|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
akurat na tym topicu mogą pisać co chcą byle by za bardzo nie odlatywali ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
ZBYMAK: Jestem pod wrażeniem, ludzie nie chcą nazwiska, a chcą zgadywać kto to może być. To oznacza, że wierzymy Twoim informacjom i delektujemy się transferem
Powiedz coś więcej, ale tak, żeby nie psuć od razu niespodzianki.1). Czy według Ciebie wydaje się być to dobry transfer ? 2) I czy , skoro dziś o tym piszesz, jest duża szansa jutro na konferencję? 3). I co z Marcelo? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
2mozesz tez napisac ile na tm jest wyceiniany ten obronca
okolo oczywiscie... np 1 mil 2 mil 500k |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Wyjątkowo ( ponieważ pośrednio dotknęła postem też mnie) zgadzam się ze Żmijką...
Nie o to chodzi by pół forum pisalo "proszę powiedz" a drugie pół zgadywało... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dawaj jakies namiary zbymak bo sie zesikam, powiedz chociaz czy to jakis leszcz jest czy co?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
No to sie zaczelo...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ja też myślisz, że nie mam nic innego do roboty tylko tu siedzieć? po prostu przeczytałem newsa i tyle i nie wylatuj do mnie z jakąś łaciną i do tego zagraniczną ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Dla dobra negocjacji i brakujacego 20% do zalatwienia sprawy wstrzymam sie z podaniem nazwiska.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Offline |
|
|
Koniec, koniec, koniec. Jak chcecie to piszcie na privy - tu nie jest skrzynka kontaktowa. Jak ktoś ma jakieś informacje i uważa, że to klubowi nie zaszkodzi niech daje, ale koniec z listami życzeń. Bany czekają.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 28.06.2010 o godz. 19:49.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no ino powiedz czy dobry
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pewnie nie wiesz czy dobry, wiec pewnie ktos malo znany w Polsce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
http://www.brila-fm.net/index.php?op...825&catid=3825
Zeby zluzowac troche zbymaka, macie tutaj tekst o Makinwie. Co prawda sprzed 2 dni i wiele nowego nie ma to jednak mozna angielski podszlifowac .Orientuje sie ktos moze ile placa w Grecji, w takie Larissie np? Kryzys porzadnie na zarobki pilkarzy wplynal czy raczej przeszedl niezauwazalny ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
więc z przebiciem Wisły kłopotów nie będą mieli Pytanie na ile mają taka ofertę a na ile to jest gra żeby Wisła zwiekszyła pensje W mojej opinii Makinwa nie jest wart takiego kontraktu ale moge sie mylić |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Nie jest zaklepany.
Jest napisane ze 80 %... CZekamy cierpliwie i tyle... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sory jeśli to było ale czy ten ''zaklepany'' zawodnik kiedy ma być przedstawionY?
![]()
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY. PUCHARÓW TEŻ WIELE, LECZ Z POLSKIEJ MENNICY. |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
Banować możesz jakby to było w temacie polityka transferowa! Tu jest s-f! To do cholery o czym tu mają ludzie pisać? O filmach s-f? Dajże sobie na wstrzymanie z tymi ciągłymi groźbami... ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
gdzie przypominam , że s jest skrótem od science a czym innym przebijanie sie przez 2 strony postów w stylu Zbymak napisz coś bo sie zesram czy coś w tym klimacie Miejmy troche szacunku dla samych siebie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mam nadzieję, że nie ściągniemy kogoś jego pokroju
http://www.youtube.com/watch?v=SPJLV...eature=related |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dla zniecierpliwionych http://wislaportal.pl/news.php?id=18014
|
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
http://tsw.com.pl/news/We-wtorek-bedzie-ciekawie-317
Ma ktos jakąś opinie na temat tsw.com.pl bo ja nie bardzo znam ich "dokonania" ![]()
KAŻDY TO POWIE ! WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
przemek1902 napisał(a):
Na zgrupowaniu w jakimś hotelu to co najwyżej moga zaprezentować kogoś kolegom z drużyny bo innym to raczej słabo.EDIT: sorry, małe zamieszanie. Miałam zaznaczona " " i źle pokasowałam.
Ostatnio edytowane przez Żmijka : 28.06.2010 o godz. 21:30.
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
|
"If i were a rich man.... " ;-)
Żmijka to na pewno ja sie o to pytałem Powód: literówka... were a nie where... :P
Ostatnio edytowane przez maci0s : 28.06.2010 o godz. 21:26.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
ANAJNARAB
Offline |
|
|
Dziś tylko pousuwałem posty niedotyczące w żadnym razie transferów Wisły tylko tematu moderowania bądź próśb do innych osób na forum. Jeśli ktokolwiek przekroczy przepisy jutro będą miesięczne bany.
a dla tych, co mają jakiekolwiek wątpliwości, co do słuszności mojego postępowania dedykuje post, który tu przed chwilą usunąłem wislakrakow124 napisał(a): chociaz Wisla mi humor poprawia bo dziewczyna tylko wkur..
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 28.06.2010 o godz. 21:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Więc wypraszam sobię insynuacje, jakoby jesteśmy ściemniaczami. Nasz serwis jest 4 nieoficjalnym serwisem Wisły - zaraz po TWSD, Wislaportal i Wislasoccer - a może nawet przed tym ostatnim. Przepraszam za OT Co do naszej polityki transferowej - mnie bardzo ucieszył powrót Żurawia, jutro najprawdopodobniej będzie Milinković - kto mógłby być tym drugim? Makinwa? Durovski? Nie wiem. ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
obrońca
![]() 10 znakow |