The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.07.2010, 22:18
alez szkoda Ghany - grali lepiej w tym turnieju niz np. ... taka Holandia
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 02.07.2010, 22:20
Jak przyjemnie - Urugwaj - mały kraj z wielkimi piłkarzami awansował

Nie powiem też (tego meczu nie widziałem) że nie cieszy mnie odpadnięcie Brazylii. Owszem wymieniałem ich jako 1 z 4 głównych kandydatów do MŚ ale nie znaczy że im jakoś szczególnie kibicowałem. Zdecydowanie bardziej wolę Argentynę.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 02.07.2010, 22:22
Ostatni karny ... Panenka style

Suarez i tak jest bohaterem bo wlasnie dzieki jego "łapce" mogl zawodnik Ghany przestrzelic...

Co do samych karnych...zawodnicy z Afryki powinni teraz conajmniej 20% treningu poswiecic na strzelanie jedenastek. Koszmarnie to wygladalo.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 02.07.2010, 22:22
Vamos Albicelestes ! i boska ręka Diego... :

13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
szlaQ
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 02.07.2010, 22:23
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Ostatni karny ... Panenka style

Suarez i tak jest bohaterem bo wlasnie dzieki jego "łapce" mogl zawodnik Ghany przestrzelic...

Co do samych karnych...zawodnicy z Afryki powinni teraz conajmniej 20% treningu poswiecic na strzelanie jedenastek. Koszmarnie to wygladalo.
a Ghana w zeszłorocznych MŚ świata U-21 wygrała z Brazylią właśnie po karnych ....
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 02.07.2010, 22:24
Mimo, że byłem raczej za Urugwajem (duet Forlan+Suarez powala ) to jednak przyznam szczerze, że strasznie szkoda Ghany, a zwłaszcza Gyana... Nic tylko współczuć. Jednak gdyby nie ręka Suareza to Ghana byłaby w półfinale... Futbol jest okrutny, niestety sami tego doświadczyliśmy (aż nazbyt).

PS. Suarez jeszcze zagra na tym turnieju czy już koniec?
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując
Ikki
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 02.07.2010, 22:24
Mistrzowskie zagranie ręką Suareza;p I jak ocenić takie zachowanie?
Maradona czy Henry zagrali ręką, lecz sędzia wtedy tego nie widział, a tu sędzie wszystko widział i czerwoną kartkę pokazał... więc wszystko ok
Brawo Urugwaj! Mieli dużo szczęścia, a Suarez bohaterem;D
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 02.07.2010, 22:25
Wielki zal Ghany, bo dali z siebie wszystko. Karny w 121 minucie i strefa medalowa, ale pudlo...cos fatalnego. Pilkarze, trener i kibice moga byc jednak dumni, bo naprawde swietnie sie zaprezentowali i maja kilku fanastycznych pilkarzy. Szkoda, ze dzisiaj nie gral Ayew, bo to gracz nietuzinkowy.

Argentyna nie wejdzie do polfinalu, bo jutro Niemcy wygraja. Sensacja bedzie brak wlasnie tych drugich w strefie medalowej, patrzac przez pryzmat ostatnich imprez. Niemiecka maszynka swietnie dziala i w dodatku jest rozpedzona, a obrona Argentyna jest dziurawa, jak sito. Typ na final: Holandia - Niemcy.
Odpowiedz cytując
Wiślak178
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 02.07.2010, 22:31
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
alez szkoda Ghany - grali lepiej w tym turnieju niz np. ... taka Holandia
Chyba nie oglądałeś spotkań Holandii. Ghana powinna sie cieszyć że zaszła tak daleko bo wiele lepszych drużyn odpadało wcześniej, np. Chile. Nie mówiąc już o tym że wyszli z grupy nie zdobywając żadnej bramki z gry, mając 4 pkt które w paru innych grupach awansu by nie dawały. W fazie pucharowej najłatwiejsza mozliwa drabinka i dwie bramki po strzałach z dystansu a jedna po indywidualnym błędzie. Naprawdę powinni mimo wszystko cieszyć się, bo ćwierćfinał to duży sukces przy średniej grze. Dzisiaj szczęście sprzyjało Urugwajowi, podobno sprzyja lepszym...
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 02.07.2010, 22:33
Cytat:
Argentyna nie wejdzie do polfinalu, bo jutro Niemcy wygraja. Sensacja bedzie brak wlasnie tych drugich w strefie medalowej, patrzac przez pryzmat ostatnich imprez. Niemiecka maszynka swietnie dziala i w dodatku jest rozpedzona, a obrona Argentyna jest dziurawa, jak sito. Typ na final: Holandia - Niemcy.
Wraca Walter Samuel, wystarczy żeby postawił Otamendiego na środku obrony zamiast na bocznej i będzie git. Obawiam się tylko o bramkarza... ;/
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
sessegnon
Senior Member

Stary 02.07.2010, 22:33
Wszystko co najlepsze jeszcze przed Ghaną.Za 4 lata młodzież, która zdobyła MŚ U-20 będzie stanowiła o sile drużyny.
2006 - 1/8 finału
2010 - 1/4
2014 - 1/2 a tam może zdarzyć się wiele
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 02.07.2010, 22:48
Wiślak178 napisał(a):Wyświetl post
Chyba nie oglądałeś spotkań Holandii. Ghana powinna sie cieszyć że zaszła tak daleko bo wiele lepszych drużyn odpadało wcześniej, np. Chile. Nie mówiąc już o tym że wyszli z grupy nie zdobywając żadnej bramki z gry, mając 4 pkt które w paru innych grupach awansu by nie dawały. W fazie pucharowej najłatwiejsza mozliwa drabinka i dwie bramki po strzałach z dystansu a jedna po indywidualnym błędzie. Naprawdę powinni mimo wszystko cieszyć się, bo ćwierćfinał to duży sukces przy średniej grze. Dzisiaj szczęście sprzyjało Urugwajowi, podobno sprzyja lepszym...
Ocyzwiscie, ze ogladalem Holandie mimo, ze ich gry nie dalo sie za bardzo ogladac. To miala byc jedna z moich druzyn na turniej ale nie spodziewalem sie po nich takiego antyfutbolu. DO czego to juz doszlo, ze Niemcy graja ladniej niz Oranje. Ghana nie strzelila gola w grupie bo Kewell interweniowla reką podobnie jak Suarez dzisiaj. Za to Holandia gra super i zdobywa super bramki: samobój z Danią, rykoszet z Japonią i dzisiaj kolejny samobój.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Jot
Banita

Od: 08.2007

Stary 02.07.2010, 22:52
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Za to Holandia gra super i zdobywa super bramki: samobój z Danią, rykoszet z Japonią i dzisiaj kolejny samobój.
To wina Holandii czy patałachów, z którymi grają ?
Odpowiedz cytując
BiałaGwiazda
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 02.07.2010, 23:07
Szkoda Ghany,była lepsza,no ale futbol jest niesprawiedliwy.Za 4 lata Afrykanie na pewno znów bardzo namieszają na mundialu

na rozluźnienie atmosfery-wybory Miss Trybun

http://www.zczuba.pl/zczuba/51,101142,8074956.html?i=0
Odpowiedz cytując
MCDave
Звезда изнад свега

Od: 07.2005

Stary 02.07.2010, 23:14
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
A co ma wiek do wypowiedzi. Mam tyle ile mam.

MCDave, jezeli uwazasz ze za takie zagranie tylko zołta kartka to ja nie mam wiecej pytan.
No wiek do wypowiedzi ma sporo. A ja nie pisałem nic o żółtej kartce, ani faulu. Musisz baczniej zwracać uwagę na nicki.

Jot napisał(a):Wyświetl post
Teraz ja zadam pytanie, czy to nie błędy obrony brazylijskiej sprawiły, że Holandia strzeliła bramkę, ba nawet dwie ? Pomijam sytuację, w jakich okolicznościach był stały fragment gry przy pierwszej bramce dla Holendrów. Sędzia moim zdaniem prowadził mecz bardzo dobrze. Druga bramka dla Oranje, padła po szkolnych błędach obrony Canarinhos, każdy to widział.
Masz rację. Ja nawet to napisałem więc nie wiem po co w ogóle ten fragment.

Cytat:
Dlaczego twierdzę, że Holandia może zagrać ciekawszą akcję, futbol od Brazylii... już wyjaśniam :
Mam wrażenie, że to nie ta reprezentacja Brazylii, która prezentowała zdecydowanie żywszy i bardziej kombinacyjny futbol, oparty na dużej ilości akcji za pomocą skrzydeł, wykorzystywali wszystkie praktycznie sytuacje do strzelenia bramki, teraz jest przereklamowana jednym słowem. Gra tej reprezentacji nie podobała mi się zarówno w meczach grupowych, jak i w meczu z Holandią. Coś innego zagrali w meczu z Chile, jakoś to tak ładniej wyglądało, przypominało to tak zwaną starą Brazylię.
Ok. Brazylia to nie ta drużyna z czasów MŚ w Korei, ale co to ma do rzeczy? Pytałem na czym opierasz swoją teorię, że to Holendrzy mogą pokazać atrakcyjniejszą piłkę, skoro ciężko znaleźć ładne bramki w ich wykonaniu. Masa szczęścia i błędy obrony. Brazylia grała ładniej (co oczywiście nie oznacza że powinna awansować, a wręcz przeciwnie).

Jot napisał(a):Wyświetl post
To wina Holandii czy patałachów, z którymi grają ?
No jest to wina tych patałachów. Dlatego ja nie neguję faktu, że Holandia słusznie wygrała ćwierćfinał. Nie mogę się tylko zgodzić z tym, że grają dobrze w piłkę. Masa przypadków, zamieszaniem we własnej obronie i zbieranina świetnych zawodników, którzy nie potrafią grać zespołowo. Fart i tyle.
Ostatnio edytowane przez MCDave : 02.07.2010 o godz. 23:27.
После пада устајем. Никад не одустајем. Јачи постајем. До краја остајем.
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 02.07.2010, 23:50
http://www.sport.pl/MS2010/1,104124,..._wloskiej.html
Cytat:
Nowo wybrany selekcjoner Włochów Cesare Prandelli zapowiedział już, że przy powołaniach będzie brał pod uwagę zawodników z zagranicy skłonnych grać dla Azzurri, jeśli będzie do tego zmuszony.
Szkoda, Włosi byli jedna z ostatnich prawdziwych reprezentacji narodowych... Z czołówki zostanie już chyba tylko Hiszpania...
Ddf
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 02.07.2010, 23:56
Skład reprezentacji Brazylii na Mundialu 2002

1 Marcos • 2 Cafu • 3 Lúcio • 4 Roque Júnior • 5 Edmílson • 6 Roberto Carlos • 7 Ricardinho • 8 Gilberto Silva • 9 Ronaldo • 10 Rivaldo • 11 Ronaldinho • 12 Dida • 13 Belletti • 14 Ânderson Polga • 15 Kléberson • 16 Júnior • 17 Denílson • 18 Vampeta • 19 Juninho Paulista • 20 Edílson • 21 Luizão • 22 Rogério Ceni • 23 Kaká • trener: Scolari

Pilkarze "troche" innej klasy, niz obecni...zwlaszcza z I-szej jedenastki. Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho i mlody Kaka na lawce...czego chciec wiecej ? W dodatku Cafu i Roberto Carlos po bokach.
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Stary 02.07.2010, 23:56
Przy czym akurat przykład Hiszpanii jest taki że nie zapowiada się w najbliższym czasie żeby musieli opierać na nie swoich zawodnikach. Z wielkich europejskich potęg należy powiedzieć że w sumie Holandia też trzyma się swoich zawodników, co prawda może nie ze 100% niderlandzkimi korzeniami ale cała reprezentacja urodzona i wychowana w pomarańczowym kraju...

PS. A co do Canarinhos to największym błędem było pozostawienie w domu Ronaldinho i Pato którzy mogli spokojnie wejść czy też grając od początku zmienić obraz stan wynik meczu w pojedynkę szczególnie dziwi to że Ronni naprawdę ostatnią rundę zagrał na dobrym poziomie i ciągnął mocno Milan do przodu gdyby nie on to czerwonoczarni skończyli by na miejscu za Juve. A tak to ani klasowego napastnika na zmianę i ten nieszczęsny Kaka który totalnie mnie nie przekonuje jako mózg tego organizmu jakim jest reprezentacja Brazylii.
Ostatnio edytowane przez pawelwislak : 03.07.2010 o godz. 00:00.
Odpowiedz cytując
Proximus
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 03.07.2010, 01:22
O meczu Urugwaj-Ghana wszystko chyba już zostalo powiedziane więc ja od siebie dodam taką ciekawostkę. Najlepszy zawodnik Urusów, Diego Forlan miał już kiedyś okazję występować w meczu o bardzo podobnym przebiegu z tym że... w roli przegrywającego. W 2006 roku jego Villareal grało z Arsenalem w półfinale LM i w 90 minucie meczu rewanżowego przy stanie 0:0(pierwszy mecz 1:0 Arsenal) miało karnego którego nie strzelił Riquelme. Proszę jak to los potrafi być sprawiedliwy czasem.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 03.07.2010, 02:20
Jeden z czołowych żałosnych akorzyn na mundialu wziął sprawy w swoje ręce - Dosłownie.I bez ironii akurat za to duży plus.Nie zagra w półfinale ale wygrał go.
Ghana jak i reszta zespołów z Afryki pokazała niestety że jako indywidualności w klubach - ok ale zespołów to oni nie tworzą.Gdyby nie przypadek to wszyscy by się pożegnali z mundialem po fazie grupowej.

Dziś bardzo ciekawy mecz - gwiazdy ale nie zespół czy zespół ale nie gwiazdy.To ruletka ale delikatnie stawiam na tych drugich, czyli na niemiachów.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 03.07.2010, 07:38
MCDave napisał(a):Wyświetl post
Nie mogę się tylko zgodzić z tym, że grają dobrze w piłkę. Masa przypadków, zamieszaniem we własnej obronie i zbieranina świetnych zawodników, którzy nie potrafią grać zespołowo. Fart i tyle.
Mourinho wszyscy krytykowali za styl w jakim wygrał z Barcelona to teraz wszyscy zaczynaja krytykowac Holandie, ze nie graja tak jak potrafia. Najwazniejsze sa sukcesy i jezeli dana taktyka przynosi skutki to nikt nie powinien miec pretensji jaka grą druzyna osiagneła sukces. Prawdziwą Holandie zobaczylismy w drugiej polowie bo musieli drzec o wynik. W fazie grupowej nie musieli tak grac bo w kazdym meczu strzelali pierwsi bramke. Np. z Kamerunem przy 1:0 grali nudno. Gdy Kamerun remisował zobaczylismy całkiem inna Holandie. Wszedl Robben, gra sie rozruszała przez co Oranje strzelili drugiego gola i wygrali mecz. Jezeli taką taktyką Polska reprezentacja zaszłaby tak daleko jak reprezentacja Holandii tak samo cieszyłbys sie z sukcesow jak teraz kibice Holandii ciesza sie z sukcesu ich reprezentacji.
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 03.07.2010, 08:49
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
http://www.sport.pl/MS2010/1,104124,..._wloskiej.htmlSzkoda, Włosi byli jedna z ostatnich prawdziwych reprezentacji narodowych... Z czołówki zostanie już chyba tylko Hiszpania...
szczególnie , że 30-40 procent tej reprezentacji to Katalończycy

Brawo Urugwaj, brawo Suarez, może czas na finał?
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
SZYMEK_TSW
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 03.07.2010, 09:14
pan_premier napisał(a):Wyświetl post
szczególnie , że 30-40 procent tej reprezentacji to Katalończycy
Nawet bym powiedział że niemal 50%.

Jak dla mnie co do półfinału Urugwaj wcale nie jest skazany na pożarcie. Wiadome Holandia wczoraj grała bardzo fajnie, ale co było we wcześniejszych meczach każdy widział. No i Luis Suarez jakby nie było bohater meczu

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
Odpowiedz cytując
Jot
Banita

Od: 08.2007

Stary 03.07.2010, 09:23
MCDave napisał(a):Wyświetl post
Ok. Brazylia to nie ta drużyna z czasów MŚ w Korei, ale co to ma do rzeczy? Pytałem na czym opierasz swoją teorię, że to Holendrzy mogą pokazać atrakcyjniejszą piłkę, skoro ciężko znaleźć ładne bramki w ich wykonaniu. Masa szczęścia i błędy obrony. Brazylia grała ładniej (co oczywiście nie oznacza że powinna awansować, a wręcz przeciwnie).
Napisałem to w formie ironii do innego użytkownika, wcale nie twierdzę, że Holandia gra atrakcyjniejszą piłkę od Brazylii, po prostu są bardziej skuteczni. Zobacz na poprzedniej stronie, bo później mnie zacytowałeś.
Fakt faktem wtrąciłem swoje 3 grosze na temat gry Brazylii teraz a w poprzednich mistrzostwach i to mogło wyglądać, ba nawet wygląda jak to, że ci nie odpowiedziałem na pytanie. Odpowiedź na pogrubiony fragment jest w pierwszym zdaniu
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 03.07.2010, 09:35
Obejrzałem jeszcze raz powtórkę Brazylia - Holandia i muszę stwierdzić, że Holandia nie grała tak tragicznie w pierwszej połowie jak mogło się wydawać. Starali się atakować kilkukrotnie, ale obrońcy Brazylii byli świetnie zorganizowani i przecinali każdą akcję w zarodku. Brazylia atakowała, ale klarownych sytuacji do strzelenia kolejnych bramek nie miała.
Odpowiedz cytując
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 03.07.2010, 09:48
Bardzo się cieszę z awansu Urugwaju. Liczę na finał Urugwaj - Argentyna. Ale obstawiam Holandia - Argentyna.
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 03.07.2010, 10:50
Ghana straciła niepowtarzalną szansę na awans nie do półfinału, a finału MŚ.

Jakieś fatum wisi nad afrykańskimi drużynami. Jak dostaje się karnego (zasłużonego, rzecz jasna) w 121 minucie meczu i się go marnuje, to pretensje można mieć tylko do siebie.

Z takiego obrotu sprawy cieszą się Holendrzy. Urugwaj pod koniec meczu słaniał się na nogach i stracił Suareza, czyli jakieś 20% wartości drużyny. Holendrzy są teraz zdecydowanymi faworytami do gry w finale, mimo że w meczu z Brazylią nie zachwycili.

Tak naprawdę to drabinka ustawiona dziwnie - jeśli do finału awansują Niemcy (a taki scenariusz uznaję za najbardziej realny), to będą mieli na koncie Anglię, Argentynę i Hiszpanię. Troszkę inna skala trudności niż Słowacja, Brazylia i Urugwaj. W porównaniu z Niemcami Holandia miała też bardzo słabą grupę, w której niewiele musiała się wysilić.

Dlaczego o tym piszę? Niemcy, jako typowa drużyna turniejowa rozpędzają się z meczu na mecz, mając coraz to silniejszych przeciwników. Holandia zmęczyła się - i tak w nieznacznym stopniu - dopiero wczorajszym meczem, a ma przed sobą osłabiony Urugwaj.

Dlatego jeśli dojdzie do finału Niemcy-Holandia, afroslawo-aryjczycy będą niestety zdecydowanym faworytem.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 03.07.2010, 11:03
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Tak naprawdę to drabinka ustawiona dziwnie - jeśli do finału awansują Niemcy (a taki scenariusz uznaję za najbardziej realny), to będą mieli na koncie Anglię, Argentynę i Hiszpanię. Troszkę inna skala trudności niż Słowacja, Brazylia i Urugwaj. W porównaniu z Niemcami Holandia miała też bardzo słabą grupę, w której niewiele musiała się wysilić.
To nie drabinka jest ustawiona dziwnie, tylko zawiodły potęgi: Włochy, Francja i Anglia przez co mieliśmy już w 1/8 mecze typu Hiszpania-Portugalia i Niemcy-Anglia. Równie dobrze Holandia mogłaby trafić na Włochy, Hiszpanię, bądź Portugalię. Ale nie trafiła.
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Stary 03.07.2010, 11:05
Myślę że mecz naprawdę wyrównany i jeden z lepszych tego mundialu. Wg mnie Ghana przegrała przez brak Ayewa który naprawdę jest super piłkarzem. Pomimo tego cieszy mnie przejście dalej Urugwaju i wcale ni skreślałbym ich w meczu z nie grającą jakiegoś futbolu totalnego Holandią. A paradoksalnie brak Suareza może pomóc bo on gra niestety strasznie samolubnie!! Jak by starał się podnieść głowę i podać do kolegi to może by więcej z niego pożytku było...
Powód: literówki
Ostatnio edytowane przez pawelwislak : 03.07.2010 o godz. 11:06.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 03.07.2010, 11:09
Chciałbym żeby Argentyna pokonała Niemców, bo wiadomo jak można kibicować tej drużynie. Rozum jednak podpowiada tak jak zakładałem i pisałem przed turniejem, że Niemcy będą w półfinale. Ta drużyna obojętnie w jakim składzie by wyszła ma te przysłowiowe "jaja" i zawsze jest groźna - co pokazuje na tych mistrzostwach. Prędzej ich Hiszpanie mają szansę zatrzymać w półfinale niż Argentyńczycy w ćwierćfinale. Obym się mylił.
A Urugwaj to zapowiada się jako prawdziwy kopciuszek wśród czwórki półfinalistów. I dobrze.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów