|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Ludzie stadion nie taki zły w lidze Angielskiej niektóre są gorzezj zaprojektowane a przeciez grunt ze bedzie te 30000Tys miejsc by zrobic dobra atmosfere jak bedzie trzeba zawsze mozna przebudowac
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
szósteczka będzie dobrze wyglądała w TV, taką mam nadzieję na koniec. Ostatecznie nawet jedyneczka wygląda koślawo z poziomu murawy, czy tych płaskich rzędów pierwszego poziomu trybuny (ja bede kupować tyko na górną trybunę!)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
A ja mam nadzieję, że nie będzie dobrze wyglądała w TV. Mam nadzieję, że będzie tyle ludzi, że nawet nie będzie jej widać ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
ruszyli z czerwonymi krzesełkami
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
A ja mam takie pytanko, czy schody na nowych trybunach będą koloru żółtego, tak jak jest to na D i E czy będą wyglądały jak teraz czyli goły beton ? W sumie sam nie wiem jak lepiej to wygląda ale pasowały by żeby na wszystkich trybunach były tego samego koloru, choć możliwe że żółty kolor to jakiś wymógł i będą musieli taki również zrobić na nowych trybunach ? nie wyobrażam sobie natomiast jak by na D i E były żółte a na nowych tak jak teraz czyli szare bo nie dość że trybuny zupełnie inne, krzesełka innych kolorów to jeszcze schody.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
![]() Co to za idiotyczny pomysł żeby jedną kolumnę zrobić inną |
|
|
|
Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Może niebieskich im brakło...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
To są chyba jakieś żarty...
![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Siedzicie w tym wątku,nonstop krtykujecie a wyskakujecie,że jedna kolumna będzie czerwona a reszta niebieska... Ogarnijcie się.
PS Mam nadzieję,że wiecie o co mi chodzi i nie muszę Wam tłumaczyć. ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Już sobie wyobrażam wycieczke z Caritasu naprzeciwko Vip-ów w Skyboxie hehe
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
oj tam oj tam, po prostu wyłączy się jeden ze skyboxów ze sprzedaży i problem rozwiązany :]
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Tylko tyle, że za miejscami dla niepełnosprawnych nie ma skyboksów. Skyboksy są jedynie w części centralnej trybuny, tam gdzie wybudowano balkony a teraz zamontowano fotele. Na północ od skyboksów jest restauracja, a w narożniku muzeum Wisły, na południe są sale konferencyjne i hall osób niepełnosprawnych.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Zwróciliście uwage na krzesełka w sektorze gdzie jest litera W? Cześć krzesełek jest ciemniejsza, a część jaśniejsza... Nie mówcie, że światło tak pada, bo wczoraj już to zauważyłem... Może to dlatego, że zamontowali siedzenia? Bo wcześniej były zamontowane same oparcia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
No przecież ten projekt tych krzesełek się całości nie trzyma. Nie może być tak że w jednym kwadraciku krzesełek jedna kolumna czerwona a dwa sektory obok 2 kolumny (o ile dobrze widzę) |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
tu jestes w błędzie bo nad wejsciami wszedzie kolory beda łączone, u góry miedzy literami tez, nawet koło W widac ze niebieski nie jest do konca - a to daltego ze tak było w projekcie a nie ze brakło niebieskich.
gdyby tak sobie mogli zmieniac ze tu brakło tam dołozymy, to równie dobrze mogliby cała date podniesc o 1 rząd do góry omijając wjazd dla kosiarek, ale nie zrobili tego bo nie mogli, dostali projekt to układaja wg niego. ps!! rany boskie w Ł brakuje 5 białych, czy uzupełnią to czerwonym czy niebieskim
Ostatnio edytowane przez WRzŚ : 05.07.2010 o godz. 13:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
z tego wynika ze tak to mialo wygladac
http://www.stadionwisly.info/files/n...ybrany_big.jpg aczkolwiek po lewej sa dwa rzeczy czerwonych (na prawo obok 9) a po prawej obok 6 jeden, ale moze z czasem to sie zmieni , zreszta na tym projekcie tego tak dokladnie nie widac i byc moze wszystko sie zgadza ![]()
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 05.07.2010 o godz. 13:13.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
****a chyba wam zaloze osobny temat o krzeselkach, wzorkach i innych szlaczkach bo tu sie nie da znalezc konkretnych informacji w tym natloku bzdet.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
22 lipca na stadionie Hutnika
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ionie_hutnika/ no to po ptokach........ |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
No i z Litwinami gramy na stadionie Hutnika....
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
tego sie mozna było spodziewać :/
Tylko po co te zapenienia Majchrowskiego, że pierwszy mecz zagramy 22 lipca na Reymonta |
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ludzie ale macie problemy z tymi wzorkami, jakby to było akurat w tym momencie najistotniejsze. Może ja poruszę inny wątek, pewnie zabrzmi to fantastycznie, ale co sądzicie o wyburzeniu w przyszłości okrąglaka i zabudowania tego narożnika?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
"Jeżeli w najbliższym czasie wydane zostaną wszystkie niezbędne zezwolenia oraz certyfikaty i stadion zostanie przekazany do użytkowania, Wisła Kraków będzie miała podstawę do zgłoszenia obiektu przy Reymonta 22 do UEFA."
A jak rozumiecie to zdanie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Skoro od 8 lat na zmiane kłamie i gada bzdury to czemu miałby nagle przestać?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Sorry za OT, ale musiałem |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
ze na 2 dni przed meczem zacznie sie sprzedaz biletow? juz nie wspominam o uporzadkowaniu wszystkiego, takie rzeczy trzeba wiedziec duzo, duzo wczesniej, to nie jest sparing tylko mecz pucharowy, jest juz za pozno.. Majchrowski obiecal porzadek przed trybuna C (drogi dojscia , sciezki itp) na 30 czerwca, dzis mamy 5 lipca i dopiero kamyki zrzucaja.. zarzekal sie rowniez ze 3 trybuny beda na rewanz z Szawle, zwykla gierka pod publiczke i gra na zwloke, kiedy wiedzial ze sie osmieszyl zmienil zdanie mowiac ze NA 100% trybuna C ( i moze E) bedzie gotowa na rewanz.. nie ludzmy sie.. on przeciez "nigdy nie zejdzie na psy" morgenes Ty w kazdym swoim poscie zaciekle bronisz Majchrowskiego.. i watpie w to zeby Ci chodzilo o obiektywny sposob podejscia do tego.. Majchrowski za duzo wpadek zaliczyl zebym mogl uwierzyc w to ze jest bez winy, Ty masz jakis cel w bronieniu go.. czasem az przesadzasz.. robiac z niego najwiekszego biedaka, wielce pokrzywdzonego przez los..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 05.07.2010 o godz. 13:55.
![]() ![]() |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
spoxter, odpuść już sobie tego Majchrowskiego... On mówi to, co mu przekazują inne podmioty odpowiedzialne za stadion, bazuje na informacjach ZIKIT-u czy Polimexu. Widocznie ktoś mu musiał zagwarantować, że zdążymy na czas.
Jak chcesz kogoś winić, to taj, jak napisałem w innym temacie: Obtułowicz, ZIKIT i Wisła. Tak, niestety Wisła, bo skandalem dla mnie jest, że miasto przez tyle miesięcy nie miało w naszym klubie żadnego partnera do rozmów, póki nie zatrudniono Basałaja... ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|