|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Henio:
Trener był natomiast zadowolony z przygotowania fizycznego piłkarzy w tym sparingu. „Wytrzymaliśmy ten mecz lepiej kondycyjnie niż przeciwnik. Przez ostatnie 15 minut to tylko my atakowaliśmy, a rywal ograniczał się jedynie do sporadycznych kontrataków” – podkreślał trener. Trener Wisły docenił jednak sparingpartnera Białej Gwiazdy. „Dynamo na pewno było dobrym przeciwnikiem, bo było wymagające. To bardzo agresywny zespół, szczególnie w odbiorze piłki. Byli bardzo zdeterminowani” – zaznaczył trener. Pierdzielcie dalej, ze po prostu jestesmy slabi kondycyjnie ![]() Jest zle... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Już 3 liga niemiecka nas ogrywa...amatorami!!! Czy ktoś z zarządu ma zamiar podnieść poziom drużyny czy jak co roku wyprzedaż i osłabienie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Zaznaczam, że to nie był pierwszy skład Dynamo, z niego grało jedynie dwóch, czy trzech zawodników - reszta to rezerwy plus testowani zawodnicy. Ładny teraz muszą mieć polew z wicemistrza Polski...
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Mam pytanie do tych co piszą w stylu "to tylko sparing", "dla mnie mogą przegrać wszystkie sparingi byle potem wszystko wygrać". Czy wy ludzie ,acie po 10 lat? Jeśli tak to ok, możecie tak sobie myśleć ale nie wypisujcie tego na forum. Pokażcie mi drużynę co przegrywa wszystkie sparingi a potem gra zachwycająco...Pamiętacie przygotowania rok temu
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Żuraw załatwi sprawę rafal777
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Może ten wynik to był taki "pokaz" piłkarzy, żeby góra zauważyła że potrzebne są porządne transfery...
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Niestety, ale poziom naszej "ekstraklasy" jest wiadomy i jest to odpowiednik 2 lub 3 bundesligii. Tlumaczenia, ze taka gra spowodowana jest przerwa i ciezkimi treningami, sa troche nie na miejscu...pilkarze z Drezna, to niby w jakim sa momencie przygotowan? Pewnie 3 bundesliga startuje znacznie pozniej od naszej, wiec ci dopiero maja zaleglosci, nie mowie juz o tym, ze grali tez w tym zespole amatorzy
. Szykuje sie powtorka z Levadii.P.S - Twierdze, ze nasze wszystkie zespoly odpadna z europejskich pucharow do konca sierpnia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Wynik słaby, ale nie dlatego, że straciliśmy dwie bramki - bo jedna z karnego, a druga po jakimś tam wolnym mogła wpaść - ale dlatego, że na zero z przodu. Zdaję sobie sprawę, że dopiero co zakończyli najcięższy etap przygotowań do sezonu, ale Kasperczak nigdy nie był zwolennikiem morderczych reżimów i nawet na takim etapie - z trzecioligowym zespołem niemieckim bramki powinny paść. Brak Marcelo, czy Kirma nie jest tu żadnym usprawiedliwieniem - grał Garguła, Boguski, Jirsak, Sobolewski - myślę, że pomoc powinna się lepiej spisać. Boję się, że drużyna sklecona z dwunastu zawodników, sama ma poczucie jednej wielkiej prowizorki - tak trenuje i tak gra. Mam nadzieję, że brak uzupełnień nie wpłynie negatywnie na przygotowanie zawodników, chociaż pewnie lepiej byłoby kiwać się z nowym obrońcą niż Bahrem, bronić przeciwko nowemu napastnikowi niż Moskalowi. Jak tak dalej pójdzie, to przy okazji urazów Kurty, na drugiej bramce stanie Kasperczak i będzie brał na piłki na bebzun. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 30.06.2010 o godz. 21:36.
![]() ![]() |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Co z tego, że sparing, co z tego że zmęczeni 2:0 z 12. drużyną 3. niemieckiej Bundesligi - dla mnie to przegięcie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Żebyś się nie zdziwił.
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Przegiecie byle nie powtorka z zeszlego roku. na razie transferow brak,kadra szczupła ,i dotego chcemy myslec o grupie LE....ja niewiem ale widzac to co sie dzieje moze odluzmy plany na puchary w tym roku,bo niewiaidomo jak my zagramy z tym Szawle.... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
http://www.xn--maopolska-rub.tv/port...dynamo-drezno/ skrót ze sparingu z Dynamem Drezno, swoją drogą ciekawe kto to robił bo to nie jest filmik biura prasowego
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jednak to video biura prasowego, brak charakterystycznego wstępu mnie zmylił
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
no robi sie ciekawie.. tlumaczenia, ze sa zajechani nijak do mnie nie trafiaja. Gralismy z 3 ligowcem, druzyna na wpol amatorska.
Ale co sie dziwic, naszym z braku konkurencji zupelnie sie juz nic nie chce. Co sie beda na jakims tam sparingu przemeczac. edit: aha i dla tych co pisza "to tylko sparingi". z tego co kojarze ten najlepszy wystep w pucharach mielismy w sezonie, gdzie gralismy kilka sparingow z mocnymi druzynami(glownie francuskimi) i o dziwo dobrze nam w tych springach szlo.
Ostatnio edytowane przez LooNatyk : 01.07.2010 o godz. 07:57.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dokładnie, ja jednak mam nadzieję, że ciężko pracowali z Zakopcu i stąd ten dołek...a może tak sobie to tylko tłumacze:( boję się powtórki, że skończy się w tym roku jak z Levadią
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Nie bardzo rozumiem
Nigdzie nie napisałem, że jestem jakimś megaoptymistą, ale po prostu uważam, że jeszcze za wcześnie by wieszczyć kolejną kompromitację Wisły. Bo kompromitacją będzie dopiero porażka z litwinami, a nie przegrana w jakimś nic nie znaczącym sparingiu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
dziwicie sie ze Wisła przegrała .. juz w mczu ze Słowakami Broizio powiedział ze siedli kondycyjnie w drugiej połowie ze przegrali temu bo Słowacy wymienili pół składu ... ja myśle że prawda jest inna .. jak nie będzie transferów i chłopaki nie zaczną podchodzić do zawodu poważnie to aż boje się pomyśleć gdzie możemy się obudzić ......
![]()
ale to już było i nie wróci więcej tyle meczy sie przeżyło a za WISŁĄ ciągle bije moje serce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
szkoda, że już nie ma zespołu rezerwowego. Może jakby jeden z drugim pojeździli tu i tam, ludzie by sie z nich ponapierniczali to coś by zaczęli trenować. A tak? grasz czy nie - ważne, aby suma na koncie się zgadzała!
![]()
Nie ma, nie ma wody na pustyni...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY. PUCHARÓW TEŻ WIELE, LECZ Z POLSKIEJ MENNICY. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Może wygramy
)))Pamiętacie tamtą runde i mecz z 4 ligowcem z Hiszpanii? Pamiętacie jak mówiono, że to po to by się zgrać? Tośmy się wtedy mega zgrali |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Też nie łapię, za dawnego Kasperczaka graliśmy z mocnymi Francuzami - chociaż z drugiej strony wtedy było chyba więcej czasu na przygotowania.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
a co z Macabi Tel-Aviv? mielismy z nimi grac, niektore serwisy donosily ze mielismy grac w terminie tego spraingu z Germania
![]()
Uwaga ogloszenie: Jeśli mieszkasz w okolicach Warszawy i regularnie jezdzisz na mecze Wisełki lub znasz osobę, która odpowiada tym kryteriom proszę napisz do mnie na priv. Szukam osób z tych okolic, z którymi mógłbym udawać się na mecze i wspierać ABG. Dziękuję za uwagę
Śląsk - Wisla - Lechia Braci się nie traci! edit by Jaroo1 |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|