|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Białoński rok temu pisał że Wisła dostanie 25 procent kwoty transferowej, ale nie mniej, niż 500 tys. euro
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
http://sport.interia.pl/raport/wisla...-wisly,1352767 wiec spokojnie. |
|
|
|
Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Na miejscu zarządu zaprosiłbym Mielcara na otwarcie stadionu i postawił piwo za tamte negocjacje
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Chłopaki wyluzujcie! Nie ma co napieprzać na daną stronę internetową, bo każda w swojej historii miała większy, czy mniejsze wpadki. Równie dobrze mogę taką wytknąć wislakrakow.com, która dotyczyła tego, że Skorża został zwolniony, mimo że tak nie było. Poczekajmy spokojnie na informację, a potem będziemy dyskutować, bo dopóki nie zobaczymy gościa z koszulką Wisły dopóty nie ma co go uwzględniać jako piłkarza Białej Gwiazdy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
TO co panowie z interi wypisują to mnie szklak trafia. Gdzie jakiś nieoficjalny serwis greckiej Larissy.Pewnie pan Białoński zaszalał ;/.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
No to dzisiaj chyba nie będzie konferencji ciekaw jestem czy napiszą ze jest nasz (milinkovic).A interią nie ma sie co przejmować.
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Za Uche mamy 30%, czyli jakieś 1,5 mln do naszej kasy. Będą kolejne transferki!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
A ja mam takie pytanie do licznie tu gromadzonych:
Co wam tak na tym Makinwie zależy? Mi na nim zależało dopóki Żuraw nie wrócił, teraz to mi jakaś gwiazda z Nigerii zwisa bo cel został osiągnięty czyli napada na poziomie juz mamy. Po co nam 5 napasników gdzie zawsze conajmniej 2 bedzie sfochanych bo siedza na lawce 1.Statystyki za nim nie przemawiają(nie obchodzi mnie czy to Seria A czy 14 liga hajastańska) 2.Jego menago jest nieprofesjonalny 3.Sam zawodnik zreszta tez nie do konca bo w jego interesie jest byc w treningiu z nowa duzyna jak najszybciej 4.Kominow placowych nie potrzebujemy, a pozatym jego ew.pensja sprzydała by sie na innych, nowych i młodych zawodników jak Milinkovic O czymś zapomniałem wspomnieć? PS.Oczywiście jak przyjdzie to bede zadowolony ale nie ma co płakać jak Larissa go wezmie. ![]()
KAŻDY TO POWIE ! WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie byłbym taki pewny tej kasy z Uche. Nie wiem jak do tego zapisu o 30% ma się to że Uche podpisał już z Almerią nowy kontrakt (rok, czy tam pół roku temu). Hiszpanie pewnie będą się upierać żeby nam nic nie dawać.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
||
|
Cytat:
Cytat:
![]() Powód: zgubilem "O"
Ostatnio edytowane przez Chlopek123 : 29.06.2010 o godz. 14:53.
![]()
KAŻDY TO POWIE ! WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE !
|
||
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
Kasa mogła by nam przepaść jedynie gdyby Uche poszedł gdzie indziej za darmo po wygaśnięciu kontraktu w Almerii. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
||
Cytat:
![]() A poważniej - to nauczka dla mnie, a pewnie też i dla wielu innych forumowiczów. Łowcy darmowych sensacji z innych potrafią zajrzeć też na naszą stronę, i "zrzynać na maxa", a my się potem podniecamy ruchami transferowymi klubu. Niech Basałaj i spółka w spokoju działają, jeśli przyjdzie Kowalczyk, Milinković czy ktokolwiek inny, który wzmocni skład drużyny - bardzo się ucieszę. Co się tyczy konferencji - moim zdaniem ważniejsze od chwalenia się każdym pomysłem jest samo ZAKONTRAKTOWANIE jak najlepszych graczy. Jak sprowadzą jeszcze paru dobrych zawodników, to wtedy klub będzie się miał czym pochwalić, a my będziemy mieli kolejną (oby) miłą niespodziankę. |
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Domyslam sie, ze tam jest wpisana data trasferu.Inaczej nigdy by zaden klub nie dostal kasy z tego paragrafu. Kazdy klub przed sprzedaza swojego zawodnika podpisalbym z nim nowy kontrakt(nawet na takich samych zasadach)
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
Poza tym, umowa jest zawarta miedzy Wisla i Almeria, wiec kontrakt Uche, Uche czy jakies managery nie maja tutaj nic do gadania
Ostatnio edytowane przez mic : 29.06.2010 o godz. 15:01.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Umowa o te 25 % transferu jest zawarta medzy Wisla a Alemria, kontrakt Uche nie jest tu w ogole wazny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Z tego co zrozumialem z googla to z tego linka nic konkretnego też nie wynika. Rozmawiają.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Czyli z tego wynika, że nie było jeszcze żadnych konkretnych rozmów
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie radzę ufać google translate, chyba że znacie język... Ponadto, skąd pewność że to wiarygodny serwis?
|
|
|
|
Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
gdyby nie rozmawiali to już było by info ze Milinkovic jest w Wisle...to chyba logiczne? oj boje sie że może nic z tego nie wyjść :\
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Przyjdzie - będzie świetnie Nie przyjdzie - jakoś przeboleję.
Ostatnio edytowane przez Simao1 : 29.06.2010 o godz. 15:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Po 2: Jego przyjście spowoduje, że wzrośnie konkurencja w linii ataku (taki Brożek nie będzie już pewniakiem i może weźmie się za siebie) Po 3: Ile twoim zdaniem Żurawski będzie grał? Dla mnie góra 2 lata. Po 4: Makinwa może nam zapewnić spokój w ataku na parę lat albo duży zastrzyk gotówki (jakby się wypromował) Po 5: Na obecny moment w kadrze mamy 3 napastników: Brozio, Żuraw i Boguś. Małecki dla mnie powinien być pomocnikiem. Oczywiście zgadzam się, że jego statystyki nie powalają ale moim zdaniem warto zaryzykować. |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
a jaka masz pewność że podpisał? nie masz... oficjalna milczy wiec nie podpisał bo gdyby podpisał to by była przynajmniej informacja ze Milinkovic trafi do Wisły...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czytaj ze zrozumieniem...
Ostatnio edytowane przez Simao1 : 29.06.2010 o godz. 15:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
swoja droge to ciekawa sprawa z tym Milinkovic-em.W klubie juz pogodzono sie z jego odejsciem, nie ma go w kadrze, nie ma urlopu, nie ma informacji o sprzedaży. U nas tez generalnie nikt nic nie wie. Nie ma informacji ze na testach, ze to czy tamto. Chlopaka nikt nie widzial...moze zniknal
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|