|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Agustien wszedł i walczy o kontrakt na R22.Może coś sie zmieni ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Myślę że maksimum na oc możemy liczyć to na celny strzał - z Dreznem raz się udało - tu narazie po godzinie nie, bo nie sądzę żeby przegapiono w relacji tak ważną chwilę
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Trener mógł nie wpuszczać obrońców tylko wsadzić graczy ofensywnych.Nie byłoby różnicy...I znowu będziemy pośmiewiskiem całej Polski...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Hanke mija Sobolewskiego i Łobodzińskiego za jednym zamachem, co wzbudza aplauz publiczności
to tyle w temacie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Przeraża mnie jedno.Jeszcze 2 miesiące do rozpoczęcia roku szkolnego...
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
powiem tak wygralismy tylko z 6 ligowcem niemieckim... wiec gdzie my na puchary z taką grą...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Na szpicy gra teraz Boguski a za nim Jirsak
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Jest źle, tak to niestety widzę. Nie ma żadnych racjonalnych przesłanek ku poprawie. Ten sparing pokazuje tylko, że jak się ma słabych obrońców, to nie ma co myśleć op jakimkolwiek wyniku z przeciętną europejską drużyną. A jak się nie ma i obrony, i pomocy i ataku... Cóż ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ja nie lubie generalnie narzekac i czarno wrozyc ale ciezko widze ten sezon... Z taka obrona to my mozemy dostac baty juz w przyszlym tygodniu... porazka ze stadionem pozniej puste trybuny... brak transferow.. oslabienia...
zauwazyliscie ze od jakiegos czasu sa tylko same zle wiadomosci dotyczace Wisly? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
A z Kameruńczyka już zrezygnowaliśmy bo chyba nawet na ławce go nie ma? a na marginesie dużo lepiej się prezentuje niż emeryt Żurawski....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
ze wchodzi za napastnika to znaczy ze musi sgrac na jego pozycji? Jako wysunięty napastnik grać teraz będzie Boguski, a za jego plecami operować będzie Jirsak |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Po prostu się w****iam, bo to frustrujące. Sprzedaż przed sezonem 2 podstawowych obrońców, poza tym same uzupełnienia składu zamiast wzmocnień. A jeszcze niektórzy będą się dziwić, jak FK Szawle okaże się drugą Lewadią. Na czele tych zdziwionych będzie Cupiał, a pierwszym winnym Kasperczak. Bo nie zrobił drużyny, która może coś pokazać w Europie. Ciekawe tylko z kogo miał ją zrobić? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jedynie chyba Śląskowi Wrocław w sparingach nie ustępujemy , bo oni przegrywają z gorszymi ogórkami niż my...ale ja nie chce żeby nasi kopacze zapatrywali się nia nich ....bo skończymy Bóg jeden wie gdzie...
Ostatnio edytowane przez SĘDZIA ZGRED : 08.07.2010 o godz. 18:22.
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
A juz dzisiaj wieczor zapraszamy na storn SKWK.
Kasperczak nie zdal egzaminu-OUT ... ... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Holender miesza cos w tym srodku
![]() Jak go by kupili mysle ze bedzie sporym wzmocnieniem Panowie 1:3 może cos jeszce uskubią ;d |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Może by już tak zmienic Pietie, o którym jak na razie nie przeczytałem nic dobrego. Może Mały zagrałby lepiej?
EDIT: 1-3 Boguski! Powód: gol!
Ostatnio edytowane przez arrosmay : 08.07.2010 o godz. 18:22.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hannover jest dosc dobry wiec nie ma co narzekac!! Bogus trafia w koncu
![]() ![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Gol czy dzieci są zadowolone? asysta Cikos
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
No............ 1-3 Boguś. Żeby chociaż strzelili jeszcze jedna to nie będzie wstydu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
może ten nowy pomocnik coś pociągnie... jestem przerażony kibicuje Wisle od kiedy byłem mały i takiej kaszany to chyba nie widziałem nigdy przed sezonem, proponuje piotra cofnąćdo obrony a nie kombinować z pomocą on nie jest do tego stworzony z lepszymi przeciwnikami...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Honorowa Boguskiego...Zlitowali się niemiaszki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
1-3 teraz to juz nie potrzebujemy wzmocnien... wygramy wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Musiałeś teraz o tym pisać? Dla równowagi przewiduję uaktywnienie się naszego głębokiego gardła i masę wirtualnych transferów. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla pocieszenia Lech sorry chciałem powiedzieć Amica ostatnio też przerżnęła z czeską nie najmocniejszą drużyną podajże Slavią ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Yeah 1:3 Boguski... to teraz LE nasza...
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
O Cikos tak przez wszystkich obrażany asystę zaliczył
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Musiałeś teraz o tym pisać? Dla równowagi przewiduję uaktywnienie się naszego głębokiego gardła i masę wirtualnych transferów. Jest gol honorowy!! ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla pocieszenia Lech sorry chciałem powiedzieć Amica ostatnio też przerżnęła z czeską nie najmocniejszą drużyną podajże Slavią ...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|