|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
a to nie, jak pan pilkarz mowi ze nie za bardzo to nie bedziemy go absolutnie zmuszac
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
.
Frekwencja frekwencją, ale nikt mi nie wmówi, że doping tam był przynajmniej porównywalny z Wisłą i że mecz np. APOEL - Omonia wzbudzał u Żurawia podobne emocje co Wisła - Legia... [/QUOTE]Jeśli chodzi o doping i atmosfere to tam dopiero maja "korbe". Nigdy nie zapomnę kibiców Omonii jak robili doping i bawili sie u nas na meczu w Krakowie. Lepszej ekipy od nich juz później na Reymonta pod względem dopingu nie zobaczyłem. |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ciekawostką jest to że Żurawski jest sportowym idolem Małeckiego. Pamiętam taki wywiad, "Nocne rozmowy" chyba się nazywał. Przeprowadzało go dziewczyna z Wislakrakow.com, całkiem możliwe, że ta, która miała wypadek ostatnio ;/. Przeprowadziła wywiad z Małeckim i Ćwielongiem. Tam padło takie pytanie: sportowy idol, coś w ten deseń. Ćwielong wymienił Frankowskiego, Małecki... Żurawskiego.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś o której konferencja z Żurawskim ?
![]()
"Po burzy słońce wychodzi zza chmur . . ."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
14.30 konferencja
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ciekawe jaki numer na koszulce dostanie Żurawski. Boguski odstąpi mu 9? A może 7 jak w Celticu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Będzie jakaś transmisja z konferencji w internecie, czy znowu trzeba czekać na newsy i obejrzeć fragmenty na YT?
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
7 ma Sobol...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Świetnie, że Żuraw wraca. Może w końcu trochę zapanuje nad rozkapryszonym towarzystwem. No i Żuraw to marka, więc może przyciągnąć sporo ludzi na stadion. Z niecierpliwością czekamy na kolejne transfery i dzień 22lipca. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Zgaduje, że... oba. Pewnie będzie grał z numerem 79, bo wątpię, żeby Boguski zgodził się odstąpić numer, a tym bardziej Sobolewski, który gra z numerem 7.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
http://wisla-online.pl/news/zurawskii-milinkovic-1140
Możliwe jest przedstawienie zawodników na jednej konferencji prasowej(poniedziałek, godz. 14.30) - wszystko zależne jest od tego, o której godzinie do Krakowa dotrze Milinković i ile będziemy musieli czekać na wyniki testów. ( zawodników, czyli mowa o Żurawskim i Milinkoviciu ) |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
snyrting => zasadniczo masz rację, ściągnięcie Żurawia to świetny ruch marketingowy, choć jestem pewien, że na boisku też jest jeszcze w stanie pomóc chłopakom, choćby jako cofnięty.
Milinković - ostatnio takiego perspektywicznego gracza ściągnęliśmy w osobie Marcelo. I tu się obawiam, czy Marcelo zostanie. Jeśli ma dojść jeden dobry zawodnik kosztem odejścia drugiego dobrego, to o d...ę to potłuc. jeśli pieniąde za Marcelo są potrzebne aby ściągnąć Milinkovica, to wolę, żeby został Marcelo. Bo od bidy na lewej stronie ma kto grać, a na stoperze już nie. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Nie rozumiem, czemu ubzduraliście sobie, że Marcelo odejdzie.
Jak dla mnie to jest to NIEMOŻLIWE. Klub wie, że po ewentualnych dobrych występach w LE cena skoczy. Poza tym odszedł Głowacki. Nie WIERZĘ, że stracimy 3/4 z obrony. Bez przesady, do tego nawet nasi działacze nie są zdolni ;] |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jest transmisja konferencji?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Z tego co mi wiadomo, Żurawski będzie grał z nr 11. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
moze na Orange Sport info, bo czasem tam puszczaja, ale nie wiem czy w necie bedzie, trzeba poszukac, dajcie link jak znajdziecie z orange Sport Info w watku Ogladaj mecze wisly
![]()
Uwaga ogloszenie: Jeśli mieszkasz w okolicach Warszawy i regularnie jezdzisz na mecze Wisełki lub znasz osobę, która odpowiada tym kryteriom proszę napisz do mnie na priv. Szukam osób z tych okolic, z którymi mógłbym udawać się na mecze i wspierać ABG. Dziękuję za uwagę
Śląsk - Wisla - Lechia Braci się nie traci! edit by Jaroo1 |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Też mam nadzieje, że Marcelo nas jeszcze nie opuści.
Moje zadowolenie z ewentualnego transferu Milikovica wynika stąd, że wygląda to na przemyślany i "wyskautowany" ruch. Takiej polityki transferowej bym sobie życzył- ściągamy młodych, obiecujących i niedrogich zawodników. Pozyskanie Marcelo to- w moim mniemaniu- po prostu fart. Ściągneliśmy anonimowego zawodnika z Brazylii, który okazał się świetnym zawodnikiem. Wolałbym jednak, żeby kolejne wzmocnienia były przeprowadzane z głową. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
no Zuraw na pewno sie przyda, i nie rozumiem tych narzekan co poniektorych, ze to juz nie ten sam zawodnik.
Zurawski nawet w wieku 33 lat przerasta poziomiem prawie wszystkich graczy naszej orandz ligi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
Marcelo - fart? Zawodnik pierwszej drużyny Santosu ? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2010
Offline |
|
|
A może na tym Małopolska.tv co ostatnio był mecz. Komentator na meczu chyba mówił że kiedys transmitowali konferencje z nowym zawodnikiem parchów ale niewiem jaki to był zawodnik
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ten Milinkovic w przyszłości może być piłkarzem dużego kalibru ,brałbym bez zawachania.Oby Marcelo jednak został choć on jest za dobry na ten nasz klub
![]() ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Orientuje się czy będzie transmisja z konferencji? Orange Sport?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|