|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
tylko kolego choćby "mały" na "małym" stanąl to my w tym roku w LM nie zagramy.nawet w eliminacjach.domyslam się,że jesteś zaskoczony tym faktem..
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
Ciekawy ten Holender. Ale nie wiem już czy on jest wolnym zawodnikiem, czy ma z kimś umowę? Czikosza i Bunoze kupiliśmy, czy wypożyczyliśmy, bo różne informacje krążą w internecie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Z OFICJALNEJ:
Cytat:
![]()
"Już i tak za dużo czasu tracę na sen" Ryszard Riedel
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
...nie podpisali jeszcze kontraktów
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
[QUOTE=Blaszczu16;926790]Człowieku!!! My nie gramy od pierwszej rundy eliminacyjnej Ligi Europejskiej, tylko od drugiej. Pewnie nie wiesz nawet, że naszym przeciwnikiem w tej rundzie będzie litewskie Szawale.
zanim soś napiszesz to się kurde dowidz jakie sa rundy w LE i w jakich mamy rozstawienie bo żałosny jesteś no comment i na kogo trafimy w 1 rundzie. wielki zal |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
CV ma jak na testowanego przez nas zawodnika szokujące
Ja bym go brał bez testów, jak jest zdrowy Tylko - no właśnie... To podejrzane, że taki gość się do nas zgłasza na testy.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 03.07.2010 o godz. 21:08.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Po pierwsze, Bogusław Cupiał nie posłucha rad człowieka, który nie potrafi sklecić zdania. Po drugie, zbyt wiele razy się już sparzył, aby kupować piłkarzy za miliony. Po trzecie, to są jego pieniądze i on zrobi z nimi co chce. Po czwarte, Milinković wcale nie jest powiedziane że nie przejdzie do Wisły. Po piąte, nie samą piłką żyje Bogusław Cupiał, ma swoją firmę i musi za nią odpowiadać majątkiem. Jeśli jest ktoś chętny do wydawania czyichś pieniędzy to jest proszony o wydawanie ich w FM. Dojdziecie do takich pieniędzy sami to zrozumiecie wartość pieniądza. Przepraszam za ot, ale po prostu mierzi mnie jak czytam takie głupoty. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie przejmuj się.jeszcze tylko dwa miesiace i wroca do tematu "egzamin gimnazjalny"
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
. I tak na przyszłość, czytaj swoje wypociny zanim wyślesz na forum, bo inni użytkownicy tylko polewkę mają z takich jak Ty.Co do Czikosza i Bunozy, to chyba nie było oficjalnego komunikatu na ich temat, że podpisali umowy, tylko, że przechodzili testy medyczne. Czemu nie podpisali z nimi jeszcze umowy? Nie mam pojęcia. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ciekawy jestem czy Etamane, po 2 bramkach w jednej polowie. dostanie kontrakt...oznaczalo by to zapewne, ze nie bedzie juz kolejnego napastnika w tym okienku, a szkoda...
![]()
Czy wygrywasz czy nie.... <3
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Nie ujmując mu, to z relacji wynika, że to żaden majstersztyk te bramiki tylko dołożenie nogi z niemieckim 6 ligowcem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
licze na Agustiena, klasowego rozgrywającego brakuje od czasów Szymka.Że sie nie przebił w Birmingham to nic bo tam 90 % naszych piłkarzy nie dałoby rady, szczególnie ofensywnych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
||
|
Cytat:
Cytat:
.Co do testowania Cikosa i tego Borubara czy jak mu tam, to mam mieszane uczucia. Z jednej strony- testujemy, a nie bierzemy w ciemno- jeszcze lepiej. Z drugiej strony za dużo już testów w tym klubie widziałem. Żeby się nie skończyło, że z testowanej piątki kontrakt dostanie tylko Etamane, bo... coś- wysokość kontraktu, menadżer, klub, rada nadzorcza, deszcz zardzewiałych grabi w Zambezi... |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiadome na ostateczną ocenę przyjdzie czas najwcześniej po kilku - kilkunastu meczach rozegranych przez nowych zawodników w Wiśle ale na tą chwilę bardzo podoba mi się podejście do transferów. Każdy z tych którzy przyszli, mają przyjść czy są testowani, może oprócz tego Kameruńczyka musi mieć jakieś umiejętności potwierdzone samym graniem w młodzieżówce swojego kraju. Ten Holender to już w ogóle jak na polskie warunki coś przełomowego. A najbardziej cieszy ze miejmy nadzieje skończyło się kupowanie zawodników na podstawie jakiś menadżerskich bredni czy youtube co pokazywał przykład np. Beto czy tego Chrostowa.
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Wiśle właśnie jest potrzebny pomocnik mający zarówno atuty ofensywne i defensywne, coś jak Murawski we Wronkach swego czasu. Wiadomo, ze typowym ryglem defensywy będzie Sobolewski, a ten drugi powinien w razie potrzeby wspierać Sobola, ale umieć też zainicjować akcję zaczepną. Gość ma fajne CV i miło by było, gdyby do nas dołączył. Pytanie tylko, czy trzeba coś płacić jego klubowi, bo o tym jakoś info nigdzie nie ma.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ciekawe czy ten Agustien zdaje sobie sprawę że tutaj nie dostanie takich pieniążków, jakie miał w Holandii, albo w Anglii, ciekawe czemu sam rozwiązał kontrakt no i czy na pewno na ten obóz przygotowawczy miał trafić
Tyle pytań, pewnie wkrótce dowiemy się co z nim nietak, a może wszystko ok
Ostatnio edytowane przez Chesteroski : 03.07.2010 o godz. 22:44.
![]()
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle! A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie! Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę! Kasperczak trzymaj się!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Pewnie jego głównym felerem będzie to że zechce 500 tyś. euro za sezon. Gość wygląda za dobrze jak na nasze warunki. Ani kontuzji nie ma, ani nie jest stary, więc pewnie łasy na kasę.
Ale jego filmik na Youtube wygląda naprawdę imponująco. Nie wiem czy któryś piłkarz Wisły tak by potrafił piłę na głowie utrzymać. |
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Holender po operacji zapewne nie jest tym samym zawodnikiem sprzed operacji, macie zagadkę rozwiązaną.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jego jedynym mankamentem jest to ze takich pilkarzy jak on w Holandii jest na peczki. Dodatkowo ja rozumiem ze pilkarz moze grywac na srodku obrony, defensywnym pomocniku czy ktorej stronie obrony, ale na litosc boska nie na kazdej pozycji w linii srodkowej. Takiej zapchajdziury nigdy nie widzialem. Co nie znaczy ze nie moge sie mylic i nie moze sie okazac ze to bedzie najlepszy transfer do Wisly tego lata.
P.S. Cos mi sie widzi ze moze on byc nastepca Sobola w naszym klubie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|