|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Urodzony optymista
Offline |
|
![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
A Tobie coś płacą za pisanie tych bajeczek?
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
i tak robic z kazdym komu w głowie sie pier**li ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co nas obchodzi kwota od transferu? Przecież jak ma być za te 500 tys ojro to mu klub poprzedni odpala te 40%? czy się mylę, nie wiem nie jestem managerem to się nie znam, ale według mnie tak to wygląda.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Guest
|
|
Moim zdaniem w tym dwumeczu jedyne co było po naszej stronie to przesadna pewność siebie. Levadia była lepsza i nasza pewność siebie g.wno w tym przypadku dała, a nawet była strzałem w kolano. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hehe, ale żeby poprzedni klub mu odpalił te 40% to Wisła musi dać za transfer 40% więcej, żeby to się Słowakom opłacało.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Czyli 500 tys. dla klubu, 200 tysięcy dla menadżera, w sumie 700 tysięcy ojro za transfer...
EDIT: Oczywiście, jak jego rodzina nie będzie chciała odpowiedniego %-tu... ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
||
ciekawe czy jemu zeby przekrecic licznik tez zaserwowali jakas kuracje hormonalna jak Nomen Omen Caster(!) Semenii. Zreszta kurde mozna olac ten przekrecony licznik. Toc na gieldach co i rusz sie widuje nie takie manewry. Wazne zeby od tylu nie byl walony...
Boze spraw zeby sie dogadali z Milinkoviciem... |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pawelo84 Mówiłem, że się nie znam czyli co chcą 200 tys więcej? pfff...Oj może nie chce, tylko myśli,że Wisełka da więcej
![]()
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 08.07.2010 o godz. 15:18.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Widać, kampania wyjaśniająco-(dez)informująca pt. dlaczego Milinković jednak nie trafi do Wisły (co dla niektórych było od początku jasne) i jak tu z twarzą wycofać się po wypełnieniu zadania, rusza pełną parą...
Przepraszam Zbymak, ale ktoś to musiał w końcu napisać.
Ostatnio edytowane przez Markus : 08.07.2010 o godz. 15:25.
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Nie poprostu mialo sluzyc hiperbolizacji sytułacji w jakies jestesmy.
Jak niektorzy, twierdza na tym forum z uporem maniaka, ze taka druzyne jak Szawle to nawet z tak eksperymentalna kadra pojedziemy, bo... przeciez tojest wkoncu Wisla Krakow...chcialem pokazac, ze na dzien dzisiejszy trzeba bardzo ostroznie uzywac slowa SŁABY w stosunku do naszego rywala, bo do konca nie wiemy jak slabi jestesmy sami. A to zweryfikuje czas, i rywalizacja na boisku.
Ostatnio edytowane przez dzollo : 08.07.2010 o godz. 15:53.
![]()
Czy wygrywasz czy nie.... <3
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
A napisz,czy to są Twoje prywatne przemyślenia, czy fakt?
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Mówiłem od razu, że ten murzyn nie wygląda mi na dwudziestoletniego chłopaszka, to się pewien forumowicz wielce obruszył, że podważam wiarygodność i profesjonalizm w klubie. Bobo Kaczmarek już dawno mówił jak ich wiek sprawdzać to się ludzie śmiali, a to szczera prawda. Jak koniowi...
![]() ![]() |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
Zgodzi się, to zaczynamy testy, nie zgodzi się, niech nie zawraca gitary. Jasno, prosto i przejrzyście. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Markusie, jezeli wiesz ze temat Milinkovicia calkowicie upadl to prosze, powiedz wprost. Nie dogaduj Zbykamowi bo to naprawde niczemu nie sluzy. Trudno zeby Wisla - jezeli to jest prawda - oferowala malo znanemu Serbowi 450 tys. euro rocznego kontraktu. Tutaj potrzebne sa negocjacje i nie dziwie sie ze zarzad probuje negocjowac. A odnosnie kupowania graczy, czy uwazasz ze Jirsak jest wart 700 tys. euro? A zobacz ilu (swietnych) pilkarzy przyszlo do nas na darmo - Sobolewski, Gargula, Marcelo, Blaszczykowski itd. Ja bede ocenial kadre Wisly na pierwszy mecz ligowy. Do tego czasu zalecam CIERPLIWOSC.
![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Mam nadzieje, że jakimś cudem uda się go ściągnąć ale z dnia na dzień mój optymizm maleje. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Zawodnik nie będzie rolował menago, który załatwia za niego wszystkie sprawy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Jesteś niesamowity Ten od plażówki (1985) to dokładnie ten sam co ten kolo z 1981 - nawet nie chciało im się miesiąca i dnia urodzin zmieniać - 21.1 Teraz pozostaje pytanie czy plażowicz to nasz as(1990) - tu data urodzin jest już inna(12.02) ale w obu przypadkach podawany wzrost w zasadzie taki sam - nasz 184 - plażowicz - 185. Co ciekawsze ostatnie doniesienia o plażowiczu kończą się wtedy kiedy zaczynają się o 'naszym'.Pozostaje jeszcze fakt że on z ryja to faktycznie bardziej pod 30 wygląda niż pod 20 i że podobieństwo na zdjęciach(mimo iż dla nas białych, większość czarnych jest podobna) jest spore. Tak więc z dużym prawdopodobieństwem można stwierdzić że mamy doczynienia z 29.5 letnim zawodnikiem z przekręconym licznikiem o 10 lat I może to by drogi zbymaku należało przekazać klubowi jak masz jakieś wtyki a nie bawić się w politykę dezinformacji.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 08.07.2010 o godz. 15:58.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moja opinia. Czas pokaże, czy słuszna.
Koniec dyskusji o Zbymaku i Maci0siu. To temat transferowy, w którym powinniśmy rozmawiać o transferach, a nie wiarygodności i motywach poszczególnych forumowiczów. ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Garguła jeszcze nic nie zrobił u nas, żeby nazywać go świetnym. Bardzo go lubię, ale taka niestety prawda. Mam nadzieję, że bardzo szybko się to zmieni ![]() No, ale jak Wisełka go zakontraktowała, to fakt- grał bardzo dobrze, więc może tym się kierujesz w jego ocenie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Pyta się od samego początku, zapraszamy Cie na testy chlopak, ale powiedz nam, ile w razie W będziesz chciał zarabiać, bo moze tak byc, ze koles sobie pojedzie na testy, przepracuje caly okres, powie "pa pa" i klub, ktory go pozyska bedize mial przygotowanego zawodnika... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Logiczne jest, że jeśli menago chce procent to zawodnik nie będzie mu robił problemów, tym bardziej, że z tego co widać Milinkovic nie pali się żeby do nas przejść. Zapewne wychodzi z ałożenia, że Wisła nie jest jego klubem marzeń i jeśli nie dostanie tyle ile chce to zostanie w Koszycach. Nie wiem czy warto zawracać sobie głowę zawodnikiem, który ewidentnie zachowuje się jak rozkapryszona gwiazdka, no chyba, że ma umiejętności na poziomie Błaszcza gdy ten od nas odchodził.
|
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Moim zdaniem to on ma już spaloną ziemie z Koszycach. Być może negocjuje jeszcze z innym klubem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A co Ty chciałeś, żeby oddawał życie za Wisłe?
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Może być również tak, że negocjuje z innym klubem i tak naprawdę pójdzie tam gdzie dostanie więcej, a że czasu ma sporo to się chłopak nie śpieszy. W każdym bądź razie nie napalam się na ten transfer i mam nadzieję, że w klubie mają jakąś alternatywę dla tego zawodnika, a jeśli nie to, że jej szukają. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Może podsyłali mu na zgrupowaniu jakieś babki, mieli nadzieję że się zaświergoli, straci głowę i podpisze umowę bez czytania hm...
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
![]() ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."