|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
dobrze ze przynajmniej będzie sztuczna trawa
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
La Furia Dell' Est, ja to tylko wyciągnąłem z projektu trybuny zachodniej i dorysowałem linię prostą. Nie wiem czy to jakiś fake, czy realne założenie, jednak skoro jest w dokumentacji, to uznałem, że jest to zobowiązujące założenie.
Na problem widoczności zwracałem uwagę na długo przed montażem siedzisk czy ich zamówieniem, gdy zaczynano budować go na trybunie zachodniej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
La Furia Dell' Est jeśli można zapytać, czyli jeśli wysokości siedzisk nie wpłynęła na widoczność bo sa zgodne z norma to mam rozumieć, ze p oraz kolejny się okazało ze projekt stadionu robił idiota ? Jak można najlepsze miejsca wpakować za betonowy mur za którego od początku było wiadome ze nic nie będzie widać. Ja nie mogę tego pojąc co to w dzisiejszych czasach nie robią wizualizacji jak co będzie wyglądać przy danych założeniach?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Panowie.Skoro wysokość od podłoża do siedziska jest znana od lat, pomijam ze dokument PZPN jest z 2009r, to wniosek nasuwa sie sam.Pewnie że mogę przedłużyć konstrukcję nóg fotela, tak aby wysokość siedziska podnieść np. na h.70 cm.Pytanie tylko po co?
Blackluk-przez "łzy" mozna powiedzieć, że dla Pana O., to pierwsze ( i mam nadzieję ostatnie), koty za płoty..........szkoda że naszym kosztem........................
Ostatnio edytowane przez La Furia Dell' Est : 06.07.2010 o godz. 20:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja się tak zastanawiam jak to jest możliwe że oni tak bajkowo nam mówili że jak co to stadion będzie gotowy na 1 mecz. Jak murawa jest całkowicie w proszku ja nie wiem jak oni chcieli zrobić tą murawę przecież mówił sam podwykonawca że spoko od 2 lipca ma się boisko zielenić bez kitu kto się zajmuję nadzorem i karami za opóźnienia kto te cholerne umowy podpisywał
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Jeśli chodzi o ostatnie zdanie, to najlepiej będzie jak spytasz pana Tajstera. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Problem maniany z naszym stadionem wypłynął na szersze wody szkoda że na ostatniej stronie ale zawsze PS
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/LE-...742,1,833.html Należy podtrzymywac zainteresowanie mediów tematem gdzie miasto i urzędnicy olewają sprawę bo wybory się zbliżają więc Majchrowski bedzie się spuszczał by wyjśc z tej sytuacji z twarzą , jeśli jest to wogóle możliwe . ![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
La Furia Dell' Est skoro pracujesz na budowie to może powiedz nam jak to jest z tym rzekomym opierda**niem się Polimexu przy budowie? Czemu nie pracują w weekendy i czemu nie mają ciśnienia na dotrzymywanie terminów? Pytam poważnie, bo chce mieć info z pierwszej ręki.
![]() ![]() |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
Szklo odpada. Chyba ze mleczne. VIP w kiecce moglby sie czuc “nieekskluzywnie” : ) To sa chyba najbardziej idiotycznie zaprojektowane “skyboxy” na swiecie. Zastanawiam sie czy autor byl na jakimkolwiek stadionie na swiecie. Ja widze jedno rozwiazanie na uratowanie “elitarnosci” skyboksow. Poswiecic 3 rzedy krzeselek pod nimi, i wydluzyc owe skyboxy w strone boiska o 1,5m. @PiotrG widze ze masz dostaep do projektu, dalbys rade wrzucic na jakis serwer paczke ? nie moge tego juz nigdzie w necie znalezc. Chyba raczej Picasso ? (nie forumowy )![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Wracając jeszcze do wyglądu zewn. stadionu, to będzie z nim jak z Pałacem Kultury i Nauki w Warszawie: Dlaczego z PKiN jest najładniejszy widok na stolicę? - Bo nie widać PKiN... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytanko odnośnie tego nieszczęsnego murku, poprawcie mnie jeśli źle rozumuję.
Wypowiedź mav23 http://wislakrakow.com/forum/showpos...ostcount=11754 ...Murek spełnia minimum normy czyli (pion+poziom) 120cm... Teraz projekt: ![]() I jak byk jeśli się nie mylę jest to spełnione, 90+30 jak by nie liczyć jest 120. Po kiego więc wykonawca wylał aż o 30cm wyższą warstwę betonu?
Ostatnio edytowane przez iiYama : 07.07.2010 o godz. 08:23.
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
- To kompletna kompromitacja prezydenta miasta i jego służb - irytuje się miejski radny Grzegorz Stawowy.
Czy to aby nie ten sam radny który nie chciał przeznaczyć pieniędzy na inwestycję mówiąc że nie będzie się dorzucał na "budę dla psa"? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
zbliżają się wybory...
![]()
Nie ma, nie ma wody na pustyni...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za SSC, trybuna wschodnia w promieniach słońca...
![]() ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Zachwycający widok
![]() Wiecie kiedy mają zacząć robić murawę, kiedy będzie można trawę zobaczyć, heh ? e: dzięki Wichar87
Ostatnio edytowane przez jurukuru : 07.07.2010 o godz. 09:31.
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Opis przy ostatniej fotorelacji na oficjalnej mówił coś takiego:
"Od środy natomiast na stadionie ma zacząć robić się zielono. Tego dnia zostanie przywieziona murawa." Więc jak dziś przywiozą, to niedługo powinni ją układać. A tu źródło: http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...sciany_szatni/ Jedynym pozytywem pierwszego meczu na Suchych Stawach jest to, że jak przy czasie ułożą murawę, to będzie miała trochę czasu na to, żeby się dobrze zakorzenić.
Ostatnio edytowane przez Wichar87 : 07.07.2010 o godz. 09:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ciekawy ,,wzór'' pojawił się pod ,,S'' hehe
![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez Mareq : 07.07.2010 o godz. 09:46.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Olsza 2? dobrze widze? jakis zespol czy cos?
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
No właśnie sam się tak zastanawiałem paręnaście minut temu czy to tylko mi się tak wydaje czy jest ułożony napis z krzesełek "OLSZA 2"
![]()
Ostatnio edytowane przez kasperr : 07.07.2010 o godz. 10:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Olsza2 jak nic. Nudzą się tam widać
. A co do obrazka jeszcze wyżej: jest tam godzina 21, trybuna wschodnia, więc to raczej nie słońce, tylko oświetlenie z wewnątrz.
Ostatnio edytowane przez mIcHaL666 : 07.07.2010 o godz. 10:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
I niżej chyba znowu coś "dopisują"
![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
heh widac ze jak wiedza ze pierwszy mecz najwczesniej w sierpniu a nie w lipcu to sie bawią, smutne ale prawdziwe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
a tym czasem za zachodnia prace rozpoczał nowy dzwig
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
![]() A propo ladnych widoków. Ale to chyba znaczy ze pracują ![]() Widzę ze PS też powtarza bzdury że gdyby stopnice były niższe to by barierek nie było ![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Kamera 4 juz dziala
http://kamera2012.eu/krakow4/ Chlopaki sie dobrze bawią, Olsza2 a teraz leci chyba ABG ![]()
Ostatnio edytowane przez KuKoC : 07.07.2010 o godz. 11:36.
![]()
Najwspanialszy klub na świecie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
ja pier***, ten napis ma być niby śmieszny?
Zamiast brać się do roboty to układają sobie napisy na trybunie, jak dzieci z klockami LEGO... H*j z terminami, przecież Wisła równie dobrze może zagrać na Hutniku Paranoja ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|