|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Właśnie dzwoniłem do Umbro w Galerii Krakowskiej i podobno ta wyprzedaż była tylko przez jeden dzień i już nigdzie nie ma tych koszulek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
A Zmijka jest jakas wyrocznia?
![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Tel. do Umbro w GK 126287618. Możesz zadzwonic i sie spytac, w razie czego mogą ci odłożyć jakąś koszulkę.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
masterlag napisał(a):
![]()
Rabka-Zdrój.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Obiecałem, że napisze więc piszę.
Zakupiłem dzisiaj w TESCO na Kapelance czerwoną bez sponsora L oraz w Sizeerze na Szewskiej dwie ostatnie z TF Kable za grosze również rozmiar L ![]() Ogólnie, L i wyżej wszystkie kolory jeżeli chodzi o TESCO na Kapelance. Również Były dwie z TYSKIE za 69,90. W GK UMBRO same duże. Na Szewskiej z Bet-at-home XL, XXL,3XL białe i czerwone. pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez jurukuru : 21.07.2010 o godz. 19:03.
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
No to okej to skoro pozwiedziałeś to mi odpowiedz na kilka pytań:
1) jakie rozmiarówki zostąły i gdzie? 2) po ile ? Dalej 9,90 ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
2. Ceny 49,90-69,90. nie ma już tych za 9,90, przynajmniej dzisiaj, bo dwie ostatnie wziąłem. Ale powinni dowieść, więc luzik. ![]() ![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Pewnie tak, jeżeli w ogóle ten adidas przyjdzie, bo żadnego oficjalnego info nie było ... tylko takie jakieś plotki medialne i posty osób związanych z klubem. Na 99% adidasa mamy ale 1% jest związany z brakiem oficjalnej informacji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Z adidasem na pewno jest coś na rzeczy,bo ostatnio byłem w bonarce w adidasie i pytałem czy niedługo będzie można tu kupić koszulki Wisły to koleś mi odpowiedział,że prawdopodobnie tak
![]() ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Skoro nie podają jeszcze oficjalnych informacji to według mnie mogą być 3 opcje.
1. Możliwe, że negocjują/owali z Umbro 2. Rozmawiają z adidasem, aby nowszy model był u nas 3. Czekają, aż drużyna wróci i wtedy wszystko naraz zrobią na 1 konferencji. W sumie to poczekajmy, a na pewno się wszystkiego dowiemy. Mogą nas też z zaskoczenia wziąć i z Nike podpisać ![]() ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Świetny przykład koloru koszulek wyjazdowych podałeś wonski. Chodzi mi tu głównie o kolor jasno niebieski (a nie ciemno niebieski jaki był do tej pory na koszulkach Wisły). Pierwotnie gwiazda Wisły była właśnie jasnoniebieska i wydaje mi się, że kolor flag Wiślackich z dawnych lat też miał kolor jasnoniebieski, a nie taki jak np Lech czyli ciemnoniebieski. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Graliśmy już kiedyś z takimi koszulkami i prezentowały się całkiem fajnie (mówię o kolorze):
http://www.youtube.com/watch?v=3YlTg1VnmBE ![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
te na prawde były fajne, tego koloru
![]()
Uwaga ogloszenie: Jeśli mieszkasz w okolicach Warszawy i regularnie jezdzisz na mecze Wisełki lub znasz osobę, która odpowiada tym kryteriom proszę napisz do mnie na priv. Szukam osób z tych okolic, z którymi mógłbym udawać się na mecze i wspierać ABG. Dziękuję za uwagę
Śląsk - Wisla - Lechia Braci się nie traci! edit by Jaroo1 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie, o takich mówię
Ciemno niebieskie może mieć np. Lech albo Ruch, my powinniśmy mieć jasnoniebieskie, żeby się od nich odróżniać i co najważniejsze żeby tradycji stało się zadość![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wymienię koszulkę TF Kable czerwoną, rozmiar L.
Mogę się wymienić za TYSKIE, Tele-fonika lub TF Kable rozmiar M. ![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
te po 9,90 zł![]()
Marian Machowski, po fatalnym starcie rundy wiosennej s. 2009/2010:
"Nam się takie rzeczy nie zdarzały, bo my nie graliśmy dla trenera tylko byliśmy Wiślakami i dla nas HONOR WISŁY stał najwyżej." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Białe to tylko z Bet- at-home i puste.
TYSKIE czerwone XL i XXL za 69,90. ogólnie podskocz jutro do sizeera na Szewskiej i TESCO na Kapelance ![]() PRZYPOMINAM: Jak co to mam na wymianę TF Kable czerwoną, L-kę i wymienię na M-kę z obojętne jakim sponsorem ![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Nie ma już Umbro na oficjalnej!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
http://sklep.wisla.krakow.pl/pl/wszy...08_09_czerwona
http://sklep.wisla.krakow.pl/pl/wszy...ty/replika_tfk jak nie ma? ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Koledze, chodziło za pewne o to że nie ma umbro wśród sponsorów.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie. TF Kable jest samo, a było jeszcze UMBRO, więc czekamy na umieszczenie loga adidasa jakby nie było.
![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
no dokładnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
@jurukuru: mam pytanko, jak ostatnio sprawdzałeś to były te koszulki za 9,99 ?
e: dzięki za odpowiedź, a sylwkowi gratuluję gustu i rozeznania.
Ostatnio edytowane przez DarekK_11 : 06.07.2010 o godz. 22:38.
![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Koszulki za 10 zł
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co do pytań o koszulki za 9,90 wziąłem 2 ostatnie na Szewskiej. Jakby ktoś chciał się wymienić (L za M) to pisać. ps. nic, tylko zapierd*lać po sklepach w miarę możliwości.
Ostatnio edytowane przez jurukuru : 06.07.2010 o godz. 22:37.
![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może warto jednak poszukać gdzieś wiadomości o tym
. Pierwotnie barwa naszej gwiazdy była błękitno niebieska. Niektórzy również mówią, że barwa niebieska w naszej fladze wzięła się z barwy miasta Krakowa która również posiada błękitny kolor. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Niebieski kolor w naszych barwach wzioł się chyba z rzeki WISŁY
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Co do barwy niebieskiej w naszej fladze to również prócz barw miasta, symbolizuję ona Królowe polskich rzek- Wisłę. ![]()
ta sławna brygada! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|