The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wojtek90059
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2010, 10:50
Lepsze to niż kot
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 05.07.2010, 10:54
Above napisał(a):Wyświetl post
A biedna Martunia już się wyprowadziła z Pałacyku?
A kto Ci w ogóle powiedział, że tam mieszkała?

Błagam Was, użyjcie trochę mózgu i przestańcie pisać te pierdoły o Jarku i kocie. Jeśli używacie tego rodzaju żenujących argumentów, to równie dobrze - na poziomie szamba - można Wam odpowiedzieć, że wstydem jest że prezydentem będzie Bronisław MARIA Komorowski.

Co sobie pomyślą teraz zagranicą? Oj, byle tylko za transa go nie brali...

---
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 05.07.2010, 10:54
Janek powinien stracić posadę, nie za poglądy a za to że jest słabym dziennikarzem i prostym człowiekiem.
Powiem szczerze, że trochę szkoda mi teraz tej TVP gdzie PiS i SLD miały po kanale i było jasne co się ogląda. Czy twórczość Stankiewicz - "Solidarni 2010" w czasie najlepszej oglądalności o 20.00, czy Lisa po "M jak miłość", czy Żakowskiego w najlepszym czasie antenowym TVP Info. Osobiście jestem za utrzymaniem podziału publicystów wg. poglądów na różne kanały, bo wtedy wiemy co oglądamy. Szkoda tylko że TVP nie zacznie puszczać dobrych filmów o sensownych godzinach np. "Dróżnik" po 1 w nocy. Raczej nie wywali Owsiaka z TVP. Nie zacznie inwestować więcej w "Teatr Telewizji", polskie produkcje filmowe, dokumenty i filmy krótkometrażowe młodych reżyserów np. "Królik po berlińsku". Nie zacznie pokazywać sportu w kanałach otwartych, a także nie wykupi praw do występów polskich drużyn piłkarskich w europejskich pucharach. Przykłady można mnożyć.
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 05.07.2010, 10:58

A ja widze ze Ty jestes taki sam jak te wszystkie mohery tylko ze w druga strone. Od dwoch dni plodzisz takie posty ze az razi po oczach ta Twoja nienawiscia do PiSu i fanatyzmem wzgledem Po. A wiec pytanie, czym Ty sie roznisz od moherowych babc czy tych babc ktore krzycza "tyyylko Palikot, tylko PO"?
Po co dajesz jakies przyklady Pospieszalskiego? Czy nie widzisz ze to jest szczyt hipokryzji? Jak mozna nasmiewac sie z moherowych babc, jak mozna wytykac palcami takiego Pospieszalskiego skoro po drugiej stronie jest dokladnie to samo czyli tacy fanatyczni wyborcy jak Ty i babcia ktora krzyczala "tylko Palikot" (filmik jest kilka stron wczesniej, a na domiar tego w partii tej jest Palikot ktory reprezentuje soba poziom rynsztoku. Do tego jak mozna mowic ze PiS to sie tylko kloci skoro z drugiej strony stoja tacy sami ludzie, typu Tuska, Palikota ktorzy tez sie tylko kloca.
Moim skromnym zdaniem powinno sie powybijac takich jak Ty, moherowe babcie i Palikoty i zaczac budowac nowy kraj. Wy jestescie zaslepieni, jestescie posmiewiskiem w tym kraju. No uzywajac najprostszej metafory, masz gowno w majtkach a sie smiejesz ze ktos sie posral. To jest normalne? Jestes zaslepiony a jak takich ludzi jest wiecej to zaczyna sie robic niebezpiecznie, smiesznie i zalosnie.

Cytat:
a osobiscie nie życzę sobię, żeby decydował o mnie człowiek, który nie ma zdanej matury, a jego wykształcenie oscyluję blisko podstawowego
to teraz odlicz te kilkaset tys gloow Bronkowi i Jarek bedzie prezydentem uhehe
To jest wlasnie ta dupokracja
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 05.07.2010 o godz. 11:03.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
P.e.c.h
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 05.07.2010, 11:09
Wszystkiego najlepszego dla prezydenta z okazji imienin!
Above
Voyage! Voyage!

