The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.07.2010, 11:15
emj10 napisał(a):Wyświetl post
To nie drabinka jest ustawiona dziwnie, tylko zawiodły potęgi: Włochy, Francja i Anglia przez co mieliśmy już w 1/8 mecze typu Hiszpania-Portugalia i Niemcy-Anglia. Równie dobrze Holandia mogłaby trafić na Włochy, Hiszpanię, bądź Portugalię. Ale nie trafiła.
DOJCZLAND DOJCZLAND !!

wszyscy za argentynczykami, jakby moglo byc inaczej.
Ale przeciez co Niemcy to Niemcy! Łukasz i Mirek vs średnia obrona albicelestes. Stawiam na Niemiecko-Polsko-Turecko-Brazylijsko-Serbską reprezentacje Bundesligi
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
farciarz
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 03.07.2010, 11:34
A mnie się przypomniał wczoraj mecz z ME Turcja - Chorwacja też ostatnia minuta dogrywki a właściwie doliczony do niej czas. Radość Chorwatów po strzeleniu gola(podobnie wczoraj Ghana po wywalczeniu rzutu karnego) i też chwilę później rozczarownie i niedowierzanie, Ghana nie strzela karnego a Turcy wyrównują w ostatnich sekundach, no i rzuty karne w obu przypadkach przegrane przez tych co się cieszyli

I to jest futbol i za to go kocham
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 03.07.2010, 12:56
http://www.youtube.com/watch?v=Cw-dj-3IfPE

Oby dzisiaj nie zabrakło emocji, chociaż wczorajsze mecze wysoko postawiły poprzeczke

http://www.youtube.com/watch?v=D9uMj...layer_embedded
0:03, 0:37 - dwóch graczy Ghany na spalonym! Obaj oddawali potem strzały.
Ostatnio edytowane przez Kamson : 03.07.2010 o godz. 12:59.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 03.07.2010, 14:14
Moim zdaniem Argentyna ma tak dużą siłę ofensywną,że strzeli niemcom ze 3gole,na co oni nie zdołają odpowiedzieć równie mocno.jeśli esp wygra to będą 3wielkie drużyny i czarny koń-urugwaj czyli jak zwykle.i 50proc szansy,że ktoś zdobędzie po raz 1mś(esp lub ned).jesli wygra ned to złota piłka 2010 chyba dla sneijdera-mw,pw,lm,mś już zdobyte,a jeszcze 3trofea mozliwe do zdobycia.
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 03.07.2010, 14:35
Czarna wróżba przed Argentyną (dla mnie) : chłopaki zamiast skupić się na meczu , skoncentrować i nawzajem podkręcać to biorą się na okolicznościowe wspominkowe fotki i filmiki.
No albo mecz albo zdjęcia do fejsbuka

Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 03.07.2010, 14:42
Patrzac na Niemcow ( heh ) to trzeba przyznac ze graja calkiem calkiem. Jednak chcialbym w dalszej czesci rozgrywek zobaczyc Argentyne. Moze La Pulga wreszcie sie przebudzi i bedzie pieknie.

Wracajac do Niemcow. Wydaje mi sie ze moga za jakis czas ostro namieszac na scenie reprezentacyjnej. Patrzac na ich mlodziezowe reprezentacje, trzeba przyznac ze to kopalnia diamentow

Licze na niezle widowisko i oby nie bylo karnych...

Mam tez nadzieje ze to wlasnie Agrentyna zdobedzie MS.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
sqallpl
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 03.07.2010, 15:07
Maradona ponizyl Mullera to ma za swoje. Chlopak musi sie swietnie czuc
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Stary 03.07.2010, 16:27
No i glutowpierdalacz w następnej rundzie... Tym samym odpada ostatnia drużyna której kibicowałem :( Szkoda...
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 03.07.2010, 16:33
Szkoda.... Pogrom ale coz, Helmuty zasluzyly na awans.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 03.07.2010, 16:34
nawet fajnie jakby MS wygrali szwaby. Nie przypominam sobie zeby kiedykolwiek po jednym finale mogli sie cieszyc Niemcy, Polacy, Turcy, Brazylijczycy, Bisniacy. W sumie kto mialby wygrac MS jak nie najlepsza mieszanka swiata, czyli zlepek pilkarzy z kilku krajow
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 03.07.2010, 16:36
Ten mecz pokazuje jakim trenerem jest Maradona czyli żadnym, niech przejdzie na emeryturę czas na kogoś nowego, z doświadczeniem a nie byłem świetnym piłkarzem to jestem trenerem.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Stary 03.07.2010, 16:37
nec Hercules contra plures czyli w wolnym tłumaczeniu i Herkules d...a kiedy ludzi kupa.
Obojętnie jaki Messi dobry by nie był (bo jest), sam nie wygra.

Swoją drogą jeszcze dwie brameczki Klosego i będzie samodzielnie prowadził na liście najskuteczniejszych strzelców (zesumowane). Zawsze jakiś nasz akcent

Odpowiedz cytując
Robson_ABG
Member

Od: 01.2010

Stary 03.07.2010, 16:37
No ja pier... co to ma być, jakiś zlepek pajaców z całego świata i takie ,,coś" ma być MŚ.
Jak ja nie znosze tych niemieckich ch...ów !

Sory za wydźwięk posta ale grube siano poszło latać drugi raz !!!
100 % ANTYsZKOPY !!!
TYLKO WISŁA !
http://www.zapunktuj.pl/rejestracja,30818.html zaloguj się tu a ja zaloguje się w twojego linka
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Stary 03.07.2010, 16:38
delete, podwójny post

Odpowiedz cytując
piotrek chicago
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 03.07.2010, 16:39
niestety ale Niemcy raczej zdabeda mistrzostwo bo chyba nikt nie bedzie w stanie zatrzymac tak rozpedzonej maszyny
1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Stary 03.07.2010, 16:46
no to Klosemu już tylko jednej bramki brakuje by przeskoczyć Ronaldo

Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Stary 03.07.2010, 16:47
Żal patrzeć na Argentyńczyków, ehh
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 03.07.2010, 16:48
piotrek chicago napisał(a):Wyświetl post
niestety ale Niemcy raczej zdabeda mistrzostwo bo chyba nikt nie bedzie w stanie zatrzymac tak rozpedzonej maszyny
W podobnym tonie wypowiadano się o reprezentacji Argentyny przed tym meczem, także byłbym ostrożny z tego typu stwierdzeniami.
Graja pięknie i skutecznie ale... ale wszystko się jeszcze może zdarzyć.
Odpowiedz cytując
BiałaGwiazda
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 03.07.2010, 16:48
Cztery do zera!!Brawo NiemcyDobrze,że ich pojechali,Argentyna była cienka i fartem przeszła z Meksykiem.Cieszę sie widząc mine Maradony i Messiego
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 03.07.2010, 16:53
jak dla mnie winny porazki jest Maradona, majac tak swietnych zawodnikow nie potrafil zrobic druzyny
nie wykorzystal do konca potencjalu Messiego, czemu Messi czesciej gral w srodku pola, byl bardziej rozgrywajacym

jeszcze obroncy Argentyny: Demichelis Otamendi itp ;/
mogl wziasc Cambiasso,Zanetti, G.Milito

to polfinal sie zapowiada Niemcy-Hiszpania

Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 03.07.2010, 16:54
Jesli Hiszpania dzis wygra ,to półfinał Niemcy-Hiszpania bedzie przedwczesnym finałem ,bo Holandia gra antyfutbol
Odpowiedz cytując
ostach1906aka
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 03.07.2010, 16:57
antyfutbol? smieszne...
' Tylko Ty, w moim sercu Ty...'
Odpowiedz cytując
*Michael*
Senior Member

Stary 03.07.2010, 17:00
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Jesli Hiszpania dzis wygra ,to półfinał Niemcy-Hiszpania bedzie przedwczesnym finałem ,bo Holandia gra antyfutbol
Holandia i antyfutbol? no to widać jaki z Ciebie jest ekspert piłkarski ;]
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 03.07.2010, 17:00
Niemcy wygrali dzieki komu... oczywiscie dzieki obcokrajowcom. Niemcow wszyscy w Polsce nie lubieli - ale to nie jest juz ta sama reprezentacja Niemiec. Nie graja po chamsku, graja bardzo ładnie dla oka, maja swietnie poukładany zespol - tutaj nie ma pilkarzy lepszych i gorszych. Wygrała dzisiaj druzyna grajaca zespolowo - Argentyna to zespol indywidualnosci a takie ekipy rzadko awansuja do kolejnej rundy Jezeli w 1/2 nie zatrzymaja ich Hiszpanie (Paragwaj raczej dzisiaj odpadnie) to zostana Mistrzami Swiata. Holandia - Niemcy lub Holandia - Hiszpania - taki bedzie Finał.
Nie ma czegos takiego jak antyfutbol. Jakies nowe pojecia wymyslacie ostatnio. Wpisz sobie w google antyfutbol - wszedzie znajdziesz tylko wypowiedzi osob takich jak Ty.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 03.07.2010 o godz. 17:04.
Odpowiedz cytując
Filippo123321
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 03.07.2010, 17:01
Messi pokazał, że jest najbardziej przereklamowanym piłkarzem świata (no, jeszcze Ronaldo).
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 03.07.2010, 17:03
Ale jestem wkurzony!!!!!!!!!! Nie interesuje mnie teraz kto wygra, byle nie te cholerne fryce. Messi dziś nic nie pograł. Teraz kibicujęHiszpanii, może oni zetrą uśmieszek z ryła kłoska, kłosika, czy jak on tam się nazywał.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 03.07.2010, 17:05
Masakra. Nie ma co gadać - Szwaby grają najlepiej w tym turnieju.
Argentyna dzisiaj nie miała zespołu. Deneruwjące, że po stracie piłki tylko stawali i patrzyli się zamiast walczyć o jej odzyskanie. Tracili energię i koncentracje na bezsensowne machanie do sędziego. Nie są przyzwyczajeni do walki. Byli bezradni. Szkoda.
Szkoda, że Messi jest genialnym piłkarzem ale tylko klubowym.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 03.07.2010, 17:05
I co pisalem Sensacja bylby brak w polfinale Niemcow...Argentyna poprostu nie miala szans. Tragiczna obrona i kiepski bramkarz, wynik(napewno nie w takich rozmiarach, ale jednak) byl do przewidzenia przed rozpoczeciem spotkania. Schweinsteiger, to absolutnie genialny pilkarz i rezyser gry. Wspaniale spotkanie w wykonaniu naszych sasiadow. Napewno graja najlepsza pilke na tych mistrzostwach.

P.S - Niby ilu Niemcow urodzilo sie poza granicami ? Nie przeklamujmy rzeczywistosci...korzenie moze maja inne, ale urodzili sie w Niemczech w wiekszosci.
Odpowiedz cytując
rabi86
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 03.07.2010, 17:07
Nie pisz takich rzeczy o Holandii , zaraz fanboye Cię zjedzą.
Wymieńcie mi chociaż jeden mecz na tych mistrzostwach w którym Holendrzy nie grali antyfutbolu.
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 03.07.2010, 17:08
Powiem tyle, Diego Armando Maradona nie jest trenerem. niemieccy piłkarze mają jaja. 2,3 bramka dla Niemiec to typowa dla nich akcja. Przy drugiej jak tylko Muller otrzymał piłkę to byłem pewien że tak to rozegrają. Jeszcze w pierwszej połowie Klose po kolejnym takim rozegraniu mógł podwyższyć na 2-0. Z Hiszpanią? będzie im jednak już zdecydowanie trudniej.
Messi bez bramki! Milito o ile się nie mylę, nie zagrał ani minuty....

Cytat:
Ale jestem wkurzony!!!!!!!!!! Nie interesuje mnie teraz kto wygra, byle nie te cholerne fryce. Messi dziś nic nie pograł. Teraz kibicujęHiszpanii, może oni zetrą uśmieszek z ryła kłoska, kłosika, czy jak on tam się nazywał.
Też mam taką nadzieję, ale trzeba przyznać Szwaby grają zajeb**** piłkę.
Ostatnio edytowane przez kubawislak : 03.07.2010 o godz. 17:10.
Cytat:
Wolę być traktowany, jako zacofaniec z ciemnogrodu, niż, jako europejczyk i patrzyć, jak na legalu dwóch pedałów się liże na rynku.
Zakaz pedałowania!
by M-M

WISŁA!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów