The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
dzollo
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2010, 21:49
Spokojnie, jak widac po naszej polityce transferowej, z tego co jest o tym glosno i mowi sie od jakiegos czasu, niewiele wynika, natomiast transfery ktore faktycznie dochodza do skutku sa utrzymywane w wielkiej tajemnicy, wiec moze okazac sie tak ze, z Makinwy i Milinkovica, ktorego wiekszosc juz wita z otwartymi ramionami, okaze sie nic, a zostaniemy kolejny raz zaskoczeni, kims kogo nikt sie nie spodziewal.
Jestem pewien, ze dolaczy do nas napewno jakis stoper, bo ta pozycja musi byc uzupelniona, natomiast kilka dobrych lat kibicowania Wiselce i spedzonych na tym forum nauczylo mie spokojnego patrzenia na rozwijajaca sie sytulacje i chlodnej analizy. A ta sklania do wniosku, ze nic jeszcze nie jest pewnego, poniewaz tak jak ktos napisal wyzej, na temat Milinkovica wiemy tylko tyle, ze nie pojechal na zgrupowanie ze swoim zespolem, natomias mogl sie udac do kazdego miejsca na swiecie, nie koniecznie do Krakowa...
Czy wygrywasz czy nie.... <3
Odpowiedz cytując
Pablooo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 28.06.2010, 21:52
Wciąż aktualny jest również temat pozyskania Stephena Makinwy z Lazio Rzym, choć do gry włączyła się grecka Larissa. Nigeryjski napastnik w środę spodziewany jest w stolicy Włoch, gdzie przyjedzie z urlopu, który spędzał w ojczyźnie.

- Mamy spotkać się z działaczami Larissy ponownie w środę. Wtedy powinno się coś wykrystalizować. Lazio i Larissa rozmawiały już o kwestiach ekonomicznych i wygląda na to, że się porozumieli. Patrzę na te negocjacje z optymizmem i mam nadzieję, że coś z tego spotkania wyniknie. W środę będziemy mądrzejsi - powiedział Paolo Fabbi, agent Makinwy, który przed laty uważany był za jednego z najbardziej utalentowanych nigeryjskich piłkarzy. W ostatnim czasie w Lazio mu się jednak nie wiodło.

http://s24.pl/w_wisle_dopinaja_kolej...ry-s75817.html
Odpowiedz cytując
Chlopek123
Member

Od: 09.2008

Stary 28.06.2010, 21:59
Cytat:
plotka plotka , ale oboło mi sie o oczy ze Milinkovic ma iść jednak do Athletic Bilbao ( nie mam nic na potwierdzenie tej informacji )
Oczywiscie ze plotka i o ile kojaze to chodzilo o Barca Athletic a nie Athletic Bilbao
KAŻDY TO POWIE ! WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE !

Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 28.06.2010, 22:01
Do Athleticu Bilbao to raczej nie pójdzie, chyba że jest Baskiem (innych tam nie biorą)
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
Nehiar
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 28.06.2010, 22:04
Karherop napisał(a):Wyświetl post
plotka plotka , ale oboło mi sie o oczy ze Milinkovic ma iść jednak do Athletic Bilbao ( nie mam nic na potwierdzenie tej informacji ) , wydaje mi się to mało prawdopodobne , ale jednak wszystkie media opieraja się wyłacznie na tym że pomocnik Koszyc nie uczestniczy w zgrupowaniu tego zespołu . To troche za mało aby od razu wnioskować że trafi akurat do Wisły . Takimi zawodnikami interesują się dziesiątki klubów . Warto poczekac na ostateczną informacje , bo takich 99% transferów bylo już w Wiśle dziesiątki .
Z tym Athletic Bilbao jest jeden problem .... Czy w tym klubie piłkarzami nie są tylko Baskowie ? Więc zdrowy rozsądek podpowiada, że to nie możliwe.
Na czacie ktoś pisał(chyba ktoś kto się podszywał pod zbymaka), że Milinkovic idzie do Barcy Athletic. Oczywiście te wszystkie infa z czatu można o dupę rozbić
EDIT: Wyprzedzili mnie ale cóż
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 28.06.2010, 22:06
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Do Athleticu Bilbao to raczej nie pójdzie, chyba że jest Baskiem (innych tam nie biorą)
HAHAHA Busted

To im dowaliłeś - nie ma to jak zgasić spekulanta celna ripostą
Odpowiedz cytując
Cfaniak
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 28.06.2010, 22:16
Jaki Athelitic co wy piszecie? dobrze to sprostowal martin_6
My jesteśmy Wisła, My nigdy nie poddamy się !

Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 28.06.2010, 22:23
Nie wiadomo czy ten młody Serb przyjdzie,więc trochę głupio mi się w tym temacie wypowiadać,ale Wasza euforia jest przedwczesna.Tak samo było rok temu z Kirmem.Zajebisty miał być...No i był...w pierwszym meczu i zarazem ostatnim(na tle rozregulowanego przez Maciusia towarzystwa).Nie przesądzam czy to dobry grajek czy średni,ale ostrożnie z tymi orgazmami,bo się potem prędko nie zregenerujecie.
Odpowiedz cytując
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 28.06.2010, 22:39. Makinwa raczej się oddala
Czy temat Makinwy w Wiśle jest jeszcze aktualny? W świetle dzisiejszych (popołudnie 28 czerwca) artykułów ze strony Lazio coraz bardziej w to wątpię. Owszem, Włosi oceniają odejście Makinwy na 99 % a na zwolnione przez niego miejsce w limicie graczy spoza UE mają już ze 3 kandydatów. Tyle, że wychodzi na to, iż Grecy z Larissy po prostu Wisłę przelicytowali, i nie jest to żaden kawał. Po prostu Włosi sprzedają temu, kto da więcej:

Cytat:
Nelle ultime ore c’è stata una decisa accelerata con i greci del Larissa che giorno dopo giorno stanno bruciando la concorrenza del Wisla Cracovia. Il club ellenico ha già discusso con l’entourage del calciatore (tornerà giovedì dalle vacanze), dopodomani ascolterà le condizioni di Lotito che intanto tiene in standby le altre proposte.
W wolnym tłumaczeniu, nie dosłownie:
W ostatnich godzinach decyzja została przyspieszona przez Greków z Larissy, którzy następnego dnia [po Polakach] "spalili" [albo inaczej - przebili] konkurencyjną ofertę Wisły Kraków. Klub grecki już przeprowadził "wywiad" odnośnie piłkarza (który wraca w czwartek z wakacji), a pojutrze wysłucha warunków Lotito [ prezesa klubu Lazio], który ma jednak w zanadrzu inne propozycje [transferowe].

Wynika z tego, że sprowadzenie Żurawia to podwójnie dobry ruch, gdyż nie wiadomo, czy przez meczem z Litwinami uda się sprowadzić jakiegoś innego napastnika, który zdążyłby się zgrać z drużyną przez LE. Ja w każdym razie tak bardzo nie żałowałbym Makinwy - pod warunkiem wszak, że do klubu zostanie sprowadzony na czas - przynajmniej stoper oraz niezłej klasy pomocnik. W sprawie Makinwy Grecy raczej nas przelicytowali, o czym świadczyłyby słowa agenta Paolo Fabbriego:

Cytat:
Mercoledì potrebbe essere il giorno giusto (...) Quel giorno si terrà la riunione con la squadra greca che è interessata a Stephen (...) Per quanto riguarda i termini economici noi abbiamo già avuto un contatto con loro, ora spetta alle società trovare un’intesa.
Środa byłaby odpowiednim dniem (...) Tego dnia odbędzie się spotkanie z ekipą grecką, która jest zainteresowana Stephenem (...) Jeśli chodzi o sprawy finansowe, już porozumieliśmy się z nimi, teraz kolej, aby kluby [Lazio i Larissa] znalazły rozwiązanie całej sprawy.
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 28.06.2010, 22:46
Heh, z takim tokiem rozumowania to nikogo nie byłoby sensu kupować bo każdy z nich może się okazać niewypałem.
Krótko - reprezentant Słowenii i ten drugi czyli przyszłość reprezentacji Serbii,
i trudno do takich niusów podejść na chłodno bo gołym okiem widać że kolesie nieprzypadkowi i powinni odgrywać pierwsze skrzypce nie tylko w swojej drużynie, ale i całej lidze,
a po fakcie to każdy mądry.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 28.06.2010, 22:48
el Nuero napisał(a):Wyświetl post
Czy temat Makinwy w Wiśle jest jeszcze aktualny? W świetle dzisiejszych (popołudnie 28 czerwca) artykułów ze strony Lazio coraz bardziej w to wątpię. Owszem, Włosi oceniają odejście Makinwy na 99 % a na zwolnione przez niego miejsce w limicie graczy spoza UE mają już ze 3 kandydatów. Tyle, że wychodzi na to, iż Grecy z Larissy po prostu Wisłę przelicytowali, i nie jest to żaden kawał. Po prostu Włosi sprzedają temu, kto da więcej:

W wolnym tłumaczeniu, nie dosłownie:
W ostatnich godzinach decyzja została przyspieszona przez Greków z Larissy, którzy następnego dnia [po Polakach] "spalili" [albo inaczej - przebili] konkurencyjną ofertę Wisły Kraków. Klub grecki już przeprowadził "wywiad" odnośnie piłkarza (który wraca w czwartek z wakacji), a pojutrze wysłucha warunków Lotito [ prezesa klubu Lazio], który ma jednak w zanadrzu inne propozycje [transferowe].

Wynika z tego, że sprowadzenie Żurawia to podwójnie dobry ruch, gdyż nie wiadomo, czy przez meczem z Litwinami uda się sprowadzić jakiegoś innego napastnika, który zdążyłby się zgrać z drużyną przez LE. Ja w każdym razie tak bardzo nie żałowałbym Makinwy - pod warunkiem wszak, że do klubu zostanie sprowadzony na czas - przynajmniej stoper oraz niezłej klasy pomocnik. W sprawie Makinwy Grecy raczej nas przelicytowali, o czym świadczyłyby słowa agenta Paolo Fabbriego:

Środa byłaby odpowiednim dniem (...) Tego dnia odbędzie się spotkanie z ekipą grecką, która jest zainteresowana Stephenem (...) Jeśli chodzi o sprawy finansowe, już porozumieliśmy się z nimi, teraz kolej, aby kluby [Lazio i Larissa] znalazły rozwiązanie całej sprawy.
Tylko czy zdanie zawodnika sie nie liczy? Podobno dał slowo Wiśle ,że do nas przyjdzie .Zobaczymy w srode
Odpowiedz cytując
PANDEM0NIUM
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 28.06.2010, 22:54
Dał słowo Wiśle? Kolego w jakim ty świecie żyjesz. Przecież to jest licytacja. Pamiętasz Uche? Murzynki to typowi najemnicy. Jeśli rzeczywiście Larissa dała więcej to raczej możemy się pożegnac z Makinwą.
Pozostaje jeszcze pytanie czy te informacje są rzetelne czy ta informacja może miec jakies drugie dno?
Odpowiedz cytując
massoud
Banita

Od: 11.2009

Stary 28.06.2010, 23:05
Cytat:
Działacze Wisły Kraków ostro pracowali w ostatnich tygodniach i teraz przyszedł czas na zbieranie plonów. Dziś graczem Wisły został Maciej Żurawski, który ma z Pawłem Brożkiem stworzyć najlepszy duet napastników w polskiej lidze. Jest to świetny ruch sportowy i marketingowy. Jednak to nie koniec dobrych wieści.

We wtorek do Białej Gwiazdy dołączy przynajmniej jeden piłkarz, a może i dwóch. Dziś w Krakowie przechodzili testy medycznie i czekają na nich uzgodnione umowy, które trzeba podpisać. Nie będziemy podawać personaliów, bo konkurencja nie śpi i umowy nie zostały jeszcze oficjalnie podpisane. Nie ma co się jednak czarować i jutro kibice będą mieć kolejne świetnie wieści. Dodamy tylko, że są do gracze zagraniczni i można wiązać z nimi duże nadzieje.
Wisła się zbroi i to na poważnie.
wg tsw.com.pl

a to co niby oznacza?
jutro nadal emocje
Odpowiedz cytując
rikut1906TSW
Member

Od: 01.2010

Stary 28.06.2010, 23:16
jestem bardzo zadowolony z przyjścia Macka do Wisły
po odejściu Głowackiego mamy porządnego kapitana i na pewno jest to też świetny ruch marketingowy .

Co do moich oczekiwań to czekam na tego młodego Serba oraz mam nadzieje że z Makinwą wypali .
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Stary 28.06.2010, 23:18
mam taka nadzieje ze nasi działacze wiedza co robią i kadra będzie już skompletowana do końca tygodnia.Potrzeba trochę czasu żeby się zgrali a to jest Najważniejsze przed pucharami.
Odpowiedz cytując
gdsmk
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 28.06.2010, 23:20
Cytat:
34-letni Maciej Żurawski podpisał roczny kontrakt z wicemistrzami Polski. Przez pięć sezonów rozegrał w Celticu Glasgow, Larisie i Omonii Nikozja 116 meczów, zdobył 45 bramek. Żurawski: - Dostałem też inne oferty, ale miałem dość życia na obczyźnie. Rozmowy z Wisłą były szybkie, trwały góra dwa tygodnie.
http://www.sport.pl/sport/1,65025,80...obczyznie.html

wypada tylko pogratulować, że praktycznie żadne (z paroma wyjątkami ) informacje nie wypływają z klubu, bo chyba nikt, a tym bardziej żaden dziennikarz, aż do wczorajszego wieczora nie miał pojęcia, że Żurawski cokolwiek kręci z Wisłą.
Mam nadzieję, że to kolejna nieśmiała oznaka szumnie zapowiadanego profesjonalizmu w klubie.
Odpowiedz cytując
zordon
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 28.06.2010, 23:29
wszystkie cytowane artykuły prawdopodobnie mają źródło na tym forum, więc się nie podniecajcie. Zbymak puścił info, że wtorek ma być milinkovic a w srode makinwa i teraz wszyscy to kopiują, zmieniając nieco formę. A im więcej "niezależnych" źródeł, tym bardziej informacja się uwiarygadnia. Dał dziś przykład tego zastosowania portal malopolska.tv , który podając, że przeprowadzi relację z prezentacji żurawskiego i milinkovicia zrobił sobie taką reklamę, że aż im serwery popadały. Coraz bardziej zaczynam myśleć, że maci0s i zbymak to pracownicy klubu, którzy mają na celu rozbudzać nadzieję kibiców, robić im apetyty i tym samym ściągać uwagę ludzi do klubu przed kluczowym sezonem (stadion trzeba wypełnić). I chyba to działa - ja dla przykładu z pracy wchodzę na serwisy wiślackie co 10-15 minut
Jeśli mam rację to wcale nie jest źle dla nas, kibiców - transfery w takim wypadku są przesądzone (te lub inne) - zawiedzenie tak rozbudzonych oczekiwań kibiców miałoby dokładnie odwrotny skutek. Natomiast sukcesywne okienko transferowe poprowadzone w ten sposób na pewno będzie miało odzwierciedlenie w liczbie sprzedanych karnetów.
Więc chyba dobrze
zapraszam fanów trance ---> www.globaltrance.pl
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 28.06.2010, 23:30
Fajnie że są transfery, ale myślę że w tym sezonie odbije nam się czkawką zatrudnienie dobrego -kiedyś trenera, który nie ma rozeznania w nowoczesnej piłce.

Trener-motywator OK ale tylko na kilka spodkań, do rywalizacji w Lidze przy takiej silnej konkurencji jak w nadchodzącym sezonie trzeba bedzie czegoś więcej niż "pozytywnej reakcji zawodników". Moim zdaneim Henrykowi powinniśmy podziękować już po sezonie - zaryzykowaliśmy - Kasperczak miał zmotywować zespół do walki o mistrzostwo, prawie sie udało ... i ... tyle. W tym momencie należało poszukać kogoś innego (choć zwolennikiem czestej wymiany szkoleniowców nie jestem).

A nie stety nie ma co liczyć że zawodnicy sami wezmą grę, taktykę itd. w swoje ręce, bo skłąd mamy dosyć rozmontowany, przyjdzie kilku nowych piłkarzy i ktoś będzie MSUIAŁ to poukładać. Obawaim sie że dla Kasperczaka to za truden zadanie.

Zresztą Kasperczak słynął z tego że raczej korzystał z tego co wypracował mu Smuda + potrafił zagrzać zawodników do walki (czasem) Myślę że juz pierwsze kolejki przyniąsą nam odpowiedź. Obawiam sie że jednak im szybciej przydzie ktoś bardziej nowoczesny tym lepiej.

Najgorsze że na Polskim rynku teraz nie ma żadnego dobrego trenera.

Na koniec dodam że nie twierdzę że z Kasperczakiem bedziemy sie bili o utrzymanie jak Górnik, ale myślę że już po 10 kolejkach odpadniemy z walki o mistrzostwo. 3-4 miejsce oczywiście powinniśmy mieć.

PS. Tylko nie ważcie się pisać żebym się przerzucił na Legie czy Lecha jak mi sie nie podoba - takie nasuneły mi isę przymyślenia podczas tej całej euforii i tyle.
Ostatnio edytowane przez Angmir : 28.06.2010 o godz. 23:35.
Odpowiedz cytując
Reser
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 28.06.2010, 23:43
Angmir napisał(a):Wyświetl post
Fajnie że są transfery, ale myślę że w tym sezonie odbije nam się czkawką zatrudnienie dobrego -kiedyś trenera, który nie ma rozeznania w nowoczesnej piłce.

Trener-motywator OK ale tylko na kilka spodkań, do rywalizacji w Lidze przy takiej silnej konkurencji jak w nadchodzącym sezonie trzeba bedzie czegoś więcej niż "pozytywnej reakcji zawodników". Moim zdaneim Henrykowi powinniśmy podziękować już po sezonie - zaryzykowaliśmy - Kasperczak miał zmotywować zespół do walki o mistrzostwo, prawie sie udało ... i ... tyle. W tym momencie należało poszukać kogoś innego (choć zwolennikiem czestej wymiany szkoleniowców nie jestem).

A nie stety nie ma co liczyć że zawodnicy sami wezmą grę, taktykę itd. w swoje ręce, bo skłąd mamy dosyć rozmontowany, przyjdzie kilku nowych piłkarzy i ktoś będzie MSUIAŁ to poukładać. Obawaim sie że dla Kasperczaka to za truden zadanie.

Zresztą Kasperczak słynął z tego że raczej korzystał z tego co wypracował mu Smuda + potrafił zagrzać zawodników do walki (czasem) Myślę że juz pierwsze kolejki przyniąsą nam odpowiedź. Obawiam sie że jednak im szybciej przydzie ktoś bardziej nowoczesny tym lepiej.

Na koniec dodam że nie twierdzę że z Kasperczakiem bedziemy sie bili o utrzymanie jak Górnik, ale myślę że już po 10 kolejkach odpadniemy z walki o mistrzostwo. 3-4 miejsce oczywiście powinniśmy mieć.

PS. Tylko nie ważcie się pisać żebym się przerzucił na Legie czy Lecha jak mi sie nie podoba - takie nasuneły mi isę przymyślenia podczas tej całej euforii i tyle.
Gratuluje Ci wiedzy na temat przyszłości. Jeżeli masz jakieś pieniądze na boku proponuję zainwestować u bukmachera - z takim jasnowidztwem wygrana niemal pewna.
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Stary 28.06.2010, 23:46
Angmir napisał(a):Wyświetl post

to się nazywa optymistyczne patrzenie w przyszłość ....Gratulacje
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 29.06.2010, 00:11
Juz nas karmią informacjami ze beda kolejne wzmocnienia.

Co do Milinkovicia to pozyskanie go to wielkie wzmocnienie ,i jest to ktos perspektywiczny ktory dopiero wkracza w wir swojej kariery pilkarskiej.

CO do Makinwy to tak czulem ze zawsze ktos sie wpi***** miedzy wódke i zakaske ,tym razem sa to Grecy i zapewne przebija nas kasa.W tej sytuacjii pozyskanie Zurawia to moze byc wybawienie -Brozek moze w koncu przestanie machać rekami.

I niepokoje sie o obrone ,póki nie bedzie jakis dobrych dla nas wiesci o Marcelo.Jesli kogos sprowadzac to tylko jako partnera dla niego ,a nie za niego...no coz pozyjemy zobaczymy.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
spinna
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 29.06.2010, 01:10
http://kiks.tv/2010/06/zuraw-wyladowal-w-krakowie/

relacja wideo z konferencji z Żurawskim
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 29.06.2010, 01:18
Wydaje mi sie, ze Milinkovic zostanie jutro zaprezentowany. Wszystkie media o tym trabia, a pewnie maja info z roznych zrodel. Jestem ciekawy, jak ten chlopak gra.

Przybycie Zurawia oznacza, ze w koncu bedzie kto mial wykonywac stale fragmenty gry...
Odpowiedz cytując
Dzim89
Junior Member

Od: 04.2010

Stary 29.06.2010, 02:34
Wiadomo czy jutro odbędzie się konferencja? Bo na forum coś było mowa a nie ma jakiegoś rzetelnego potwierdzenia...

Ja uważam podobnie jak Angmir Heniu nie jest jakimś super trenerem. Uważam ze trener drużyny to jest tak ważna postać że nie powinno się na takiej formacji oszczędzać. Inna myśl szkoleniowa inne granie, chyba mi nie powiecie że Heniu was czymś zaskoczy, czymś nowym, nowoczesną piłką. Już raz chcieliśmy zawojować Europe i się nie udało, więc wątpię że teraz nam się uda. Ale oczywiście w odróżnieniu od Angmir'a w naszej lidze znów będziemy nr.1 ! będziemy królem polowania same przemyślane transfery nie to co Legia, która wydała sporo pieniędzy w błoto. Ale dla nas mistrzostwo to norma i każdy z nas chce europejskich pucharów no nie oszukujmy się. Uważam że duże zainwestowanie w trenera było by bardziej skuteczne niż transfery po 1 mln E. Bo co z tego że będziemy mieli 15 dobrych zawodników... skoro trzeba z nich wycisnąć co się da.
Odpowiedz cytując
BronekTS
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 29.06.2010, 06:58
Widzę że jakiś odsetek kibiców już chce się pozbyć Henia bo transfery. No i nie wiem co się Wam marzy, że przyjdzie w tym tygodniu półk zawodników z zagranicy każdy po niemal 1 mln euro po czym zwolnią Kasperczaka i zatrudnią Capello, akurat jest na wylocie z Anglii. Nie kochani, trzeba sobie uświadomić jedną ważną rzecz. Żurawski wrócił - bo Kasperczak. Jeśli kasa wzięła się na Milinkovica - bo Kasperczak. Jeśli weźmie się z 'jakiegoś' źródła na Makinwe czy jakiekolwiek inne transfery gotówkowe powyżej 300 tys euro - bo Kasperczak. Zrozumcie, że pan Cupiał ufa Kasperczakowi i Smudzie jak nikomu innemu. Ten drugi dostał teraz szanse tego na co czekał całą karierę treneską, dlatego Cupiał jako dobry przyjaciel nawet się nie wtrącał, ale nie martwcie się, Smuda jeszcze wróci do Wisły, najpierw reprezentacja. Kasperczak jest zaraz za nim, jak nie tuż obok. I to jest jedyny powód z jakiego są jakiekolwiek transfery gotówkowe i z jakiego wrócił do klubu Żurawski.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 29.06.2010, 07:11
A mnie bardzo ciekawi ten Milinković i mam nadzieję, że te informacje odnosnie jego transferu do nas nie wziely sie stad, ze nie pojechal na oboz z Koszycami...
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 29.06.2010, 07:41
Super, że Żuraw wraca ! Wreszcie będzie miał kto strzelać bramki, uderzyć z wolnego. Dla tych co wychowywali się na czasach Żurawskiego ekstra informacja : )
Odpowiedz cytując
dzollo
Senior Member

Stary 29.06.2010, 07:49
Marcinnno napisał(a):Wyświetl post
Super, że Żuraw wraca ! Wreszcie będzie miał kto strzelać bramki, uderzyć z wolnego. Dla tych co wychowywali się na czasach Żurawskiego ekstra informacja : )
Jezeli cypryjczycy nie zdecydowali sie zaproponowac mu kolejnego kontraktu, to trzeba spokojnie podchodzic do formy Pana Macka...

JarTSW napisał(a):Wyświetl post
A mnie bardzo ciekawi ten Milinković i mam nadzieję, że te informacje odnosnie jego transferu do nas nie wziely sie stad, ze nie pojechal na oboz z Koszycami...
Jak narazie niestety innych potwierdzonych przeslanek aby twierdzic, ze udal sie wlasnie do Krakowa niestety nie ma...
Ostatnio edytowane przez dzollo : 29.06.2010 o godz. 07:53.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 29.06.2010, 07:55
dzollo napisał(a):Wyświetl post
Jezeli cypryjczycy nie zdecydowali sie zaproponowac mu kolejnego kontraktu, to trzeba spokojnie podchodzic do formy Pana Macka...

Jak narazie niestety innych potwierdzonych przeslanek aby twierdzic, ze udal sie wlasnie do Krakowa niestety nie ma...
Liga cypryjska jest dużo bardziej wymagająca od naszej, jeśli nie zauważyłeś. My się cofamy, oni idą do przodu.
Odpowiedz cytując
dzollo
Senior Member

Stary 29.06.2010, 08:00
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Liga cypryjska jest dużo bardziej wymagająca od naszej, jeśli nie zauważyłeś. My się cofamy, oni idą do przodu.
To prawda, lecz gdyby byl w świetmej formie napewno by go tak latwo nie odpuscili, radze tylko aby nie podchodzic do tego transferu w ten sposob, ze Zuraw bedzie naszym zbawieniem na wszystkie problemy w ataku, zapewne bedzie niezlym uzupelnieniem skladu, ale czy pokaze cos wiecej mam spore watpliwosci...

Pamietaj, ze na Cyprze spora kariere zrobili tacy zawodnicy jak Sosin i chocby Kosa... wiec, napewno nie jest to Premierschip...;]
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów