The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
piotrus1985
Senior Member

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2010, 10:09
yogul napisał(a):Wyświetl post
Piotrek mówił że ta obrona lewa nie za bardzo ze woli pomoc
a to nie, jak pan pilkarz mowi ze nie za bardzo to nie bedziemy go absolutnie zmuszac
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 28.06.2010, 10:16
Zurawski "trzymjacy za pysk" Maleckiego to takie samo SF jak Malecki ustawiajacy na boisku Sobolewskiego.
Malecki czuje respekt tylko przed samym soba.

Ale Zuraw to znakomity pilkarz. Sama obecnoscia na boisku zrobi tyle miejsca Pawlowi, ze ten znow walnie ponad 20goli.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
SĘDZIA ZGRED
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 28.06.2010, 10:16
Co do Żurawia mam , mieszane uczucia- na naszą ogórkową ligę napewno się nadaje tylko pytanie czy jest sens ściągania zawodnika 33 letniego na atak, jeśli np sprzedajemy Głowę który w obronie teoretycznie na wyższym poziomie może pograć dłużej.Chyba że to jest zabieg czysto marketingowy. Bo jeśli dojdzie do nas jeszcze Makinwa to jestem za, noi wzmocnienia na inne pozycję mam nadzieję że rónież będą w tym tygodniu, tak jak się tu coponiektórzy rozpisują.
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
Odpowiedz cytując
kolend
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 28.06.2010, 10:17
Wizard napisał(a):Wyświetl post
Cudowna wiadomość o powrocie Żurawia . Moim zdaniem bez wątpienia najlepszy piłkarz w erze Cupiała, mimo swoich lat znacząco podniesie poziom sportowy całej drużyny... Atak się powoli krystalizuje, jeszcze Makinwa a będzie lux . Czas na obronę
taaa a Kalu Uche? to jest jedyny piłkarz, który robi jakąś karierę europejską, Żurawski przy nim to popierdółka, w Szkocji, Grecji a nawet na cyprze oszałamiającej kariery nie zrobił... lecz - na naszą ligę może być ciągle całkiem dobrym napastnikiem (patrz Franek), ciekawe tylko, czy się będzie - jak to po zmianie klubu - rok aklimatyzował...

Genio napisał(a):Wyświetl post
czysto marketingowy zabieg który ma sprowadzić jeszcze więcej kibiców na stadion
taaa faktycznie, zawojował Europe, teraz ludzie będą przed nim klękać...
ciekawe na ile jego ewentualne przyjście przekreśli przyjście porządnego, jakoś perspektywicznego napastnika (Makinwa)? I czy Makinwa nie był tak na prawdę ściemą, by nie wydały sie negocjacje z Zurawskim.

Jedno wg mnie jest bardzo pozytywne - Wisła, oprócz testów jakiś kolesi z nadwagą z egzotycznych lig potrafi bardzo po cichu załatwiać jakieś transfery, co daje nadzieję, że na inne pozycje również prowadzone są przymiarki, a potem z zaskoczenia zostaną ogłoszone nazwiska
Ostatnio edytowane przez kolend : 28.06.2010 o godz. 10:26.
Odpowiedz cytując
Leh71
Senior Member

Stary 28.06.2010, 10:24
.

Frekwencja frekwencją, ale nikt mi nie wmówi, że doping tam był przynajmniej porównywalny z Wisłą i że mecz np. APOEL - Omonia wzbudzał u Żurawia podobne emocje co Wisła - Legia...[/QUOTE]

Jeśli chodzi o doping i atmosfere to tam dopiero maja "korbe".
Nigdy nie zapomnę kibiców Omonii jak robili doping i bawili sie u nas na meczu w Krakowie.
Lepszej ekipy od nich juz później na Reymonta pod względem dopingu nie zobaczyłem.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Stary 28.06.2010, 10:24
Ciekawostką jest to że Żurawski jest sportowym idolem Małeckiego. Pamiętam taki wywiad, "Nocne rozmowy" chyba się nazywał. Przeprowadzało go dziewczyna z Wislakrakow.com, całkiem możliwe, że ta, która miała wypadek ostatnio ;/. Przeprowadziła wywiad z Małeckim i Ćwielongiem. Tam padło takie pytanie: sportowy idol, coś w ten deseń. Ćwielong wymienił Frankowskiego, Małecki... Żurawskiego.
Odpowiedz cytując
T-michal-S
Member

Od: 05.2007

Stary 28.06.2010, 10:25
Wie ktoś o której konferencja z Żurawskim ?
"Po burzy słońce wychodzi zza chmur . . ."

Odpowiedz cytując
szczaq21
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 28.06.2010, 10:27
14.30 konferencja
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 28.06.2010, 10:27
Ciekawe jaki numer na koszulce dostanie Żurawski. Boguski odstąpi mu 9? A może 7 jak w Celticu?
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 28.06.2010, 10:30
Będzie jakaś transmisja z konferencji w internecie, czy znowu trzeba czekać na newsy i obejrzeć fragmenty na YT?
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

kolend napisał(a):Wyświetl post
taaa a Kalu Uche? to jest jedyny piłkarz, który robi jakąś karierę europejską, Żurawski przy nim to popierdółka, w Szkocji, Grecji a nawet na cyprze oszałamiającej kariery nie zrobił... lecz - na naszą ligę może być ciągle całkiem dobrym napastnikiem (patrz Franek), ciekawe tylko, czy się będzie - jak to po zmianie klubu - rok aklimatyzował...

taaa faktycznie, zawojował Europe, teraz ludzie będą przed nim klękać...
ciekawe na ile jego ewentualne przyjście przekreśli przyjście porządnego, jakoś perspektywicznego napastnika (Makinwa)? I czy Makinwa nie był tak na prawdę ściemą, by nie wydały sie negocjacje z Zurawskim.

Jedno wg mnie jest bardzo pozytywne - Wisła, oprócz testów jakiś kolesi z nadwagą z egzotycznych lig potrafi bardzo po cichu załatwiać jakieś transfery, co daje nadzieję, że na inne pozycje również prowadzone są przymiarki, a potem z zaskoczenia zostaną ogłoszone nazwiska
Kuba niby nie robi?
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

7 ma Sobol...
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

MCX napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe jaki numer na koszulce dostanie Żurawski. Boguski odstąpi mu 9? A może 7 jak w Celticu?
Taaaa, i na pewno Sobol odstąpi mu szczęśliwą liczbę.

Świetnie, że Żuraw wraca. Może w końcu trochę zapanuje nad rozkapryszonym towarzystwem. No i Żuraw to marka, więc może przyciągnąć sporo ludzi na stadion. Z niecierpliwością czekamy na kolejne transfery i dzień 22lipca.
Odpowiedz cytując
wiślak1906forever
Senior Member

Od: 06.2010

szczaq21 napisał(a):Wyświetl post
14.30 konferencja
Pewne ?
Skąd masz info?
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

MCX napisał(a):Wyświetl post
Gdzie 9 czeka a z 7 nie gra przypadkiem Sobol? a może 97 Raczej bym wolał 9 dla niego to szczęśliwa liczba
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Zgaduje, że... oba. Pewnie będzie grał z numerem 79, bo wątpię, żeby Boguski zgodził się odstąpić numer, a tym bardziej Sobolewski, który gra z numerem 7.
Odpowiedz cytując
kosaTS
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 28.06.2010, 10:31
http://wisla-online.pl/news/zurawskii-milinkovic-1140

Możliwe jest przedstawienie zawodników na jednej konferencji prasowej(poniedziałek, godz. 14.30) - wszystko zależne jest od tego, o której godzinie do Krakowa dotrze Milinković i ile będziemy musieli czekać na wyniki testów. ( zawodników, czyli mowa o Żurawskim i Milinkoviciu )
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 28.06.2010, 10:32
snyrting => zasadniczo masz rację, ściągnięcie Żurawia to świetny ruch marketingowy, choć jestem pewien, że na boisku też jest jeszcze w stanie pomóc chłopakom, choćby jako cofnięty.

Milinković - ostatnio takiego perspektywicznego gracza ściągnęliśmy w osobie Marcelo. I tu się obawiam, czy Marcelo zostanie. Jeśli ma dojść jeden dobry zawodnik kosztem odejścia drugiego dobrego, to o d...ę to potłuc. jeśli pieniąde za Marcelo są potrzebne aby ściągnąć Milinkovica, to wolę, żeby został Marcelo. Bo od bidy na lewej stronie ma kto grać, a na stoperze już nie.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 28.06.2010, 10:39
Nie rozumiem, czemu ubzduraliście sobie, że Marcelo odejdzie.
Jak dla mnie to jest to NIEMOŻLIWE.

Klub wie, że po ewentualnych dobrych występach w LE cena skoczy.
Poza tym odszedł Głowacki.
Nie WIERZĘ, że stracimy 3/4 z obrony.

Bez przesady, do tego nawet nasi działacze nie są zdolni ;]
Odpowiedz cytując
japko197
Junior Member

Od: 06.2010

Stary 28.06.2010, 10:41
Jest transmisja konferencji?
Odpowiedz cytując
kolend
Senior Member

Stary 28.06.2010, 10:42
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Kuba niby nie robi?
sorki - miałem na myśli 'pierwszą' erę Cupiała... do której wehikuł czasu nas teraz przenosi
Odpowiedz cytując
wojtole14
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 28.06.2010, 10:43
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Zgaduje, że... oba. Pewnie będzie grał z numerem 79, bo wątpię, żeby Boguski zgodził się odstąpić numer, a tym bardziej Sobolewski, który gra z numerem 7.

Z tego co mi wiadomo, Żurawski będzie grał z nr 11.

Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Stary 28.06.2010, 10:43
japko197 napisał(a):Wyświetl post
Jest transmisja konferencji?
A była kiedys?
Odpowiedz cytując
kondzio500
Member

Od: 01.2009

Stary 28.06.2010, 10:45
moze na Orange Sport info, bo czasem tam puszczaja, ale nie wiem czy w necie bedzie, trzeba poszukac, dajcie link jak znajdziecie z orange Sport Info w watku Ogladaj mecze wisly
Uwaga ogloszenie: Jeśli mieszkasz w okolicach Warszawy i regularnie jezdzisz na mecze Wisełki lub znasz osobę, która odpowiada tym kryteriom proszę napisz do mnie na priv. Szukam osób z tych okolic, z którymi mógłbym udawać się na mecze i wspierać ABG. Dziękuję za uwagę

Śląsk - Wisla - Lechia

Braci się nie traci!

edit by Jaroo1

Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 28.06.2010, 10:49
Też mam nadzieje, że Marcelo nas jeszcze nie opuści.

Moje zadowolenie z ewentualnego transferu Milikovica wynika stąd, że wygląda to na przemyślany i "wyskautowany" ruch. Takiej polityki transferowej bym sobie życzył- ściągamy młodych, obiecujących i niedrogich zawodników.

Pozyskanie Marcelo to- w moim mniemaniu- po prostu fart. Ściągneliśmy anonimowego zawodnika z Brazylii, który okazał się świetnym zawodnikiem. Wolałbym jednak, żeby kolejne wzmocnienia były przeprowadzane z głową.
Odpowiedz cytując
LooNatyk
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 28.06.2010, 10:49
no Zuraw na pewno sie przyda, i nie rozumiem tych narzekan co poniektorych, ze to juz nie ten sam zawodnik.

Zurawski nawet w wieku 33 lat przerasta poziomiem prawie wszystkich graczy naszej orandz ligi.
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 28.06.2010, 10:53
snyrting napisał(a):Wyświetl post
Też mam nadzieje, że Marcelo nas jeszcze nie opuści.

Moje zadowolenie z ewentualnego transferu Milikovica wynika stąd, że wygląda to na przemyślany i "wyskautowany" ruch. Takiej polityki transferowej bym sobie życzył- ściągamy młodych, obiecujących i niedrogich zawodników.

Pozyskanie Marcelo to- w moim mniemaniu- po prostu fart. Ściągneliśmy anonimowego zawodnika z Brazylii, który okazał się świetnym zawodnikiem. Wolałbym jednak, żeby kolejne wzmocnienia były przeprowadzane z głową.

Marcelo - fart? Zawodnik pierwszej drużyny Santosu ?
Odpowiedz cytując
wojti11795
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2010

Stary 28.06.2010, 10:56
A może na tym Małopolska.tv co ostatnio był mecz. Komentator na meczu chyba mówił że kiedys transmitowali konferencje z nowym zawodnikiem parchów ale niewiem jaki to był zawodnik
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Stary 28.06.2010, 11:01
Ten Milinkovic w przyszłości może być piłkarzem dużego kalibru ,brałbym bez zawachania.Oby Marcelo jednak został choć on jest za dobry na ten nasz klub
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 28.06.2010, 11:10
Orientuje się czy będzie transmisja z konferencji? Orange Sport?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów