The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wojtek90059
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2010, 02:13
To może i ja dodam cos od siebie... Spór o to kto jest lepszy jest nieistotny, bo nikt obiektywnie tego nie przyzna, nie jestesmy w stanie przewidzieć przyszłych zachować prezydenta i jego działań. Chodzi bardziej o to, że według mnie nasz kraj potrzebuję rozwoju, otwartosci na resztę Europy, a nie wiecznych podziałow. Własnie przez to jestesmy tak postrzegani jak jestesmy, zobaczcie na jedną rzecz: gdzie pojedzie Kaczor to zawsze wszystkich skłóci, nie potrafi się z nikim pojednać itp., natomiast przykładem niech tu będzie Tusk - tak na prawdę Merkel nagrodę za cos tam dała mu za nic, ale dała i to się liczy, to był akt pewnej przyjaźni, zostalismy zauważeni w Europie w sposób pozytywny. Zrozumcie nam taki dobry PR jest potrzebny, każdy z nas wie, żę Prezydent ma mało do powiedzenia i jest reprezentantem narodu. Poza tym bardzo podoba mi się sondaż obrazujący głosowanie wg. wykształcenia - tak, Kaczor jest wybierany przez ludzi niewykształconych!!! Stąd moje pytanie: aż tylu ich jest w naszym społeczeństwie? Moim zdaniem taka osoba nie powinna decydować o wyborze, bo czemu człowiek bez matury ma krytykować finanse państwa i inne rzeczy, jak on dodawać nie potrafi. Ja się na to nie godzę i dlatego mimo, że Komorowski nie jest dla mnie idealny, nie jest nawet dobry to po prostu wybrałem mniejsze zło, to że nie będę się musiał wstydzić. Jakbyscie poczytali trochę zagranicznych portali to zdalibyscie sobie sprawę, jak postrzegany jest Kaczor w Europie. Podsumowując Jarus był już kiedys premierem i się lekko mówiąc skompromitował... Szkoda też, że po przegranej dzisiaj, w przemowie użył tak niskich działań jak wspominanie o smierci brata, jakie to było okrutne. Tak było, ale przez to w ogólę dostał się do II tury.
sqallpl
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 05.07.2010, 02:27
To ze wieksza czesc ludzi z nizszym wyksztalceniem to elektorat Jarosława to fakt. Powtarzam ze sam glosowalem na Komorowskiego, jednak nie trawie ludzi, ktorzy mierza kogos wyksztalceniem. Co ma umiejetnosc dodawania do matury?
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 05.07.2010, 02:48
Sędzia napisał(a):Wyświetl post
Problem w tym, że jak bracia rządzili, to mieli nad sobą silną kontrolę mediów - TVN24 i Polsatu, GW, TOKFM, RMFFM, wszystkich portali internetowych itp/

Teraz PO położy łapę na TVP, jeszcze tylko rzepę się szybko załatwi (bo w międzyczasie Wprost już zmienił front) i tak to sobie będzie ładnie grało.

---

To oczywiście nie wyklucza, że PO kiedyś bęcki zbierze, albo jak ludzie poczują lżejsze portfele, albo jak się w PO zaczną gryźć.

PiS, który miał się rozpaść, odejść w niebyt itp. wychodzi z tych wyborów bardzo wzmocniony, mam nadzieję (i wrażenie), że niebawem zaczną się powroty.
Święte słowa.Ja inaczej to widziałem, w sensie że wygrana Komory może zaszkodzić PO w najważniejszej walce czyli przyszłorocznym wyborom ale faktycznie chyba się myliłem.
Komora wygrał wyraźnie, co jak historia wskazuje, da mu jeszcze większe poparcie jako prezydentowi(na starcie)
Bastion Pisu czyli media publiczne zostaną w miarę szybo wykoszone - nie twierdze że przejęte bo tak nie będzie ale to już nie będzie ich oręż.Wprost zmieniło wiarę, Rzepa najpewniej zostanie ale kto czyta Rzepę? - albo ludzie o ukształtowanych poglądach albo Ci co chwalą sobie ich strony 'gospodarcze'.

Smutne dla opcji Kaczyńskiego jest to że poniósł on klęskę w zdecydowanej większość(praktycznie we wszystkich) dużych i średnich miast.to sa myślenice teraz partii bo jak oni tego nie odmienią to nie mają w przyszłości szans

Kraków - 60/40 - nokaut jak na nasze miasto - reszta ze ściany centralnej i zachodniej to średnio 65, albo 70 dla Komory.W Kielcach nawet przejebał, w Białymstoku...nawet Krosno i Rzeszów na styk.Jedynie chyba Lublin zagłosował inaczej.

Te wyniki pokazują że nie było bata by to wygrać, gdzie Pis też wygrał i to nie 'wygrał' jak Napieralski, mając orgazm przy 13.7(gdzie wyborców lewicy jest ze 30 procent) - tylko umocnił się jako jedyna licząca się partia opozycyjna.

Reasumując - wielki sukces PO - też sukces Pisu bo jak się okazało, wyciągnęli wszystko to co mogli z tej sytuacji wyciągnąć.

AYALA napisał(a):Wyświetl post
za to mieli Braci pod kontrolą CBA i jakby tej afery gruntowej nie zorganizowali to po dzeń dzisiejszy by rządzili.No ale byli tak pazerni na władze a jak to bywa w życiu chytry dwa razy traci
Tak było.Pazerność ich zgubiła bo plan był zupełnie inny - zawinąć Endrju w świetle kamer i uskutecznić to czego nie udało się zrobić jakiś czas temu(słynne taśmy Beger)Tyle że wszystko się poszło jebać, bo myśląc o Andrzeju nie zobaczyli że wyhodowali sobie prawdziwy układ przy Kaczmarku, który ich de facto zdetonował.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 05.07.2010 o godz. 03:05.
94 - Allah Akbar!!
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 05.07.2010, 02:59
Sędzia napisał(a):Wyświetl post
Problem w tym, że jak bracia rządzili, to mieli nad sobą silną kontrolę mediów .
za to mieli Bracia pod kontrolą CBA i jakby tej afery gruntowej nie zorganizowali to po dzeń dzisiejszy by sobie spokojnie rządzili.No ale byli tak pazerni na władze i to ich zgubiło a jak to bywa w życiu chytry dwa razy traci.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 05.07.2010 o godz. 03:04.
marian3a
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 05.07.2010, 03:40
No i dobrze że Komorowski wygrał, przynajmniej PO zniknie z polskiej sceny politycznej.
Oddałem głos na Kaczyńskiego ale mimo iż przegrał uważam że tak naprawdę to On jest największym wygranym Teraz już platforma nie ucieknie od odpowiedzialnośći za swoje czyny i pomysły. wątpie aby ich polityke "ku europy" przyniosła jakieś skutki gdyż jak widać kraje UE nie radzą sobie z kryzysem a kraje zaściankowe oparte na własnej gospodarce są silniejsze i mniej podatne na czynniki zewnętrzne. Jak przepowiedział pan K. Jackowski UE upadnie... Już widać jak Francja, Niemcy chcą jakoś się uniezależnić od UE. wracając do wyborów gratuluje Tuskowi bo to jego zwycięswo. a Komorowksiemu życze aby nie płakał za Donaldem jak odejdzie.
PiS jako silny i mówiący jednym głosem opozycyjna partia postara się wykorzystać każdy błąd PO i Komorowskiego. A drodzy wyborcy Platformy za jakiś czas spojrzą w telewizję, gazetę a następnie na swój portfel i na ulicę to szybko obudzą się z zimowego snu pt: "cud" w reżyseiri D. Tuska
Ostatnio edytowane przez marian3a : 05.07.2010 o godz. 03:42.
jachting
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 05.07.2010, 03:58
Na temat kandydatów i partii można myśleć co się chce .
Ale jeśli ktoś tu pisze że obaj to gówno ? To ja się pytam kto tym gównem nie jest ?
Kampania Bronka mi się nie podobała , tyle że ja przykładam ogólnie do kampanii małą wagę - patrze na całość ,czyli wcześniejsze decyzje , zachowania , potencjał , jednostki itd .
Wezmy Napieralskiego w kampanii miał dobry zryw , całkiem zmienił i odświeżył swoj wizerunek , prezentował się jako nowoczesny i otwarty . Tyle że dla mnie taki zryw nie ma znaczenia na moją decyzje , wczesniej go obserwowałem i na tle Kaczynskiego niczym się nie wyróżniał, grał na tym samym i bił w podobne tony socjalistyczne , potencjału i inicjatyw też nie można było dostrzec .
Kampania Kaczyńskiego to już całkiem cyrk - sam bym chyba nie wpadł na to, że można takie przekrety robić - czyli tak się przebierać i zdobić . Ale jak widać to było skuteczne i wychodzi na to że przekonujące, choc głownie za sprawą samolotu .
Jaki Kaczyński jest , jak wyglada jego rzadzenie i polityka kazdy wie , wiadomo też czego można się spodziewac po nim i po wszystkim co z nim związane (środowisko) . Do walki na pewno się nadaje .
Tacy dobrzy w walce to zawsze zastepuja rezim z ktorym walczyli i są jeszcze gorsi , dlatego miedzy innymi jeszcze zadna rewolucja sie nie powiodła , niosła to samo albo wieksze nieszczescie . Jedynie pokojowe rozwiazania prowadziły do czegoś nowego . Bo walczac uzywasz tych samych metod co przeciwnik , poznajesz jego sztuczki , stajesz się taki jak on a nawet gorszy dzieki temu treningowi , i czujesz że nalezy ci sie władza bo ja wywalczyles . Tacy typowo walczacy nie potrafia byc kreatywnii - wolność od - nic nie znaczy , jeśli nie wiesz co z nią zrobić .
Wolność do - budowanie , kreatywnosc , realizacja , klimat , ogolnie wszystko co tą wolnosc podtrzymuje i wyznacza nowe kierunki i możliwosci .

Moim zdaniem Platforma to najdojrzalsza partia w Polsce i to jest błogosławienstwo bo równie dobrze takiej partii mogłoby nie być . Teoretycznie lewica ma potencjał ale zanim to nabierze sensownych kształtów , jeszcze zapewne troche wody upłynie .
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
Kluvi
Senior Member

Stary 05.07.2010, 08:16
jachting PO błogosławieństwem? jakby byli tacy jak piszesz to od tych 3 lat jak są zrobili by to o czym mówili a PiS by zlewali, a jak jest? jeden na drugiego szczeka.. Dlatego z wielkim zaciekawieniem będę patrzył i punktował ich obietnice które nie spełnią.. Za PiS monopol partyjno prezydencki długo nie przetrwał zobaczymy jak tutaj będzie..

orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 05.07.2010, 08:37
Przerazone miny na tvn24 miedzy 1 a 2 w nocy i tlumaczenie samym sobie z nadzieja ze to "na razie i moze sie odmieni", a po 2 wielkie "ufff" - bezcenne
WISŁA PANY !!
Listek
Junior Member

Od: 07.2009

Stary 05.07.2010, 08:40
Rozesmiane miny na tvp miedzy 1 a 2 w nocy i tlumaczenie samym sobie z nadzieja ze to "moze sie nie odmieni", a po 2 wielkie "pfff" - bezcenne
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 05.07.2010, 08:42
Listek napisał(a):Wyświetl post
Rozesmiane miny na tvp miedzy 1 a 2 w nocy i tlumaczenie samym sobie z nadzieja ze to "moze sie nie odmieni", a po 2 wielkie "pfff" - bezcenne
Akurat wówczas na TVP INFO byli Gabryel & Sierakowski i komentowali dość ostrożnie przewidując, że jednak Komorowski wygra, więc chyba jakieś majaki miałeś.
Listek
Junior Member

Stary 05.07.2010, 09:15
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
Akurat wówczas na TVP INFO byli Gabryel & Sierakowski i komentowali dość ostrożnie przewidując, że jednak Komorowski wygra, więc chyba jakieś majaki miałeś.
nie wszystko musisz brac tak doslownie
Listek
Junior Member

Stary 05.07.2010, 09:22
szczebrzeszcz napisał(a):Wyświetl post
czyli co TVP=TVN jednak?
niby czemu? jak nie zauwazyles to byla parafraza tego co napisal kolega powyzej mojego posta
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 05.07.2010, 09:28
Listek napisał(a):Wyświetl post
niby czemu? jak nie zauwazyles to byla parafraza tego co napisal kolega powyzej mojego posta
Tylko, że to co kolega napisał o TVNie to prawda, a to co Ty napisałeś o TVP to nieprawda. Czyli rzeczywiście TVN != TVP, tylko że w strone niekorzystną dla TVN.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 05.07.2010, 09:31
Wychodzi na to, że cała ta kampania wyborcza to jednak w naszych warunkach medialno-salonowych kwiatek do kożucha. Bronisław Maria zaliczał wpadkę za wpadką, a i tak na koniec swoje wyciągnął. Mam na ten temat własną teorię.

Cóż, przeżyłem już gorsze czasy. Przynajmniej mam taką nadzieję...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 05.07.2010 o godz. 09:36.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 05.07.2010, 09:39
No to czas kompletować Kancelarię. Wg. zasług powinno być tak: Zdzicho Sobiesiak - Doradca prezia ds. inwestycji, Miro - sport i turystyka, Sawicka - służba zdrowia, Dukaczewski - służby specjalne, Palikot - szef kancelarii itp. itd.
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Stary 05.07.2010, 09:41
Pytanie co teraz będzie? Podejrzewam, że ostry spór z PSL tak aby to ich odsądzić od czci i wiary – dogadać się z SLD i walnąć przedterminowe wybory parlamentarne razem z samorządowymi, tak żeby je wygrać znacznie. To jest jedyne wyjście dla PO obecnie.

PSL jest teraz w ciemnej dupie – nie ma za bardzo ruchu – sądzę, że o już koniec tej formacji
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 05.07.2010, 09:49
Napieralski to nie Olejniczak i nie bedzie na tyle glupi by wchodzic z koalke z PO.
Mial spore poparcie i z pozycji opozycji bedzie mogl jeszcze sporo zyskac.
PSL bedzie fikac bo wie ze PO g**** mu zrobic moze. Jesli beda przedterminowe wybory to owszem PSL pada, ale PO nic nie zyskuje. Napieralski nie jest samobojca zeby wchodzic z PO w koalicje w tej chwili.
Przedterminowych wyborow nie bedzie, PO chyba az takie glupie nie jest.

PS: Palikot "Lech Kaczyński ma krew na rękach. Rodzina powinna przeprosić" - Znowu sie zaczyna polityka milosci

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 05.07.2010, 10:11
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Zgadzam się, trudno sobie wyobrazić gorsze rządy niż okres PiS-u przy władzy...Ale PO jest zdolne do tego, żeby nawet i tak nas zaskoczyć.
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Stary 05.07.2010, 10:13
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Jesli beda przedterminowe wybory to owszem PSL pada, ale PO nic nie zyskuje. Przedterminowych wyborow nie bedzie, PO chyba az takie glupie nie jest.
PO zyskuje władzę na kolejne 4 lata –prawdopodobieństwo wygranej PO obecnie jest duuuuuużo większe niż za rok - z prostej przyczyn. Obecnie mogą jechać na rozgrzanych wykształciuchach – za rok co najwyżej na żelbecie i to mocno wykruszonym.
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
kreseq
Warszawiak

Stary 05.07.2010, 10:16
Moga ale to zbyt duze ryzyko. Nikt im nie gwarantuje ze beda miec wiekszosc, a jesli jej nie beda miec to... No wlasnie Przed kazdymi wyborami bylo ( PO 99% Komorowski 99%) no i wychodzilo jak wychodzilo

emj10
Senior Member

Stary 05.07.2010, 10:17
PSL, czyli partia która jest mi bliska stoi na skraju przepaści. Czego nie zrobią to będzie źle. Jeśli staną murem za swoim elektoratem blokując wszystkie znaczące reformy PO (KRUS, mundurówki, system emerytalny, służba zdrowia etc.) zostanie im przypisana łatka "hamulcowego". Z drugiej strony całkowita uległość Tuskowi doprowadzi do tego samego. Jedyny sposób na utrzymanie się w parlamencie to odsunięcie od władzy w partii Pawlaka i wykreowanie kilku nowych wyrazistych twarzy. Poza tym muszą podpisać umowę programową z PO, aby zrealizować kilka swoich głównych postulatów.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 05.07.2010 o godz. 10:38.
Above
Voyage! Voyage!

Od: 02.2004

Stary 05.07.2010, 10:18
A biedna Martunia już się wyprowadziła z Pałacyku?
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
jachting
Senior Member

Stary 05.07.2010, 10:23
orzeu napisał(a):Wyświetl post
Przerazone miny na tvn24 miedzy 1 a 2 w nocy i tlumaczenie samym sobie z nadzieja ze to "na razie i moze sie odmieni", a po 2 wielkie "ufff" - bezcenne
Stary , przez tą swoją wizję rzeczywistości to masz omamy . Musiałeś sam to projektować na ekran .
Gość z komisji przy podaniu 50 procent obwodów mówił że pierwsze 20 procent było z małych obwodów a dopiero ostatnie 30 mieszane .

Jak zauważyłem i co można sprawdzić paru sympatyków Pis się wtedy podniecało , jednak wystarczyło mieć wtedy jakąkolwiek przytomosc umysłu żeby to ze spokojem odebrac .Pisałem post o tych obwodach , zaraz po ogłoszeniu PKW o 1.00 też można sprawdzić.
Ostatnio edytowane przez jachting : 05.07.2010 o godz. 10:30.
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
labtec
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 05.07.2010, 10:35
http://www.youtube.com/watch?v=Lt9PB...os=qVZsiQVQvf8

o kolejnym przydupasie Pisu.

Ale teraz po rozwiązaniu krrit i obsadzeniu NORMALNYMI ludźmi tvp straci posadę pan janek.
kreseq
Warszawiak

Stary 05.07.2010, 10:38
Normalnymi czyli swoimi? Czlowieku przestan bredzic. Myslisz ze PO bedzie lepsze w TVP niz PiS? Od kiedy Ty zyjesz na tym swiecie?

emj10
Senior Member

Stary 05.07.2010, 10:39
Chyba nie sądzicie że PO zdecyduje się na przedterminowe w tym momencie? Mają wiele do stracenia i za dużo pozytywów niezależnych od nich wydarzy się w ciągu 1,5 roku: przewodnictwo w UE, oddanie do użytku kilkustet km autostrad do końca 2011, wybudowanie stadionów na EURO, a także prawdopodobnie bessa, która trwa od 2000 roku w USA skończy się w ciągu 1-2 lat (tak szacują), co może oznacząć powrót globalnej koniunktury.
wojtek90059
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 05.07.2010, 10:40
sqallpl napisał(a):Wyświetl post
To ze wieksza czesc ludzi z nizszym wyksztalceniem to elektorat Jarosława to fakt. Powtarzam ze sam glosowalem na Komorowskiego, jednak nie trawie ludzi, ktorzy mierza kogos wyksztalceniem. Co ma umiejetnosc dodawania do matury?
Z tym dodawaniem to był przykład. Bardzo Cię przepraszam, ale ja osobiscie nie życzę sobię, żeby decydował o mnie człowiek, który nie ma zdanej matury, a jego wykształcenie oscyluję blisko podstawowego. Wiesz czemu? A no dlatego, że ta własnie klasa, w większosci rolników najwięcej zawsze narzeka na rząd, na ustawy itp., o których Ci ludzie nie mają pojęcia, ale mają siłę w postaci dużej ilosci elektoratu. A i to nie jest z mojej strony dyskryminacja takich ludzi, ja rozumiem, że nie każdy potrafi, nie każdy miał tą szansę, ale też moim zdaniem wyszło by to na korzysć, bo dobre państwo można stworzyć jedynie dzięki osobą wykształconym, które poprowadzą je w dobrą stronę.
AYALA
Senior Member

Stary 05.07.2010, 10:43
Above napisał(a):Wyświetl post
nie taka znowu biedna bo po śmierci rodziców kupiła sobie BMW X6, takie autko kosztuje 400 tyś zł.Szkoda tylko że jej rodzice byli ubezpieczeni za państwowe pieniądze a zresztą kto bogatemu zabroni.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 05.07.2010 o godz. 10:46.
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 05.07.2010, 10:46
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Wychodzi na to, że cała ta kampania wyborcza to jednak w naszych warunkach medialno-salonowych kwiatek do kożucha. Bronisław Maria zaliczał wpadkę za wpadką, a i tak na koniec swoje wyciągnął. Mam na ten temat własną teorię.

Ja też. Między 2005 a 2010. I te czasy się nie wrócą. Od 15:00 już oficjalnie.
klusek106
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 05.07.2010, 10:46
Above napisał(a):Wyświetl post

A pierwsza dama zmiescila sie juz do Pałacyku?
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)

"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP !

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów