|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Wątpię, by ktoś z klubu bawił się w pilonowanie tego typu kwestii, skoro nawet nie można upilnować podstawowych aspektów budowy. Sam widzisz co się dzieje. Asfalt już czeka na wylanie przy murawie ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
![]()
Ddf
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Zależy, jak oni to cenowo na sektorach rozplanują. Pewnie tam, gdzie trzeba będzie zapłacić najwięcej (czyli dawne AiB), to nie trzeba się będzie o miejsca martwić. W sumie, jak na każdym stadionie...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Tyle że do tej pory gdy kupowało się bilet na którykolwiek sektor nie można sobie było wybrać tylko dostawałeś pierwszy lepszy a poźniej się siadało gdzie popadnie. Teraz jeśli ktoś będzie chciał to sobie oglądnie rozklad siedzeń wolnych i zajętych w internecie i wybierze gdzie mu pasuje i wówczas powinien zająć miejsce które sobie kupił (miejmy nadzieje) oczywiście nie licząc sektora D
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Cytat:
Bo ja o, aż takim ukłonie w stronę poprawy komfortu nie słyszałem wiarygodnej/potwierdzonej informacji? ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
Wujek który karnet na A ma od początków telefoniki, przez 10 lat miał praktycznie tych samych sąsiadów obok, czy przed sobą... Założe się, że bardzo podobnie będzie to wyglądać na nowy stadionie... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
P.S. Czy na głownej stronie Wisły tylko mnie się tak wolno ładują te zdjęcia z nowej galerii? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
crazykaro mi tez tak wolno. ja daje na miniatury, otwieram z 10 naraz i sobie ogladam a reszta sie laduje
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
300 miejsc z ograniczoną widocznościa na 30 tys stadionie to naprawdę nie tak wiele . Na każdym obiekcie sportowym takie miejsca się znajduja i nic na to nie poradzicic .Przeciez nikt tych barierek nie montuje tak sobie dla jaj ale dlatego ze tego wymagaja przepisy .Alw po co ja to piszę
Przecież jak się wejdzie na to forum to widac od razu że cokolwiek zrobią na stadionie z miejsca to skrytykujecie .Bo przecież wy wiecie lepiej W sumie już się przyzwyczaiłem .Jednak jak czytam posty z krytką kolejności montowanych krzesełek to naprawdę zaczynam się zastanawiać czy nie jestem w matriksie Czy to naprawdę robi komuś różnice ? Ale mam tez swoje pytanie : czy na stadionie mają być dwa telebimy |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
^^
Będą miejsca na dwa telebimy ale jeśli chodzi o to kto je zakupi to nie wiadomo. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skoro ma być stadion klasy Elite to sfinansowac powinno miasto ale lepiej żeby kupiła Wisła a rozliczenie byłoby w ramach kosztów dzierżawy stadionu. Nie wiem jaka jest potrzebna powierzchnia ale przy takich telebimach 2x100m2 koszt takiego czegoś wynosi gdzieś koło 1 mln zł (na postawie cen w internecie)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Według informacji na oficjalnej wszystkie niebieskie krzesełka zostały już zamontowane
![]() http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...eski_barierki/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Troche sie pospieszyli z ta gadka o zamontowanych wszystkich niebiesich krzeselkach..
Moze chodzilo o barierki.. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szczerze mówiąc mnie akurat totalnie nie podoba się ten projekt graficzny krzesełek . Wydaje mi się że będzie za bardzo pstrokato .Tak trochę nasrane wszystkiego .Ładniej by wyglądało jednolicie w niebieskiem kolorze ewentualnie jakis taki wzór podobny do tego na Cracovii tylko w naszych barwach .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
fajnie ,ale co z tego że tobie się nie podoba ?
wzór wybrany klepnięty prawie skończony na trybunie,dla mnie temat zamknięty ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nic z tego ! Ja w przeciwieństwie do was nie próbuje przebudowywać stadionu po swojemu tylko wyrażam swoją opinie ....i tyle . Nie obrażam się , nie szukam winnych , nie złorzeczę wszystkim na około . Wolałbym inny wzór ale z tai też się pogodzę bo ciszę się że w koncu po tylu latach będziemy mieć stadion z prawdziwego zdarzenia .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Martwisz sie? Niech i bedzie beton czy asfalt, to zamiast konfeti na mecz niech kazdy wezmie kepke trawy z błoń i sie zasypie... mysle ze pare meczow i sie zazieleni ladnie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Na starym C ,jeszcze jak bylem maly i nie chodzilem na X tez np na C3 wszedzie dookoła ludzie znali sie juz z widzenia....bo kazdy reguralnie wykupował karnet. na D to co bylo to juz raczej samowolka hehe ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oczywiście że tak! Większość znajomości stadionowych zawarło się właśnie w ten sposób, że stawało się na dyszce raz, drugi, trzeci i już większość się znało, albo przynajmniej kojarzyło
Tak samo będzie teraz - po pół roku wszystko się ustabilizuje, będzie wiadomo gdzie największe pikniki, gdzie można pośpiewać ( oprócz młynu ) i tam ludzie zaczną się oswajać. Ja się tylko obawiam, że jak ludzie pójdą na wschód, to zacznie się biesiada i nikt nie będzie miał kto odśpiewywać. Albo przyniesie taki jeden z drugim wuwuzuele i będzie siara. A teraz młodzi pyskaci, jak kiedyś zwróciłem takiemu jednemu uwagę, żeby nie trąbił, to zaczął odszczekiwać i pyskówka na pół godziny. Przydałyby się jakieś zasady. W końcu nowy stadion, to przydały i by się nowe standardy wśród kibiców. ![]()
Życie bym dał za krakowską Wisłę....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
edit. teraz spoglądam sobie na fotki z SKWK i nie wiem czy coś przegapiłem ale murawa miała być wyśrodkowana. To raczej miejsca nie będzie miało, gdyż rurki z glikolem kończą się zdecydowanie dalej byłej trybuny C niż byłej trybuny AiB.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 02.07.2010 o godz. 06:40.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Nie to nie rurki się kończą bliżej A i B tylko to złudzenie przez tą białą ziemie która jest bliżej AiB bo pod same ławki rezerwowych będzie murawa.A ruki są wyśrodkowane.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Biała ziemia jak to nazwałeś zapewne służy jako podłoże pod rurki z glikolem, a te jak wiadomo będą tylko pod powierzchnią murawy boiska. Coś mi to wyśrodkowanie nie gra - może wypowie się ktoś kompetentny?
Było już tutaj napisane o tym, że podgrzewane będzie tylko boisko i nic więcej. Do rozgrzewki to ma być asflat i sztuczna trawa - stąd też moje obawy.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 02.07.2010 o godz. 07:45.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Ale tam nie ma rurek dalej.Jest tylko biała ziemia.Widać to na fotkach SKWK lub ruki są już przysypane kolejną warstwą .Przecież ławka rezerwowych też musi mieć podgrzewaną murawę do rozgrzewki ,a murawa musi być wyśroskowana
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie kiedy zostanie położona murawa?
Co oni osbie jaja robią? |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|