|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Wyniki nieoficjalne mówią, że wygrał Bronek K. i dobrze jeśli to prawda, ale...
... Ale PO dostaje niemal pełnie władzy na wielki kredyt. Teraz muszą działać. Wydaję mi się, że Kaczyński zbuduje silną opozycję na populistycznych hasełkach, a PO nie będzie miała dość odwagi by przeprowadzić konieczne, ale szkodzące wizerunkowi działania. Czyli pewnie przy następnych wyborach wygra PiS jako "naturalny antagonista PO", a my zamiast wyklarowania się konkretnych sił politycznych ch*ja dostaniemy. Co za bagno... ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
Wybierajac prezydenta nie kierowalem sie sprawami gospodarczymi , bo to jest w glownej mierze w kwestii rzadu, tylko wybieralem czloweika ktory ma reprezentowac mnie i Polske |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jesli uwazasz ze gospodarcze sprawy to sprawa tylko rzadu to gratuluje. Z taka wiedza isc na wybory prezydenckie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
A więc witajcie w PRL-u. Marionetka a zarazem kukła Tuska została osadzona w fotelu. Dostanie teraz zestaw długopisów do podpisywania ustaw wysmażonych przez sobiesiakopodobnych, którzy nie będą już musieli spotykać się na cmentarzach. Teraz czekamy na wyprowadzenie Polski z NATO jak obiecała nam ta piąta twarz Światowida.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
jak dla mnie EURO 2012 dla Krakowa wystarczy![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
PO ma teraz wszystko... prezydenta, premiera, a także trzecią władzę (SN i TK) oraz częśc czwartej władzy (media).
Jestem ciekawy co będzie z Pospieszalskim, Lichocką, Ziemkiewiczem i Widsteinem? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
5 lat masz ? miej pretensje do Majchrowskiego ktory mial w dupie pzygotowanie stosownych papierow, liczac na to ze Kraków jest pępkiem swiata i tak dostanie EURO.
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Cytat:
? |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
![]() Jednak zawsze się znajdzie jakaś wymówkaAS82 napisał(a):
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
no cóż patrząć po tych sondażach im większa wiocha tym większe poparcie Kaczyńskiego..
to samo ma sie ma co do wykształcenia.... |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
klusek106;927718[B napisał(a):
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
![]() ![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
konserwa
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Nie sadze zeby smienszniej niz za L.Kaczynskiego ale poczekajmy na oficjalne wyniki.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Radość ze zwycięstwa jest tak wielka że musisz pocisnąć konkurentowi?
![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wrzucam jako ciekawostkę. Ja tam czekam na wyniki.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
A tak w ogóle jako WIŚLACY szanujmy się i odpuśćmy sobie teksty o wykształciuchach oraz o wieśniakach zdjętych z traktora, czy mocherach wprost z katolickiej światyni. BARDZO PROSZĘ !!!
Ostatnio edytowane przez Arturo Qr2nów : 04.07.2010 o godz. 20:31.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
widze, ze przeciwnika PO straszny gul skoczyl.
przeciwnicy PiSu przezyli Kaczora (nawet doslownie ), to wy przezyjecie Komara.jakos wam wtedy nie przszkadzala dwuwladza (sejm i prezydent) PiSu, ktora zreszta skonczyla sie jak sie skonczyla. tak, ze luuuuz, wakacje sa. p.s. zreszta z ew. swietowaniem albo placzem poczekajcie chociaz do rana.
Ostatnio edytowane przez Coglin : 04.07.2010 o godz. 20:28.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Raczej na temat niszczenia ludzi pod rządami PO (np. naciski na IPN żeby zwolnili Cenkiewicza i Gontarczyka, szykany wobec Zyzaka za książkę o Wałęsie, szykany za film "Solidarni 2010"). Scenariusz z PRL-u jak postępować wobec niepokornie myślących. Kumple obecnej marionetki, którymi się już posługiwał w swojej prywatnej sprawie(WSI) mają sowieckie przeszkolenie i pomogą w razie czego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
jak chcesz coś więcej wiedzieć o moich preferencjach to prosze zajrzyj tu... http://mw.org.pl/ a moje wykształcenie.. hm zwykłe mgr..//// wiesz armii nie lubiałem.... aha padać od razu nie musisz.... kto honorowy podejmie walke... jakiś ring zawsze sie znajdzie...
Ostatnio edytowane przez fan1906 : 04.07.2010 o godz. 20:41.
|
|
|
|
konserwa
Offline |
|
Im bardziej ciśniesz komukolwiek z racji miejsca urodzenia bądź wykształcenia tym większym dla mnie burakiem jesteś. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
UniaTarnówZKS1928
Zastanawiam się czy oni w tych sondażach uwzględnili frekwencje z województw. Bo jeśli wzięli losowo ankieterów po całej Polsce, i potem zsumowali wyniki to frekwencji według województw trudno było im uwzględnić a to daje nadzieje Kaczyńskiemu. Zobaczymy. Jak pierwsze wyniki(podobno z mniejszych miejscowości) dadzą tak z co najmniej 4% przewagi Kaczyńskiemu to jest nadzieja. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Te wyniki które ja przedstawiłem to dane PKW także wszystko to jest oficjalne z wszystkich komisji. Jedyne pytanie to kto głosował od 17 do 20. Innych pytań nie ma jeśli chodzi o te statystyki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
gdyby Jarek miał ze 20 lat mniej,długonogą żone i dobrze tańczył z bliźniaczkami to by wygrał z Bronkiem.Przykre to ale ludzie w dużej mierze patrzą na opakowanie a nie na to co ma dany kandydat do zapropowania.Większośc społeczeństwa ma socjalistyczne poglądy i tu duża przyszłośc przed Napieralskim
Ostatnio edytowane przez AYALA : 04.07.2010 o godz. 20:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
![]() ![]()
W życiu ważne są tylko chwile...
|
|