|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Niech przegrają, może nie będą zbyt pewni siebie przynajmniej.
Litwini też przed nimi na kolana nie upadną. Co nie oznacza , że nie jesteśmy słabi. |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Przegrywamy bo nasi pilkarze mieszkaja w czterogwiazdkowym hotelu, gdyby mieszkali w piecio to co innego, nie moze byc tak ze krolowie pałętają sie po czworakach!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Przed naszymi nikt na kolana nie padnie. Tacy Litwini jak widzą takie sparingi jak ten nasz dzisiejszy to tylko nabierają wiary, że mogą powalczyć...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Wisła spokojnie rozgrywa piłkę w obronie Gramy szybko i kompinacyjnie ale przynajmniej jesteśmy przy piłce
![]()
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY. PUCHARÓW TEŻ WIELE, LECZ Z POLSKIEJ MENNICY. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
To na pewno jakiś chwyt,pewnie chcą specjalnie dostać z nimi żeby Siauliai wzięli ich za debili,zlekceważyli i w końcowym rozrachunku przegrali z nimi dwumecz.Nie ma co się martwić
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
jak ktoś w końcu nie przejrzy na oczy to będzie powtórka z Tallina
w pierwszą rocznicę |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
a Kamerun siedzi na ławie - jak jeszcze dojdzie Żurawski, to na pewno sobie pogra :ok:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Etamane jebnie hattricka i wszyscy go pokochaja
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
'76 I od razu szansa Etamane, który uderza obok bramki
'75 Etamane zmienia Pawła Brożka No nareszcie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jak ktoś już tu dobrze napisał, zawsze musimy ich tłumaczyć po porażkach z ogórkami, takie tłumaczenie było po Levatywie, po śledziach , po pejsach i po każdej porażce z byle kim. makabra....
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Wiele razy słyszałem że nasi piłkarze nie mają ambicji...jesli tak to trzeba ściągać młodych którzy chcą walczyć o jakieś trofea, są głodni sukcesów...a tu Żuraw. I jak my mamy wygrywać jak bierzemy do klubu gwiazdy u schyłku kariery?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Nie oceniaj Maćka- jeszcze nic nie pokazał. Samo sprowadzanie młodych piłkarzy nie załatwi sprawy. Tu chodzi o kolektyw. Tu musi być protagonista na boisku, który będzie potrafił opierdo*ić. Arka Głowackiego nie ma, ale Maciek jest, i może z Sobolem poskromi machające i niezadowolone towarzystwo.
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Drodzy kibice
Nie ma się co denerwować. Niestety trzeba się przyzwyczaić, kolejny sezon i ta sama śpiewka. Po porażce będzie mówione, że to zmęczenie treningami. Potem wielkie nadzieje w pucharach, znowu szybka wtopa. Tłumaczenie "nie wiemy jak to się stało, będziemy analizowali" i wracamy do ligowej rzeczywistości. W niej znowu granie na pół gwizdka, z minimalnym zaangażowaniem i byle do końca maja. Niestety taka jest brutalna rzeczywistość. Oni co roku w danym terminie mają mniej więcej to samo do powiedzenia i ten sam styl tłumaczenia się.A poza tym to co ma być lepiej, jak po boisku gonią dalej te same kaleki i żadnych zmian personalnych nie widać. Niestety... |
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
wg mnie takie sparingi też trzeba wygrywać, i nie ma usprawiedliwienia, że początek sezonu, że zmęczeni, że 150 km do stadionu...
żenua czekamy na wzmocnienia 15 lipca 2009, Wisła Kraków - FC Levadia Tallin 1-1 22 lipca 2009, FC Levadia Tallin - Wisła Kraków 1-0 Pamiętacie? to teraz de javu 15 lipca 2010, FC Šiauliai - Wisła Kraków
Ostatnio edytowane przez massoud : 30.06.2010 o godz. 16:52.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a jak ich nie będzie to też będziesz narzekał i płakał ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Z 3 ligowymi zespołami to nasi powinni wygrywać zpalcem w du...pie . A tym czasem przegywają 0:2 Jeśli z takim podejściem mamy awansować do następnych rund to ja nie widze tego. I niech nikt tu nie tłumaczy że gorąco, że piłka zbyt okrągłą, że nie gramy w pełnym składzie ,że jesteśmy w trakcie przygotowań że wiatr za mocny, że gdybysmy mieli Messiego to byśmy wygrali. Minimalistyczne podejście naszych kopaczy to największa bolączka naszych piłkarzy i wogóle naszej ligi. Pozbędziemy się takiego podejścia to będą sukcesy jeśli nie to będziemy się dalej cofać. A czy można już bardziej się cofnąć....
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
|
podskoczę sobie z radości.
Co ma piernik do wiatraka? I co z tego, że jechali 150 km. Przypomnieć Wam, ile km jechała Levadia? ![]()
|
|
|
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
jason wiślak kolejny raz piszesz takie pierdoły, że aż się odechciewa czytać. Jesteś tutaj od niecałego miesiąca, a już mam ochotę ignorować Twoje posty.
Ogarnij się trochę. Żuraw to jeden z najlepszych graczy ostatniego 25 lecia. On prowadził Wisłę do MP, jak Ty jeszcze dobrze czytać i pisać nie potrafiłeś. Jeżeli nawet nie będzie to mega wzmocnienie, to na pewno chłopaków zachęci do większego zaangażowania na treningach. Jego doświadczenie na pewno pomoże niejednemu, a i pewnie sama osoba Maćka wprowadzi do szatni bardzo wiele. Może np. wreszcie uda się okiełznać charakter Małeckiego. A jak piszesz o braku zaangażowania w grę to tak jakbyś nie wierzył w ogóle w swoją drużynę. Jak dla mnie to nawet jeśli mielibyśmy najgorszy skład w lidze, zero wzmocnień, samych emerytów to i tak bym wolał iść na mecz i oglądać chłopaków niż czytać o braku zaangażowania lub o tym po co sprowadzamy Żurawskiego. Po co? To jest pytanie jakbyś był z innej bajki lub żył w innym świecie. To tak jakby nic nie wiedział o historii Wisły i ludziach, którzy ją tworzyli. Zastanów się zanim napiszesz coś o kimkolwiek, bo w tym momencie swoją niewiedzą obraziłeś i mnie, i każdego kibica Wisły, a przede wszystkim samego Żurawskiego. ![]()
Na zawsze Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Co nie zmienia faktu że ufam Żurawiowi i liczę że pokaże jeszcze wiele, a że wyraziłem swoje wątpliwości dotyczące budowy zespołu to inna sprawa. Pozdrawiam... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Panowie przypomne ze poki co mamy problem z obrona, nie mamy lewego skrzydla i paru innych aspektow. Zalecam spokoj.
P.S. oby tylko nie sprawdzil mi sie sen ktory mialem pare dni temu w ktorym Wisla odpada z Litwinami po remisie 0:0 w Krakowie i porazce 2:0 na wyjezdzie... |
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Mówisz - masz.
Po karteczce dla obu Panów, dziękujemy za pouczenie. A od personalnych potyczek są pw. Niektórym głowa się grzeje po jednym przegranym sparingu. Zgadzam się, sytuacja kadrowa jest niewesoła, ale prawdopodobnie przyczyna porażki podobna, jak złej dyspozycji w meczu ze Słowakami. Zawodnicy po prostu jeszcze "czują w kościach" trening kondycyjny z Zakopanego. Za parę dni gra powinna lepiej wyglądać. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Co do meczu - żadna niespodzianka. Zresztą to tylko sparing.
PS. jason wiślak;924226Za czasów Żurawia mieliśmy kapitalną ekipę, ale trzeba pogodzić się z tym że czas biegnie nieubłaganie, a nasze ówczesne gwiazdy są coraz starsze[B napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mnie doszczętnie rozjebała odległość jaką mieli do przejechania na sparing.
Jeszcze w takim skwarze. Następny sparing też będą śmigać 150 km? Niech od razu wrzucą wyższy bieg i podskoczą gdzieś do Rosji. ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Podobną drogę przebył do Nowego Targu na mecz z nami Tatran Preszów i Słowacy rozegrali dobry mecz.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
150 km w Niemczech po autostradach to jest niecałe 2 godziny. Czyli mniej więcej tyle, ile by jechali na mecz ligowy z Krakowa np. do Kielc. Żadne wytłumaczenie, tym bardziej, że autokar pewnie klimatyzowany. Pamiętasz, ile jechała Levadia? No chyba, że to była ironia, to sorry... ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Uff jak gorąca - oburzył się stanowczo ktoś prowadzący relacje live.
Biedni piłkarze. Za frajer podjadą na waksy i jeszcze im źle. Meczu nie oglądałem i nie zamierzam się opierać na relacji tekstowej ale zapewne bez Marcysia obrona miała spore problemy. Ale co tam, 3 mln euro. Tylko na **** mi one, skoro mam pewniaka w tej formacji. ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
12 zespoł 3 ligi Niemieckiej nas leje! zespoł który od 6 lat transferu profesjonalnego nie przeprowadził! Na ich stronie jest info ze gra tam 5 amatorskich graczy dzielacy treningi i gre z praca zawodowa! PATOLOGIA
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Przestancie p****ć i wymyslac co raz to nowsze usprawiedliwienia. Co gorsza rok temu po porazce z Leviatanem tez bylo slychac glosy "nic sie nie stalo, zdobedziemy mistrza na oslode", "przynajmniej nie bedziemy sie meczyc w pucharach". Trzeba patrzec trzezwo na sytuacje a ta jest taka ze jestesmy w czarnej dupie.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|