The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2010, 15:12
Nasz liga jest na takim poziomie ze naprawde nie trudno zakontraktowac gracza ktory powinien byc wzmocnieniem w kazdym klubie. Tylko trzeba troche poszukac i chciec cos robic a nie siedziec z zalozonymi rekoma. No i mamy w Arce jakis ciekawy Holender kolejny, u nas nowy bramkarz, Zuraw, co prawda juz nie mlody ale tacy pilkarze tez sa potrzebni bo Zuraw to renoma i doswiadczenie a i na tke ligi bedzie pewnie jedna z jej gwiazd, w Lechu ten krivets, tez drogi nie byl, w Legii troche kasa sypneli i juz pol skladu ciekawych grajkow maja. Oczywiscie istnieje prawdopodobienstwo ze sie nie sprawdza niektorzy gracze ale szczerze mowiac to watpie zeby Jovanic byl gorszy od Pawełka, i pol nowego skladu Legii bylo gorsze od tych wszystkich Grzelakow itp, tak samo gosc ktory gral w Holandii raczej poradzi sobie na prawej obronie w Arce wiec naprawde niewiele trzeba zeby ta liga byla z roku na rok coraz lepsza.
A co do Lecha to moze tak samo po cichu kontraktuja pilkarzy jak my? Co prawda chyba zapowiadali ze chcieliby miec transfery dopiete przed okresem przygotowawczym ale moze cos sie przeciaga itp Zobaczymy w lipcu czy ich ktos wzmocni, ja mysle ze jednak tak. I wcale sie nie obraze i nie poplacze bo skoro my chcemy byc mocni to i kluby w tej lidze musza sie wzmacniac. Ja rozumiem ze ktos im zle zyczy, tez bym chcial zeby odpadli z tymi Azerami (znowu by pekl balonik) ale nie mozemy wychodzic z zalozenia ze nasza sila opiera sie na tym ze reszta klubow w naszej lidze to szmaty.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 28.06.2010, 16:54
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Podejrzewam,że po tym jak ogłaszali wszem i wobec ile to mają kasy na transfery, zgłosili się do nich agenci różnych kolesi,których ci do tej pory widzieli w TV i wobec braku rozeznania nie wiedzą kogo wybrac. Boją się zwyczajnie umoczyć kasę. Wobec braku rozeznania na rynku nie trudno o to.

To szanowny kolega nie wierzy w skuteczność słynnego na całą Europę Komitetu Transferowego?
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 28.06.2010, 18:29
Ja bym się tak nie śmiał z tego "komitetu". Przy wpadkach jak wszędzie i tak mają większą skuteczność niż Wisła czy Legia w trafianiu na lepszych kopaczy. Natomiast dziwi mnie dlaczego tak długo zwlekają. Może zarazili się od Nas kupnem za pięć dwunasta kopaczy po "promocyjnych" cenach i teraz czekają na okazję
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 28.06.2010, 21:58
A Legia dalej swoje http://legia.com/www/index.php?akt=15836

Serb 25 lat Kapitan 6tej w tabeli Jagodiny, wychowanek Crvenej Zvezdy. Swego czasu był o włos od Fiorentiny, teraz chcą go ponoć w Crvenej Zvezdzie właśnie i w Rosji.

Gość podobno wymiata na YouTubie ;P Ma 190 cm słynie z solidnej i ostrej gry. Z tego co mówią to taki Serbski Manuel Arboleda, często podłącza sie do Ataku i robi to bdb.

Przydał by sie taki obrońca za Głowackiego
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 28.06.2010, 22:22
Wydaje sie dobrym wyborem. Problem w tym, ze w tej naszej zalosnej lidze placzkow moze okazac sie zbyt "mocny w odbiorze" a co za tym idzie bedzie sporo kartek lapal

Ma propozycje z Crveny i z Rosji, wiec jesli wybierze Legie to bedzie ciekawie.

Cabral do dzisiaj nie dolecial i podobno ma pojawic sie jutro lub w srode...Ciekawi mnie czy on jedzie pociagiem ?

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Acima
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 28.06.2010, 22:43
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Ja bym się tak nie śmiał z tego "komitetu". Przy wpadkach jak wszędzie i tak mają większą skuteczność niż Wisła czy Legia w trafianiu na lepszych kopaczy.)
Tą skuteczność zawdzięczają jednemu okienku tranferowemu, gdzie wyszły im 4 transfery. A tak to nic specjalnego nie wymyslili, bo taki Gancarczyk czy Bandrowski to piłkarze średni.
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 28.06.2010, 22:46
Cytat:
Cabral do dzisiaj nie dolecial i podobno ma pojawic sie jutro lub w srode...Ciekawi mnie czy on jedzie pociagiem ?
Szum na forach Legii jest, że już jest na Okęciu, kwiatki dostał itd. Nowy, lepszy Roger - o takim marzyłeś!
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 28.06.2010, 23:01
Acima napisał(a):Wyświetl post
Tą skuteczność zawdzięczają jednemu okienku tranferowemu, gdzie wyszły im 4 transfery. A tak to nic specjalnego nie wymyslili, bo taki Gancarczyk czy Bandrowski to piłkarze średni.
Nie chciałbym nikogo obrażać. Ale Bandrowski to jest piłkarz - fenomen. Wielokrotnie pisano o jego niesamowitej wydolności. Że biega w meczu po 14 km i bije na głowe pod tym względem najlepszych pivotów świata.
Jest NIESAMOWICIE pożyteczny dla Lecha, piłkarz który przez 90 minut sie nei zatrzymuje nigdy nei zdejmujac presji z rozgrywajacych przeciwnika. Jego wpływ w grę Lecha jest kolosalny. Wszyscy potwierdzą że Lech najgroźniejszy jest kiedy szybko odbiera piłkę i błyskawicznie zagrywa na kontre do Peszki czy Lewego. Moga tak grac dlatego że Bandrowski odwala swoją czarną robotę.

Sobol jest wielki, ale z czasem zaczyna grać juz nieco słabiej, a długo nie wytrzyma. Natomiast bandrowski jest jeszcze naprawdę młody jak na grę na tej pozycji, a już wedłóg mnie Sobolowi dorównuje.

O Gancarczyku - krótko - wielu uważa - najlepszy Polski Lewy Obrońca. Choć sie z tym nie zgadzam, pisanie że jest średni jest śmieszne. Średni w porównaniu do kogo ? do Philipa Lama ? do Evry ?

Nierozumiem z kąd u większości takie podejście do tego co mamy w Lidze ?

ten cienki , tamten sredni, Peszka - jeździec bez głowy, Sobiech - drewno, Glik - oferma, Lewandowski - przewartościowany itd.
Odpowiedz cytując
Acima
Senior Member

Stary 28.06.2010, 23:16
Bandrowski mioże i biega dużo, ale ma ogromne problemy z wyprowadzaniem piłki. Nie porównuj Radka Sobolewskiego do takiego przeciętniaka.
Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 29.06.2010, 00:01
Ciekawie zapowiada się w tym sezonie skład Cracovii : przyszedł Radomski , trener Ulatowski , nie tak dawno zakontraktowano Korzyma no i wrócił Kulig. To znaczy tylko , że powalczą więcej niż o to co zawsze - czyli przeważnie o utrzymanie. Jaga pozyskała Kupisza , ciekawe jak sobie u nas poradzi , tam przecież nie pograł wiele w pierwszej drużynie Wigan. Arka powinna bronic się przed spadkiem , sprzedaż Ławy tylko to potwierdza. Ciekawi również sprawa transferu wybitnego Mido do Lecha. Boje się tylko tych dobrych 6 zakupów Legii. Od początku sezonu mogą być bardzo groźni.
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 29.06.2010, 18:32
Korzym jednak w Koronie

http://legionisci.com/news/38188_Kor...w_Koronie.html

walczą jak o Ronaldo
Odpowiedz cytując
verczett
Junior Member

Od: 06.2006

Stary 29.06.2010, 20:21
Polsat News podobno właśnie podał, że Wichniarek przechodzi do Lecha. NBie wiem czy to prawda, nigdzie nie ma żadnego potwierdzenia.
Odpowiedz cytując
Blacha92
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 29.06.2010, 20:47
http://www.sport.pl/pilka/1,70993,80..._z_Lechem.html

Jak dla mnie bardzo dobre wzmocnienie
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 29.06.2010, 21:20
No, no, no, powiem ze zaczyna mnie ta liga zaskakiwac i to pozytywnie. Wiadomo ze 33 letni Wichniarek i Zuraw to nie wzmocnienia na przyszlosc ale napewno tacy zawodnicy sa bardzo potrzebni a i w naszej lidze i tak beda krolowali rok czy dwa (wystarczy pomyslec o Brzeczku, Hajcie, Swierszczu). Tacy pilkarze sa potrzebni jako autorytety, jako wzorce dla mlodych wilczkow, jako doswidczeni pilkarze wprowadzajacy spokoj w druzynie. Idziemy wkierunku takiej Turcji i Cypru ktora tez zaczela sie wzmacniac starszymi zawodnikami. Moze finansowo i pod wzgledem "glosnosci" nazwisk to jeszcze nie to samo ale jak na nasza skale to taki Wichniarek i Zuraw to istne skarby Niech sie buduja te stadiony ktore beda swietnym zalazkiem do tworzenia wielkich klubow, niech kluby loza kase jak Legia i naprawde z roku na rok walcza o pilkarzy a pozniej Mistrzostwo a nie jak obecnie gdzie transfery to byly od swieta a Mistrza nikt nie chcial zdobyc (patrz ten sezon, czy poprzedni gdzie druzyny grajac kompletna kiche i gubily punkty na potege).
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 29.06.2010, 21:53
Blacha92 napisał(a):Wyświetl post
http://www.sport.pl/pilka/1,70993,80..._z_Lechem.html

Jak dla mnie bardzo dobre wzmocnienie
Ciekawe co teraz będą pisać ci wszyscy Lechici, co naśmiewali się z Żurawia w Wiśle, że stary, że szukał frajera i znalazł itd.
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 29.06.2010, 22:41
Mam mieszane uczucia jeśli chodzi o ostatnie transfery Żurawskiego i Wichniarka. Pewnie wielu się ze mną nie zgodzi, ale twierdzenie że młodzi się czegoś nauczą śmieszy mnie niezmiernie. Przez takiego Wichniarka jakiś młodzian zostanie zepchnięty do ME, albo będzie siedział cały sezon na trybunach oglądając z trybun "popisy" Króla Artura. Oczywiście kolejny argument, że "Franek" może, więc czemu nie Żuraw, ale patrzmy na to perspektywicznie, a nie wydaje mi się żeby więcej niż 1 do 2 lat dociągnął Żuraw w Wiśle. Strzeli kilka bramek w sezonie, a w tym czasie możnaby postawić na kogoś młodszego.

Grzelak w Widzewie... ale nie ten
http://www.90minut.pl/news/127/news1...-Grzelaka.html
Odpowiedz cytując
skttrbrain
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 29.06.2010, 22:49
Ja Tobie mogę napisać. Wichniarek jest błędem ale czas nagli to go wzięli. Kwestia tylko, co zarząd zamierza dalej. Poza tym wolę Wichniarka od Żurawia, z wiadomych przyczyn zresztą.

Mówi się wciąż o Cleo i Washingtonie z Partizana, Kone z Cluj, Barbaricu z ligi chorwackiej, Songo'o (Kameruńczyk, uczestnik olimpiady w Pekinie), a także o Marcinie Kowalczyku i co was może zainteresować, o Kokoszce. Zobaczymy co z tego wyniknie, może coś zupełnie innego, w końcu z Wichniarkiem wypalili całkiem z zaskoczenia.
Ostatnio edytowane przez skttrbrain : 29.06.2010 o godz. 22:58.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 29.06.2010, 22:59
skttrbrain napisał(a):Wyświetl post
Ja Tobie mogę napisać. Wichniarek jest błędem ale czas nagli to go wzięli. Kwestia tylko, co zarząd zamierza dalej. Poza tym wolę Wichniarka od Żurawia, z wiadomych przyczyn zresztą.
Tyle to sam mogę wywnioskować z prasy i komentarzy na forach Dziwi jednak zmiana podejścia do tematu "komitetu transferowego". Czyżby naprawdę nie mieli przygotowanych transferów przed sprzedażą Lewandowskiego i liczyli na farta, że nóz ktoś się zdecyduje na transfer, bo jest wakat na pozycji napastnika. Patrząc to poszukiwanie napastnika po omacku, czyli Janczyk który odmówił i Wichniarek, który nie mogł odmówić bo nikt go już nie chciał. Naprawdę nie zazdroszczę Wam, bo może się okazać ze będziecie grali 13 lipca Wichniarkiem w napadzie i tylko nim...
Odpowiedz cytując
skttrbrain
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 29.06.2010, 23:08
nie zapominaj o Mikołajczaku!

Odpowiedz cytując
Blacha92
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 30.06.2010, 00:08
Jakiegoś litwina jeszcze próbują ściągnąć
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 30.06.2010, 00:11
Cytat:
Mam mieszane uczucia jeśli chodzi o ostatnie transfery Żurawskiego i Wichniarka. Pewnie wielu się ze mną nie zgodzi, ale twierdzenie że młodzi się czegoś nauczą śmieszy mnie niezmiernie.
Generalnie w Wisle to moze sie mlodzi wiele nie naucza bo nie ma mlodych zbyt wielu... ale moze Mały troche skorzysta z gry z Zurawiem. Moze ciebie takie mowienie smieszy ale w Jagielloni Grosicki sobie dobrze radzi dzieki grze z Frankiem. Na boisku bardzo mu Franek pomaga, mysle ze poza boiskiem, na treningach rowniez. Oczywiscie musi byc w zespole rownowaga, mlodzi + kilku starszych ale nie przesadzaj ze zaraz taki Zuraw czy inny Wichniarek zmarnuja zycie mlodego gracza. I tak zaden mlodzianin by sie nie przebil do ataku Wisly ani Lecha a dzieki nim naprawde (w moim mniemaniu) kilku graczy moze okrzepnac i skorzystac z obcowania z tak doswiadczonymi zawodnikami.
drozd:
Odpowiedz cytując
gromaders
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 30.06.2010, 06:04
W Poznaniu wygląda to identycznie obecnie jak w Krakowie, nazwiska kim to nie jesteśmy zainteresowani a samych ruchów to nie widać
Odpowiedz cytując
klubus
Senior Member

Stary 30.06.2010, 06:38
http://www.sport.pl/lechpoznan/1,104...ie_Berlin.html

Czyli wszystko jasne info o Wichniarku podał Polsat News a nim nie do końca bym wierzył!
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY.
PUCHARÓW TEŻ WIELE,
LECZ Z POLSKIEJ MENNICY.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Stary 30.06.2010, 06:47
Amika się przestraszyła, że obudzi się z ręką w nocniku (tzn. w eliminacjach LM bez napastnika) i zakontraktowała Wichniarka w trybie awaryjnym.

Moim zdaniem porównywanie powrotu Żurawskiego do Wisły i Wichniarka do Amiki jest bez sensu.

Żurawski to żyjąca legenda Białej Gwiazdy, jeden z najlepszych napastników w historii. Nawet jak nie wypali pod względem sportowym, to i tak zarobi na swój kontrakt, ściągając na Reymonta dodatkowych kibiców. Dobry ruch marketingowy, a i spora szansa na sukces sportowy. Na Cyprze jednak grał w podstawowym składzie, strzelił trochę goli. W dodatku on nie musi dużo strzelać - wystarczy że odciąży Brożka, samą obecnością na boisku i absorbowaniem obrońców ułatwi Pawłowi strzelanie bramek.

Wichniarek tymczasem, mimo że był w Bundeslidze cały poprzedni sezon to grał tragicznie. Nie strzelił żadnego gola dla spadkowicza Herthy, a praktycznie całą rundę wiosenną spędził na ławce. Oczywiście w polskiej lidze każdy emeryt może być wzmocnieniem, ale Amika chce walczyć o LM i jeden Wichniarek to stanowczo za mało.

A pod względem marketingowym to nic nie znaczący transfer. Wichniarek może i jest wychowankiem Kolejorza, ale w dawnym Lechu Poznań strzelił raptem 4 gole! W Polsce kojarzony jest głównie z Widzewem, tam się wypromował. Gdzież mu do takiego Reissa...
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Buziek_LG
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 30.06.2010, 06:50
Marcin Mięciel prawdopodobnie w Ruchu Radzionków.

Gratulacje dla Lecha/Amiki za pozyskanie Wichniarka, jeśli zagra na tym poziomie jaki prezentował jeszcze dwa lata temu w Ariminii to jest to jeden z głównych kandydatów do korony króla strzelców.

@flamengista W Hercie po 4 nieudanych meczach Wichniarek był już na cenzurowanym, po 6 kolejnej porażce na spotkaniu z kibicami kibice całą winę zrzucili na niego. W takiej atmosferze ciężko się odnaleźć. Co do jego umiejętności to prześledź wyniki z sezonów 06/07 07.08 i 08/09
Ostatnio edytowane przez Buziek_LG : 30.06.2010 o godz. 06:58.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 30.06.2010, 07:32
klubus napisał(a):Wyświetl post
http://www.sport.pl/lechpoznan/1,104...ie_Berlin.html

Czyli wszystko jasne info o Wichniarku podał Polsat News a nim nie do końca bym wierzył!
to jest tekst z 28-ego, wczoraj byl 29
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 30.06.2010, 07:55
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Amika się przestraszyła, że obudzi się z ręką w nocniku (tzn. w eliminacjach LM bez napastnika) i zakontraktowała Wichniarka w trybie awaryjnym.

Moim zdaniem porównywanie powrotu Żurawskiego do Wisły i Wichniarka do Amiki jest bez sensu.

Żurawski to żyjąca legenda Białej Gwiazdy, jeden z najlepszych napastników w historii. Nawet jak nie wypali pod względem sportowym, to i tak zarobi na swój kontrakt, ściągając na Reymonta dodatkowych kibiców. Dobry ruch marketingowy, a i spora szansa na sukces sportowy. Na Cyprze jednak grał w podstawowym składzie, strzelił trochę goli. W dodatku on nie musi dużo strzelać - wystarczy że odciąży Brożka, samą obecnością na boisku i absorbowaniem obrońców ułatwi Pawłowi strzelanie bramek.

Wichniarek tymczasem, mimo że był w Bundeslidze cały poprzedni sezon to grał tragicznie. Nie strzelił żadnego gola dla spadkowicza Herthy, a praktycznie całą rundę wiosenną spędził na ławce. Oczywiście w polskiej lidze każdy emeryt może być wzmocnieniem, ale Amika chce walczyć o LM i jeden Wichniarek to stanowczo za mało.

A pod względem marketingowym to nic nie znaczący transfer. Wichniarek może i jest wychowankiem Kolejorza, ale w dawnym Lechu Poznań strzelił raptem 4 gole! W Polsce kojarzony jest głównie z Widzewem, tam się wypromował. Gdzież mu do takiego Reissa...
Jedziesz tu moim zdaniem po sentymentach i niechęci do Amiki a to nie calkiem tak.
Wichniar rok mlodszy, poza tym liga cypryjska to jednak nie bundesliga, a i tak go (Żurawia) nie chcieli po sezonie.
Obawiam się, że powrót obu będzie na poziomie Mięciela z ub. sezonu - cudów nie było delikatnie mówiąc z wielu względów.
Jak coś zagrają to kibice będą przychodzić, jak nie - to przyjdą na 3 mecze i do widzenia. Klops to klops nieważne jak mu na imię.
Legenda... będzie się liczyło się tylko to co dziś... nie dopiszą nam bramek za dawne zasługi.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 30.06.2010, 09:57
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Mam mieszane uczucia jeśli chodzi o ostatnie transfery Żurawskiego i Wichniarka. Pewnie wielu się ze mną nie zgodzi, ale twierdzenie że młodzi się czegoś nauczą śmieszy mnie niezmiernie. Przez takiego Wichniarka jakiś młodzian zostanie zepchnięty do ME, albo będzie siedział cały sezon na trybunach oglądając z trybun "popisy" Króla Artura. Oczywiście kolejny argument, że "Franek" może, więc czemu nie Żuraw, ale patrzmy na to perspektywicznie, a nie wydaje mi się żeby więcej niż 1 do 2 lat dociągnął Żuraw w Wiśle. Strzeli kilka bramek w sezonie, a w tym czasie możnaby postawić na kogoś młodszego.

Grzelak w Widzewie... ale nie ten
http://www.90minut.pl/news/127/news1...-Grzelaka.html
Spokojnie. Zarzad wie na pewno lepiej od Ciebie czy mnie czy dany pilkarz w danym wieku moze byc jeszcze pozyteczny dla klubu. Moim zdaniem tacy zawodnicy moga sie jeszcze przydac. Frankowski, Zurawski czy Wichniarek w polskiej lidze spkojnie moga jeszcze wiele zdziałac. Dzisiaj nasi graja w Niemczech sparing - przekonamy sie co pokaze Maciej Zurawski. Wczoraj zaliczył asyste wiec na pewno nie jest z nim zle jak sie to wszystkim wydaje.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 30.06.2010 o godz. 10:05.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 30.06.2010, 10:05
Zarząd mnie mało interesuje, ale wiem że tak jak byłem przeciwny ściągnięciu Mięciela na Ł3 tak samo transfery Żurawia i Wichniarka nie są wpłyną na rozwój naszej piłki. Franek to był zawsze specyficzny zawodnik, który grał na stojąco i nie wkładał jakiejś wielkiej siły w spotkania, ale za to był skuteczny do bólu - prawdziwy lis pola karnego.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 30.06.2010, 10:06
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Zarząd mnie mało interesuje, ale wiem że tak jak byłem przeciwny ściągnięciu Mięciela na Ł3 tak samo transfery Żurawia i Wichniarka nie są wpłyną na rozwój naszej piłki. Franek to był zawsze specyficzny zawodnik, który grał na stojąco i nie wkładał jakiejś wielkiej siły w spotkania, ale za to był skuteczny do bólu - prawdziwy lis pola karnego.
przykład Kosowskiego pokazał że można wrócić i grać na poziomie w naszej buraczanej lidze.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów