The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.07.2010, 16:27
Cytat:
Może podsyłali mu na zgrupowaniu jakieś babki, mieli nadzieję że się zaświergoli, straci głowę i podpisze umowę bez czytania hm...
Babki... dziwna waluta ^^

A co do Milinkovicia- mam nadzieję, że będzie grał we Wiśle. Jeżeli w klubie myśli się o profesjonaliźmie, powinniśmy mieć dla niego alternatywę, która byłaby porównywalna z jego umiejętnościami lub nawet lepsza. Gorszy nie wchodzi w rachubę.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 08.07.2010, 16:39
Snow napisał(a):Wyświetl post
Moim zdaniem to on ma już spaloną ziemie z Koszycach. Być może negocjuje jeszcze z innym klubem.
Każdy dzień zwłoki jest na niekorzyść zarówno klubu, jak i piłkarza. Wisła może mieć gościa, który nie przepracował okresu przygotowawczego, czyli w formie będzie około sierpnia/września, a może później. A Milinković z każdym dniem traci na wartości, bo albo jakiś klub chce go mieć przygotowanego, albo przygotować wg swojego reżimu treningowego.
Teraz jest wg mnie rozgrywka pokerowa pomiędzy Wisłą, a Milinkoviciem i jego agentem. Tylko że to Serb wszedł all in.
Odpowiedz cytując
Reiro
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 08.07.2010, 16:47
murray napisał(a):Wyświetl post
Każdy dzień zwłoki jest na niekorzyść zarówno klubu, jak i piłkarza. Wisła może mieć gościa, który nie przepracował okresu przygotowawczego, czyli w formie będzie około sierpnia/września, a może później. A Milinković z każdym dniem traci na wartości, bo albo jakiś klub chce go mieć przygotowanego, albo przygotować wg swojego reżimu treningowego.
Teraz jest wg mnie rozgrywka pokerowa pomiędzy Wisłą, a Milinkoviciem i jego agentem. Tylko że to Serb wszedł all in.
A nasz zarząd wyskoczył z "Poker Face" i zobaczymy kto się ugnie
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 08.07.2010, 17:03
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Babki... dziwna waluta ^^

A co do Milinkovicia- mam nadzieję, że będzie grał we Wiśle. Jeżeli w klubie myśli się o profesjonaliźmie, powinniśmy mieć dla niego alternatywę, która byłaby porównywalna z jego umiejętnościami lub nawet lepsza. Gorszy nie wchodzi w rachubę.
Biorac pod uwage aspekty wieku, umiejetnosci w tym momencie, potencjalu drzemiacego w tym zawodniku, w tej cenie moze byc naprawde BARDZO TRUDNO znalezc pilkarza ktory bylby rowny poziomem umiejetnosci do Marko.

Inna sprawa ze chlopak chce naprawde wysokiego kontraktu, chce zarobic tez jest to fakt, ale jak chcemy podniesc poziom musimy tez podniesc place.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 08.07.2010, 17:05
Panie Zbymak: albo podaje Pan źródło, albo uznajemy Pańskie wpisy za tzw. słodkie pierdzenie i usuwamy. Bez urazy, ale od plotek jest sąsiedni wątek.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 08.07.2010, 17:20
Markus napisał(a):Wyświetl post
Widać, kampania wyjaśniająco-(dez)informująca pt. dlaczego Milinković jednak nie trafi do Wisły (co dla niektórych było od początku jasne) i jak tu z twarzą wycofać się po wypełnieniu zadania, rusza pełną parą...

Przepraszam Zbymak, ale ktoś to musiał w końcu napisać.
Ja to już wcześniej napisałem. I chyba nie masz go za co przepraszać, poza tym nie sądzę, żeby robili to odpłatnie.

Czyli mamy złych, pazernych zawodników, menadżerów którym się "w głowie pop...", a do tego pies zjadł kontrakt a w baraku była powódź. Nieciekawie, nieciekawie.
Rozumiem, że powinniśmy być zadowoleni jeśli uda się zakontraktować jakiegoś ogóra z testów. Im chyba jeszcze w dupach się nie poprzewracało, co zbymak? Czy może też już stawiają naszych dzielnych działaczy pod ścianą

Jakie to szczęście, że przy sprzedaży nie mamy takich problemów Ale fakt, wtedy z zawodnikiem i menedżerem negocjują profesjonaliści

morgenes napisał(a):Wyświetl post
Nie no ja tego nie kumam... dlaczego przed zaproszeniem grajka na testy nie powie mu się wprost, na ile (około) kasy może liczyć?!

Zgodzi się, to zaczynamy testy, nie zgodzi się, niech nie zawraca gitary. Jasno, prosto i przejrzyście.
Bo po naszej ofensywie transferowej nie było komu w gierkach wewnętrznych grać? Bo w pewnym momencie było tak źle, że braliśmy gości nawet z nadwagą, żeby było kogo w sparingu wystawić? A Kasperczak odmawiając brania zawodników ME starał się wywrzeć presję na naszych asach, pokazując że nie jest w porządku i kadra wymaga wzmocnień?
Efekt? Sprzedano mu obu podstawowych stoperów
No, ale przynajmniej Burliga szybko wraca do zdrowia, może będzie czwarty. I kto zdecydował się w takich warunkach pozbyć Jopa?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 08.07.2010 o godz. 18:07.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 08.07.2010, 17:41
A jak sie w koncu dogadamy z tym Milinkovicem jakims cudem to zglosi sie do niego takie Bochum czy inny Hannover i zalatwi transfer w 2 dni
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 08.07.2010, 18:25
Wolfy proszę nie przywołuj Jopa.każdy tylko nie on...niech gra Diaz,Czekaj,byle kto tylko nie Jop.MJ co miał zrobić dla Wisły to zrobił,dziękuję Mu.z resztą Twojej wypowiedzi i Markusem się zgadzam.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Stary 08.07.2010, 18:31
Myślę, że można już powoli podsumowywać nasze okienko transferowe. Bo chyba przy zdrowych zmysłach nie wierzy, że znacząco wzmocnimy kadrę "jak tylko przejdziemy Litwinów". Nie, to już koniec. Dojdzie może 1-2 piłkarzy z kartą w ręku, ale jako uzupełnienie składu. Żadnego wzmacniania nie będzie.

Patrząc na tą żałosną telenowelę, zwaną "polowaniem Wisły Kraków podczas kolejnego okienka transferowego", nie sposób odnieść wrażenia, że to już kiedyś było. Tyle że zamiast dogadanego Neia mieliśmy Makinwę, zamiast Grzelaka i Kaźmierczaka (ew. Grigorje i Mazilu) mieliśmy Milinkovica.

Za każdym razem znaczące wzmocnienie jest tuż-tuż, niemal za drzwiami stadionu przy Reymonta. Dogadaliśmy się z klubem, najczęściej na sporą kasę, zawodnikowi zaoferowaliśmy furę pieniędzy. Niestety, wredny menedżer w ostatniej chwili zmienił warunki, oszalały prezes zawrócił zakontraktowanych piłkarzy z lotniska, krzywo ktoś się uśmiechnął, przedstawiciel Wisły akurat w kluczowej fazie negocjacji puścił bąka, zawodnik przy wsiadaniu do samochodu potknął się o własne sznurówki, etc.

Za każdym razie po takiej transferowej klęsce otrzymujemy uspokajające informacje. Dobrze poinformowane źródło cytuje Cupiała, snującego wizje o potędze jakie się nikomu nie śniło. Uczynny menedżer zawodnika za pośrednictwem dziennikarzy zapewnia, że Wisła oferowała kokosy, ale ulubionym kolorem Makinwy jest zielony, nie czerwony i tylko ten drobny szczegół zadecydował o wyborze oferty Larissy (oczywiście nieprawdą jest, że Włosi z Grekami w negocjacjach wyśmiali ofertę Wisły, jak wcześniej informowano). Wisła proponuje astronomiczne kwoty za kolejnych piłkarzy, tylko zwykły pech powoduje że oni do nas nie przychodzą.

Ale to oczywiście tylko kwestia czasu. Trudno, przed I rundą się nie wzmocnimy, ale potem na pewno - jest cała lista kandydatów. Później - jednak ze wzmocnień nici, ale za to spokojnie budujemy struktury organizacyjne i przygotowujemy transferową ofensywę, jakiej pozazdrości nam Real Madryt. W zimie - ach nie, to nie ma sensu. Ten sezon odpuszczamy, skupiamy się na okienku letnim. Wtedy zaczniemy budowę nowej, wielkiej Wisły.

Podkreślam - to wszystko już było. Tak jest od dłuższego czasu - w zasadzie od Dinamo Tibilisi. Mami się nas obietnicami wielkich transferów, a tak naprawdę schemat jest identyczny. Odchodzą wartościowi piłkarze, w ich miejsce pozyskujemy tańsze zamienniki. Aż dziw, że po kilku latach takiej polityki transferowej mamy jeszcze kogo sprzedawać.

Fakt, mieliśmy farta. Diament Błaszczykowski, wciśnięty przez Brzęczka na testy. Marcelo - za darmo, wciśnięty przez początkującego menedżera. Ale i fart kiedyś się kończy. Za chwilę zostaniemy z piłkarskim złomem i garstką weteranów. Sobolewski, Cleber i Żurawski pograją rok, góra 2-3. Co potem?

Jak to co! Potem zaczniemy budowę nowej, wielkiej Wisły. Jak co roku.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 08.07.2010, 18:32
arti napisał(a):Wyświetl post
Wolfy proszę nie przywołuj Jopa.każdy tylko nie on...niech gra Diaz,Czekaj,byle kto tylko nie Jop.MJ co miał zrobić dla Wisły to zrobił,dziękuję Mu.z resztą Twojej wypowiedzi i Markusem się zgadzam.
Nie ma co się czepiać Mariusza, bo możemy jeszcze za nim płakać. Jak w Wiśle byli Marcelo i Głowacki to faktycznie - "Dżopik" odstawał, ale teraz mamy Kowalskiego i Bunozę, więc może być różnie.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 08.07.2010, 18:40
Mamy Clebera (wolnego) Kowalskiego (wolny i mało zwrotny) Bunozy nie widziałem ale jest wysoki czyli (xxxx)

Więc kolejny (wolny i mało zwrotny) nic tu nie zmieni. Nie demonizuj wolfy. Mimo wszystko Kowalski trochę szybszy od Jopa. Nie wiem jak Cleber ale pewnie też.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 08.07.2010, 18:43
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Więc kolejny (wolny i mało zwrotny) nic tu nie zmieni. Nie demonizuj wolfy. Mimo wszystko Kowalski trochę szybszy od Jopa. Nie wiem jak Cleber ale pewnie też.
Nie no, ok, ale Mariusz pod koniec nieźle sobie radził (wyjmując ten nieszczęsny mecz), choćby z Amiką wyłączył Lewandowskiego. To nie o to chodzi, że nagle stał się lepszy, tylko my bardzo obniżyliśmy standardy. Poza tym - czwarty stoper jest i tak potrzebny. A ja jakoś nie wierzę w tych "doświadczonych zawodników z Serbii lub Hiszpanii", co najwyżej w jakieś testowane odpady...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 08.07.2010 o godz. 18:49.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 08.07.2010, 18:53
SADLOK w pierwszym skladzie. Czyli niestety, jak dla mnie koniec na temat jego transferu.
Odpowiedz cytując
Manager89
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 08.07.2010, 19:12
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nie ma co się czepiać Mariusza, bo możemy jeszcze za nim płakać. Jak w Wiśle byli Marcelo i Głowacki to faktycznie - "Dżopik" odstawał, ale teraz mamy Kowalskiego i Bunozę, więc może być różnie.
Mariusz odstawał od graczy Bytovii Bytów...!!! I słusznie nie przedłużono z nim umowy...
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 08.07.2010, 19:25
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Clebera Bunoze i Diaza.

Napisz mi na czym opierasz swoje górnolotne przemyślenia a propos Jopa.Widziałeś Bunozę w akcji?

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 08.07.2010, 19:26
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Myślę, że można już powoli podsumowywać nasze okienko transferowe...

.
.
.

Jak co roku.
Flamegisto proszę Cię, masz uprawnienia, masz czerwony kolor przy nicku, masz władzę i możliwości więc skorzystaj z tych przywilejów, przyklej swój tekst do transferowego. I jeszcze wężykiem,wężykiem...
A każdemu naiwnemu, wierzącemu w świetlaną przyszłość ban aż do następnego okienka. Wzrok się nie pogorszy od czytania bzdetów o transferach, płuca człowiek dotleni na spacerze nawet pies będzie wdzięczny i żona zadowolona.....albo żona wdzięczna i pies zadowolony.Kolejność przypadkowa.

Nie ma porządnych transferów i nie będzie ofensywy. Będą przypadkowe ślepaki i zbiegi okoliczności z tą drobną różnicą, ze rzadziej niż ostatnimi czasy (Błaszczykowski, Marcelo).

To naprawdę jest takie trudne do zrozumienia? Jak można się dać ciągle okłamywać? Niektórzy ludzie nie przestaną mnie dziwić.....

Żartuję całkiem poważnie Pinezka i do góry...

W transfery (nie przyjście chórzystów z łapanki) wierzą:

1) niepoprawni optymiści
2) ...za resztę pozycji pewnie dostałbym bana
Powód: Pablo84
Ostatnio edytowane przez spartan : 08.07.2010 o godz. 19:48.
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 08.07.2010, 19:28
spartan napisał(a):Wyświetl post
Flamegisto proszę Cię, masz uprawnienia, masz czerwony kolor przy nicku, masz władzę i możliwości więc skorzystaj z tych przywilejów, przyklej swój tekst do transferowego. I jeszcze wężykiem,wężykiem...
A każdemu naiwnemu, wierzącemu w świetlaną przyszłość ban aż do następnego okienka. Wzrok się nie pogorszy od czytania bzdetów o transferach, płuca człowiek dotleni na spacerze nawet pies będzie wdzięczny i żona zadowolona.....albo żona wdzięczna i pies zadowolony.Kolejność przypadkowa.

Nie ma porządnych transferów i nie będzie ofensywy. Będą przypadkowe ślepaki i zbiegi okoliczności z tą drobną różnicą, ze rzadziej niż ostatnimi czasy (Błaszczykowski, Marcelo).

To naprawdę jest takie trudne do zrozumienia? Jak można się dać ciągle okłamywać? Niektórzy ludzie nie przestaną mnie dziwić.....
To sarkazm czy to post na poważnie?

Odpowiedz cytując
stalsanok1946
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 08.07.2010, 19:28
Informacje Zbymaka i Maci0sa są prawdziwe. Sam wiem dokładnie o co chodzi. Rzadko wpisuje posty na tym forum, ale rozumiem was - czasami chcecie się od zaraz dowiedzieć swojego, szybko i sprawnie. Nie zaskoczyła mnie wiedza, inteligencja i znajomość ortografii moderatorów tego forum, ale negatywnie patrze na to, że upominają ludzi o tym by czegoś nie pisali. "Polityka transferowa Wisły" - piszą o niej? TAK, więc po co się ludzi czepiacie? Tutaj za duże wasze dyktatorstwo jest. Rozumiem waszą pracę, ale podchodzicie do niej zbyt negatywnie nastawieni na ludzi.
Lepiej zapobiegać niż leczyć
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 08.07.2010, 19:31
I pomyśleć, że Milinkovici'owi nie chcą dać zwykłego kontraktu tylko motywacyjny przez takie drewna jak Kirm i Łobo...

K**wa, a tak byłem do Andraża pozytywnie nastawiony po dwumeczu z Levadią....

A Łobodzińskiemu mam ochotę wy***rdolić w zęby za gwiazdorzenie...
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 08.07.2010, 19:33
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
I pomyśleć, że Milinkovici'owi nie chcą dać zwykłego kontraktu tylko motywacyjny przez takie drewna jak Kirm i Łobo...

K**wa, a tak byłem do Andraża pozytywnie nastawiony po dwumeczu z Levadią....

A Łobodzińskiemu mam ochotę wy***rdolić w zęby za gwiazdorzenie...
No zobacz, ale jak dadzą gwiazdorski kontrakt Milinkovicowi, okaże się niewypałem jak Łobodzinski, to nie będziesz chciał jemu wypier** w zęby?

Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 08.07.2010, 19:42
To co zrobił Sadlok (nasz cel transferowy) przed chwilą w meczu LE wola o pomste do nieba. Zaczal bawic sie w polu karnym (swoim), bez problemu mu kazach zabral pilke i strzelil obok slupka. Moze to i dobrze, ze ich nei kupilismy
Odpowiedz cytując
KptAnt
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 08.07.2010, 19:56
Spokojnie. Litwinom (raczej) damy radę, a potem też można kupować, prawda? Dajmy działaczom czas. Boss też chce zwycięstw w LE (kasa).
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 08.07.2010, 20:03
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Clebera Bunoze i Diaza.
Sorry, Winetou, ale Diaz musi łatać dziurę na lewej obronie, środku lub boku pomocy. Kowalski to obecnie nasz numer dwa, może trzy na stoperze.

Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Napisz mi na czym opierasz swoje górnolotne przemyślenia a propos Jopa.Widziałeś Bunozę w akcji?
Może wypali, może nie ( mam wątpliwości ), ale szału się nie spodziewam. Po Mariuszu przynajmniej wiadomo, czego oczekiwać
Tak czy siak - czwarty stoper i tak jest nam potrzebny.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 08.07.2010 o godz. 20:13.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 08.07.2010, 20:03
Dostajemy czwórkę od drużyny która grała swój pierwszy sparing a oni bawią się w kontrakty motywacyjne. Łobodziński nie potrafi nawet biegać niech ktoś w tym klubie to dostrzeże. Jedyne co zrobili w tym okienku to rozwalili obronę i ściągnęli z całym szacunkiem emeryta Żurawskiego.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 08.07.2010 o godz. 20:09.
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 08.07.2010, 20:07
Cytat:
? Dajmy działaczom czas
Od zakonczenia sezonu mieli w uja czasu, przestancie pisac farmazony, Mieli ogrom czasu, jak zwykle sprowadzają na ostatni moment, a pozniej pol sezonu, by mogli zgrac sie.
Odpowiedz cytując
KptAnt
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 08.07.2010, 20:09
skeba napisał(a):Wyświetl post
Od zakonczenia sezonu mieli w uja czasu, przestancie pisac farmazony, Mieli ogrom czasu, jak zwykle sprowadzają na ostatni moment, a pozniej pol sezonu, by mogli zgrac sie.
To nie jest takie proste. W FM może jest, ale w realnym życiu nie.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 08.07.2010, 20:09
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Dostajemy czwórkę od drużyny która grała swój pierwszy sparing a oni bawią się w kontrakty motywacyjne. Łobodziński nie potrafi nawet biegać niech ktoś w tym klubie to dostrzeże.
O - przepraszam bardzo, Biegać to nie potrafił ten testowany grubas, Łobo biega bardzo szybko, przez całe 70 minut. Bezproduktywnie - fakt, ale nie można powiedzieć, że się nie stara albo olewa swoje obowiązki. On jest po prostu dramatycznie słaby. No, ale on był taki sam kiedy go kupowaliśmy, więc skąd to zdziwienie?

Dlaczego o tym piszę? Winę ponoszą Ci, którzy go tu sprowadzili, a nie sam zawodnik.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 08.07.2010, 20:10
Diaz,Jop czy Kowalski mogli wyglądać jako tako przy lepszym koledze-zwłaszcza doświadczonym Głowie,który pomógł,podpowiedział..co z Singlarem-on mógłby przecież zagrać na stoperze.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 08.07.2010, 20:12
KptAnt napisał(a):Wyświetl post
To nie jest takie proste. W FM może jest, ale w realnym życiu nie.
Daj sobie spokój słuchamy tego od kilku lat, w Polsce za drodzy i za słabi, za granicą za drodzy. To chcą za dużo zarabiać, to manager chce za dużo. Ile lat można tego słuchać ? Mają 5 mln euro, niech w końcu skleją z tego drużynę która będzie wstanie wymieć 5 podań na połowie przeciwnika.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 08.07.2010, 20:12
Błagam nie piszcie już o Jopie ,bo po tym co zrobił w derbach ,stał sie niemal "zbrodniarzem boiskowym" i sądze ze presji psychciznej by juz dalej nei wytrzymał w Wisle wchodzac na kolejne mecze
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów