|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Guest
|
|
A co do jakiejs fachowej analizy to pewnie uwazaja, ze widzowie by nic nie zrozumieli i sie zanudzili wiec po co narazac ludzi na taki dyskomfort. Wracajac do sedna - dzis 2 wydaje sie dosc wyrownane mecze. Jap-Par - stawiam Paragwaj, choc jak Japonia bedzie strzelac takie wolne jak ostatnio to kto Esp-Por - stawiam na Hiszpanie - lepsi pilkarze i trener choc roznica nie az tak wielka zeby odmawiac Portugalii szans |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
To jest stara gwardia, która ciągle się trzyma. Taki TVP-ski beton. Dla mnie ostatnim hitem były rozważania Jacka, że Amerykanie byli podczas meczu z Ghaną na diesel'u Jabulani idzie do przodu, a oni zostali na Telstarze ![]() ![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Iwański stracił na wiarygodności po swoich "SZTLIĆ!", poza tym drze japę jakby wypił 12 espresso przed meczem. Z kolei jak słucham Jońcy to mam wrażenie jakbym oglądał wieczorne Wiadomości - zawsze zasypiam. Wczoraj przelała się czara goryczy, gdy źle interpretował większość wydarzeń na boisku. Sędzia dyktuje faul, a ten zastanawia się, czy powinien być rożny czy aut bramkowy (może źle zobrazowałem, ale ci, co oglądali wiedzą o co chodzi). A dowalił pod koniec, gdy przez jakieś 30 sekund myślał, że będzie powtórka karnego. W studiu siedzi Trzeciak i Dawidziuk, którzy no umówmy się nie dorastają do pięt ekspertom z Canal+, czy Polsatu. Aha i za wszystko płacą podatnicy. |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
Dluzsze wypowiedzi i wiedza encyklopedyczno-statystyczna to byla duzo gorsza sprawa |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
Nie jestem specjalistą ani zwolennikiem niemieckiego futbolu, piszę to co zaobserwowałem i jakie różnice moim zdaniem w ich grze były przed obecnymi mistrzostwami a jakie są w ich trakcie. Nie musisz się ze mną zgadzać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Duża zmianą jest chyba to że nie ma już Ballacka którego nie cierpiałem miałem wrażenie że to taka boiskowa burżuazja tymczasem młody Oazil w jego miejsce jest po prostu fenomenem wg mnie dla Niemców najlepsze co mogło się przydarzyć to kontuzja Michaela.
A co do Szczęsnego to mnie absolutnie rozwalił tekstem w meczu Ł0:3 "Drzewa umierają stojąc" |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Odnoszę wrażenie, że koniecznie chce być kontrowersyjny. Często na siłę. |
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Według Wikipedii urodził się w 1939 co daje 71 lat.
Słowo eksperci zawierało w sobie sporo ironii ![]() O 18 żegnamy Japońców, a po 22 oglądamy płaczącego Ronaldo ![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Lubanski: wbiegał Barrios
Szpakowski: Barriosa Co to za zawodnik? ;o |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Brawo, geniuszu
A myslales, ze o co chodzilo w tym poscie? :EPojecie ironi czy sarkazmu jest obce 70% tego forum...
Ostatnio edytowane przez Filippo123321 : 29.06.2010 o godz. 16:18.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ale CO ZA MECZ
Nie moge oczu oderwać ... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Może karne nam to zrekompensują Żmijka
![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ale co karne? ktoś wygra i tyle. Najgorsze, że jedna z tych upośledzonych (przepraszam) drużyn zagra dalej ... nie zagra np. Anglia, Hiszpania/Portugalia ...
Masakra. Jak kogoś będą chcieli katowa to każą oglądać powtorkę bez wyjścia z pokoju :| |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Upośledzona to jest tylko i wyłącznie Japonia, nie mogę patrzeć na tego Hondę czy Endo, pomimo, że coś tam grają. Paragwaj musi przejść. Liczę na rzuty karne
![]() ![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Sędzia główny już mruga, ciekawe czy zaśnie przed końcem dogrywki
![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
TYlko, że Japonia z Dania super mecz zagrała
widać, że strach przed porażka przeważył nad chęcią zwyciestwa A Szpaku znowu swoje, tym razem Cordoza ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Po tym, co obie drużyny pokazały nie zdziwię się, jak będzie 0:0 po pierwszych pięciu seriach karnych.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Nydny mecz jak flaki z olejem. Przespałem cała dogrywke
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Mamy typowe mundialowe granie, czekanie na błąd przeciwnika i pilnowanie tyłów. Jeśli Hiszpanie liczą na cokolwiek to muszą grać inaczej, nie po hiszpańsku bo jeszcze kilka strat w środku pola i któraś z kontr Portugalii skończy się sukcesem. Tak jak pisałem - Hiszpania ma szansę nawet żeby być MŚ ale musi wygrywać mecze nie grając swojej piłki. Bo kto im pozwoli wjechać z piłką do bramki? Przecież to nie mecz Barcelony z Saragossą żeby Iniesta i Xavi ośmieszają rywali. Zobaczymy co będzie dalej
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
wjeżdżanie z piłką do bramki to styl brazylii i jak powiedziałeś barcelony
![]() ![]()
' Tylko Ty, w moim sercu Ty...'
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
życzyłem przed turniejem Hiszpanom wszystkiego co najlepsze, z tytułem oczywiście.
I dalej życzę. I sobie ten mecz oglądam i coraz bardziej chodzi mi po głowie, że Portugalia ich przejdzie . I nawet nie Ronaldo strzeli. Ktoś z boku. Im się dziś naprawdę chce , wszystkim. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mecz zapowiada się chyba bardziej pasjonująco niż się spodziewałem. Liczyłem, że jednak Hiszpania zdominuje, a tu na razie bardzo wyrównana batalia..
Go, Portugal! ;D |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Irytuje mnie trochę komentarz p. Iwańskiego. Płacze tak nad stylem Hiszpanii jakby grała z drużyną pokroju Albanii, tymczasem wg mnie na boisku grają dziś dwie drużyny o zbliżonej formie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gooooooool!
![]() Viva Espania ![]()