The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
K4millo
Senior Member

Od: 05.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.06.2010, 13:56
Białoński rok temu pisał że Wisła dostanie 25 procent kwoty transferowej, ale nie mniej, niż 500 tys. euro
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
maci0s
Banita

Od: 12.2006

Stary 29.06.2010, 13:56
mic1992 napisał(a):Wyświetl post
10 albo 20%
ale nie mniej niz 500 tys Euro
Odpowiedz cytując
cisse1906
Member

Od: 05.2010

Stary 29.06.2010, 13:57
Cytat:
10 albo 20%
Najmniej 400tys euro, najwięcej 1mln euro. Całkiem fajna suma, niespodziewany zastrzyk gotówki i MOŻE niespodziewany transfer? Ponosi mnie już

PS. nieco spóźniony byłem
Odpowiedz cytując
blackluk
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 29.06.2010, 14:08
Chlopek123 napisał(a):Wyświetl post
teraz chyba nic, jakby odszedl zima to by byla spora sumka.
Czemu niby nic? oczywiście ze Wisła dostanie to zapis z klubem wiec od tego nie ma ucieczki.
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 29.06.2010, 14:09
cisse1906 napisał(a):Wyświetl post
Najmniej 400tys euro, najwięcej 1mln euro. Całkiem fajna suma, niespodziewany zastrzyk gotówki i MOŻE niespodziewany transfer? Ponosi mnie już

PS. nieco spóźniony byłem
podbnie bylo przed rokiem
http://sport.interia.pl/raport/wisla...-wisly,1352767
wiec spokojnie.
Odpowiedz cytując
nt5
Member

Od: 06.2006

Stary 29.06.2010, 14:13
Na miejscu zarządu zaprosiłbym Mielcara na otwarcie stadionu i postawił piwo za tamte negocjacje
Odpowiedz cytując
Zlatan93
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 29.06.2010, 14:26
Chłopaki wyluzujcie! Nie ma co napieprzać na daną stronę internetową, bo każda w swojej historii miała większy, czy mniejsze wpadki. Równie dobrze mogę taką wytknąć wislakrakow.com, która dotyczyła tego, że Skorża został zwolniony, mimo że tak nie było. Poczekajmy spokojnie na informację, a potem będziemy dyskutować, bo dopóki nie zobaczymy gościa z koszulką Wisły dopóty nie ma co go uwzględniać jako piłkarza Białej Gwiazdy.
Odpowiedz cytując
wiślak1906forever
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 29.06.2010, 14:35
TO co panowie z interi wypisują to mnie szklak trafia. Gdzie jakiś nieoficjalny serwis greckiej Larissy.Pewnie pan Białoński zaszalał ;/.
Odpowiedz cytując
Adamek21
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 29.06.2010, 14:40
No to dzisiaj chyba nie będzie konferencji ciekaw jestem czy napiszą ze jest nasz (milinkovic).A interią nie ma sie co przejmować.
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki

"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski."

"Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał
Odpowiedz cytując
androclus
Junior Member

Od: 06.2010

Stary 29.06.2010, 14:42
Za Uche mamy 30%, czyli jakieś 1,5 mln do naszej kasy. Będą kolejne transferki!!!!
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 29.06.2010, 14:45
androclus napisał(a):Wyświetl post
Za Uche mamy 30%, czyli jakieś 1,5 mln do naszej kasy. Będą kolejne transferki!!!!
Wystarczy że zrealizujemy te planowane i będzie dobrze. A kase z transferu Uche napewno będzie jak zagospodarować.
Odpowiedz cytując
Chlopek123
Member

Od: 09.2008

Stary 29.06.2010, 14:49
A ja mam takie pytanie do licznie tu gromadzonych:

Co wam tak na tym Makinwie zależy?
Mi na nim zależało dopóki Żuraw nie wrócił, teraz to mi jakaś gwiazda z Nigerii zwisa bo cel został osiągnięty czyli napada na poziomie juz mamy. Po co nam 5 napasników gdzie zawsze conajmniej 2 bedzie sfochanych bo siedza na lawce

1.Statystyki za nim nie przemawiają(nie obchodzi mnie czy to Seria A czy 14 liga hajastańska)
2.Jego menago jest nieprofesjonalny
3.Sam zawodnik zreszta tez nie do konca bo w jego interesie jest byc w treningiu z nowa duzyna jak najszybciej
4.Kominow placowych nie potrzebujemy, a pozatym jego ew.pensja sprzydała by sie na innych, nowych i młodych zawodników jak Milinkovic

O czymś zapomniałem wspomnieć?

PS.Oczywiście jak przyjdzie to bede zadowolony ale nie ma co płakać jak Larissa go wezmie.
KAŻDY TO POWIE ! WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE !

Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 29.06.2010, 14:50
Nie byłbym taki pewny tej kasy z Uche. Nie wiem jak do tego zapisu o 30% ma się to że Uche podpisał już z Almerią nowy kontrakt (rok, czy tam pół roku temu). Hiszpanie pewnie będą się upierać żeby nam nic nie dawać.
Odpowiedz cytując
Chlopek123
Member

Od: 09.2008

Stary 29.06.2010, 14:53
Cytat:
Nie byłbym taki pewny tej kasy z Uche. Nie wiem jak do tego zapisu o 30% ma się to że Uche podpisał już z Almerią nowy kontrakt (rok, czy tam pół roku temu). Hiszpanie pewnie będą się upierać żeby nam nic nie dawać.
No własnie mowilem ze
Cytat:
teraz chyba nic, jakby odszedl zima to by byla spora sumka.
Zycie, obejdziemy sie bez tej kaski a nawet jakby byla to i tak by nie poszla na transfery
Powód: zgubilem "O"
Ostatnio edytowane przez Chlopek123 : 29.06.2010 o godz. 14:53.
KAŻDY TO POWIE ! WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE !

Odpowiedz cytując
Snow
Ave Wisła!

Od: 09.2003

Stary 29.06.2010, 14:57
Syn Kangura z 1984 napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem jak wyglądają zapisy dokładnie w tym przypadku, ale zazwyczaj w takich sprawach nie ma to znaczenia, że Uche przedłużył kontrakt z klubem.
Kasa mogła by nam przepaść jedynie gdyby Uche poszedł gdzie indziej za darmo po wygaśnięciu kontraktu w Almerii.
Odpowiedz cytując
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 29.06.2010, 14:58. Interia - nieudolne kopiowanie wiadomości transferowych z wislakrakow.com
el Nuero napisał(a):Wyświetl post
Środa byłaby odpowiednim dniem (...) Tego dnia odbędzie się spotkanie z ekipą grecką, która jest zainteresowana Stephenem (...) Jeśli chodzi o sprawy finansowe, już porozumieliśmy się z nimi...
Cytat:
z interii: Środa powinna być dniem decydującym. Wówczas nastąpi spotkanie z Grekami. Ja również będę brał w nim udział z nadzieją, że można będzie sfinalizować rozmowy - powiedział agent Nigeryjczyka. - Jeżeli chodzi o sprawy finansowe, to my już rozmawialiśmy...
Nawet te same zdania wyciągnęli z długiej wypowiedzi agenta Makinwy... Powinniśmy zażądać od interii $$$ autorskiego, byłoby na transfery albo przynajmniej na oprawę meczową
A poważniej - to nauczka dla mnie, a pewnie też i dla wielu innych forumowiczów. Łowcy darmowych sensacji z innych potrafią zajrzeć też na naszą stronę, i "zrzynać na maxa", a my się potem podniecamy ruchami transferowymi klubu.

Niech Basałaj i spółka w spokoju działają, jeśli przyjdzie Kowalczyk, Milinković czy ktokolwiek inny, który wzmocni skład drużyny - bardzo się ucieszę. Co się tyczy konferencji - moim zdaniem ważniejsze od chwalenia się każdym pomysłem jest samo ZAKONTRAKTOWANIE jak najlepszych graczy. Jak sprowadzą jeszcze paru dobrych zawodników, to wtedy klub będzie się miał czym pochwalić, a my będziemy mieli kolejną (oby) miłą niespodziankę.
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 29.06.2010, 14:58
Domyslam sie, ze tam jest wpisana data trasferu.Inaczej nigdy by zaden klub nie dostal kasy z tego paragrafu. Kazdy klub przed sprzedaza swojego zawodnika podpisalbym z nim nowy kontrakt(nawet na takich samych zasadach)
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 29.06.2010, 14:58
Co do rzeczy ma nowy kontrakt ? Suma ktora dostanie Wisla byla zapisana 'podczas odejscia' Uche (czyli kasa + umowa ze dostaje %), a nie podczas podpisywania przez niego kontraktu z Almeria. W drugim przypadku byloby to za proste, bo pilkarz po odejsciu na drugi dzien moglby podpisac drugi kontrakt i klub ominalby ten zapis. To za proste byloby.

Poza tym, umowa jest zawarta miedzy Wisla i Almeria, wiec kontrakt Uche, Uche czy jakies managery nie maja tutaj nic do gadania
Ostatnio edytowane przez mic : 29.06.2010 o godz. 15:01.
Odpowiedz cytując
stanch99
Junior Member

Od: 12.2009

Stary 29.06.2010, 14:59
Umowa o te 25 % transferu jest zawarta medzy Wisla a Alemria, kontrakt Uche nie jest tu w ogole wazny
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 29.06.2010, 15:09
http://www.novosti.rs/vesti/sport.72...na-Milinkovica
Odpowiedz cytując
zordon
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 29.06.2010, 15:13
Z tego co zrozumialem z googla to z tego linka nic konkretnego też nie wynika. Rozmawiają.
zapraszam fanów trance ---> www.globaltrance.pl
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 29.06.2010, 15:15
Czyli z tego wynika, że nie było jeszcze żadnych konkretnych rozmów Coś to chyba nie tak
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
Eleusis
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 29.06.2010, 15:18
Nie radzę ufać google translate, chyba że znacie język... Ponadto, skąd pewność że to wiarygodny serwis?
Odpowiedz cytując
nt5
Member

Od: 06.2006

Stary 29.06.2010, 15:19
Cytat:
Visla iz Krakova četiri godine nije bila šampion, a u želji da povrate primat u poljskom fudbalu uprava kluba je baš aktivna u prelaznom roku.
Z tego co pamiętam, to rok temu byliśmy mistrzem
Odpowiedz cytując
Wislak35
Member

Od: 07.2006

Stary 29.06.2010, 15:20
gdyby nie rozmawiali to już było by info ze Milinkovic jest w Wisle...to chyba logiczne? oj boje sie że może nic z tego nie wyjść :\
Odpowiedz cytując
Simao1
Senior Member

Stary 29.06.2010, 15:25
Wislak35 napisał(a):Wyświetl post
gdyby nie rozmawiali to już było by info ze Milinkovic jest w Wisle...to chyba logiczne? oj boje sie że może nic z tego nie wyjść :\
Bać to się możesz Boga, o ile jesteś wierzący. Tutaj nie ma się czego obawiać, bo tak na dobrą sprawę oficjalna strona nie napisała ani słowa o Milinkovicu. Poza tym nie sądzę, aby rozmawiali tyle czasu. Jeśli podpisał, to czekamy po prostu na prezentację, która może się równie dobrze odbyć jutro, a nuż pojawi się kolejny zawodnik? Po co od razu dramatyzujesz? Transfery będą, co chociażby widać po przyjściu Jovanica i Żurawskiego.

Przyjdzie - będzie świetnie
Nie przyjdzie - jakoś przeboleję.
Ostatnio edytowane przez Simao1 : 29.06.2010 o godz. 15:32.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 29.06.2010, 15:28
Chlopek123 napisał(a):Wyświetl post
A ja mam takie pytanie do licznie tu gromadzonych:

Co wam tak na tym Makinwie zależy?
Mi na nim zależało dopóki Żuraw nie wrócił, teraz to mi jakaś gwiazda z Nigerii zwisa bo cel został osiągnięty czyli napada na poziomie juz mamy. Po co nam 5 napasników gdzie zawsze conajmniej 2 bedzie sfochanych bo siedza na lawce
Po 1: Od przybytku głowa nie boli.
Po 2: Jego przyjście spowoduje, że wzrośnie konkurencja w linii ataku (taki Brożek nie będzie już pewniakiem i może weźmie się za siebie)
Po 3: Ile twoim zdaniem Żurawski będzie grał? Dla mnie góra 2 lata.
Po 4: Makinwa może nam zapewnić spokój w ataku na parę lat albo duży zastrzyk gotówki (jakby się wypromował)
Po 5: Na obecny moment w kadrze mamy 3 napastników: Brozio, Żuraw i Boguś. Małecki dla mnie powinien być pomocnikiem.

Oczywiście zgadzam się, że jego statystyki nie powalają ale moim zdaniem warto zaryzykować.
Odpowiedz cytując
Wislak35
Member

Od: 07.2006

Stary 29.06.2010, 15:29
a jaka masz pewność że podpisał? nie masz... oficjalna milczy wiec nie podpisał bo gdyby podpisał to by była przynajmniej informacja ze Milinkovic trafi do Wisły...
Odpowiedz cytując
Simao1
Senior Member

Stary 29.06.2010, 15:32
Wislak35 napisał(a):Wyświetl post
a jaka masz pewność że podpisał? nie masz... oficjalna milczy wiec nie podpisał bo gdyby podpisał to by była przynajmniej informacja ze Milinkovic trafi do Wisły...
Czytaj ze zrozumieniem...
Ostatnio edytowane przez Simao1 : 29.06.2010 o godz. 15:36.
Odpowiedz cytując
a_r_e_n_a
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 29.06.2010, 15:35
swoja droge to ciekawa sprawa z tym Milinkovic-em.W klubie juz pogodzono sie z jego odejsciem, nie ma go w kadrze, nie ma urlopu, nie ma informacji o sprzedaży. U nas tez generalnie nikt nic nie wie. Nie ma informacji ze na testach, ze to czy tamto. Chlopaka nikt nie widzial...moze zniknal
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów