|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
futbolowo....
Co nie znaczy że tak jest bo naprawde ktoś na bok ma przyjść tak Jarosz mówił i pewnie tak będzie ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
mam nadzieje, że jutro się wyjaśni sprawa kilku transferów bo się kurde do obrony nie mogę uczyć przez to całe zamieszanie, a obrona już za 7 dni :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Kogoś lepszego niż Milinković? Nie wierzę.
PS: Chyba, że przez lepszy rozumieją tańszy... |
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
Czekam na transfery. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Najlepiej jak nie uda nam się tego lepszego wytransferować do nas, a Milinković się na nas wypnie. Wtedy to będzie wielka dupa ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ciekawe kim jest ten lepszy, podobno grał na obecnych Mistrzostwach Świata.
Może chodzi o tego gościa, którego (nazwiska nie podam bo musiałbym to zrobić w S-F) proponowano Legii, powiem tylko, ze chodzi o reprezentanta Francji(napewno każdy wie o kogo chodzi). Ale jeśli to przecież sprawa jest z góry przegrana i bezsensowne jest zwlekanie z transferem Milinkovicia. ________________ Z tego co sprawdziłem to gościu ten podpisał kontrakt z Panatą więc to napewno nie on ________________ Tak czytam, czytam i widzę, że kontrakt podpisał dziś, a właściwie wczoraj więc może jednak chodziło właśnie o niego i pomysł transferu upadł, a my jutro podpiszemy Milinkovicia
Ostatnio edytowane przez Reiro : 05.07.2010 o godz. 23:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jakby ten Sadlok w sumie przeszedł do nas za choćby 1 mln euro to byłbym zadowolony
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
![]()
Dan Petrescu - Szacunek
KUBA - Na Zawsze będziesz WIŚLAKIEM!!!! Per aspera ad astra "Pamiętaj, w życiu żałuje się wyłącznie wahania, bezczynności i niezdecydowania, wszystko, co zrobiło się, choćby miało przynieść ból i rozczarowanie, nie żałuje się" |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Myslalem, ze Kirm jest juz zawodnikiem Wiselki ....
![]() ![]()
Czy wygrywasz czy nie.... <3
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Jedno jest pewne, jesli jutro Marcelo oficjalnie podpisze kontrakt z PSV to sprowadzenie stopera przed meczem LE jest koniecznoscia, a termin zglaszania zawodnikow do meczu z naszym pierwszym rywalem mija w nadchodzacy piatek. Wiec do piatku mamy nowego stopera.
No chyba, ze nasi dzialacze i prezes Basalaj chca stracic prace zanim ja jeszcze zaczeli bo w taki sposob zapewne wynagrodzil by ich jak uczy doswiadczenie nasz Prezes prezesow Pan Cupial za odpadniecie z LE juz z 1 rywalem, jest jeszcze jedna mozliwosc, a mianowicie ze w/w panowie lubia ryzyko i rosyjska ruletke. ![]()
Czy wygrywasz czy nie.... <3
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Haha, bo faktycznie nowi piłkarze zbawią Wisłę z nadchodzącym rywalem....
Litwini są jeszcze gorsi niż Levadia i jeśli mielibyśmy z nimi odpaść w aktualnej kadrze, to lepiej na 10 lat się wycofać z rogrywek- przynajmniej oszczędzi się na biletach i hotelach. Wisła powinna ograć Litwinów 2 skłądem i to jeszcze po sutym melanżu. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
A czy ten Milinkovic naprawdę jest taki dobry? Djurovski albo Kislyak nie byliby lepsi? Pytam, bo prawdopodobnie to oni są kandydatami na jego pozycję, a sam Milinkovic z FC Kosice za dużo nie zrobili w poprzednim sezonie. Ledwo utrzymali się w lidze. Filmiki z zagraniami Milinkovica są z poprzedniego sezonu, więc ja nie wiem jak on ostatnio grał. Niby interesowała się nim Barcelona, ale to na pewno przykuwa uwagę menedżerów słabszych drużyn z najlepszych lig, więc czemu nikt go nie chce?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Nie wiem kto to Milinkovic ,natomiast wiem że jak nie wzmocnimy szczególnie pomocy to ten sezon to będzie jedna wielka katastrofa. Obronę która dawała radę - rozwalili.Pomocy i ataku który kopie się od minimum 1.5 roku po czole - nie ruszyli.Domyślam się że chętnych nie było, b kto rozsądny chciał by zawodników którzy sami grają słabo, a już jako całość, to prezentują jeden wielki chaos ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Wisła Kraków od niedzieli testuje Kemy'ego Agustiena. Holenderski pomocnik należał niegdyś do najzdolniejszych piłkarzy w Eredivisie. Ostatnio był piłkarzem AZ Alkmaar.
W Holandii wiedzą jednak, że to już nie ten sam piłkarz, tylko cień Agustiena sprzed lat, w dodatku z łatką „największego lenia Eredivisie". Karierę Holendra zniszczyły kontuzje, permanentna nadwaga i specyficzne zachowanie. W Holandii nie ma szans na zatrudnienie. zrodlo: Przeglad Sportowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Jakis taki strasznie tendencyjny ten artykul... Na razie slyszalem tylko o operacji przepukliny, on ma dopiero 23 lata, a napisali to tak jakby pisali o zawodniku 33 letnim...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Lech rozmawia z Brożkiem.
http://www.sport.pl/pilka/1,70993,81..._do_Lecha.html |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Patrzy przykład Smolarka - w wieku 20 lat miał juz na końcie wice mistrzostwo kraju , wystepy w lidze mistrzów , skomplikowana kontuzje kolana oraz zawieszenie na pół roku za 'maryśke ' . |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Pamiętacie Dawidowskiego? On też u nas miał 5 letnie perypetie a jak poszedł do Lechi Gdańsk należał do najlepszych w swojej drużynie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
"Lech prowadził rozmowy z kilkoma takimi graczami w czasie, gdy szukał alternatywy dla planowanych na tę pozycję wzmocnień. Wstępne rozmowy przeprowadzono m.in. z Euzebiuszem Smolarkiem i Pawłem Brożkiem, ale były to tylko rozmowy sondujące, bez jakichkolwiek debat o możliwości transferu. "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Lech prowadził rozmowy z kilkoma takimi graczami w czasie, gdy szukał alternatywy dla planowanych na tę pozycję wzmocnień. Wstępne rozmowy przeprowadzono m.in. z Euzebiuszem Smolarkiem i Pawłem Brożkiem, ale były to tylko rozmowy sondujące, bez jakichkolwiek debat o możliwości transferu.
to co napisane wyżej co to niby znaczy ze z nim rozmawiali jak by go sprzedali do lecha to %$#@%^&* edit: spóźniłem się ![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ktoś z Lecha zapytał (menagera) Brożka czy nie zagrałby w Lechu. Odpowiedział "nie" i koniec.
Dajcie spokój, normalna procedura, a czuję, ze już kilku forumowiczów poszło się do łazienki pokaleczyć maszynką.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Dla mnie Sadlok nie jest więcej wart niż MOŻE 500 tyś.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Kolejna istotna rzecz to jest to, że Legia przez kilka ostatnich okienek transferowych nic nie wydawała. Ostatnie pieniądze wydano tam 1,5 roku temu i było to jedynie 450 tys na Komorowskiego z Polonii Bytom. Jeśli natomiast mówimy o większych pieniądzach, to ostatnie wydano w Legii przed dwoma laty na transfery m.in. Iwańskiego i było to blisko 1 mln euro. Wisła w tym czasie (przez ostatnie 3 okienka) nie wydawała wiele, ale jednak wydawała: 400 tys euro za Kirma oraz wypożyczenia Alvareza, Christowa (pewnie w sumie drugie tyle). Legia w tym oknie wydała łącznie jakieś 2,7 mln euro za 6 zawodników. Wisła jak do tej pory wydała blisko 1 mln euro i pozyskała 4 graczy. Różnica polega na tym, że Legia już kończy (lub nawet skończyła) zakupy, a Wisła jest mniej więcej na półmetku, bo potrzebna jest przynajmniej trójka zawodników: środkowy obrońca, środkowy pomocnik i napastnik, a najlepiej jeszcze lewy pomocnik. Tak więc z ocenami i krytyką się wstrzymajmy do końca transferów. ![]()
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
W mediach napisali, że ustaliśmy rekordowe sumę za którą wytransferowaliśmy zawodnika Z klubu. Jestem ciekawy kiedy pobijemy rekord DO klubu. Mając taki możliwości można "poszaleć" i kupić kogoś ponad przeciętnego.
Nie oszukujmy się Bunoza i Cikosz nie sprawią, że przyjdzie 30 000 na trybuny. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A kto sprawi? Wymień proszę takich zawodników będących równocześnie w naszym zasięgu finansowym, czyli do 1 mln euro.
![]()
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|