The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Arturo Qr2nów
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.07.2010, 21:43
maTyS. napisał(a):Wyświetl post
Panowie , jestem na kupnie samochodu takiego do 5500 zł. proszę o jakieś rady opinie które auta awaryjnie czy tanie części czy drogie co się psuje itp.. mam na oku cos z fiatów bravo , peugeot 406 , renault megane oraz rover 214 ? co polecacie ?czy opłaca się brać auto na gaz czy na benzynę?
Peugeot 406, zwłaszcza do 5500 zł. będzie raczej awaryjny. Części nie należą do wybitnie dostępnych, a przy okazji do dość drogich. Padać lubi też wszelka elektryka. Rover 214, to auto bardzo zbliżone konstrukcyjnie do Hondy Civic, jednak trochę części nie jest wspólnych i są dość trudno dostępne i dość drogie. Samo auto do wybitnie solidnych i bezawaryjnych też nie należy. Silnikowo zbliżone do Poloneza, albo Polonez do Rovera. Megane, ma dramtayczne wykończenie wnętrza i trapią ją typowe dla francuzów usterki. Zakup auta na benzynę, szczególnie w kontekście oszczędności w ogóle się nie opłaca. Co do gazu, to instalacja nowszej generacji, szczególnie w silnikach Opla jest niezłym rozwiązaniem. Jednak zwolennikiem zasilania innego, niż przewidział producent nie jestem. Ciężko polecić nie mając sprecyzowanych wymagań, ale ja tradycyjnie poleciłbym coś w dieslu.
http://wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic26075_1.gif
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zasady wysyłania postów