zezwolić na otwarcie wtyczki (bo normalnie IE8 powinno zablokować tą kamerkę) A co do pierwszej kamerki to trzeba zainstalować QuickTimea ale pewności nie ma że będzie chodziła. Ale na kam 4 ( lub 5)jest prawie to samo co na kam 1
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Mam Win7 a także IE8, kamery 1-3 działają, pod warunkiem zainstalowania NA KOMPUTERZE Quick Time, jeżeli po instalacji coś jest nie tak, należy odświeżyć IE. Kamery 4-5 powinny działać bez problemu po zezwoleniu na instalację pluginu Windows Media Player. http://szablony.freeware.info.pl/skrypty.html Sprawdzone
![]()
Ostatnio edytowane przez maxx304 : 06.03.2015 o godz. 13:48.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
crazy dzieki za info, tan na starym kompie dzialolo wszystko a na tym tez ida wszystkie ale na IE a na firofox nic nie otwiera i pluje sie o wtyczki a wszystkie sa
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
wiem wlasnie tak zrobilem i na IE wszystko leci dzieki tylko tak z ciekawasci dlaczego nic nie idzie na firefox
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Firefoxa nie używam to nie wiem.
Pod Operą chodzą kamery 1-3. 4-5 musze uruchamiać pod IE |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pod FF chodzą wszystkie oprócz 1
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na Firefoxie tez wszystkie chodza tylko pod warunkiem ze nie macie zainstalowanego najnowszego Quicktome'a.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ej a wie ktoś co z tymi klatkami schodwymi pod D
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
nic z nimi. nie ma żadnych informacji, póki co nie będą robione.
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
A tu info odnoszące się do tego że nasz stadion jest rezerwowy na EURO2012. ps. Afery na stadionach to Polska specjalność
![]() Rzeczpospolita Umowę na stadion zawarto z naruszeniem prawa. Kontrakt może zostać uznany za nieważny. Szanse na wybór firmy w przetargu są niewielkie Nie było podstaw do udzielenia zamówienia na dokończenie budowy wrocławskiego stadionu z wolnej ręki – takie są wyniki kontroli Urzędu Zamówień Publicznych, do których dotarła „Rz”. Zdaniem kontrolerów prezydent Wrocławia niezgodnie z prawem zawarł umowę z niemiecką firmą Max Bögl po zerwaniu kontraktu z Mostostalem Warszawa. Konsekwencje mogą być bardzo poważne, łącznie z tym, że wykonawca będzie musiał zejść z placu budowy. A to może oznaczać, że stadion nie powstanie na czas i mecze Euro 2012 zostaną rozegrane w innym mieście. Procedury wciąż trwają – Rzeczywiście, dostaliśmy pewne uwagi od UZP, czego się zresztą spodziewaliśmy, gdyż polskie przepisy o zamówieniach publicznych są jednymi z najtrudniejszych w Europie. Odpowiemy na nie i jestem pewien, że uda nam się przekonać UZP, że zrobiliśmy wszystko zgodnie z prawem – uspokaja Marcin Garcarz, rzecznik prezydenta Wrocławia. Czy kontrakt okaże się nieważny? To jeszcze nie jest przesądzone. Wrocław dopiero otrzymał wyniki kontroli. Ma prawo wnieść do nich zastrzeżenia. Jeśli to zrobi, sprawę rozstrzygnie Krajowa Izba Odwoławcza. Jej werdykt będzie wiążący dla UZP. Wszystko potrwa najwyżej pięć tygodni. Na razie UZP nie żąda rozwiązania umowy – Jeśli jednak KIO przyzna mu rację, to nie będzie miał innego wyjścia. Brak podstaw do zastosowania trybu wolnej ręki automatycznie oznacza nieważność umowy – tłumaczy Włodzimierz Dzierżanowski, prezes Grupy Doradczej Sienna. A jeśli miasto nie będzie chciało się podporządkować? – Prawdopodobnie prezes Urzędu Zamówień Publicznych skieruje do sądu pozew o stwierdzenie nieważności umowy – wyjaśnia. Sytuacja niewyjątkowa Umowę z firmą Max Bögl miasto zawarło 16 stycznia. – Prawnicy, z którymi się konsultowaliśmy, są zdania, że ze względu na unikalność obiektu i umowę wiążącą nas z UEFA możemy to zrobić z wolnej ręki – tłumaczył wówczas prezydent Rafał Dutkiewicz. UZP nie podzielił jego argumentów. Zwrócił uwagę, że przepis, na który powołuje się miasto, pozwala na wolną rękę tylko po łącznym spełnieniu kilku przesłanek. Chodzi m.in. o wyjątkowość sytuacji, której nie można było przewidzieć. „Rozwiązanie umowy nie może tego uzasadniać. Jest to bowiem ryzyko przewidywane w umowach” – napisali kontrolerzy, powołując się na orzecznictwo Trybunału Sprawiedliwości UE. Zwrócili uwagę, że Komisja Europejska prowadzi procedury w sprawie podobnych naruszeń (np. przeciwko Słowacji). Według UZP mimo twierdzeń Wrocławia nawet po zerwaniu umowy z Mostostalem miasto zdołałoby na czas wyłonić wykonawcę w przetargu ograniczonym. Ze względu na pilną potrzebę mogło bowiem skrócić terminy na złożenie wniosku o dopuszczenie do postępowania, a później oferty (nawet do dziesięciu dni). Jeśli teraz umowa zostanie rozwiązana, także będzie mogło skorzystać z tej możliwości przy zawieraniu kolejnej. Teraz już jednak dokończenie budowy na czas będzie dużo mniej prawdopodobne. Ze względu chociażby na kolejną zmianę na placu budowy.
Ostatnio edytowane przez krakus76 : 10.07.2010 o godz. 07:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
dziś tez pracują?będą pracować z rozkładaniem trawy?
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
|
cały czas pracują. W takim tempie jutro murawa powinna być ułożona.
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Zastanawiam sie co oni kombinuja w okolicach "0" bo cos tam chyba krzeselka znikly...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
poczytaj sobie forum to ci sie rozjaśni
![]() moze ban Ci podpowie co powinieneś robic a początku |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie, czy fasada stadionu będzie w jakiś sposób oświetlona?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Mnie zastanawia tylko jedno- ciekawe, czy przy tak wysokich temperaturach trawa, która jest kładziona, nie zagotuje się...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakie znowu gotowanie trawy?. Cały czas jest nawadniana więc jak się ma zagotować? Nawet bez calodziennego nawadniania jak by się miała zagotować? Widział ktoś kiedyś zagotowaną trawę
Co do oświetlenia to nic nie wiadomo ale czasami warto przejrzeć jedną stronę do tył bo troche pisane by było wczoraj |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Nasz stadion nie jest idealny. Ale czepianie sie wszystkiego po kolei zaczyna mnie wkurzac.
http://www.foto-turystyka.info/images/1177101015.jpg To zdjęcie dedykuje wszystkim, ktorzy dyskutują nad odcieniem ultradupymaryny, nad za dużym lub za małym napisem, idealnie symetrycznie dobranym każdym krzesełkiem etc. O dyskusjach na temat długości pisuarów nie będę wspominał. To co jest na trybunach D i starej C (przekaz) jest świetny i w .... mam odcienie błękitu naszych krzesełek. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|