|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Masz rację, zwiększy szanse PiSu na wygraną w następnych wyborach, co wyjdzie Polsce na dobre.
![]()
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Wykształciuchy wybrały pseudohrabiego.
Witamy w PZPO (Polska Zjednoczona Platforma Obywatelska) P.S. Mimo wszystko liczę na poranny CUD ze strony PKW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
Komorowski powiedzial ze sa 2 Polski , i ze teraz trzeba te pdozialy jakos zatrzec , patrzac na takie wypowiedzi ,syzyfowa praca przed nim |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Heh może się jeszcze coś zmieni według sondażu z Polsatu różnica to około 3%
![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
wqurwia mnie takie podejśćie ,, jak we wcześniejszych postach pisałem w dupie mam opcje polityczne,,, nie głosowałem od 10 lat jak większość w domu.. Steroryzowałem całą rodzine i wszyscy zagłosowaliśmy przeciwko kurduplowi... i tyle w temacie..
Ostatnio edytowane przez fan1906 : 04.07.2010 o godz. 19:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Polska podzielona na pół. Ja sumienie mam czyste.
![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja też. A Polska podzielona na 3 części. Z tych co głosowali: około 50% na Komorowskiego, Kaczyńskiego, oraz 50 % tych którzy mają już w dupie polskich polityków. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ciemnogród popiera Komorowskiego :O ?
To jak nazwiesz elektorat Jarka Ja bym jeszcze niczego nie przesądzał dopóki PKW nie poda ostatecznych wyników, różnica jest zbyt mała w tym momencie. Pzdr Ave Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
także ja sumienie mam czyste. Nie zagłosowałem na populistę. Nie zagłosowałem na sługusa Tuska. Nie zagłosowałem tak jak sugerowano w TVNie. Nie zagłosowałem na kandydata popieranego przez Adama M. Zwycięstwo Komorowskiego może okazać się swego rodzaju "ciężarem" dla PO, natomiast PiS umocnił się w roli silnej partii opozycyjnej
czekam na reformy! Już nie będzie wymówek! Pozdrawiam.![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skonczcie juz z tym wyzywaniem siebie od nieukow, wyksztalciuchow, rolnikow i **** wie kogo jeszcze. Czas pokaze kto mial racje. Ja czyste sumienie mam glosowalem na Kaczynskiego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Znowu nie trafiłem z wynikami, choć w ostatnich dniach widać było mobilizację "antyPiSu". Jak dla mnie frwekwencja jest większa, przynajmniej w mojej miejscowości, bo o godz. 8 rano komisja pękała w szwach.
Co do absolutnej władzy PO to może być ciekawie, albo totalna porażka i wygrana PiSu w parlamentarnych, albo odwrotnie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
patrząc w ten sposób to 100% polaków ma czyste sumienie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
I co by Ci ten Kaczyński dał
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Ciekawe jest to, że Jarek był pewny swojej przegranej. Może miał dokładniejsze wyniki?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Dokładnie jeśli Michnik z Walterem tak bardzo chcieli Komorowskiego to już powinien być sygnał ostrzegawczy dla społeczeństwa. Niektórym nie chce się nawet pomyśleć samodzielnie tylko słuchają takich autorytetów.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja już nie mogę się doczekać reform PO...nie będą mogli zgonić ze Prezydent wetuje...
PO mowi jak to dobrze w polskiej gospodarce, zebys my nie skonczyli tak jak Grecja... ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
.
. Chociaz, w zasadzie to by sie zgadzalo wyniki wyborcze przed samymi wyborami .edit. qchar90 niestety, obawiam sie ze moze byc, tylko odrobinke lepiej... |
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
wygrało mniejsze zło..... a ,,odnośnie " sterroryzowanie" chodziło odnośnie uczesnictwa samego... Najlepsze w tym że babcie też przekonałem o zmianie przekonań.... Tak czy siak kurdupel osiągnął swoje... i tak podzielił naród.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Mi kandydat nic nie musi dawać, nie jestem typem wyborcy roszczeniowego i mam świadomość, że wybory to w dużej mierze czas składania obietnic bez pokrycia. Za to wiem czego na pewno nie da mi Komorowski a co przynajmniej teoretycznie mógłby zagwarantować Kaczyński.
Komorowskie nie będzie twardo obstawał za interesem Polski w regionie i w Unii Europejskiej, Komorowski nie wymusi na obecnym rządzie jakichkolwiek niewygodnych reform w gospodarce przed wyborami parlamentarnymi, Komorowski nie będzie zainteresowany gruntownym wyjaśnieniem przyczyn Katastrofy Smoleńskiej, Komorowski nie zagwarantuje dalszego zakulisowego zmieniania służb specjalnych w agendy wierne RP, Komorowski w końcu nie daje gwarancji na koniec traktowania Polski jako kraju neokolonialnego i po części republiki bananowej. Mam tylko nadzieję, że przyjaciele Marszałka z Jamajki już spieszą z gratulacjami w swoich gazetach. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jak myślicie - zdążą do końca roku walnąć VAT 23% i przenieść część naszych składek z II Filaru do ZUS ?
Obstawiam że tak - by żyło się lepiej ! ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
i malo tego...kaza Ci zamknac buzie bo przeciez zgoda buduje !
Wiec siedz cicho ![]() ![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Zobaczymy jak wywiąże się wąs ze swoich obietnic wyborczych. Jakby nie było każde pogorszenie się sytuacji w państwie PIS bedzie starało się wykorzystac dla siebie, co moze spowodowac iz PO za wszelką cenę nie bedzie chciało popełnic błedu, co z kolei moze spowodowac iz szumnie zapowiadane reformy moga zostac odlozone do najblizszych wyborow parlamentarnych.
![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Jeśli taaaaki "inteligent" mówi, że to "Polsce wyjdzie na dobre".... zaczynam się bać
.Cóż PO ma pełnię władzy, zarazem odpowiedzialności za Nasz Kraj, teraz już się nie da kierować każdej decyzji tym co podpowiedzą sondaże. A za rok powiemy sprawdzam. |
|
|