|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Wynik pozostawię bez komentarza ale co znowu odwaliło do głowy Małeckiemu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wynik pozostawię bez komentarza ale co znowu odwaliło do głowy Małeckiemu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Pseudo-gwiazda pokazuje fochy..a może jakiś transfer chce wymusić
Co do wyniku to bez obrony nie będzie sukcesów,a już ta historia że na Litwe jedziemy z 2 stoperami to kwadratowe jaja.Będzie dobrze...bo Wisła jest Najważniejsza: ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ciekawe co sie stalo,
czyzby Patryczkowi odbijalo? gwiazdor wielki, ktory potrafi morde drzec na zawodnikow, gestykulowac a takze jesli sedzie nie zagwidze po jego mysli staje i nie biega. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Może mu coś dosypali jak kiedyś Gabrielowi Janowskiemu? Do rezerw jaśnie wielkiego, nieomylnego Pana, którego świta nie słucha. Ba, nie jest godna, by poruszać się po tych samych trawnikach co on i grać tą samą piłką. Kasperczak i cały klub powinien przeprosić, że cokolwiek od niego wymaga. Jeszcze sobie coś zrobi, przemęczy i dopiero będzie.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dla mnie skandalem jest zarówno wynik, jak i zachowanie Małeckiego jak i też to na czas nie załatwiono pozwolenia na pracę Bunozie.
Przegraną mogę jeszcze jakoś przełknąć ale sparwa Małeckiego i Bunozy krzyczy żle się dzieje w państwie Wiślackim. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
moja teoria jest taka -
przyszła propozycja do klubu w sprawie małego klub już wie, że kadra jest wystarczająco słaba, a zarobili w tym okienku sporo pieniędzy, więc ja odrzucili i Małecki się wkurzył .. była już taka sytuacja z Uche, został zawieszony na pół roku .. oczywiście to tylko domysły |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Małecki to sobie chyba jaja robi z kibiców, zawodników i trenerów! Co to znaczy, że nie wejdzie na boisko, bo co
Kur*** piłkarze przygotowują się do sezonu, grają sparingi, są testowani zawodnicy tylko Małeckiemu się nie podoba. Gdyby on jeszcze faktycznie jakąś gwiazdą był, ale co z niego za gwiazda? Przepraszam, ale ch*** mnie strzela jak się czyta o tych naszych kopaczach. Przecież oni są tak zajebiści, że wszyscy muszą koło nich skakać, bo oni są "piłkarzami". I niech mi nikt nie mówi, że Małecki ma Wisłę w sercu, właśnie dzisiaj to pokazał. ![]()
"...Przed meczem fani obu drużyn śpiewają swoje klubowe hymny ;kibice Wisły: Jak długo na Wawelu, kibice Cracovii: Wisła to *****..."
|
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie ma co gdybać, za niedługo będzie oficjalne stanowisko klubu i będziemy wiedzieć. Trzeba także pamiętać że młode to to głupie jeszcze więc nie można Małeckiego tak od razu skreślać
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
a może miał zwyczajną niedyspozycyjność żołądka, a duma nie pozwoliła mu sie przyznać...
i w takiej ewentualności zachowania Patryka (zawieszenie, ME) transfer Augustiena to konieczność
Ostatnio edytowane przez massoud : 08.07.2010 o godz. 22:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Mowilem, ze beda niezle jaja w obronie...rozbito cala linie i to jest fakt, wiec nie wiem czemu sie dziwic? Niektorzy probowali zaklamywac rzeczywistosc, ale teraz defensywa nie bedzie nasza silna strona. Liga bedzie ciekawsza cytujac klasyka
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Liga może być o tyle ciekawa, że jakoś coraz marniej widzę nasze szanse na zdziałanie czegokolwiek w jakichkolwiek rozgrywkach... Chyba nie o taką "ciekawość" nam chodzi?
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 08.07.2010 o godz. 22:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie wydaje mi sie zeby Małeckiemu poszło o jakiś transfer. Ostatni czas nie był jakiś wybitny dla tego zawodnika więc ciężko mi uwierzyć, że został jakąś świetną propozycję bo raczej na Cypr, Grecję czy Turcję taki młody zawodnik raczej by się nie decydował. Wydaje mi się, że poszło po prostu o to, że Małecki nie wyszedł w 1 składzie.. Wiem, że to idiotyczne ale mały jest znany z takiego podejśćia..
|
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jednie dojrzewają wcześniej inni pózniej, nie o wiek przecież chodzi a o zachowanie a to wskazuje na osobę niedojrzałą emocjonalnie która nagle zauważyła że świat się w około niej nie kręci, kto wie może Patryczek przejży na oczy wezmie się w garść i wtedy trzeba mu dać szans, jeżeli nie sprzedać do Azerbejdzanu choć nie to było by nie fair dla tych ludzi. Przetrzymać w rezerwach i oddać bez żalu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Zawsze go lubiłem za przywiązanie do Wisły, ale po takim zachowaniu wywaliłbym go na zbity pysk. To jest Wisła Kraków, a nie ośrodek wychowawczy!
Wynik optymizmem też nie napawa, a niezałatwienie na czas Bunozy to już parodia... Mam nadzieje, że w szatni ktoś (Sobol? Brożek? Żuraw?) Małeckiego utemperował (i to nie tylko mocnymi słowami).
Ostatnio edytowane przez Kamson : 09.07.2010 o godz. 00:03.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jak nie poda jakiegoś ważnego powodu, nie przeprosi się i nie poprawi to ME albo lista transferowa chyba go pogięło!! Jak ktoś kto się obnosi jaki to z niego nie wiślak może takie jaja robić naprawdę jest to bardzo przykre!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Małeckiego za taki wybryk powinno się na dwa, trzy miesiące przesunąć do Młodej Ekstraklasy. Może to by miało skutek wychowawczy. Jeśli nie przeprosi trenera i drużyny, kolegów poszczególnie po tych 3 miechach to wtedy wystawić go na listę transferową może chociaż kilkaset tys euro ktoś by za niego rzucił. Mam już dość tego cwaniaczka, który pod płaszczykiem "waleczności i ambicji jak to on mówi" zachowuje się po chamsku zarówno wobec piłkarzy innych drużyn jak i swoich kolegów z Wisły. Moim zdaniem Wiśle nie służy ktoś kto cały czas narzeka na grę innych i psuje atmosferę w drużynie. Nie jest żadną gwiazdą ani zasłużoną osobą dla Wisły żeby się z nim cackać jak z jajkiem.
Najlepiej teraz mu rzucić niezłą karę finansową, żeby odczuł, poza tym postawić ultimatum (ma przeprosić, poza tym zaliczyć klika meczy w ME) i potem się zobaczy czy podziałało wychowawczo czy też trzeba wystawić na listę transferową (sprzedać go do Cracovii - tam go "bardzo lubią" - ROTFL - apropos Lenczyk kilka miesięcy temu jako trener Pasów żartował na konferencji przed derbami do swoich piłkarzy, że jak będą źle grali to za karę wszyscy pójdą do Wisły) .
Ostatnio edytowane przez Colin : 09.07.2010 o godz. 00:36.
![]()
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...
"Heroes don't die, they just move on to the next stage" |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
http://www.xn--maopolska-rub.tv/port...over-wisla-42/ bardzo ładny gol brozka ze sparingu z hannoverem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Niestety, w obecnej sytuacji,gdy nie można skompletować pierwszego składu, nie mówiąc już o ławce rezerwowych i tak wszystko musi zostać załatwione polubownie. Kary dyscyplinarne to są w poważnych klubach, a u nas nie potrafią nawet załatwić zawodnikowi papierów na czas. Gdyby podobny numer miał miejsce w jakimś dobrze zarządzanym klubie, to poleciałyby głowy. U nas - a to pech, będziemy mieli dwóch stoperów w dwumeczu z Szawle... No nic, niech się trener martwi ![]() Kompletnie abstrahuję od przyczyn tego wydarzenia, bo może się okazać że pójdzie dementi, a TWSD będzie oczami przed kibicami świecić. Co najwyżej Basałaj Patrykowi palcem pogrozi i postraszy tymi asiorami z Indonezji, co to go w najbliższej przyszłości posadzą na ławce. Nie jesteśmy poważnym klubem, to nas zawodnicy nie traktują poważnie. Żaden normalny, szanujący się klub nie prowadzi wirtualnych transferów na forach internetowych w nadziei na sprzedanie paru karnetów więcej. W każdym dobrze zarządzanym klubie nie ma mowy o tym, żeby to zawodnicy decydowali gdzie i kiedy chcą odejść wbrew interesowi klubu. Przełknęliście już takie numery ( ba - szukaliście dla nich racjonalnego wytłumaczenia ), to jedyne co wam teraz zostało - udawać że deszcz pada. EDIT: Brawo, sprawą już zainteresowało się Weszło.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.07.2010 o godz. 02:19.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pisałem w kontekście Marcelo, że zaczynamy tworzyć niebezpieczne precedensy i dawać zawodnikom broń doręki. Zaczyna się to powoli potwierdzać.
Małecki musi być przesunięty do rezerw bez względu na wszystko. Pod warunkiem, że wina leży po jego stronie (może faktycznie chciało mu się sr///ć, jak pisze weszlo? )![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
http://www.xn--maopolska-rub.tv/port...over-96-skrot/ - skrót ze sparingu z Hannoverem, on pochodzi z oficjalnej strony, ale nie wiem czemu go jeszcze tam nie umieścili.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Coś Czikos nie w formie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jovanic mógłby mniej machać łapami po stracie bramki, a więcej przed.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mi się wydaje że były dwa spalone w konsekwencji to nie wiem czy karny był w tej akcji która w skrócie go poprzedzała bo skrót jest tak zrobiony że ciężko się dopatrzeć. Dobre podanie Cikosa do Bogusia. Świetną na bramę koleś walną pierwsza klasa taka idealna podcinka za kołnierz. Póki co bramkarz lekko na bakier...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
A widziałeś go w innych meczach żeby mieć jakiekolwiek odniesienie? Bo może faktycznie jest nie w formie ale może to być jego najlepsza forma?
Ja tam będę oceniał nowe nabytki po kilku oficjalnych meczach, nie sparingach. Teraz to takie wróżenie z fusów ![]() BTW Cleber - pisałem w innym wątku - to żywa legenda forum (stąd niektórzy nie widzą faktów), ale kompletnie bez formy, niestety ale chyba Cleber reaktywacja może się nie udać Zarządowi i będą musieli jednak kogoś kupić ![]() Powód: Cleber
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 09.07.2010 o godz. 15:33.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Z tego skrótu, to mnie niestety bardzo martwi forma Clebera. Przy dwóch bramkach nie nadążał za przeciwnkiem, albo się źle ustawiał. Jak rzeczywiście Bunoza nie zagra na Litwie to może byc różnie.
Jovanic źle się ustawił przy pierwszej bramce, ale w kilku sytuacjach sam na sam dobrze się zachował. |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Widać w skrócie meczu, że machanie rękami wyćwiczone do perfekcji. Brawo!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|