|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
a skąd wiecie jak jest w projekcie, bo chyba z projekt nie uważacie tą wizualizacje która była opublikowana
![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
do kogoś ogarniętego
jak myślicie, będą montować te barierki oddzielające fose od murawy ![]() na sektorach za bramką ? ![]() byłaby zajebista miejscówka na flagi ![]() ![]() foto. SKWK
Ostatnio edytowane przez ewcia : 09.07.2010 o godz. 12:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Oczywiście ze barierki za bramką będą bo przepisy budowlane muszą być zachowane czyli te 110 czy 120 cm w pionie + poziomie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
A orientuje się ktoś,czy tam gdzie zaczęli układać murawę od zachodniej,linia boczna będzie w tym miejscu ?
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() Dla malkonentów - czy czasem nie poprawiono zera? ![]()
Ostatnio edytowane przez Maverjuve : 09.07.2010 o godz. 14:38.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
I nie tylko w tym miejscu, po prawej stronie szóstki nad wejściem, szkoda słó, a może taki plan dostali ... ja juz tylko czekam na otwarcie, bo czuje że dopiero na ligę wejdziemy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Narzekałem na niebieski to teraz ponarzekam na czerwony. Masakra, strasznie wpada w fiolet gorzej niż ten niebieski. W ogole nie pasuje do starej trybuny. Myślałem że to wina złej jakości zdjęć ale jak zobaczylem to:
![]() to uważam że ten kto wybierał ten kolor to chyba był daltonistą EDIT To co jest na C to jest zimna czerwień która na tle niebieskich krzesełek wygląda jakby wpadała w fiolet, w przeciwieństwie do ciepłej czerwieni znajdująej się na trybunie D. Miejmy nadzieje że to tylko złudzenie optyczne, ale na zdjęciach wychodzi makabrycznie. Chociaż na kamerach wygląda nieco lepiej ![]()
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 09.07.2010 o godz. 15:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Zajebiscie się to prezentuje.Stadion coraz bardziej mi się podoba
![]() ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
http://stadionwisly.info/fotorelacje...dion_wisly.jpg - czerwony wpada w fiolet powiadasz? Nie wiem kto tu jest daltonistą, ale ja tu fioletu nie widzę...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Bez przesady, ja tam większej różnicy między kolorami na trybunach za bramkami a na wschodniej nie widzę. Nie macie się naprawdę czego czepiać.
Mnie zastanawia dlaczego na górnym piętrze trybuny między literami W i I krzesełka ładnie zamontowano po połowie, czyli połowa niebieskiego i czerwonego, dalej już jest albo cały niebieski albo cały czerwony. To psuje trochę efekt. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Wie ktoś czy na trybunie wschodniej został zamontowany już monitoring?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A teraz łopatologicznie....
Mała zagadka: Jak myślicie, co my tu mamy na tych niebieskich blaszanych elementach daszku okrąglaka? ![]() ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Otóż Pan projektant pomyślał o wszystkim. Chcąc nadać industrialny charakter stadionowi zaprojektował swoistą małą architekturę boiska i teraz wystarczy przymocować chorągiewkę do efektownego słupka w narożniku.
![]()
:twisted: Good things come to those who wait... :twisted:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() A tutaj widać zabity płytą gipsową kiosk gastronomiczny na kondygnacji +2. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Widać to dobrze, obok windy tak?
komedia. Po raz kolejny brak logiki, chcieli to zabić to trzeba było to zrobić przed położeniem elewacji i sufitu. A tak rzuca się w oczy że ktoś wycinkę robił. Z drugiej strony trudno cokolwiek przewidzieć skoro koncepcja projektu zmienia się z dnia na dzień. A ten powyższy słupek czy co to znów jest zniknie do czasu wyłożenia murawy czy tak zostanie?
Ostatnio edytowane przez element : 09.07.2010 o godz. 16:02.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Odpowietrzenie kanalizacji
![]() A może wentylacja murawy. W końcu nasz projektant lubi wentylować murawe Jak płytą gipsowa to się wytnie dziure i po problemie ![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 09.07.2010 o godz. 16:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ale tą studzienkę mogli wyprowadzić z murawy na część asfaltową. Do linii boiska od tej studzienki i komina jeszcze daleko no ale mimo wszystko.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I ta brzydka zła budowa zakurzyła też krzesełka
![]() ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Czy jednak lepiej nie było by tak: 6_stadion_wisly copy.jpg
Tylko się zastanawiam ![]() Od razu skomentuje rurę zanim się zrobi w kółko niej szum - tymczasowa na czas układania murawy.
Ostatnio edytowane przez mav23 : 09.07.2010 o godz. 16:23.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^ Oczywiście że lepiej. Może jeszcze napis WISŁA bym zostawił
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
^^^i ja także uważam że stadion najlepiej wyglądałby bez żadnych wzorów i całej serii napisów..zwłaszcza tak pstrokatych jak ten realizowany...ale cóż... może za jakieś 10 lat będzie wymiana wszystkich krzesełek
btw... najprawdopodobniej jutro montują pierwszy segment dachu. Mnie i kol. Szejkspira jutro nie ma...więc dobrze było jakby ktoś zapisał kilka zdjęć z kamerki pawilonu medialnego na potrzeby filmiku. http://www.youtube.com/watch?v=L5yGtDe-kE4 http://www.wisla.krakow.pl/pl/stadion/kamery/
Ostatnio edytowane przez LukL : 09.07.2010 o godz. 16:28.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ten słupek to mam nadzieję tymczasowy? Bo wygląda jak mini-hydrant. Na kamerkach parę ziemiorów nawalało się z tego, że pieski będą mogły zrobić siusiu...
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nie ma co już narzekać na projekt krzesełek. Mleko się wylało. Szkoda tylko, że nie wybrano wersji nr 7 z tych projektów:
http://www.stadionwisly.info/kolorystyka_krzeselek |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
http://www.stadionwisly.info/fotorel...dion_wisly.jpg
Na tym zdjeciu calkiem ladnie tyl trybuny wyglada, a jak zrobią jeszcze chodnik(?) to bedzie jeszcze ladniej ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Cytat:
Ciekaw jestem jak rozwiązana zostanie kwestia tych kiosków - brak możliwości kupienia czegokolwiek do picia (czy zjedzenia) dla kibiców podczas meczu na stadionie za ponad 500mln to jakieś żarty. Jakoś nie wyobrażam sobie aby 12tys kibiców podczas meczu (chociażby w sierpniu, jeśli dopuszczą przynajmniej trybunę wschodnią) nie mogło kupić napoju, zwłaszcza gdy temperatura powietrza przekraczać będzie 30*C. |
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
ten słupek to będzie nasz rzut rożny
![]() a co do krzesełek to strasznie mi brakuje małej białej gwiazdy na środku, gdzie są same czerwone krzesełka .. jakoś tak pusto tam wygląda ten sektor myśle, że dałoby radę jeszcze to poprawić ![]() jak ktoś może to niech zrobi małą wizualizację z poprawką |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Dajcie już spokój z tymi krzesełkami ! J też uważam że projekt jaki został wybrany jest bez sensu .Zbyt pstrokaty . Ale nie róbmy z tego dramatu . Nawte gdyby ktoś kto o tym decydował przynał nam teraz rację to co to zmieni ? Przeciez nie będą tego przerabiać .
Generalnie to dochodze do wniosku że te relacji i fotki z budowy tylko szkodzą . Bo co sie pojawi jakieś zdjęcie zaraz tabun malkontentów robi tragedię z byle pierdółki .Ludzie trochę rozsądku , spokoju i wyobraźni . Słupek ....tak zostanie tam a dodatkowo jeszcze po dwa mają wstawić do bramek i kilka takich wystających na środku boiska . Słyszałem też że na siedemsastym metrze i sto dwudzistym centymetrze krawężnik okalający płytę jest ........nie wiem czy w to uwierzycie ......lekko wyszczerbiony . Toż to skandal !!!! Osobiscie mam wrażenie że im bliżej końca budowy to płaczki zaczynają się czepiać byle gówna w obawie że zaraz skończą i wtedy stracą sens swojego istnienia ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|