Od: 02.2004

Stary 05.07.2010, 11:11
AYALA napisał(a):Wyświetl post
nie taka znowu biedna bo po śmierci rodziców kupiła sobie BMW X6, takie autko kosztuje 400 tyś zł.Szkoda tylko że jej rodzice byli ubezpieczeni za państwowe pieniądze a zresztą kto bogatemu zabroni.
Biedna było w przenośni.

klusek106 napisał(a):Wyświetl post
A pierwsza dama zmiescila sie juz do Pałacyku?
To fakt, że przydałoby się jej zrzucić troche kilogramów, ale z drugiej strony kobiety po urodzeniu 5 dzieci nie mają z reguły figury modelki.

hunter napisał(a):Wyświetl post
A kto Ci w ogóle powiedział, że tam mieszkała?
Jakiś czas temu było o tym głośno, że Marta Kaczyńska nie chce się wyprowadzić z Pałacu Prezydenckiego.
Dla mnie to jakaś kpina, żeby dorosła osoba, która otrzymała gigantyczne odszkodowanie po śmierci rodziców dalej mieszkała na koszt Państwa.
Co innego gdyby po śmierci Pary prezydenckiej zostało jakieś dziecko, ale dorosła osoba...
Dlatego tym bardziej się cieszę z wyników wyborów.
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
jachting
Senior Member

Stary 05.07.2010, 11:24
Jaroo co to za argumenty ?
Równie dobrze mogę napisać , że jesteś tak głupi że nie potrafisz dostrzec zasadniczej różnicy miedzy PO a Pis .

Co ma domniemany fanatyzm użytkownika - ( bo moim zdaniem zagotowałeś się bez powodu , co pokazuje, że sam masz problem który rzutujesz na adwersarza ) . Co ma babcia do Pospieszalskie ? - Babcia w mediach nie występuje . I dlaczego nie można korzystać z przykładu Pospieszalskiego , ogólnie całe Tvp jest dobrym przykładem , tyle że nie do naśladowania .

Warto zachować chłodną głowe i wymieniać się argumentami ,zamiast się obrzucać , moralizować itd .
Być może ktoś by uznał twoje argumenty ,a tak tylko sprawiasz że inni się okupują na swoich pozycjach i chcąc niechcac bawisz się w to samo o co oskarżasz , dodatkowo obraziłeś swojego adwersarza ....
Ostatnio edytowane przez jachting : 05.07.2010 o godz. 11:27.
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 05.07.2010, 11:29
Jachting to jest Polska.Tu zawsze ludzie będą się obrzucać błotem o byle gówno.Posiadacze Skody z posiadaczami VW, konsolowcy z pctowcami, ludzie słuchający np. techno z metalami, oraz zwolennicy PO z PiS.Później zdarzy się jakaś tragedia, zjednoczymy się na pokaz na 2-3 dni,a gdy czas już minie następuje powrót do "świętych wojenek polaków".Taki nasz urok :/
A najlepsze jest to, że gdyby ktoś zaatakował nasz kraj, to 50% tych "wojowników" uciekłaby za granicę.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 05.07.2010 o godz. 11:32.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Jaroo1
Senior Member

Stary 05.07.2010, 11:35
No co ma babcia moherowa- to ma http://www.youtube.com/watch?v=kdPsjYtMEsM
takie same pajace sa z obu stron.
Pospieszalik= Palikot
Osoby publiczne ktore bawia sie w polityke. Sa to takie moherowe babcie ktora kochaja PiS lub PO i nienawidza PO lub PiSu
TVP=TVN
Dwie stacje ktore manipuluja ludzmi. Jedni kochaja PiS drudzy PO

Dlatego wlasnie uwazam ze nie mozna wysuwac argumentow w postaci moherowych babc, Pospieszalskiego i TVP, bo w PO wystepuje lustrzane odbicie tychze postaci. I jesli ktos ciagle pisze o moherowych babciach, Pospieszalskim i TVP to jestpieprzonym hipokryta albo zaslepiony fanatykiem ktory widzi wszedzie zlo tylko nie w PO. No nawet zrymowalem.
Trzeba sobie zadac pytanie czy ta walka jest warta swieczki. Czy warto jest angazowac sie w sprawy polityczne skoro jedna i druga strona jest zla.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Listek
Junior Member

Od: 07.2009

Stary 05.07.2010, 11:39
roznica polega na tym ze TVP jako telewizja publiczna jest dobrem wszystkich polakow a nie tylko tych za PISem. TVN jest prywatny. Ot cala roznica
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Stary 05.07.2010, 11:40
DevilMayCry napisał(a):Wyświetl post
Jachting to jest Polska.Tu zawsze ludzie będą się obrzucać błotem o byle gówno.Posiadacze Skody z posiadaczami VW, konsolowcy z pctowcami, ludzie słuchający np. techno z metalami, oraz zwolennicy PO z PiS.Później zdarzy się jakaś tragedia, zjednoczymy się na pokaz na 2-3 dni,a gdy czas już minie następuje powrót do "świętych wojenek polaków".Taki nasz urok :/
A najlepsze jest to, że gdyby ktoś zaatakował nasz kraj, to 50% tych "wojowników" uciekłaby za granicę.
a to dlatego, że nikt nie daje się tak pięknie szczuć jak Polacy.

Jakież to poczucie dumy wyrasta z tych, którzy mieszkają w dużych miastach - niby dlaczego duże miasto ma być lepsze od wsi?

Duma wyrsta właśnie z konfrontacji - miasto kreuje sie jako coś lepszego.

Jakież to poczucie ma człek z papierkiem magistra - a ja się pytam - a co daje ten papierek? Wiedzę? Obycie?

Jakaż to duma wyrasta z młodej piersi w konfrontacji ze starą babką w tramwaju - która o zgrozo pcha się na miejsce!!!

Itp itd.

Głupota tego Narodu wynika z niebywałej wręcz nienawiści do innych a która to objawia sie w psim zachowaniu
Ostatnio edytowane przez sambo : 05.07.2010 o godz. 11:47.
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
jachting
Senior Member

Stary 05.07.2010, 11:42
DevilMayCry napisał(a):Wyświetl post
Ty jesteś Polakiem a nie Polakami . A i to że jesteś Polakiem nie oznacza na pewno że jesteś lepszy czy gorszy .
Społeczeństwo to takie samo słowo jak tłum czy masa . Istnieją tylko jednostki i jednostki mogą się tylko zmieniać tak naprawde .
Czym wiecej ludzi będzie zaczynało zmiany od siebie i przejmie za siebie odpowiedzialność tym lepiej .
----
Pisowską TV może być tylko taka która przyjmie postrzeganie skrajnej prawicy , od cała tajemnica dlaczego wiekszosc prywatnych ogólnopolskich mediów nie jest Pisowska .
Ostatnio edytowane przez jachting : 05.07.2010 o godz. 11:47.
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
Jaroo1
Senior Member

Stary 05.07.2010, 11:46
Cytat:
roznica polega na tym ze TVP jako telewizja publiczna jest dobrem wszystkich polakow a nie tylko tych za PISem. TVN jest prywatny. Ot cala roznica
ale w czym tu jest roznica. Czyli to co publiczne ma byc swiete a to co prywatne to moze byc rozpusta? Czyli panstwowa tv nie moze manipulowac a prywana moze? Czyliw panstwowej firmie moge dobrze zarabiac a w prywatnej mam byc traktowany jak smiec i byc wykorzystywany? Co to w ogole za podzial. Poczucie dobrego smaku i ludzka przyzwoitosc powinna wystrzegac sie takich akcji jak TVP i YVN, czyli manipulacji ludzmi niezaleznie od tego czy sa tv publicznymi czy prywatnymi.
Posiadam cyfrowy polsat i sila rzeczy mam tvn, tvn24 itd i co mam tego nie ogladac? Place wiec wymagam, nie chce zeby stacje manipulowaly ludzmi. Ale przyjela sie taka sciema ze TVP to tv misyjna a stacje prywatne to moga wszystko ;/
drozd:
Listek
Junior Member

Stary 05.07.2010, 11:51
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
ale w czym tu jest roznica. Czyli to co publiczne ma byc swiete a to co prywatne to moze byc rozpusta? Czyli panstwowa tv nie moze manipulowac a prywana moze? Czyliw panstwowej firmie moge dobrze zarabiac a w prywatnej mam byc traktowany jak smiec i byc wykorzystywany? Co to w ogole za podzial. Poczucie dobrego smaku i ludzka przyzwoitosc powinna wystrzegac sie takich akcji jak TVP i YVN, czyli manipulacji ludzmi niezaleznie od tego czy sa tv publicznymi czy prywatnymi.
Posiadam cyfrowy polsat i sila rzeczy mam tvn, tvn24 itd i co mam tego nie ogladac? Place wiec wymagam, nie chce zeby stacje manipulowaly ludzmi. Ale przyjela sie taka sciema ze TVP to tv misyjna a stacje prywatne to moga wszystko ;/
jak nie rozumiesz tej roznicy to mi cie zal. Dla PISu masz tv trwam dla PO tvn - obie sa prywatne niech robia se co chca. Publiczna nie powinna byc propagandowa tuba partii. Place podatki i nie zycze sobie zeby taki pseudo dziennikarzyna jak pospieszalski zarabial z moich pieniedzy. Albo to kumasz albo szkoda z toba dyskusji.
emj10
Senior Member

Stary 05.07.2010, 11:56
Ale przyjela sie taka sciema ze TVP to tv misyjna a stacje prywatne to moga wszystko ;/
Nie chodzi o misyjność, ale realizowanie programów, które będą ogólnodostępne i atrakcyjne dla widza. Nawet już nie atakuję TVP za to że puszcza durne teleturnieje i taniec na byle czym.

W ostatnim czasie TVN wyprodukował kilka sensownych programów, za które powinien dostać kasę od KRRiTV, a w szczególności za dokumenty:
- "Dzieci Biesłanu"
- "Polska Jasienicy"
- "Rozmowy z mistrzem"
- "Generał - zamach na Giblartarze"

A co ciekawego możesz obejrzeć w TVP1 i TVP2? O TVP Info nie mówię, bo spełnia w części moje oczekiwania.
Listek
Junior Member

Stary 05.07.2010, 11:57
Parasolidarni 2015
rabi86
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 05.07.2010, 11:58
Listek napisał(a):Wyświetl post
jak nie rozumiesz tej roznicy to mi cie zal. Dla PISu masz tv trwam dla PO tvn - obie sa prywatne niech robia se co chca. Publiczna nie powinna byc propagandowa tuba partii. Place podatki i nie zycze sobie zeby taki pseudo dziennikarzyna jak pospieszalski zarabial z moich pieniedzy. Albo to kumasz albo szkoda z toba dyskusji.
Śmieszy mnie porównywanie tv trwam do tvn. Rzeczywiście ten sam kaliber stacji. Przyznaj, że i tvn i tvp manipulują widzami. A od każdego, powtarzam każdego dziennikarza należy wymagać, aby starał się zachować choć odrobinę obiektywizmu, nieważne u kogo zarabia.
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 05.07.2010, 11:58
jachting napisał(a):Wyświetl post
Ty jesteś Polakiem a nie Polakami . A i to że jesteś Polakiem nie oznacza na pewno że jesteś lepszy czy gorszy .
Społeczeństwo to takie samo słowo jak tłum czy masa . Istnieją tylko jednostki i jednostki mogą się tylko zmieniać tak naprawde .
Czym wiecej ludzi będzie zaczynało zmiany od siebie i przejmie za siebie odpowiedzialność tym lepiej .
----
Pisowską TV może być tylko taka która przyjmie postrzeganie skrajnej prawicy , od cała tajemnica dlaczego wiekszosc prywatnych ogólnopolskich mediów nie jest Pisowska .
Dlatego nie mieszam się w żadne konflikty z rodakami.Nie płaczę o wygraną Komorowskiego (i nie płakałbym o wygraną Kaczyńskiego czy Napieralskiego), a tym bardziej nie bawię się w Nostradamusa i nie przepowiadam tragicznej przyszłości.Będzie co będzie.Teraz na to wpływu nie mam.PO jak zawali zostanie rozliczone w wyborach parlamentarnych.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 05.07.2010, 12:01
Wy tu o naszych wadach narodowych a wódka idzie do góry.Wódko ma któż bez Ciebie sobie w życiu rade da ?
http://www.niezalezna.pl/article/show/id/36221
emj10
Senior Member

Stary 05.07.2010, 12:01
rabi86 napisał(a):Wyświetl post
A od każdego, powtarzam każdego dziennikarza należy wymagać, aby starał się zachować choć odrobinę obiektywizmu, nieważne u kogo zarabia.
Dziennikarz nie musi być obiektywny, ale powinien jasno określać swoje poglądy, a nie być takim farbowanym Lisem. Najważenijsze jest to żeby był uczciwy, przestrzegał etyki dziennikarskiej, a nie działał na zamówienie jakiejś partii.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 05.07.2010 o godz. 12:04.
Jaroo1
Senior Member

Stary 05.07.2010, 12:02
Ale mnie nie obchodzi co moge obejrzec w TVP i TVN, mnie obchodzi to ze obie stacje powinny byc apolityczne i nie robic ludziom z rozumu wody. Telewizje powinny byc bezstronne i pokazywac prawde a nie manipulowac ludzmi. Takie jest moje zdanie.
drozd:
jachting
Senior Member

Stary 05.07.2010, 12:05
Z TVN to jest propaganda, ja uważam że ona jest bardzo łaskawa dla Pisu , osoby sympatyzujace z Pis teoretycznie i praktycznie mogliby wziąść na cel Polsat , Superstacje , Tele 5 ....
Podstawową różnicą jest to że w TVP pościągali sługusów i ta tv była i miała mieć charakter jednoznacznie partyjny . W telewizjach prywatnych , zatrudnia się dziennikarzy a nie sługusów .
Puls przykładowo jest typowo Pisowski , ale to nigdy nie bedzie tv na taka skale jak Polsat , TVN czy Superstacja . Skrajności -jak wskazuje nazwa są na skraju rzeczywistości , zostaje masa przestrzeni .
A tylko z centrum widać całość , każda całość ma centrum na którym się opiera , prawda jest po środku, prawda to całość - na pewno nie jest po Pisowskiej stronie , na skraju . Po prostu coś co jest przedtawiane z Pisowskiego punktu widzenia ( skrajnego punktu ) nie może być obiektywne
Ostatnio edytowane przez jachting : 05.07.2010 o godz. 12:14.
wojtek90059
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 05.07.2010, 12:06
Zgadzam się tu w pełni z Listkiem. Jaroo nie może być tak, że telewizja publiczna jest publiczną tylko z nazwy. Ja również płacąc podatki nie życzę sobię Pisowskiej propagandy w tv - własnie przez to stare mohery głosują na Jarka, bo w głowie takie stare babki mają już mało i są podatne na manipulacje jak nikt inny. A jeżeli chodzi o TVN i inne prywatne tv to uważam, że wolnosc Romku w swoim domku... Ciekawe, czy jak masz swój pokój to nie wkurzyłoby Cię jakby wszystko co masz w danym miejscu ktos przyszedł i przeniósł na inne... Wybacz, ale to prywatna firma jak każda inna i gówno powinno Cie obchodzić jak postępują - nie chcesz nie oglądaj. A płacąc abonament mam prawo do oglądania tvp niezależnej i tyle - przemysl to bo wypowiadasz się w każdym temacie i wydaję mi się, że siłą rozpędu piszesz już niektóre posty. No offence
emj10
Senior Member

Stary 05.07.2010, 12:09
Ale mnie nie obchodzi co moge obejrzec w TVP i TVN, mnie obchodzi to ze obie stacje powinny byc apolityczne i nie robic ludziom z rozumu wody. Telewizje powinny byc bezstronne i pokazywac prawde a nie manipulowac ludzmi.
Nie ma tak nigdzie na świecie. Apolityczność nie jest osiągalna. Chodzi wyłącznie o rzetelność, a także wypełnianie statutowych zadań telewizji.

Przeczytaj sobie dobry artykuł z Rzepy o tym jak wygląda to w USA. Wyraźny podział na NBC, ABC, CBS, CNN, a z drugej strony Fox News i "nowe media".
http://www.rp.pl/artykul/238803,410367.html
Jaroo1
Senior Member

Stary 05.07.2010, 12:10
No ale ja place abbonament Cyfrowego Polsatu i odbieram tvn i dlaczego chca mna manipulowac? Tez utrzymuja sie z mojej kasy i co?
Piszesz wolnosc Romku w swoim domku, ale moim zdaniem wlasnie zle myslisz. To ze to jest prywatna tv to MOIM ZDANIEM nie upowaznia ich do tego zeby sobie kreowali swoja wizje swiata i na klamstwo mowili ze to jest prawda. Moze Wam to nie przeszkadza, ale mi tak i chyba moge miec swoje zdanie?

