The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Reser
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2010, 08:30
skeba napisał(a):Wyświetl post
Czlowieku, w jakim ty swiecie zyjesz ?
Przeciez jest zrozumiale, ze mozna sprzedać Marcelo, ale na jego miejsce nalezy sprowdzic zawodnika o podobnej klasie, ktory tak jak Marcelo kiedys bedzie chcial sie rozwinac. W Brazylii na pęczki takich obronców jest.

W porządku, Marcelo i Glowacki przewyzszali poziom ekstraklasy, ale nalezy zatrudnic godnych następców. Mam nadzieję, ze Ci mlodzi cos pokaza, ale jestem pewny, ze tyle bramek co Marcelo nie strzelą.

A ty skąd wiesz, ze chcieli go zatrzymać ?
Wkręcono, ze Marcelo chcial odejsc juz, a tak na prawdę boss zobaczyl jaka oferta - sprzedal go, szukajac usprawiedliwienia, a naiwni kibice juz mu bija brawo...

Człowieku jak mniemam żyjący w innym świecie,

A czy ja gdzieś napisałem, że nie powinni sprowadzić godnego następcy dla Marcelo? Nie rozumiem Twojego wywodu względem mojego posta bo to się ma wszystko jak piernik do wiatraka.

A z tym wkręceniem, że Marcelo chciał odejść to mam nadzieję, że żartujesz - chyba że już frustracja wzięła u Ciebie górę nad rozumem dlatego piszesz takie wystawiające siebie na pośmiewicko teorie spiskowe.

EDIT:

Kluvi napisał(a):Wyświetl post
maci0s skoro tak piszesz no to można się pogodzić z tym, w sumie mogłoby się skończyć jak z Gargułą gdzie GKS nie chciał nam go wypożyczyć i chłop kontuzje złapał..
a co z tymi % od następnego transferu? wie ktoś czy to tylko bujda..

a co do Sadloka może wynegocjują jakąś dobrą cenę..

Mówi sie, że transfer 3,8 mln euro + 20% z kolejnej transakcji - ale ile w tym prawdy nie wiem - chciałbym aby to była sama prawda.
Powód: edit
Ostatnio edytowane przez Reser : 05.07.2010 o godz. 08:32.
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 05.07.2010, 08:37
no właśnie ja też a pytam bo w przypadku Uche oficjalnie się o tym nie mowiło a jak przyszło do ewentualnego transferu Kalu z Almerii to okazało się że jest. Dlatego mam nadzieję że jest taka klauzura.

Ps na necie piszą że poszedł za 3,5 mln euro.. no i ciekawe co z Pietą, bo mam nadzieję że się wstrzymają, całą obronę w jednym okienku sprzedać to byłoby szaleństwo...

Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 05.07.2010, 08:39
Reser napisał(a):Wyświetl post
A z tym wkręceniem, że Marcelo chciał odejść to mam nadzieję, że żartujesz - chyba że już frustracja wzięła u Ciebie górę nad rozumem dlatego piszesz takie wystawiające siebie na pośmiewicko teorie spiskowe.

Wiesz, kolega skeba jest w stanie uwierzyć że Marcelo w ramach protestu zastosował trzydniową głodówkę byle tylko nie musiał wbrew swojej woli odchodzić do Holandii. Podobno nawet był na osobistej audiencji u Big Bossa prosząc go o ponowne przemyślenie swojej decyzji ale widok paru milionów euro okazał się nieodpartą pokusą dla Najwyższego.
Chodzą również słuchy że Marcelo nosi się z myślą zakończenia kariery gdyż nie wyobraża sobie grania w PSV...

I pomyśleć że ja naiwniak uwierzyłem że to on chciał odejść do PSV :/
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
KptAnt
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 05.07.2010, 08:47
Wiecie co myśle. Teraz, gdy działacze z Chorzowa wiedzą, że mamy dużo kasy, będą chcieli wyciągnąć jak najwiecej za Sadloka (gdybyśmy go chcieli). Trzeba wzmocnień, ale musimy czekać w spokoju.
Ostatnio edytowane przez KptAnt : 05.07.2010 o godz. 08:49.
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Stary 05.07.2010, 08:50
Dobrze, ze humory dopisuję, ja też jestem zadowolony. Zobaczymy tylko, czy juz za niecale 2 tygodnie nie odbije się czkawką te "wzmacnianie" zespolu.
Odnośnie Sadloka - 1 miln euro to maks, jaki warto dać za tego zawodnika
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 05.07.2010, 08:52
skeba napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieję, ze Ci mlodzi cos pokaza, ale jestem pewny, ze tyle bramek co Marcelo nie strzelą.
A ja myślałem, że bramki to mają strzelać napastnicy i pomocnicy, a nie obrońcy. Oczywiście Marcelo był fenomenem jeżeli chodzi o strzelanie bramek ale znaleźć kogoś takiego jak on to będzie cud. W Europie rzadko jakiś obrońca strzela tyle bramek w sezonie.
Może dobrze, że odchodzi? Może w końcu nauczymy się wykonywać stałe fragmenty gry i skończymy z taktyką długa piła na Marcelo.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 05.07.2010, 08:55
Tak właśnie się zachęca nowych kibiców do przyjścia na stadion. Wysprzedać w ****u całą obronę, a w zamian żadnych konkretnych wzmocnień. Zrozumiem, jak kupimy napastnika, bocznego pomocnika i obrońcę. Jak nie to znaczy, że kasę pijawki zmarnotrawiły.
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 05.07.2010, 08:57
Jakby tak naprawdę udało im się wytransferować któregoś z błyskotliwych skrzydłowych czarnego lądu to w jeden dzień by się zapomniało że obrony nie ma. A co Sadloka to mam nadzieję że nawet jeśli chcemy go okupić to na twardych warunkach nie więcej niż 700k co i tak jest kwotą horendalną. Osobiście to uważam jedno uzupełnienie do obrony i 2-3 wzmocnienia ofensywy czy też ludzi grający coś piłką.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 05.07.2010, 08:57
W obecnej sytuacji, gdy braki formacji defensywnej są olbrzymie nie ma co ryzykować. Jest i tak dwóch obcokrajowców, co do których aklimatyzacji nie możemy być pewni.

W tej sytuacji niestety nie ma innego wyjścia, jak sięgnąć po Sadloka. Z resztą ja w przypadki nie wierzę, ten motyw z samolotem śmierdział na odległość. Kwota 1 mln € to przepłacanie, ale moim zdaniem i za Marcelo PSV przepłaciło.

Marcelo ma wielki potencjał, ale dopiero zobaczymy czy go wykorzysta w PSV. A fakty są takie, że Wisła sprzedała z polskiej ligi stopera za 3,5 mln €. Czyli więcej niż za Żurawskiego i Błaszczykowskiego. Kosmos.

Obecnie bardziej kosztownym rozwiązaniem jest pozostanie z ręką w nocniku, czyli bez wartościowych obrońców. Sadlok jak na polskie warunki jest graczem bardzo dobrym i do tego uniwersalnym. Może grać na środku, boku defensywy i jako defensywny pomocnik. Mimo tego 1 mln € jego wartość może jeszcze wzrosnąć.

Nie ma czasu na szukanie innych wynalazków, chyba że mamy już kogoś dogadanego (Braz?).
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 05.07.2010, 08:58
pawelwislak napisał(a):Wyświetl post
A co Sadloka to mam nadzieję że nawet jeśli chcemy go okupić to na twardych warunkach nie więcej niż 700k co i tak jest kwotą horendalną. Osobiście to uważam jedno uzupełnienie do obrony i 2-3 wzmocnienia ofensywy czy też ludzi grający coś piłką.
To w takim razie nie wiem kogo ty potraktujesz jako wzmocnienie.
Podobno Vidić z ManU jest do wzięcia. Cena: 30mln euro.
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Stary 05.07.2010, 08:59
Cytat:
A ja myślałem, że bramki to mają strzelać napastnicy i pomocnicy, a nie obrońcy. Oczywiście Marcelo był fenomenem jeżeli chodzi o strzelanie bramek ale znaleźć kogoś takiego jak on to będzie cud
Jestem w 100% pewny, ze nie ma zawodnika na chwile obecna, ktory moze zastapic Marcelo, jesli juz taki istnieje, to kosztuje z 5-6 mln euro. Taki zawodnik gdyby grał na bałkanach to by przeszedl za taką kwotę, a ze grał w Polsce to za smieszną sumę przeszedl.

Dobra, tak czy siak będę miał nadzieję, ze daleko zajdziemy w LE, nawet jesli nie ma ku temu podstaw.
Odpowiedz cytując
Lechista69
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 05.07.2010, 09:00
Nie zapominajmy przy tym o wieku Sadloka!
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
Odpowiedz cytując
adikos1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 05.07.2010, 09:05
Ja Sadloka w Wisle nie widze....Pamieta moze ktos co on wyprawial w meczu z Hiszpanami ? ;> Totalnie nim kręcili....chcociaz, na polskie realia pilki ligowej jest znakomitym zawodnikiem.I to boli....Czas na transfery ! Mysle, ze zarzad ma ok. 8-10 dni na zrobienie 4-5 PORZĄDNYCH transferow ! Jednak Wisla to tylko Wisla Pan Cupial napewno sie postara aby czesc pieniedzy z transferu 'Głowy' i 'Macielo' trafiła to jego kieszonki Smutne ale prawdziwe...
Odpowiedz cytując
Waldi69
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 05.07.2010, 09:06
A ja uważam że jest wart, przy Cleberze by się ogrywać na zmianę raz Sadlok, raz Bunoza
"...Równowaga ciała jest najważniejszą troską postawy gotowości..." Bruce Lee
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 05.07.2010, 09:06
A ja się właśnie nie zgodzę. Sprzedać Pi.Brożka, jak ktoś go tylko chce. I mieć całą nową obronę + nowego bramkarza. Którzy się muszą ze sobą zgrać i tyle. Singlar i Cleber im w tym zgraniu się pomogą. Zaś dla wszystkich będzie lepiej jak się będą porozumiewywać np. po angielsku, a nie po 'brożkowemu'*

Basałaj dostał misję przebudowy drużyny i to robi.

*taka odmiana języka migowego.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
Forza
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 05.07.2010, 09:07
A ja powiem tak ze sprzedaz Marcelo to kapitalne osiagniecie. Nie wiem czy wiecie ale wiekszosc z Was gra w gierki typu FM albo CM. Poza odniesieniem sukcesu w rozgrywkach w tych grach najwazniejsze jest by budzet klubu rosl i rosl.

Jezeli rzeczywiscie w sumie wyszlo 5 mln z tych transferow - a do tego dojdzie jeszcze kasa z Kalu ... to, to co zrobil Basalaj i jarosz to arcymyk. Zrobili bowiem polowe budzetu w miesiac a do tego kupili nie tak tanio (bo przeciez Wisla znana byla i wykpiwana za polityke for free) Bunoze, Jovanicia i Czikosza... (jestem przekonany ze Slowak przejdzie do nas definitywnie po sezonie - obym sie nie mylil) - moze i dla wiekszosci z nas tutaj obecnych to sa ludzie no name ale jak to juz ktos kiedys zauwazyl - i do Wisly przychodzili zawodnicy pokroju wymienionych czy nawet Saldoka i Sobiecha: Zurawski, Szymkowiak, Glowacki, Baszczynski, Zienczuk, Dudka.... W zasadzie z nich Zieniu byl najstarszy i jedyne co mieli to marke w swojej slabiutkiej polskiej lidze.

Bedzie dobrze Nie wiem w co Basalaj i Jarosz graja ale jak narazie mi sie to podoba Oczekujcie ciekawych transferów.

I jeszcze jedno ;D Od samego poczatku na Reymonta 22 bedzie ciekawie Nowi gladiatorzy ktorych zupelnie nikt sie nie spodziewal stworza nowy kolektyw (choc tutaj mi sie wydaje ze niestety Heniu akurat ma na to wy**** by ich zgrac mentalnie) . Ciekawie bedzie
Odpowiedz cytując
iq1000
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 05.07.2010, 09:17
Forza napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem w co Basalaj i Jarosz graja
...w FM.

Drużyna jest odmładzana, ale będzie to miało sens, jeśli nie sprzedadzą tych zawodników po jednym udanym sezonie.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 05.07.2010, 09:24
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
A ja się właśnie nie zgodzę. Sprzedać Pi.Brożka, jak ktoś go tylko chce. I mieć całą nową obronę + nowego bramkarza. Którzy się muszą ze sobą zgrać i tyle. Singlar i Cleber im w tym zgraniu się pomogą. Zaś dla wszystkich będzie lepiej jak się będą porozumiewywać np. po angielsku, a nie po 'brożkowemu'*

Basałaj dostał misję przebudowy drużyny i to robi.

*taka odmiana języka migowego.
Były głosy że zmiana nawet za cenę mistrzostwa 2011. I to jest rzeczywiście tak wygląda. Jeśli Marcelo chciał odejść to to zrobił, nie ma co kopać się z zawodnikiem.

Dla pocieszenia i ostudzenia głów http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...Tshibamba.html

Nie ma ludzi niezastąpionych.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Reser
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 05.07.2010, 09:27
iq1000 napisał(a):Wyświetl post
...w FM.

Drużyna jest odmładzana, ale będzie to miało sens, jeśli nie sprzedadzą tych zawodników po jednym udanym sezonie.
A ja bym bardzo chciał aby Wisła ściągała młodych zawodników i po sezonie ich sprzedawała z czterokrotnym zyskiem.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 05.07.2010, 09:36
adikos1906 napisał(a):Wyświetl post
Ja Sadloka w Wisle nie widze....
Pozatym Sadlok już zdajsie wystapil w pucharowym meczu Ruchu , wiec u nas by nie mogl grac w pucharach
Odpowiedz cytując
Mar85
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 05.07.2010, 09:37
Forza napisał(a):Wyświetl post
A ja powiem tak ze sprzedaz Marcelo to kapitalne osiagniecie. Nie wiem czy wiecie ale wiekszosc z Was gra w gierki typu FM albo CM. Poza odniesieniem sukcesu w rozgrywkach w tych grach najwazniejsze jest by budzet klubu rosl i rosl.

Jezeli rzeczywiscie w sumie wyszlo 5 mln z tych transferow - a do tego dojdzie jeszcze kasa z Kalu ... to, to co zrobil Basalaj i jarosz to arcymyk. Zrobili bowiem polowe budzetu w miesiac a do tego kupili nie tak tanio (bo przeciez Wisla znana byla i wykpiwana za polityke for free) Bunoze, Jovanicia i Czikosza... (jestem przekonany ze Slowak przejdzie do nas definitywnie po sezonie - obym sie nie mylil) - moze i dla wiekszosci z nas tutaj obecnych to sa ludzie no name ale jak to juz ktos kiedys zauwazyl - i do Wisly przychodzili zawodnicy pokroju wymienionych czy nawet Saldoka i Sobiecha: Zurawski, Szymkowiak, Glowacki, Baszczynski, Zienczuk, Dudka.... W zasadzie z nich Zieniu byl najstarszy i jedyne co mieli to marke w swojej slabiutkiej polskiej lidze.

Bedzie dobrze Nie wiem w co Basalaj i Jarosz graja ale jak narazie mi sie to podoba Oczekujcie ciekawych transferów.

I jeszcze jedno ;D Od samego poczatku na Reymonta 22 bedzie ciekawie Nowi gladiatorzy ktorych zupelnie nikt sie nie spodziewal stworza nowy kolektyw (choc tutaj mi sie wydaje ze niestety Heniu akurat ma na to wy**** by ich zgrac mentalnie) . Ciekawie bedzie

Pod jakim względem sprzedaż Marcelo jest kapitalna...będzie gdy kupimy za kwotę z tego transferu równorzędnych zawodników....sama sprzedaż to jest katastrofa
Odpowiedz cytując
tkwm
Member

Od: 05.2010

Stary 05.07.2010, 09:39
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Pozatym Sadlok już zdajsie wystapil w pucharowym meczu Ruchu , wiec u nas by nie mogl grac w pucharach
Chyba źle Ci się zdaje bo on wysiadł z samolotu i nie poleciał
Odpowiedz cytując
Fred#69
Junior Member

Stary 05.07.2010, 09:41
Panowie taka jest już kolej rzeczy Wisła to nie jest klub który może pozwolić sobie na zatrzymanie najlepszych zawodników gdzy dostanie takie oferty jak np. za Marcelo. Teraz tylko trzeba liczyć żeby go zastąpili kimś kto go godnie zastąpi a to będzie bardzo trudne, można poszukać w Ameryce Południowej albo gdzieś w Afryce , a w przypadku Marcelo należy się cieszyć że piłkarz którego do Europy sprowadziła Wisła został dostrzeżony przez taki klub jak PSV czyli pokazuje to że w Wiśle też można "wypłynąć" na szerokie wody...
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 05.07.2010, 09:42
Nie grał w Pucharach w tym sezonie !!

Ja czekam spokojnie na rozwój wypadków, mam nadzieję że pieniądze z transferów będą dobrze ulokowane.
Z obecnych ruchów transferowych, wywnioskować można że trwa przebudowa drużyny, tylko szkoda trochę że przebudowujemy formację do której nie było większych zastrzeżeń w minionym sezonie.
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Stary 05.07.2010, 09:44
Ludzie co wy z tym Sadlokiem !To jest mega amator,wezcie popatrzcie na jego mecze!!
Z wolnego transferu bym go co najwyżej wział a nie za grubą kase
Na Lige Europejską i krajową Wisła potrzebuje graczy na wyższym poziomie
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
PANDEM0NIUM
Senior Member

Stary 05.07.2010, 09:45
Mar85 napisał(a):Wyświetl post
Pod jakim względem sprzedaż Marcelo jest kapitalna...będzie gdy kupimy za kwotę z tego transferu równorzędnych zawodników....sama sprzedaż to jest katastrofa
Pozyskaliśmy gościa za DARMO, sprzedaliśmy za blisko 3 miliony euro + 20% od następnego transferu, co przy potencjale Marcelo pozwala sądzić że kwota ta wzrośnie jeszcze bardziej i będzie rekordowa.
I dalej twierdzisz że sprzedaż Marcepana nie była chociażby dobrym posunięciem?
Oczywiście ze szkoda zawodnika bo charakter, podejscie do zawodu i umiejetnosci piłkarskie miał naprawdę kapitalne ale nie możemy patrzeć na ten transfer jedynie przez pryzmat czysto sportowy.
Tym bardziej że rundę wiosenną miał słabszą niż jesienną... popełniał błedy po których traciliśmy bramki i to jest FAKT.
Szkoda mi straty zawodnika tego formatu ale zrobilismy naprawdę świetny interes (tyle kasy za obrońce!?!?).
Niestety ale kasa też musi się zgadzać.
Przyszeł ten młody Serb, dojdzie na środek na pewno ktoś jeszcze i o Marcelo powinnismy zapomnieć.
Odpowiedz cytując
Listek
Junior Member

Stary 05.07.2010, 09:46
Chodza słuchy ze zmienily sie przepisy i nawet to ze Sobiech zagral w meczu z kazachami nie dyskwalifikuje go w dalszych fazach, wiec moglby do nas przyjsc. Sadlok nie zagral, nie polecial nawet do Kazachstanu.
Odpowiedz cytując
iq1000
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 05.07.2010, 09:47
TymonPRO napisał(a):Wyświetl post
Ludzie co wy z tym Sadlokiem !To jest mega amator,wezcie popatrzcie na jego mecze!!
Z wolnego transferu bym go co najwyżej wział a nie za grubą kase
Na Lige Europejską i krajową Wisła potrzebuje graczy na wyższym poziomie
Potrzebujemy Polaków w składzie. Najlepiej młodych i zdolnych. Jak nie Sadlok to kto?
Najlepiej kupić go w zestawie z Sobiechem.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 05.07.2010, 09:49
nie wsiadł do samolotu z Ruchem na mecz w Kazachstanie bo powiedział że sie obawia latac, myśle że to dlatego że już był zaklepany do Wisełki.
Jeśli to prawda z tymi 3,5 mln za Marcelo to Sobiech z Sadlokiem powinni przyjśc na R22.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 05.07.2010 o godz. 09:53.
Odpowiedz cytując
Glova91
Member

Od: 07.2008

Stary 05.07.2010, 09:50
Panowie to działa tak...
Anonimowy murzynek z Ameryki Płd itp->klub europejski pokroju Wisła/serbska lliga/chorwacka->klub pokroju Partizana/Dinama/->Klub pokroju PSV/Benfica->Liga niemiecka->Włoska/Hiszpanska/Angielska.
Zazwyczaj tak przebiega kariera piłkarza. Sa oczywiscie przykłady z pominieciem poszczegolnych etapow, ale zazwyczaj tak jest.
Taka kolej rzeczy, ze my jestesmy tylko Małym Klubikiem (w skali europejskiej) z ktorego kupuje sie zawodnikow. Np. Benfica/Porto "potegi", a jak dzialaja? Tak jak My tyle, ze na wieksza skale, z wiekszym rozmachem. Przykłady? Diego i aktualny Angel Di Maria. Kibice Benfici tez sie martwia, ze odszedł ich idol, ale co poradzimy? Taka kolej rzeczy, Wisła "wychowuje" takiego brylancika (Marcelo) a kto inny go od nas kupuje i tyle.

Wracajac do tematu: Jezeli pieniadze z transferu Marcelo zostana przeznaczone na transfery bedziemy mieli piekne okienko transferowe
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów