|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Mój komentarz: ****A MAĆ !! Pozywamy się najlepszej ofensywy w lidze. Ciekawe co dalej ? Trzeba mieć nadzieję na kolejne transfery - kasa z Marcelo będzie. ![]() "Bo nasza ARMIA to potęga" |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Należał mu się ten transfer, bo na takich warunkach do nas przyszedł, ale nie zmienia to faktu, że się wk*****em. Cała obrona przemeblowana.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jak można sprzedać dwóch podstawowych stoperów w jednym oknie!!!!
Skrajna głupota |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No to przejebane!! Obrona nam się cała posypała! Brakuje tylko żeby Diaz odszedł (tfu tfu)
Masakra |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ale lipa ... nie spodziewałem się! Dwóch podstawowych obrońców w 1 oknie! Tak się nie robi!:(
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
W dupe sobie wsadźcie te wszystkie transfery "wzmacniające" panowie działacze. Banda debili jak zarządzała tym klubem tak nadal zarządza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
JA ******* za szybko! jeszcze rok i poszedłby za wiecej!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jestem w skrajnej rozpaczy:(Nie dość,że Marcelo był najlepszym obrońcą to jeszcze strzelał ważne bramki:(Teraz trzeba kupić jakiegoś T.B. czy kogoś lepszego:(
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Jak sprzedali go za te 2,4 mln E to totalna porażka.
A jak wiecej niż 3 mln to jeszcze niebędzie tak źle. ![]() |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Powaznie nie znam co bardziej znanego klubu z ktorego w jednym oknie transferowym odeszlo by dwoch pdostawowych srodkowych obroncow.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Co za ****a idioci.Nie mam słów ****a.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
gówno kupią banda matołów prezesów co myślicie że że kogo sprowadzą vidica z menchesteru
p.s .sory za literówka ale w k....... jestem |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Panowie działacze zepsuli pięęękną niedzięlę :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Frustracja na forum! Wyluzujcie.
Żeby chociaż podali kwotę za jaką odchodzi. Chcemy wiedzieć ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Marcelo-normalna kolej rzeczy. Nie ma co lamentowac i tyle. Pozostaje tylko kwestia finansowa. Byleby kwota transferowa wynosiła ponad 3 mln, bo inaczej to głupota.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...sferu_marcelo/ ****a wiedziałem, że jest za pięknie! wraca żuraw wisła kupuje ludzi młodych i zdolnych byłych grajków z u-21 mocne zainteresowanie milinkovicem nowy bramkarz................
****a jak dla mnie to jest fail sezonu, pozbyc sie dwoch genialnych stoperow ktorzy byli najlepsza para w lidze w tym samym oknie transferowym i jeszcze nie wykupic dobrego prawego obroncy :/ NA JEGO MIEJSCE MUSI PRZYJŚĆ KTOŚ DOŚWIADCZONY I OGRANY W PUCHARACH ALBO NIE MAMY CZEGO SZUKAĆ! OBRONA W SKŁADZIE CIVKOS-BUNOZA-CLEBER-BROZEK NIE PORADZI SOBIE!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Tak jak mówię, problemem w tym momencie nie jest sprzedaż Marcelo, bo na nim na pewno Wisła coś tam zarobiła, a sam ma talent zdecydowanie wielkiej klasy, tylko niech mi ktoś wytłumaczy - czemu pozbyto się za nieoszałamiającą sumę lidera defensywy Głowackiego, mając w planach sprzedaż Marcelo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
teraz trzeba kupić dwóch obrońcow na środek
jest Bunoza ( wielka niewiadoma) Cleber ( stary juz ) Kowalski ( za slaby na Wisle) trzeba sciagnac jakiegos mlodego ale juz z doswiadczeniem moze Davida Braza, plus do tego jakiegos starszego z doswiadczeniem gry w europejskich pucharach itp obrona cala sie posypala ;/ ehhh ;/ zas pewnie zarzadz sciagnie nieznanych zawodnikow...co to sie dzieje... ![]() |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
No cóż. Skomentuje to tak. Ktoś odchodzi i ktoś przyjdzie na jego miejsce. Marcelo to klasowy zawodnik, ale nie ma ludzi niezastąpionych. Liczę, że Basałaj jak najwięcej wynegocjował, bo jak przejdzie za wspomniane wczoraj 2,4 ml euro to kiepski transfer z klubu zrobiliśmy.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|