EDIT:
Cytat:
Chodzi wyłącznie o rzetelność
nom zle sie wyslowilem. Chodiz mi o rzetelnosc, taka ludzka przyzwoitosc. Nie powinny zadne media dopuszczac sie manipulacji ludzmi. O to i tylko o to mi chodzi. Nie jestem za PiSem, nie jestem za PO, jestem Polakiem,szarym czlowiekiem ale cenie sobie kilka podstawowych wartosci ktore w tych czsach schodza na dalszy plan bo liczy sie tylko naklamac, zmanipulowac i osiagnac cel. I to mnie wlasnie boli, ze ludzie to lykaja, ze daja sie wciagac w ta gre i sa pionkami, wojownikami Jarkow czy innych Tuskow. Mowie Wam ze obaj sa siebie warci a wybieranie miedzy PiSem i PO to spieranie sie o detale- np o in vitro, zwiazki partnerskie- niektore detale sa wazne aczkolwiek jeli chodzi o podstawowe wartosci to oba obozy sa szmaciarzami ktorzy nie zasluguja na poparcie kilku mln ludzi i na slepa wiare w ich dobre intencje
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 05.07.2010 o godz. 12:15.
drozd:
martin_6
Senior Member

Stary 05.07.2010, 12:23
Teraz TVP zostanie odPOlityczniona, to dopiero będzie fajnie. Jak do tej pory byli Pospieszalski, Lis czy Żakowski, to teraz już nikt niePrawOmyślny nie będzie mieć wstępu na antenę.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Listek
Junior Member

Stary 05.07.2010, 12:27
No ale ja place abbonament Cyfrowego Polsatu i odbieram tvn i dlaczego chca mna manipulowac? Tez utrzymuja sie z mojej kasy i co?
Albo jestes tak ogranicziony ze tego nie rozumiesz albo rzniesz glupa. nie podoba ci sie tvn czyli defacto produkt ktory kupujesz to go nie kupuj. Prosta sprawa. Zreszta nie bede juz z toba dyskutowal bo jestes w swoich wypaczonych pogladach betonowy.
emj10
Senior Member

Stary 05.07.2010, 12:29
Jaroo, ale po co używasz takich zwrotów jak "szmaciarze"? Ja też nie przedapadam z jednym i drugim ugrupowaniem, ale mam do nich szacunek. Wiem, że obecnie popiera ich ok. 80% głosujących, czyli blisko połowy obywateli naszego kraju. To jednak znacząca część społeczeństwa i powinno się o tym pamiętać. Ludzie łykają różne rzeczy bo widać są one zbieżne z ich poglądami. Jedni są bardziej przywiązani do tradycji, historii i religii, a drudzy mają to w poważaniu prowadząc aktywny tryb życia bez zawracania sobie głowy takimi sprawami. Są też ludzie, którzy mają poglądy pośrednie i właśnie oni dostrzegają, że ani Jarek ani Donek nie są tacy różowi jakby się mogło wydawać.

A czym jest dla Ciebie manipulacja? Czy nie wpuszczenie JKM do studia i montowanie jego wywiadów, czy stronnicze "Szkło kontaktowe"?
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 05.07.2010, 12:30
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Teraz TVP zostanie odPOlityczniona, to dopiero będzie fajnie. Jak do tej pory byli Pospieszalski, Lis czy Żakowski, to teraz już nikt niePrawOmyślny nie będzie mieć wstępu na antenę.
No i bardzo dobrze, że taką mają szansę. Przynajmniej jasno jak na dłoni będzie widać czy PO będzie chciało takową wykorzystać i za rok przy wyborach parlamentarnych ich czyny się odpowiednio oceni, w zależności w jakiż to sposób będą korzystać z tego swojego szerokiego wachlarzu praw, którymi dysoponują.
jachting
Senior Member

Stary 05.07.2010, 12:36
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Dla ciebie to jakie by nie były to i tak beda PrawOmyślne , bo nie będą Pisowskie .
Każda tv nie pisowska która jest ogólnopolska , z natury rzeczy będzie bliżej postrzegania PO , nie ma innej możliwości . Skrajna Prawica , bądz skrajna lewica mogłaby ci podpasować , coś takiego mogłoby być bliżej Pis .

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów