|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Wydział Szkolenia Małopolskiego Związku Piłki Nożnej powołał piłkarzy Wisły Kraków na mecze reprezentacji Małopolski rocznika 1995 oraz 1996.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...luje_wislakow/ ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Śmieszne w sumie, jak się im kontrakty kończą z tego co wiem
Przynajmniej Zalewowi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ale co jest śmieszne ?
![]() Podbeskidzie chce sprawdzić czy się nadają, będą tam do jutra (czyli do końca kontraktu). Jest tylko błąd jeśli chodzi o datę, bo nie lipca a czerwca. |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Nie nie o to chodzi. Chodzi o twade informowanie o testach zawodników, na których że tak powiem ma się w ... Tyle
![]() A że testy wyjątkowo długie to inna sprawa ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nie chciałbym żebyśmy stracili Rado, bo chłop się podobno dobrze rozwijał...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Dla jego dobra niech ucieka stąd jak nadalej. Lepiej przecież testować Brazylijczyków nie wiadomo skąd o dużej nadwadze, w gierkach treningowych posiłkować się Moskalem lub Bahrem niż dać szansę młodym
![]()
Zawsze wierni,choć pijani,zawsze z Wisłą - Pakos-Fani
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
wg. oficjalnej MESA wyjechała na obóz. Bez Szewczyka który strzelił 3 bramki w ostatnim sparingu. Zrezygnowali z niego
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Ale Kasperczak potrzebuje "aktorów", nawet jeżeli mieliby być z trzeciej Bundesligi z kilkuset rozegranymi minutami w ostatnim sezonie. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
prawda jest taka ze Szewczyk napewno ma oferty nie tylko z Wisły. Jesli z niego zrezygnujemy to bedzie niesamowita porazka, porazka wieksza niz puszczenie Jonczyka do Sandecji. Chlopak ma niesamowity talent.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Szkoda, że tylko jeden a może aż jeden. Miejmy nadzieję, że Prezes na poważnie myśli o tej Akademii piłkarskiej, gdzie pierwszeństwo miałaby Wisła. Dopóki w Juniorach będą grały pieniądze a nie talent, nie mamy co liczyć na wiele powołań... ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Uryga jest nawet kapitanem tej reprezentacji..
|
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Za parę lat władze naszego klubu będą mówić że Uryga jest wychowankiem Wisły ( już tak trenerzy mówia) a jest on wychowankiem Hutnika Kraków ...taka prawda że w naszym klubie w juniorach najlepiej grają zawodnicy ściągani w wieku 11-16 lat do Wisły a nie wychowankowie i to sie długo nie zmieni ... tak samo widziałem parę wpisów na naszym forum jakoby Małecki miałby być naszym wychowankiem a nim nie jest...
z takim podejściem do młodzieży nie doczekamy się młodych wychowanków debiutujących w ekstraklasie w barwach Wisły ... Ostatnio ogrywa się w sparingach w 1 drużynie Michał Nalepa ... oczywiście nie jest naszym wychowankiem a Unii Oświęcim |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wychowanek wg przepisow FIFA musi spedzic min 3 lata w mlodzierzowych zespolach pomiedzy 16 a 21 rokiem zycia. Nie wiesz to nie pisz malolat90x.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
młodzi się wk***li po 20 minutach 2:0 dla Wisełki
![]() w poprzedniej kolejce Ruch rozgromił Lechię 5:0
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 16.08.2010 o godz. 16:24.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
szczebrzeszcz gra Szewczyk?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
kto strzelił?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
skąd mam wiedzieć kto grał jak śledziłem wynik na:
http://www.livesports.pl/ strzelił Chrapek i Jirsak! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no wlasnie nie wiedzialem
to gdzie on teraz gra? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wisła - Widzew
Kurto – Skórski (46’ Nalepa), Czekaj, Chavez (63’ Masiuda), Cygal – Łobodziński, Cyzio, Chrapek (46’ Ligienza), Brud (80’ P. Marzec), Jeleń (74’ Stanek) – Papież FOTO z meczu http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...dy_Widzew_1_2/ ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...zew_1_2/39452/
To jest Mały czy mi się tylko zdaje ? ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
było napisane na ktorejs stronei ze na trybunach byl Maly i Cleber z synami. Wiec z ta blond to Maly raczej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Łobo zostanie gwiazdą ME.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
No niestety Łobo na tle naszej mlodzieży prezentuje się najlepiej..
..końcówkę meczu grał nawet jako środkowy napastnik..o zgrozo..z Czekajem ...następców Brożka, Małego czy nawet Leszczaka w wiślackim ataku nie widać............ciężko znaleźć kogoś, kto by aspirował do pierwszego składu...Chavez zagrał poprawnie..aczkolwiek straciliśmy z nim w składzie dwie bramki..widać, że jest silny..potrafi się zastawić..zobaczymy czy z tej mąki będzie chleb..Cleber ne oglądał całego meczu..poszedł jak Chavez zszedł z boiska..![]()
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski
STOP KARTONOM PRZY POLSKICH DROGACH!!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam podobne zdanie, Łobodziński, który w meczach pierwszej drużyny praktycznie nie ma udanych zagrań na tle naszej ponoć utalentowanej młodzieży wyróżniał się o trzy klasy. Wydaje się, że ci zawodnicy więcej czasu spędzają u fryzjera czy w solarium niż na treningach. Dziwi mnie jeszcze jedno, dlaczego Chrapek gra tak głęboko cofnięty, praktycznie zaraz przy swoich stoperach, zawsze myślałem, że to ofensywny zawodnik...
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Kto pełnił funkcję trenera, Kmiecik czy już z powrotem Kula?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kmiecik ................
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ładnie się dzisiaj nasi pokazali 4:0 z Polonią .. Najgorsze jest to, że grał Chavez i Kowalski, czyli teoretycnzie stoperzy z poierwszej drużyny ..
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|