The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
KRIS22
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.07.2010, 20:39
Wynik pozostawię bez komentarza ale co znowu odwaliło do głowy Małeckiemu ? to są jakieś jaja piłkarz odmawia wejścia na boisko to już jest załosne !
Odpowiedz cytując
KRIS22
Senior Member

Stary 08.07.2010, 20:39
Wynik pozostawię bez komentarza ale co znowu odwaliło do głowy Małeckiemu ? to są jakieś jaja piłkarz odmawia wejścia na boisko to już jest załosne !
Odpowiedz cytując
Rasialdo
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 08.07.2010, 20:48
Pseudo-gwiazda pokazuje fochy..a może jakiś transfer chce wymusićDroga wolna...
Co do wyniku to bez obrony nie będzie sukcesów,a już ta historia że na Litwe jedziemy z 2 stoperami to kwadratowe jaja.Będzie dobrze...bo Wisła jest Najważniejsza:
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 08.07.2010, 20:56
ciekawe co sie stalo,
czyzby Patryczkowi odbijalo? gwiazdor wielki, ktory potrafi morde drzec na zawodnikow, gestykulowac
a takze jesli sedzie nie zagwidze po jego mysli staje i nie biega.

Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 08.07.2010, 22:07
Może mu coś dosypali jak kiedyś Gabrielowi Janowskiemu? Do rezerw jaśnie wielkiego, nieomylnego Pana, którego świta nie słucha. Ba, nie jest godna, by poruszać się po tych samych trawnikach co on i grać tą samą piłką. Kasperczak i cały klub powinien przeprosić, że cokolwiek od niego wymaga. Jeszcze sobie coś zrobi, przemęczy i dopiero będzie.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 08.07.2010, 22:18
Dla mnie skandalem jest zarówno wynik, jak i zachowanie Małeckiego jak i też to na czas nie załatwiono pozwolenia na pracę Bunozie.
Przegraną mogę jeszcze jakoś przełknąć ale sparwa Małeckiego i Bunozy krzyczy żle się dzieje w państwie Wiślackim.
Odpowiedz cytując
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 08.07.2010, 22:22
moja teoria jest taka -
przyszła propozycja do klubu w sprawie małego
klub już wie, że kadra jest wystarczająco słaba, a zarobili w tym okienku sporo pieniędzy, więc ja odrzucili i Małecki się wkurzył ..
była już taka sytuacja z Uche, został zawieszony na pół roku ..

oczywiście to tylko domysły
Odpowiedz cytując
Joshua TS
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 08.07.2010, 22:28
Małecki to sobie chyba jaja robi z kibiców, zawodników i trenerów! Co to znaczy, że nie wejdzie na boisko, bo co Bo konkurencja się w zespole zrobiła i gwiazdorek nie będzie miał pewnego wyjścia w podstawowej 11? Chyba mu się we łbie pop******** Gościu się powinien za grę brać bo wybitnym piłkarzem to on niestety nie jest, a nie fochy stroić bo się jaśnie panu nie podoba. Wyp*** bym go do ME do końca rundy za takie coś. Zresztą nie pierwszy raz odwala jakieś fochy. Naprawdę powinni go utemperować w klubie, powinien dostać solidnego liścia od Sobola, a jak mu się nie podoba to WON!
Kur*** piłkarze przygotowują się do sezonu, grają sparingi, są testowani zawodnicy tylko Małeckiemu się nie podoba. Gdyby on jeszcze faktycznie jakąś gwiazdą był, ale co z niego za gwiazda?
Przepraszam, ale ch*** mnie strzela jak się czyta o tych naszych kopaczach. Przecież oni są tak zajebiści, że wszyscy muszą koło nich skakać, bo oni są "piłkarzami". I niech mi nikt nie mówi, że Małecki ma Wisłę w sercu, właśnie dzisiaj to pokazał.
"...Przed meczem fani obu drużyn śpiewają swoje klubowe hymny ;kibice Wisły: Jak długo na Wawelu, kibice Cracovii: Wisła to *****..."
Odpowiedz cytując
Seb@.
Member

Od: 08.2007

Stary 08.07.2010, 22:30
Nie ma co gdybać, za niedługo będzie oficjalne stanowisko klubu i będziemy wiedzieć. Trzeba także pamiętać że młode to to głupie jeszcze więc nie można Małeckiego tak od razu skreślać
Odpowiedz cytując
massoud
Banita

Od: 11.2009

Stary 08.07.2010, 22:32
a może miał zwyczajną niedyspozycyjność żołądka, a duma nie pozwoliła mu sie przyznać...
i w takiej ewentualności zachowania Patryka (zawieszenie, ME) transfer Augustiena to konieczność
Ostatnio edytowane przez massoud : 08.07.2010 o godz. 22:35.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 08.07.2010, 22:33
Mowilem, ze beda niezle jaja w obronie...rozbito cala linie i to jest fakt, wiec nie wiem czemu sie dziwic? Niektorzy probowali zaklamywac rzeczywistosc, ale teraz defensywa nie bedzie nasza silna strona. Liga bedzie ciekawsza cytujac klasyka .
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 08.07.2010, 22:35
Seb@. napisał(a):Wyświetl post
Nie ma co gdybać, za niedługo będzie oficjalne stanowisko klubu i będziemy wiedzieć. Trzeba także pamiętać że młode to to głupie jeszcze więc nie można Małeckiego tak od razu skreślać
22 lata, normalnie nastolatek... Im mniej takich - przepraszam za wyrażenie - jełopów w zespole tym lepiej. Małecki Wiśle nie daje zupełnie nic , sprzedać go to chociaż z milion Euro dla Bossa będzie na spłatę długu.

For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Mowilem, ze beda niezle jaja w obronie...rozbito cala linie i to jest fakt, wiec nie wiem czemu sie dziwic? Niektorzy probowali zaklamywac rzeczywistosc, ale teraz defensywa nie bedzie nasza silna strona. Liga bedzie ciekawsza cytujac klasyka .
Liga może być o tyle ciekawa, że jakoś coraz marniej widzę nasze szanse na zdziałanie czegokolwiek w jakichkolwiek rozgrywkach... Chyba nie o taką "ciekawość" nam chodzi?
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 08.07.2010 o godz. 22:38.
Odpowiedz cytując
satori
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 08.07.2010, 22:35
Nie wydaje mi sie zeby Małeckiemu poszło o jakiś transfer. Ostatni czas nie był jakiś wybitny dla tego zawodnika więc ciężko mi uwierzyć, że został jakąś świetną propozycję bo raczej na Cypr, Grecję czy Turcję taki młody zawodnik raczej by się nie decydował. Wydaje mi się, że poszło po prostu o to, że Małecki nie wyszedł w 1 składzie.. Wiem, że to idiotyczne ale mały jest znany z takiego podejśćia..
Odpowiedz cytując
Seb@.
Member

Od: 08.2007

Stary 08.07.2010, 22:57
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
22 lata, normalnie nastolatek... Im mniej takich - przepraszam za wyrażenie - jełopów w zespole tym lepiej.
Jednie dojrzewają wcześniej inni pózniej, nie o wiek przecież chodzi a o zachowanie a to wskazuje na osobę niedojrzałą emocjonalnie która nagle zauważyła że świat się w około niej nie kręci, kto wie może Patryczek przejży na oczy wezmie się w garść i wtedy trzeba mu dać szans, jeżeli nie sprzedać do Azerbejdzanu choć nie to było by nie fair dla tych ludzi. Przetrzymać w rezerwach i oddać bez żalu.
Odpowiedz cytując
a_r_e_n_a
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 08.07.2010, 23:03
Cytat:
Czy ktoś sobie wyobraża, że powie do swojego szefa: "Nie przychodzę dzisiaj do pracy. *******ę, nie robię". W normalnym miejscu równałoby się to zwolnieniem. Ale w polskiej piłce jest inaczej. Chłopaczek, co zarabia kilkadziesiąt tysięcy złotych miesięcznie olewa swojego pracodawcę. Ot tak po prostu. Bo nie wyszedł w podstawowym składzie w meczu sparingowym.
Słuszny komentarz. Cała sytuacja żałosna, porównywalna jedynie z Uche...
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 08.07.2010, 23:58
Zawsze go lubiłem za przywiązanie do Wisły, ale po takim zachowaniu wywaliłbym go na zbity pysk. To jest Wisła Kraków, a nie ośrodek wychowawczy!

Wynik optymizmem też nie napawa, a niezałatwienie na czas Bunozy to już parodia...

Mam nadzieje, że w szatni ktoś (Sobol? Brożek? Żuraw?) Małeckiego utemperował (i to nie tylko mocnymi słowami).
Ostatnio edytowane przez Kamson : 09.07.2010 o godz. 00:03.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 08.07.2010, 23:59
Jak nie poda jakiegoś ważnego powodu, nie przeprosi się i nie poprawi to ME albo lista transferowa chyba go pogięło!! Jak ktoś kto się obnosi jaki to z niego nie wiślak może takie jaja robić naprawdę jest to bardzo przykre!!
Odpowiedz cytując
Colin
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 09.07.2010, 00:20
Małeckiego za taki wybryk powinno się na dwa, trzy miesiące przesunąć do Młodej Ekstraklasy. Może to by miało skutek wychowawczy. Jeśli nie przeprosi trenera i drużyny, kolegów poszczególnie po tych 3 miechach to wtedy wystawić go na listę transferową może chociaż kilkaset tys euro ktoś by za niego rzucił. Mam już dość tego cwaniaczka, który pod płaszczykiem "waleczności i ambicji jak to on mówi" zachowuje się po chamsku zarówno wobec piłkarzy innych drużyn jak i swoich kolegów z Wisły. Moim zdaniem Wiśle nie służy ktoś kto cały czas narzeka na grę innych i psuje atmosferę w drużynie. Nie jest żadną gwiazdą ani zasłużoną osobą dla Wisły żeby się z nim cackać jak z jajkiem.

Najlepiej teraz mu rzucić niezłą karę finansową, żeby odczuł, poza tym postawić ultimatum (ma przeprosić, poza tym zaliczyć klika meczy w ME) i potem się zobaczy czy podziałało wychowawczo czy też trzeba wystawić na listę transferową (sprzedać go do Cracovii - tam go "bardzo lubią" - ROTFL - apropos Lenczyk kilka miesięcy temu jako trener Pasów żartował na konferencji przed derbami do swoich piłkarzy, że jak będą źle grali to za karę wszyscy pójdą do Wisły) .
Ostatnio edytowane przez Colin : 09.07.2010 o godz. 00:36.
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...

"Heroes don't die, they just move on to the next stage"
Odpowiedz cytując
moskit
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 09.07.2010, 01:03
http://www.xn--maopolska-rub.tv/port...over-wisla-42/ bardzo ładny gol brozka ze sparingu z hannoverem
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 09.07.2010, 01:51
Colin napisał(a):Wyświetl post
Małeckiego za taki wybryk powinno się na dwa, trzy miesiące przesunąć do Młodej Ekstraklasy.
A grać będą Ci wspaniali zawodnicy z ofensywy transferowej. Ale tylko na Playstation...

Niestety, w obecnej sytuacji,gdy nie można skompletować pierwszego składu, nie mówiąc już o ławce rezerwowych i tak wszystko musi zostać załatwione polubownie. Kary dyscyplinarne to są w poważnych klubach, a u nas nie potrafią nawet załatwić zawodnikowi papierów na czas. Gdyby podobny numer miał miejsce w jakimś dobrze zarządzanym klubie, to poleciałyby głowy. U nas - a to pech, będziemy mieli dwóch stoperów w dwumeczu z Szawle... No nic, niech się trener martwi

Kompletnie abstrahuję od przyczyn tego wydarzenia, bo może się okazać że pójdzie dementi, a TWSD będzie oczami przed kibicami świecić. Co najwyżej Basałaj Patrykowi palcem pogrozi i postraszy tymi asiorami z Indonezji, co to go w najbliższej przyszłości posadzą na ławce.

Nie jesteśmy poważnym klubem, to nas zawodnicy nie traktują poważnie. Żaden normalny, szanujący się klub nie prowadzi wirtualnych transferów na forach internetowych w nadziei na sprzedanie paru karnetów więcej. W każdym dobrze zarządzanym klubie nie ma mowy o tym, żeby to zawodnicy decydowali gdzie i kiedy chcą odejść wbrew interesowi klubu. Przełknęliście już takie numery ( ba - szukaliście dla nich racjonalnego wytłumaczenia ), to jedyne co wam teraz zostało - udawać że deszcz pada.

EDIT: Brawo, sprawą już zainteresowało się Weszło.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.07.2010 o godz. 02:19.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 09.07.2010, 08:44
Pisałem w kontekście Marcelo, że zaczynamy tworzyć niebezpieczne precedensy i dawać zawodnikom broń doręki. Zaczyna się to powoli potwierdzać.

Małecki musi być przesunięty do rezerw bez względu na wszystko. Pod warunkiem, że wina leży po jego stronie (może faktycznie chciało mu się sr///ć, jak pisze weszlo? )
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
moskit
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 09.07.2010, 12:47
http://www.xn--maopolska-rub.tv/port...over-96-skrot/ - skrót ze sparingu z Hannoverem, on pochodzi z oficjalnej strony, ale nie wiem czemu go jeszcze tam nie umieścili.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 09.07.2010, 12:48
Skrot z meczu
http://www.youtube.com/watch?v=DlEGZ0yK_aQ

Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 09.07.2010, 13:18
Coś Czikos nie w formie.
Odpowiedz cytując
polska.mysl.szkoleniowa
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 09.07.2010, 13:34
Jovanic mógłby mniej machać łapami po stracie bramki, a więcej przed.
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Stary 09.07.2010, 14:14
mi się wydaje że były dwa spalone w konsekwencji to nie wiem czy karny był w tej akcji która w skrócie go poprzedzała bo skrót jest tak zrobiony że ciężko się dopatrzeć. Dobre podanie Cikosa do Bogusia. Świetną na bramę koleś walną pierwsza klasa taka idealna podcinka za kołnierz. Póki co bramkarz lekko na bakier...
Odpowiedz cytując
Bekas
Senior Member

Stary 09.07.2010, 14:57
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Coś Czikos nie w formie.
2 akcje jego stroną, jedna przez niego przerwana - podanie do Boguskieo gol, druga - ciezko powiedziec bo krotko ja widac. Reszta ataki lewą naszą stroną. Na jakiej podstawie twierdzisz, ze nie w formie?
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 09.07.2010, 15:18
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Coś Czikos nie w formie.
A widziałeś go w innych meczach żeby mieć jakiekolwiek odniesienie? Bo może faktycznie jest nie w formie ale może to być jego najlepsza forma?

Ja tam będę oceniał nowe nabytki po kilku oficjalnych meczach, nie sparingach. Teraz to takie wróżenie z fusów

BTW
Cleber - pisałem w innym wątku - to żywa legenda forum (stąd niektórzy nie widzą faktów), ale kompletnie bez formy, niestety ale chyba Cleber reaktywacja może się nie udać Zarządowi i będą musieli jednak kogoś kupić
Powód: Cleber
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 09.07.2010 o godz. 15:33.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
kotlet06
Member

Stary 09.07.2010, 15:30
Z tego skrótu, to mnie niestety bardzo martwi forma Clebera. Przy dwóch bramkach nie nadążał za przeciwnkiem, albo się źle ustawiał. Jak rzeczywiście Bunoza nie zagra na Litwie to może byc różnie.
Jovanic źle się ustawił przy pierwszej bramce, ale w kilku sytuacjach sam na sam dobrze się zachował.
Odpowiedz cytując
Bartosz
JLB

Od: 01.2006

Stary 09.07.2010, 16:21
Widać w skrócie meczu, że machanie rękami wyćwiczone do perfekcji. Brawo!
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Nie bądź gejem, rzuć na spreje!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów