The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
fan1906
Senior Member

Od: 07.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.07.2010, 20:58
SkMk napisał(a):Wyświetl post
Pewnie "marketing i zarządzanie" na KSW
nie tylko

WKSD
Ostatnio edytowane przez fan1906 : 04.07.2010 o godz. 21:08.
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 04.07.2010, 20:59
klusek106 napisał(a):Wyświetl post
5 lat masz ? miej pretensje do Majchrowskiego ktory mial w dupie pzygotowanie stosownych papierow, liczac na to ze Kraków jest pępkiem swiata i tak dostanie EURO.

A ty 3 lata masz że nie umiesz faktów analizowac Kraków jako jedno z dwóch miast złożyło piapiery w czasie, dodatkowo miedzyczasie zmienili zasady punktowania, bo gdyby nie to to bylibyśmy w czwórce.
Z czym do ludzi,co to za argumenty które podałes
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 04.07.2010, 21:00
Całe szczęście jest nas więcej. Niewiele, ale jednak więcej. Dzięki temu drugi raz nie trzeba się będzie Kaczyńskiego wstydzić za granicą

No i dla Jarka dobrze. Będzie w końcu mógł powiedzieć i zachować się jak lubi, a nie ciągle ta zgoda i zgoda

Niech gul skacze wszystkim PiSiakom, niech skacze, niech skacze...
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 04.07.2010, 21:07
Masakra, ludzie przeżywacie to jak .... po prostu brak mi słów
jeden debil wygrał przed drugim , uprzedzając pytanie bylem na wyborach i oddałem głos ... nieważny
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
UniaTarnówZKS1928
Senior Member

Od: 05.2009

QBAS napisał(a):Wyświetl post
Całe szczęście jest nas więcej. Niewiele, ale jednak więcej. Dzięki temu drugi raz nie trzeba się będzie Kaczyńskiego wstydzić za granicą
Nie głosowałem na nikogo ale wołałem mimo wszystko zwycięstwo Kaczyńskiego choć nie chciałem nikogo rekomendować moim głosem. W 1 turze głosowałem więc obywatelski obowiązek spełniłem.

Wydaje mi się jednak że wstydzić to bardziej się można za Komorowskiego więc argument nie trafiony. No tak ale za niego się będę wstydził pierwszy raz...
matizaq
Senior Member

Od: 07.2008

No i dla Jarka dobrze. Będzie w końcu mógł powiedzieć i zachować się jak lubi, a nie ciągle ta zgoda i zgoda

Trafne podsumowanie.....

Wypada tylko dodać : Dziekujemy , dobranoc (chyba ,że niektórzy z rozpaczy spać nie będą)
Cytat:
"If you are first you are first. If you are second you are nothing."- Bill Shankly
Toldo
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 04.07.2010, 21:09

Kto się wstydził to się wstydził. Przynajmniej bronił interesów Polski... Pewnie nie tylko u Dukaczewskiego, ale i na Kremlu leje się szampan.
When you touch my face
When you call my name
I`m burn with desire...

http://www.youtube.com/watch?v=fW4Y867Oh6s
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 04.07.2010, 21:11
fan1906 napisał(a):Wyświetl post
nie niestety
stosunki z debilami na AE ,, hm teraz chyba UE [...]
Też nieźle, widać że idą na ilość nie na jakość.
SkMk
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 04.07.2010, 21:12
drugi raz nie trzeba się będzie Kaczyńskiego wstydzić za granicą
W świetle tego co pokazał kandydat PO w czasie kampanii, jestem pewien, że chyba jednak będziesz musiał się niejednokrotnie zaczerwienić ze wstydu w ciągu 5 lat
W życiu ważne są tylko chwile...
Greeg
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 04.07.2010, 21:12

Ja na prawdę nie rozumiem dlaczego pewnym ludziom udało się wbić do głowy, że mityczna "zagranica" nie ma nic lepszego do roboty niż podśmiewanie się z prezydenta naszego kraju. Jeśli to ma być argumentem ludzi głosujących za Bronkiem to jest to słaby argument. Lepszy niemedialny specjalista znający się na rzeczy, niż dobrze postrzegany showman bez kompetencji.
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 04.07.2010, 21:15
Polacy to jednak poligloci
http://wybory.gazeta.pl/wybory/1,106...morowski_.html
Ostatnio edytowane przez emj10 : 04.07.2010 o godz. 21:24.
carpenter
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 04.07.2010, 21:16
Znajomy Ukrainiec dobrze to wszystko podsumował." Tarczy wam postawić nie dali, Prezydenta wam zabili, a wy jeszcze jednego z nich wybraliście. Ale w sumie to nie dziwne. Tacy wy wszyscy zachodni w tej Polsce jesteście, a nikomu do głowy nie przyjdzie, że od Ukrainy nic was nie różni" Tak więc kolego Qbas, nie wiem czy jest powód do radości, że kompletnego idiotę z siebie zrobiłeś, a uwierz mi że powód do wstydu to masz teraz, a nie wtedy, gdy reprezentował Nas naprawdę Wielki Polak. Gul mi nie skacze, zły nie jestem, jest mi tylko smutno,współczuję Wam i zazdroszczę spokoju sumienia i życia w nieświadomości dokonanego wyboru.
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 04.07.2010, 21:18
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Dobrze ze chociaz posypales głowe popiolem na temat dziennikarstwa w TVP
A czemu miałbym posypywać głowę popiołem?

Władza w mediach będzie w rękach PO to może zrobią czystkę z miernych dzennikarzy, no może poza Ziemkiewiczem, którego da się jeszcze znieść.

SkMk napisał(a):Wyświetl post
Pewnie "marketing i zarządzanie" na KSW
To ta słynna uczelnia "Kup Sobie Wykształcenie"? Znajomy z Częstochowy zawsze o niej wspominał.
labtec
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 04.07.2010, 21:22
KTOŚ OGLĄDA TERAZ JAKUBIAK I NIESIOŁOWSKIEGO U OLEJNIK NA TVN24

===

cieszy frekwencja, smuci to , że Jarek ma jednak zajebiście duże poparcie i nadal głosuje biedota po prostu.
Nie mówcie że nie , nie patrzcie nawet na mapki podziału głosów ( 6 wschodnich województw za J.K. ) tylko patrzcie na miejscowości , wsie konkretne i na to - jakie wykształcenie mają wyborcy J.K. i pisu.

Wykształcenie podstawowe, ewentualnie zawodówka. Głosują na niego ludzie którym się w życiu po prostu nie powiodło i klepią teraz biedę.

Jesteście zakłamanymi ludźmi - JEŚLI glosowaliście w II turze na Jarka - słysząc to , że popierał Gierka !!!!!

To po co go tak długo krytykował Jaro i wszystkich czerwonych ? Mógł za Gierka zostać sekretarzem albo premierem skoro tak było dobrze za rządów Edwarda...

Nie kasujcie mojego postu proszę, bo nie obraziłem tutaj nikogo. Stwierdzam po prostu fakty. Jarek to biedni i głupi ludzie po prostu.

Nie mówię, że Bronek jest kandydatem idealnym, ale przynajmniej będzie pieprzony spokój. Nie będzie kłótni i darcia mord co chwilę. Nie będzie klótni o samolot, miejsce, kto gdzie ma latać i co mówić.

Pozdrawiam.
Greeg
Senior Member

Stary 04.07.2010, 21:26
labtec napisał(a):Wyświetl post

Nie mówię, że Bronek jest kandydatem idealnym, ale przynajmniej będzie pieprzony spokój. Nie będzie kłótni i darcia mord co chwilę. Nie będzie klótni o samolot, miejsce, kto gdzie ma latać i co mówić.

Pozdrawiam.

Podsumowując poziom Twojego postu to "Nic nie będzie". I tylko ja z dnia na dzień czuję jak żyje mi się lepiej ...
labtec
Senior Member

Stary 04.07.2010, 21:28
nie będzie tego co było teraz.
Jakbyś nie zauważył Jarek zamknął w budach swoich Dobermanów typu Kurski, Ziobro, Bielan czy Cymański. Nie zauważyłeś tego ? Że cisza i spokój była teraz przez parę tygodni ?
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 04.07.2010, 21:28
Wykształcenie podstawowe, ewentualnie zawodówka. Głosują na niego ludzie którym się w życiu po prostu nie powiodło i klepią teraz biedę.

[..]
Nie kasujcie mojego postu proszę, bo nie obraziłem tutaj nikogo. Stwierdzam po prostu fakty. Jarek to biedni i głupi ludzie po prostu.

[...]

ciekawych rzeczy się o sobie dowiedziałem
a wytłuszczona to miara ilorazu kolegi, ło matko

dzięki stary o ile wynik tych wyborów był mi w gruncie rzeczy obojętny to teraz zaczynam się dobrze bawić
___
Jarek przegrał Gierkiem.
Ostatnio edytowane przez pan_premier : 04.07.2010 o godz. 21:30.
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Worcester
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 04.07.2010, 21:29
Jarek to biedni i głupi ludzie po prostu.Pozdrawiam.
Czy kolega nie przekracza pewnej granicy?
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym,
gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły,
jakież tu mogą być właściwie zmiany?
Tu tylko szpiclom coraz większe uszy
rosną, milicji — coraz dłuższe pałki,
i coraz bardziej pustka rośnie w duszy,
i coraz bardziej mózg się staje miałki.
Tu tylko może prosperować gnida,
cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ."
Janusz Szpotański
Toldo
Senior Member

Stary 04.07.2010, 21:29

===

cieszy frekwencja, smuci to , że Jarek ma jednak zajebiście duże poparcie i nadal głosuje biedota po prostu.
Nie mówcie że nie , nie patrzcie nawet na mapki podziału głosów ( 6 wschodnich województw za J.K. ) tylko patrzcie na miejscowości , wsie konkretne i na to - jakie wykształcenie mają wyborcy J.K. i pisu.

Jesteście zakłamanymi ludźmi - JEŚLI glosowaliście w II turze na Jarka - słysząc to , że popierał Gierka !!!!!

To po co go tak długo krytykował Jaro i wszystkich czerwonych ? Mógł za Gierka zostać sekretarzem albo premierem skoro tak było dobrze za rządów Edwarda...

Pozdrawiam.

Wiesz co, ze wsi nie jestem, biedny też nie i powodzi mi się w życiu i co najważniejsze głosowałem na Jarosława Kaczyńskiego - więc mnie nie obrażaj.
Tak będzie spokój, Rosja zrobi sobie z nami teraz co tylko będzie chciała jeśli o to chodzi, bo osoba, która wygrała dzisiejsze wybory najchętniej weszłaby do dupy Rosjanom.
Gratuluje wyboru, teraz taki Palikot, czy Niesiołowski będą mogli jechać po PiS ile wlezie, bo mają wszystko
When you touch my face
When you call my name
I`m burn with desire...

labtec
Senior Member

Stary 04.07.2010, 21:30
no i właśnie, zero sensownych argumentów z Waszej strony. Nie mówię że moje są na poziomie, bo profesorem nie jestem. Ale z Wami jest tak Panowie i Panie - że można Wam pluć w mordy, a Wy powiecie że deszcz pada.....

no i taka jest prawda. Śmiejcie się ile chcecie, wylewajcie swoje gorzkie żale - śmiało.

Ale to My mamy teraz pełnie władzy, nie ma kutafona który będzie hamulcowym i nie będzie już blokował żadnych ustaw.

Za rok może się odegracie w parlamentarnych, teraz PO świętuje i pije.

dobranoc.
fan1906
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 04.07.2010, 21:31
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
Też nieźle, widać że idą na ilość nie na jakość.
hm nie wiem .... za moich czasów inne były hm,,zasady mniej komercyjne, a teraz też nieźle sobie radzą
, ale to na boku.....
nie wyjeżdżaj mi tu o zachowaniach i preferencjach bo gówno wiesz...// tak mi sie zdaje..
i to na całym polu począwszy...nio chyba że:
1, Walczyłeś za Polske na obczyźnie
2,Przelałeś krew za Ojczyzne

a mniej politycznie...
3,Walczyłeś za Wisłe na wyjazdach
4, Przelałeś krew za Wisłe,.

mniemam iż nie łapiesz sie w żadnym...
sqallpl
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 04.07.2010, 21:31
Czy tylko mnie krew zalewa podczas sluchania pani Jakubiak?
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 04.07.2010, 21:32
[...]cieszy frekwencja, smuci to , że Jarek ma jednak zajebiście duże poparcie i nadal głosuje biedota po prostu.

Wykształcenie podstawowe, ewentualnie zawodówka. Głosują na niego ludzie którym się w życiu po prostu nie powiodło i klepią teraz biedę[...]
Nie kasujcie mojego postu proszę, bo nie obraziłem tutaj nikogo. Stwierdzam po prostu fakty. Jarek to biedni i głupi ludzie po prostu[...]
Następny mieszczuch wykształcony...
Ja też stwierdzę fakty i powiem, że cię rodzice wychować nie potrafili, a co do wykształcenia 20-latku, może coś najpierw ukończyć wypada
Greeg
Senior Member

Stary 04.07.2010, 21:32
nie będzie tego co było teraz.
Jakbyś nie zauważył Jarek zamknął w budach swoich Dobermanów typu Kurski, Ziobro, Bielan czy Cymański. Nie zauważyłeś tego ? Że cisza i spokój była teraz przez parę tygodni ?
Ciężko się za to licytować z Niesiołowskim, Palikotem, Kutzem, Wajdą czy choćby Bartoszewskim. Jak rządziło SLD to też panował wszechobecny spokój niczym niezmącony, do czasu wybuchu afery Rywina, która ich zmiotła na kilka lat. Ja dziękuję za taki finał spokoju w wydaniu PO. Zwłaszcza, że widzę jak zamieciono pod dywan fakt kontaktów czołowych polityków tej partii z biznesmenami branży hazardowej.
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 04.07.2010, 21:33

===

Pozdrawiam.
Pojedż sobie w te "bogate rejony" gdzie wygrał Komorowski na zachodzie Polski. Te wiochy popegierowskie i masteczka w lubuskim, dolnośląskim i zachodniopomorskim, i poogladaj. Tam wcześniej wygrywała zawsze komuna i Aleksander Kwaśniewski. Większość tych mieszkańców ściany zachodniej to przesiedleńcy zza Buga po 1945 r.
Masz zryty mózg przez postkoministyczną propagandę, więc nie masz zielonego pojęcia o czym mówisz.
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 04.07.2010, 21:37
Głosowałem na Komorowskiego. Wybrałem mniejsze zło. Jestem szczęśliwy.
A co do Komorowskiego i jego wpadek to spokojnie, na pewno się wyrobi, wstydu nie będzie.

Niesiołowski z Jakubiak na TVN 24 = komedia.
the end
Toldo
Senior Member

Stary 04.07.2010, 21:38
no i właśnie, zero sensownych argumentów z Waszej strony. Nie mówię że moje są na poziomie, bo profesorem nie jestem. Ale z Wami jest tak Panowie i Panie - że można Wam pluć w mordy, a Wy powiecie że deszcz pada.....

no i taka jest prawda. Śmiejcie się ile chcecie, wylewajcie swoje gorzkie żale - śmiało.

Ale to My mamy teraz pełnie władzy, nie ma kutafona który będzie hamulcowym i nie będzie już blokował żadnych ustaw.

Za rok może się odegracie w parlamentarnych, teraz PO świętuje i pije.

dobranoc.
W dwóch zdaniach napisałem Ci dlaczego nie głosowałem na B.K. więc nie wiem jak jeszcze prościej mam Ci napisać moje argumenty, ale spróbuje:
Kaczyński - na pierwszym miejscu stawia dobro Polski, potrafi postawić się Rosjanom, podobnie jak Lech Kaczyński
Komorowski - sługus Rosji, który bez kartki nie potrafi wypowiedzieć jednego zdania, kompromitujący się w najprostszych sprawach politycznych (cała kampania to pasmo wpadek)
When you touch my face
When you call my name
I`m burn with desire...

Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 04.07.2010, 21:39
Jakubiak powinna była ocenić , że w takim stanie psychicznym nie jest na siłach aby wstępować w programie Olejnik . Szczególnie że drugim gościem był Niesiołowski
W moim obwodzie + 20 głosów na Komorowskiego + 200 na Kaczyńskiego w stosunku do I tury.
Poczekajmy do rana
Ostatnio edytowane przez Mareq : 04.07.2010 o godz. 21:42.
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 04.07.2010, 21:40
Fajnie to tak powiedzieć: będzie spokój. Ale nie chyba wiesz, że spokój ten okupiony będzie poddańczo - służalczą wobec nowego Wielkiego Brata - UE. Dlatego zagłosowałem na Jarka, bo wiem, że nie podpisywałby jakiś ustaleń z Brukselą, które pasują nam tak, jak szczerbatemu sucharki.
Ekonomicznie obaj kandydaci za bardzo się nie różnią. To, że Komorowski nie mówił o wspaniałościach socjalizmu wynika z szyldu "liberalizmu" PO. A i tak nie zmieni się w Polsce nic. Ot, zmniejszą podatek Belki o 10 procent, ale podniosą VAT i powiedzmy zmniejszą ulgi podatkowe. Jestem wyborcą Korwina, więc dla mnie priorytetem jest naprawa finansów publicznych, odbiurokratyzowanie kraju, prywatyzacja i niższe podatki.
fox mulder
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 04.07.2010, 21:44
Wynik hrabiego Bronka moim skromnym zdaniem słabiutki. Czasami miałem wrażenie, że po prostu PO nie ma zamiaru wygrać w tych wyborach. . A Jarek chyba może być ukontentowany, niezła pozycja wyjściowa przed wyborami parlamentarnymi, chociaż obstawiam koalicje PO-LSD.
Teraz czekam na wolny rynek i transfer tego Milinkowicia czy jak mu tam.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów