|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
A dopiero co pol forum ryczalo ... mimo ze ciagle sie tlucze do lba ze transfery dopiero beda.. i malo wazne jest ze Legia juz zakontraktowala kilku zawodnikow.. co nas to obchodzi? okienko transferowe sie jeszcze nie otworzylo a oni mysla ze przyjdzie do nas ten Brazylijczyk i ten Amealo czy jak mu tam.. to byly tylko chwilowe testy na zapchaj dziure..
no to Milinkovic dzisiaj? bylby drugi szok w dzisiejszym dniu! nauczka na przyszlosc, za nin bedziecie obrzucac kogos blotem zastanowcie sie dwa razy i czekajcie cierpliwie.. dystans to podstawa ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
Ale co do Milinkovicia i Mudzina to nie uwierze, poki nie zobacze. Nie mniej jednak, to moze byc swietny tydzien. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Raczej nie. Dół tabeli robi postęp w porównaniu do poprzednich lat. Ale nie na tyle duży, żeby się to przełożyło na jakiś znaczący skok jakościowy całej ligi, fakt faktem drużyny środka i dołu tabeli mają coraz lepsze ekipy i zdania w tym względzie nie zmienię
5 lat temu byłoby nie do pomyślenia żeby taki Isailovic, drugi bramkarz reprezentacji Serbii trafił do takiego klubu jak Zagłębie, niezłą pakę ma Polonia, wraca dosyć silny Widzew, niezły Górnik, strasznie ładną piłkę dla oka grają Korona z Jagiellonią.W wiele lepszych ligach mamy do czynienia, kiedy starszy zawodnik już raczej niechciany w lepszych klubach zagranicznych wraca do macierzystej ligi i gra bardzo dobrze i wcale to nie świadczy o słabym poziomie ligi - pierwsze przykłady które mi się nasuwają z najlepszej dziesiątki lig europejskich to Szewczenko czy Makkay. Więc nie mozna mówić, że wraca 35-cio letni Franek, strzela 10 bramek to liga słaba. Normalna kolej rzeczy. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Zurawski może wnieść do Wisły tyle ile wniósł Mięciel do Legii w zeszłym roku,czyli niewiele
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak mozna Zurawskiego porownywac do Mieciela
Ze starszyzny Zurawia mozna porownywac tylko i wylacznie do Frankowskiego, a jak wiadomo Franek jest o kilka lat starszy od Zurawskiego, i Zuraw operuje lepsza technika od Franka , wiec powinno byc dobrze..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 28.06.2010 o godz. 12:45.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
I już na forum jest euforia...A co takiego się stało? Jest Żuraw, ok. Dobry ruch ale przynajmniej dla mnie nie jest to jakieś mega wzmocnienie. Oby nie okazał się Mięcielem, 4 gole i parę dobrych meczy...Ja czekam na poważne ruchy transferowe wzmacniające drużynę. Sorry ale jeden piłkarz nas nei zbawi...
Jak dla mnie Żurawski może grać cofnięty z Brożkiem i jeszcze jednym, miejmy nadzieję bardzo dobrym napastnikiem. Z lewej Garguła lub Kirm z prawej Łobo lub Malecki. Ale potrzeba obrońców... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie porównujmy Mięciela do Żurawskiego. Żurawski niedawno był gwiazdą reprezentacji i Celticu (przynajmniej przez pierwszy rok), a Mięciel? Przeciętniak, nawet na polskie warunki.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dlaczego twierdzisz że nie można ich porównać? Pozatym MAciek na europejskim poziomie grał SIEDEM LAT TEMU. Ok ja jestem w stanie sobie wytłumaczyć powszechną euforię bo wraca Maciek ale czy to będzie ten sam Maciek co kiedyś. CHYBA NIE. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po pierwsze duzo, duzo mniej goli..po drugie w zagranicy nic praktycznie nie osiagnal, gral w takich sobie klubach, w reprezentacji tez bieda, ogolnie inny styl pilkarza.. laczyc ich moze podobny wiek, nic wiecej. dla mnie osobiscie to nie ten kaliber co Zurawski, Zuraw i Frankowski.. ta dwojka rozdawala karty na przestrzeni ostatnich lat.. i az do dzis nie bylo godnych zmiennikow..
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
haha porówanaj Celtic do Elche %))))
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Co do Mięciela on nigdy nie był jakimś wybitnym napastnikiem, czy to w polskiej lidze czy zagranicą, więc do Maćka nie ma co go porównywać.Ale sam jestem ciekawy jak sie będzie reprezentował.
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A tak na marginesie czy ktoś mógłby podać statystyki występów Maćka z sezonów spędzonych za granicą (gole, asysty,kartki) z występów w Celticu, Grecji i Cypru?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kurcze mnie ciekawi bardziej czy zaprezentują na konferencji także Serba Marko Milinkovicia. To byłby naprawdę genialny transfer.
Tylko na oficjalnej piszą tylko o Żurawskim, ciekawe czy Małopolska.tv ma aż tak dobre dojścia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jest taka możliwosc ,że Milinkovic też już bedzie dzisiaj zaprezentowany
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Co tam Mieciej i Zurawski - to starsi panowie - Grzelak bedzie za 3 czy 4 dni wolnym zawodnikiem. Polecam
![]()
Ostatnio edytowane przez kreseq : 28.06.2010 o godz. 13:02.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Panowie, a tak całkiem poważnie zapytam, myśliscie że ewentualnie przejście Kamila Kosowskiego do Wisły jest realne ? Tylko pytam, nie myślę o budowaniu klubu na gwiazdach sprzed 5-6 lat. Tylko myślę że na Cyprze to tak raczej ku emeryturze zawodnicy się wybierają. Więc można by odratowac Kamila w pewien sposób.
Podbudowałby morale drużyny i zwiększyłby konkurencję w zespole. Bez napinki i bluzgów proszę o odpowiedzi. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kosowski ma na pienku z Cupialem (podczas nieobecnosci Cupiala na jakims bankiecie wysmiewal zarobki ktore mu daje czy cos takiego, to bylo wtedy jak wrocil Kosa, od tego sie zaczal temat Kosy i "pampersow" jakoby to co dostaje nie wystarczalo mu na pampersy, Cupial sie o tym dowiedzial i automatycznie zwolnil Kose).. wiec raczej nierealne, choc Boss lubi zaskakiwac
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 28.06.2010 o godz. 13:05.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
info o milinkoviciu może być po prostu kapitalną darmową reklamą tej stronki ...
Dlatego bez napinki, ale mam nadzieję, że mimo wszystko to prawda ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
Może za rok... ![]() ![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Kosowski dopiero co podpisał jakiś kontrakt. Koniec tematu.
Powód: uprzedzili mnie :P
Ostatnio edytowane przez iq1000 : 28.06.2010 o godz. 13:03.
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
A porownania Mieciela do Zurawia moim zdaniem sa na miejscu. Nie jest to co prawda ten rozmiar kapelusza, ale ich koniec moze (mam nadzieje, ze nie bedzie) byc podobny. |
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
To było podczas obecności Cupiała.. ![]() |
|
|
|
Senior Member