The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
adikos1906
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2010, 09:52
Sadlok i Sobiech w pakiecie ? To rozwiązało by wiele naszych problemow....chcociaz nie jestem zwolennikiem Sadloka..
Odpowiedz cytując
tommasi
Member

Od: 08.2006

iq1000 napisał(a):Wyświetl post
Potrzebujemy Polaków w składzie. Najlepiej młodych i zdolnych. Jak nie Sadlok to kto?
Najlepiej kupić go w zestawie z Sobiechem.
Za oryginalna koszulke Fabregasa Sobiech pewnie by chetnie przyszedl . A tak wogole to uwazam ze transfer Sadloka do nas nie bylby najgorsza opcja. Wezcie pod uwage ze chlopak jest z rocznika '89 a juz kilka razy zagral w reprezentacji, co nawet w naszej kadrze jest jakims osiagnieciem
Odpowiedz cytując
KzG
Junior Member

Od: 06.2010

Panowie ale mi się wydaje że wisła to jest Polski klub więc wypadało by mieć przynajmniej jednego polaka w składzie a ja przynajmniej narazie nie widzę jakiegoś zawodnika w miare młodego którego można było by sciągnąć

A odnośnie Brożka to jeśli ktoś go będzie chciał niech go biorą bo czy on był takim wybitnym zawodnikiem to się nie zgodzę był dobrym lewym pomocnikiem którego przesunięto do obrony z racji tego że nie mamy klasycznego lewego obrońcy i jak dla mnie to tu powinni własnie kogoś poszukać.
Odpowiedz cytując
mhl_pl
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 05.07.2010, 09:54
Według mnie mnie ma na rynku dobrych polskich piłkarzy za których warto by było wyłożyc duże pieniądze jak na nasze warunki. Sobiech i Sadlok są według mnie przereklamowani w polsce, podobnie jak Cetnarski, jak Janusz Gol i jak w przeszłości Ćwielong czy Goliński. Dwójka zawodników z Ruchu absolutnie nie jest warta takich pieniędzy jakich ich klub oczekuje. Jeden wyjątek odnośnie polskiego zawodnika obecnie(według mnie) - Marcin Robak z Widzewa, według mnie warto było by miec zawodnika o takich parametrach fizycznych, grającego z zaangażowaniem i mającego pojęcie jak tą piłke prosto kopnąc w tym ataku.Miejmy nadzieję ze Wisła nas zaskoczy jeszcze in plus w tym oknie transferowym
Piotrze R. Legendo Kuchenkorza - Pozdrowienia do Więzienia...
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 05.07.2010, 09:55
tylko zazwyczaj jest tak, że jeżeli jakiś Polski klub skusi się na sprzedaż zawodnika np. Ruch Sadloka to będzie on dyktował taką cenę, żeby jak najwięcej ugrać kasy na nim ;/
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 05.07.2010, 09:57
Ale ludzie!!! Milon euro to oni powinni oboje kosztować.!To są tylko młodzi dobrze zapowiadający się i to jeszcze jeden to obrońca.
W dupie to mam, że Wisła ma kasę.Nie upoważnia jej to do marnotrawienia pieniędzy.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
szczebel
Banita

Od: 09.2009

Stary 05.07.2010, 09:59
Nie nasza wina , że klub jak zwykle sprzedaje zawodników za mln euro, a kupuje za tys. euro albo nic nie płaci. O czym można dyskutować - złej polityce transferowej klubu , że właściciel odzyskuje dług itd. Za odmładzaniem kadry jestem za , ale nie takim kosztem , że sprzedajemy ,a potem myślimy gdzie znaleźć następce . Jeśli to prawda, że w klubie nie ma parcia na MP to dlaczego trener dostał ultimatum , które mówi o jego zwolnieniu w przypadku pierwszej, lepszej wpadki.
PS. Przepraszam , za ten post na dole .
Ostatnio edytowane przez szczebel : 05.07.2010 o godz. 10:08.
Odpowiedz cytując
Forza
Senior Member

Stary 05.07.2010, 10:00
Dlatego szanujcie wszyscy cisze zarzadu Z tej ciszy wynikaja same dobre rzeczy. A najlepsze jest to ze PS i Fakt tak wesza ze jedyne co moga napisac o naszym klubie to cytaty z forum

Ja Wam mówie - bedzie sie dzialo !
Odpowiedz cytując
Galonek
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 05.07.2010, 10:00
Występy w eliminacjach do danego pucharu nie stoją na przeszkodzie w grze w samym pucharze w innej drużynie. Od jakiegoś czasu obowiązują nowe przepisy.
Odpowiedz cytując
iq1000
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 05.07.2010, 10:01
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Ale ludzie!!! Milon euro to oni powinni oboje kosztować.!To są tylko młodzi dobrze zapowiadający się i to jeszcze jeden to obrońca.
W dupie to mam, że Wisła ma kasę.Nie upoważnia jej to do marnotrawienia pieniędzy.
W dupie to Wisła może mieć ciebie. Jak chcą kupić dwóch młodych reprezentantów Polski to niech kupują. Należy się cieszyć, że chcą kupować. Nie możemy budować nowego zespołu tylko na zagranicznych piłkarzach.
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 05.07.2010, 10:02
Wszyscy mówią że potrzeba obrońcę który od razu zastąpi Marcelo czy też Głowackiej a jeździcie po nowych młodych graczach jednocześnie forsując jaki to Maciek "milion ojro" Sadlok jest wspaniały...
Odpowiedz cytując
michi96d
Member

Od: 11.2009

Stary 05.07.2010, 10:03
ej a gdzie jest napisane że my bierzemy Sadloka
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 05.07.2010, 10:04
michi96d napisał(a):Wyświetl post
ej a gdzie jest napisane że my bierzemy Sadloka
http://www.fakt.pl/Nie-ma-Marcelo-be...y,76370,1.html

Tylko że tu podają że Marcelo poszedł za 2,5 mln € a nie za 3,5 jak podał PS. Sadlok jest wyceniany na 1 mln € i Wisła jest chętna tyle zapłacic.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 05.07.2010 o godz. 10:08.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 05.07.2010, 10:08
Jakich ****a reprezentantów?Jeden 3 drugi 9.I za to chcą według medió 2.5 mln Euro?Za reprezentantów Polski?
haha.
Chcemy mieć Polaków w składzie musimy ich wychować w szkółce, bo ceny w Polsce są chore.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 05.07.2010 o godz. 10:11.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 05.07.2010, 10:10
Sadlok za milion euro byłby ogromnym nieporozumieniem.
Odpowiedz cytując
Galonek
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 05.07.2010, 10:16
Jeżeli będziemy wydawać milion euro na takich piłkarzy jak Sadlok, czy Sobiech, to te polskie darmozjady się niczego nie nauczą. Trzeba ich olewać przez kilka najbliższych okienek, to może spuszczą z tonu. Jeśli nie, to pies z kulawą nogą ich nie będzie chciał. Na ich własne życzenie!
Odpowiedz cytując
jason wiślak
Senior Member

Stary 05.07.2010, 10:20
Forza napisał(a):Wyświetl post
Dlatego szanujcie wszyscy cisze zarzadu Z tej ciszy wynikaja same dobre rzeczy. A najlepsze jest to ze PS i Fakt tak wesza ze jedyne co moga napisac o naszym klubie to cytaty z forum

Ja Wam mówie - bedzie sie dzialo !
Forza nie rób złudnej nadziei....Jak ma coś być to będzie , jak nie to stracimy sezon....nie wierzę że masz jakieś informacje..pewnie bawisz sie w "informatora"...Obym się mylił...

Co do dwójki z Ruchu, to ja jestem ZA. Sadlok rozwiązałby nasz problem z obronę, wg mnie gra coraz dojrzalej, a Sobiech to niezła alternatywa dla Brozia , Bogusia i Żurawia....także mogliby przyjść...
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Stary 05.07.2010, 10:20
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Sadlok za milion euro byłby ogromnym nieporozumieniem.
Tylko że jest reprezentantem Polski, za jeden głupi występ cena podnosi się za zawodnika kilkakrotnie ;]
Odpowiedz cytując
endriu133
Member

Od: 01.2010

Stary 05.07.2010, 10:27
za taka cenę to powinni janoszke dorzucić. Możliwe ze kasa tez pójdzie na kontrakty jakby ściągnęli milinkovicia i holendraale i oczywiscie dalej brakuje obrońce srodkowego...
Odpowiedz cytując
staho
Junior Member

Stary 05.07.2010, 10:27
Sadlok, Sobiech, jeszcze jeden stoper, lewy pomocnik, środkowy pomocnik to optymalne rozwiązanie w tym momencie. Jeśli byłaby oferta 1mln Euro za Piotra Brożka to sprzedawać, jeśli oczywiście mamy na oku zastępce.
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 05.07.2010, 10:29
Jeśli ktoś ocenia Sadloka przez pryzmat meczu z Hiszpanią to gratuluje inteligencji.

ps. A juz gratulacje szczególne się należa tym co twierdzą że panowie na "S" nie przez pryzmat meczu z Hiszpania, a wymieniają piłkarzy z Polskiej ligi którzy o kadrze mogą tylko pomarzyć.
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Stary 05.07.2010, 10:31
Sadlok? TAK
Milion euro? NIE

Sadlok z Sobiechem za milion? OK
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 05.07.2010, 10:31
HBK dostał już nagrodę w postaci czerwonej kartki kto następny
Odpowiedz cytując
Forza
Senior Member

Stary 05.07.2010, 10:33
snyrting napisał(a):Wyświetl post
Forza weź już nie trolluj. Albo miej jaja i powiedz, że to plotka od "informatora", albo zamilcz i dziel się swoimi przemyśleniami z kolegami z klasy.

Już wystarczy tych pożytecznych idiotów w stylu zbymaka i maci0sa.
Drogi kolego ;-) Klase skonczylem parenascie lat temu to raz.
A dwa - ktos przypadkowo skopiowal to o czym pisalismy w S-F czyli temacie - gdybym byl bogaty to...

Prosze zatem nie miec do mnie zadnych pretensji bo nie przeze mnie ten temat migruje tutaj. I tak jak juz powiedzialem - nie jestem zadnym informatorem, zadnym przeciekowcem ani skandalista tym bardziej.

No i tyle. A co do Sadloka powtorze sie jeszcze - ja bym teraz Czekaja przerzucil do pierwszej druzyny
Odpowiedz cytując
demoon
Member

Stary 05.07.2010, 10:33
Kupować - nie kupować, sprzedawać - nie sprzedawać, ten jest dobry - nie, zły jest. Poziom jest jak w piaskownicy gdzie się dzieci przekomarzają bo każdy chce być najmądrzejszy. Kupią kogo kupią, byle w piłkę umiał grać.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 05.07.2010, 10:38
iq1000 napisał(a):Wyświetl post
Potrzebujemy Polaków w składzie. Najlepiej młodych i zdolnych. Jak nie Sadlok to kto?
Najlepiej kupić go w zestawie z Sobiechem.
Potrzebujemy zdolnych piłkarzy niekoniecznie tylko Polaków.

Następuje zmiana w polityce kadrowej. Przebudowywują cały blok defensywny, i jakoś spokojny jestem,że będzie on z czasem równie dobry jak dotychczasowy. Sprzedaż Głowackiego była niemalże koniecznością. Za rok,dwa nic byśmy za niego nie dostali a pieniędzy na kupno kogoś nowego by nie było. Mielibysmy emeryta i problem gdzie,jak znależć kasę na kogoś młodszego z perspektywami. Sadlok nie pasuje do tej koncepcji w ogóle. Jest to słaby kopacz,nie na nasze aspiracje. Trzeba kupowac też zawodników odpowiednich mentalnie, którzy będą przykładem profesjonalizmu i ambicji. A to coś więcej niż wypatrywanie koszulki po przegranym sromotnie meczu.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Stary 05.07.2010, 10:44
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Sadlok nie pasuje do tej koncepcji w ogóle. Jest to słaby kopacz,nie na nasze aspiracje. Trzeba kupowac też zawodników odpowiednich mentalnie, którzy będą przykładem profesjonalizmu i ambicji. A to coś więcej niż wypatrywanie koszulki po przegranym sromotnie meczu.
Pomyliłeś chyba Sadloka z Sobiechem.
Odpowiedz cytując
endriu133
Member

Stary 05.07.2010, 10:46
nie ma co mówić ze Sadlok jest slabym graczem. jak na polska kopana gdzie jest szkolony w Polsce jest naprawdę bardzo dobry w dodatku ze ma 20 lat!! ale rzadania ruchu ok 1 mln ojro to duża przesada. Ale w Polsce są ceny bardzo wygórowane...A tez nie ma co sie opierac na informacjach z faktu...Wie ktoś może jakim środkiem transportu polska kadra dostała się do Hiszpanii<lacente> samolotem czy autokarem
Odpowiedz cytując
staho
Junior Member

Stary 05.07.2010, 10:48
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Potrzebujemy zdolnych piłkarzy niekoniecznie tylko Polaków.

Następuje zmiana w polityce kadrowej. Przebudowywują cały blok defensywny, i jakoś spokojny jestem,że będzie on z czasem równie dobry jak dotychczasowy. Sprzedaż Głowackiego była niemalże koniecznością. Za rok,dwa nic byśmy za niego nie dostali a pieniędzy na kupno kogoś nowego by nie było. Mielibysmy emeryta i problem gdzie,jak znależć kasę na kogoś młodszego z perspektywami. Sadlok nie pasuje do tej koncepcji w ogóle. Jest to słaby kopacz,nie na nasze aspiracje. Trzeba kupowac też zawodników odpowiednich mentalnie, którzy będą przykładem profesjonalizmu i ambicji. A to coś więcej niż wypatrywanie koszulki po przegranym sromotnie meczu.
Młodzi są, więc to można im wybaczyć. Fabregasa i spółke widzieli wcześniej tylko w TV i na konsoli.
Sadlok to słaby kopacz? Na jakiej podstawie ten wniosek? Na meczu z Hiszpanami? Zawodnicy Hiszpanii niestety Głowackiego też wkręcali by w ziemię
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 05.07.2010, 10:48
rw88 napisał(a):Wyświetl post
Pomyliłeś chyba Sadloka z Sobiechem.
Nikogo nie pomyliłem, specjlanie tak napisałem ukazując jaka jest mentlaność i umiejętności polskich piłkarzy. Kupujemy ich,gramy nimi i non stop mamy tylko niespodzianki ale przykre.

Staho,na nasze ambicje jest to słaby piłkarz,przecież napisałem.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów