|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
To mamy 1 lipca. I co, trenowali już w adasiach?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() Jak widać raczej nie. Ale chyba nie jest tak, że jak Ci się umowa skończy to nie można w tym trenować, przecież z tego co pamiętam to w rezerwach to jeszcze w NIKE'ach grali jak Umbro było. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Pewnie dopóki nie zaprezentują ich oficjalnie to na razie będą trenować w Umbro
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Dalej w UMBRO, myślę, że dopóki nie będzie oficjalnej zmiany sponsora, to tak pozostanie. Bardzo jestem ciekaw nowych strojów
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Krój taki jak Realu w tym (09/10) sezonie
. Chyba, że chcesz wiedzieć jak to się Wiślacko będzie prezentować. |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
A dalej nikt nic nie wie kiedy bedzie oficjalna prezentacja Adidasa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ktoś pisał (Żmijka bodajże), że 12 lipca kiedy to drużyna wróci do Krakowa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Na oficjalnej wciąż logo Umbro...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
do kiedy mamy podpisaną umowe z Umbro?
edit : od dziś chyba mozemy wypowiadac Umbro umowe. ![]() http://www.90minut.pl/news/42/news425754.html ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co do wyprzedaży: to wczoraj zakupiłem w Umbro w Galerii Krakowskiej dwie koszulki z długim rękawem w rozmiarze L - sprzedawca wydał mi je z magazynu także warto pytać
O ile się nie mylę to czerwone L'ki poszły już wszystkie, ale niebieskie i białe chyba jeszcze były (większe rozmiary były we wszystkich kolorach).![]()
Marian Machowski, po fatalnym starcie rundy wiosennej s. 2009/2010:
"Nam się takie rzeczy nie zdarzały, bo my nie graliśmy dla trenera tylko byliśmy Wiślakami i dla nas HONOR WISŁY stał najwyżej." |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
?![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Ja wybieram się jeszcze w poniedziałek za koszulkami, więc jak ktoś był dzisiaj, będzie jutro, niech pisze, jak z asortymentem w TESCO czy UMBRO w GK ![]() Powód: przecież dzisiaj sobota :)
Ostatnio edytowane przez jurukuru : 03.07.2010 o godz. 12:59.
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Cena tak jak wyżej ktoś podawał czyli 50 zł bez kilku groszy. ![]()
Marian Machowski, po fatalnym starcie rundy wiosennej s. 2009/2010:
"Nam się takie rzeczy nie zdarzały, bo my nie graliśmy dla trenera tylko byliśmy Wiślakami i dla nas HONOR WISŁY stał najwyżej." |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
w tesco niektóre xl z bah nawet za 29,90,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
ktoś tu mówił że Wisła z dniem 1 lipca zacznie używać sprzętu adidasa? Tymczasem na zdjęciach ze sparingu stroje umbro, zostajemy przy umbro?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Z Białą Gwiazdą? Oryginał czy replika?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
http://img339.imageshack.us/gal.php?g=ssa40088.jpg http://img692.imageshack.us/gal.php?g=zdjcia0003y.jpg Kamson wcześniej pisał, tu masz zdjęcia jak wyglądają te z TYSKIE. Jutro powinienem być w TESCO na Kapelance i w UMBRO i w sizeerach to podam info co i jak. Ps. był ktoś dzisiaj, jak wygląda sytuacja ? ![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Rozmawiałam z osobą która widziała koszulki, prezentują się podobno całkiem fajnie. Są dość "proste" w wyglądzie, ale w pozytywnym sensie. Czerwone najładniejsze, białe podobno jakoś tak mało Wiślacko się prezentują (pewnie skojarzenie z (L)).
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to super. Orientujesz się czy to jest wzór Realu 09/10 czy jakis inny?
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Nie wiem co jest ukryte pod magicznym określeniem "wzór Realu" (only Barca
) ale są podobno takie jak się tu przewijały, z tymi takimi kreskami odchodzącymi od logo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Czyli mam rozumieć że teraz będzie wyprzedaż tych koszulek Byłoby grzechem nie skorzystać z takiej oferty ;p ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Nie jestem z Krakowa i mam pytanie czy mógłby ktoś kupic koszulkę Wisły z Tyskim i wystawic na allegro? Ewentualny kontakt priv
![]() Powód: Wisła z dużej ;)
Ostatnio edytowane przez Mishau : 04.07.2010 o godz. 16:56.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Czyli wychodziło by na to że byłyby koszulki na wzór Realu ale z sezonu 10/11, czyli suepr wzór |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Ludzie wy czytać nie umiecie czy jak?
Tyle razy było mówione (pisane), że na pierwszy sezon mamy mieć wzór Realu z tego sezonu- czyli 2009/2010, a na kolejny sezon[y] podobnoż się dorobimy własnego wzoru. Jeśli już wam czytanie nie przychodzi łatwo, to pomyślcie logicznie: nie po to Adidas wkłada w Real "kupe" kasy i nie po to Real się związał z Adidasem, żeby mieli takie koszulki jak jakakolwiek inna drużyna na świecie. Choć za Realem naprawdę nie przepadam, to jest to przecież jeden z największych klubów na świecie. Ale fakt, te koszulki, co Real ma mieć w sezonie 10/11 są fajne i na pewno super dałoby to efekt gdybyśmy mieli Białą Gwiazdę na sercu i od niej te promienie. Ale taki wzór się nam nie dostanie. Na pewno nie teraz. Także jeszcze raz proszę co po niektórych: mimo iż są wakacje to jednak pomyśleć nie zaszkodzi. ![]() *Watts*- kolega Mishau ci odpowiedział więc ja już się nie będę produkować . . .
Ostatnio edytowane przez masterlag : 04.07.2010 o godz. 23:08.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|