|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
kurde nie wiem co myslec .. czy to wymysly dziennikarzy i ludzi czy prawda o tych kilku transferach
bede jak nie wierny Tomasz do póki nie"dotknę" nie zobacze nie uwierze ![]() jakby to sie stalo dzis to fajny prezent by byl na imieniny ![]() ![]()
"c’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui !"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Panowie a czy wiadomo coś o tym drugim zawodniku?
Jeśli podpiszemy z Milinkoviciem to ja chyba ide pic ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
nic nie wiadomo , na portalach tylko masz że przyjdzie ale oficjalna strona milczy... wiec zostaje nam czekac..
![]()
"c’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui !"
|
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jeżeli faktycznie trafi się nam kilka transferów w najbliższych dniach, bez sensem jest dla mnie robienie kolejnych konferencji prasowych. Ogłosić na oficjalnej, zapakować w samolot i zrobić jedną większą i sensowniejszą konferencję po powrocie z Niemiec.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
http://eng.mfkkosice.sk/c/portal_pub...ut?p_l_id=31.9
Milinkovicia nie ma już na oficjalnej stronie klubu w kadrze. Bardzo możliwe że już niebawem będzie u nas ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Skoro nie ogłoszono do teraz info o konferencji to oznacza, że jej nie będzie w dniu dzisiejszym dlatego trzeba poczekać w następnych dniach może będzie transfer bez konfy, różnie to bywa. Ale radziłbym się tak nie napalać, bo różnie to bywało Nurkovic czekał na stacji na podpisanie kontraktu, Braz był w Krakowie itp. niekoniecznie musi nam się udać transfer Milinkovicia, może zabraknąć tego milimetra co zresztą tak jak w piłce oznacza, że nie ma bramki/ transferu. Jeżeli nie będzie informacji z oficjalnej o transferze to niestety nie będzie go tak naprawdę ;]
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...an-niedlugo-k/
Nie wiem czy ta strona jest godna zaufania, ale pisze że oprócz Milinkovica na obóz do Niemiec ma dołączyć Marcin Kowalczyk (prawy obronca Dynamo Moskwa). info dzisiejsze, z przed 9. |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A ja bym chciał się do wiedzieć - bez żadnej złośliwości czy ironii - na czym drodzy koledzy forumowicze opierają pogląd, że Milinkovic będzie genialnym transferem? Taką "perełką", jak piszą niektórzy? Na jego CV? Na podstawie youtub`a? Może ktoś go widział w 3-4 pełnych meczach? Albo rozmawiał z jego trenerem?
Spokojnie, Panowie, nie podpalajmy się. Być może będzie to faktycznie "perełka" jak Marcelo, ale poczekajmy z tymi "ochami" i "achami" pod jego adresem na kilka meczów z jego udziałem. Lepiej dać się mile zaskoczyć niż zawieść... ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
nie możesz powiedzieć, że 21 letni zawodnik, mający za sobą debiut w reprezentacji swojego kraju nie jest kapitalnym MATERIAŁEM na dobrego piłkarza. Ludzie faktycznie przesadzają z wychwalaniem go (zwłaszcza, że transfer do nas na razie jest w sferze domysłów i plotek), ale fakt, że gość jest baaardzo obiecujący.
W którymś z tematów o transferach ktoś ładnie napisał, że Wiśle potrzebny jest zawodnik, którego każdy kontakt z piłką będzie powodował wrzawę na trybunach.To może być taki zawodnik. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Czy to prawda że konferencja o 16.
![]()
DZISIAJ RECE KLASZCZĄ, JUTRO CIE UDUSZA. TAK WYGLĄDA KIBICOWANIE W POLSCE Z IDOLA DZISIAJ , JUTRO ROBI SIE DEBILA I NIEUDACZNIKA!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
gdzie ci pisze ze o 16?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Tak naprawdę to jest to najgorsze co można zrobić. Każdy zawodnik do pierwszej jedenastki powinnien mieć swoją konferencję, w odstępach przynajmniej jednodniowych. A dlaczego? Bo tego wymaga dzisiejszy świat mediów, aby cały czas było onas głośno. Za reklamę na głównej stronie gazety, onetu, wp trzeba płacić, a to samo dostaniemy robiąć x konferencji.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
http://wisla-online.pl/news/zurawskii-milinkovic-1140
w komentarzach ktos palnal ze konferencja o 16 albo o 16 30 i juz sie rozeszlo. I ze Braz i Milinkovic dzis podpisza. |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Przecież dziennikarze z tej strony muszą wiedzieć o konferencji, bo muszą być na niej obecni.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Naprawdę wyluzujcie Kirm tez miał być mega gwiazdą a nią nie jest. Może być dobry ale wcale nie musi, lepiej się nie napalać a zobaczyć spokojnie na żywo co potrafi bo z youtuba to i Łobodziński wygląda niesamowicie a taki Żuraw może spokojnie grać w Realu.
Oczywiście też bardzo liczę, że będzie to świetny transfer ale lepiej poczekać bo osobiście pewnie nikt nie widział jak gra a youtube to tylko youtube. |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
gdyby doszli do porozumienia z Milinkoviciem to dali by info na oficjalnej...widocznie cos nie poszło....lub jeszcze rozmawiaja...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Podobno ma do 17 czekać na CPNie..
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
haha rozwalił mnie ten komentarz ![]() ![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
ja nie wiem czy to nie był on, jak jechałem zakopianką to na Orlenie badali gościa
a tak na serio to się zastanawiam ile tu już żyłek pękło podczas gorącego okresu transferowego w tym temacie, czy te podniety są ogólnopolskie, wróżbici i tarociści tylko u nas czy to wszędzie tak jest pytam bez napinki bo niektórzy siedzą na innych forach ![]()
Ohghnom wasz jeśli wy przyjdziecie do Izraela byliście mordowane wy uważacie w aeroporcie my fiksujemy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Wszędzie tak jest .... a gdzieniegdzie nawet gorzej ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
http://sport.interia.pl/raport/trans...u-uche,1499465
Czy ktoś orientuje się jaki procent Wisła ma zagwarantowany z ewentaulnej transakcji? |
|
|
|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
10 albo 20%
|
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
teraz chyba nic, jakby odszedl zima to by byla spora sumka.
![]()
KAŻDY TO POWIE ! WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE !
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|